עיניים של דמויות

Serf SaN

New member
אפשר להעיר משהו? D:

מצטער, זה פשוט מאוד מציק לי בתור מעריץ גדול של קוד גיאס. ^^; ה"ציפור", או הסמל של הגיאס - איך שלא יקראו לו - אמור להיות מסביב לעיגול השחור, לא ממתחת. זה היה נראה לי טיפה מוזר אז בדקתי בגוגל ו.. http://images.google.co.il/images?q...ent=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=iw&tab=wi כן. העיגול השחור אמור להיות בתוך הצורה.. שלא תבין אותי לא נכון, חלילה! אני חושב שהיוזמה שלך היא אחת ה-מבורכות בקהילה הזאת. אני פשוט קצת פאנאט. <:

grimmjow

New member
צודק..

הקטע המוזר הוא כשהתחלתי לעצב שמתי לב לזה שזה אמור להיות מסביב לאישון אבל במהלך העיצוב שכחתי מזה ^^ תודה על ההארה/הערה.

grimmjow

New member
בקרוב בקרוב.. ^^

אני עכשיו בונה את ההזמנה מהיצרן, כך שרק לאחר שאקבל את הצעת המחיר אדע את המחירים החדשים.. :X

grimmjow

New member
כל התגובות האלו ועדיין אין המלצות!

יאללה אנשים מה קורה איתכם? להתעורר..! ^^ לאילו דמויות לדעתכם יש את העיניים הכי מגניבות / אם הייתם יכולים לקבל עכשיו עדשות של דמות - של איזו הייתם רוצים?

HetareFlora

New member
Nia מTengen Toppa Gurren Lagann

זו עדשה ממש מיוחדת. ;A; אני מתה לכזו כשאני אעשה לה קוספליי יומאחד.

grimmjow

New member
Gurren Lagann - איזו פרובוקטיבית! ^^

התמונות שלה על סף להיחשב Hentai P:

HetareFlora

New member
XDDD לא חסר אצ'י בסדרה הזאת

יש לה אבל גם מלא שמלות דוסיות. ם: או לפחות הגרסא שאני רוצה לעשות לה.

grimmjow

New member
אה אופס..

Tengen Toppa Gurren Lagann = השם של הסידרה.. חח התכוונתי ש Yoko ממש פרובוקטיבית ^^

Ayelet chan

New member
../images/Emo45.gif

תמיד רציתי לעשות עוד ניה, או לעשות מחדש את הניה שעשיתי כבר. D:"

Ayelet chan

New member
אני צריכה עדשות סגולות לקיץ~

אבל לפני שאני רוצה לבקש ממך להביא לארץ, אני רוצה לדעת מה המחירים, אז כשיהיו לך מחירים לגבי העדשות צבע ולא רק העדשות המיוחדות, אני אשמח אם תפרסם פה את המחיר. :)

למעלה