עיניים של דמויות

grimmjow

New member
עיניים של דמויות

היי חבר'ה מה שלומכם? למי שזוכר ולמי שלא, אני בעל חנות מקוונת לעדשות מיוחדות לדמויות אנימה. ו.. אני צריך את עזרתכם! בימים אלו אני בתהליכים לבצע הזמנה של מגוון סוגים חדשים, ואני מחפש רעיונות. בינתיים אלו חלק מהדמויות שחשבתי עליהן: Lelouch and Rolo - Code Geass Hinata, Neji - Naruto Agito - Air Gear Alucard - Hellsing Death the Kid - Soul Eater ובין היתר אזמין גם עיניים מכל מיני סוגים של צבעים כגון סגול, אדום, צהוב, כחול, ירוק וכו'. אשמח לקבל מכם עוד רעיונות :} (לא אוכל להזמין את כל מה שתציעו.. אז אאלץ לבחור את הטובים ביותר לעת עתה, ואת השאר לשמור להזמנה הבאה) נ.ב עיצבתי מחדש את האתר והוספתי כל מיני שדרוגים.. אשמח לחוות דעת! http://www.relicko.com תודה מראש! אריאל.

Lightning9

New member
אין לי רעיונות להציע

אבל רציתי רק לומר שראיתי את העדשות שלך על מישהי בכנס [אני מניחה שזה שלך כי זה נראה כמו מה שאתה מוכר] וזה נראה פשוט אדיר D: ח"ח ענק! אני מחכה לכחולות כבר

grimmjow

New member
אכן זה שלי..

ולילדה קוראים שירה, והיא אחת הילדות הכי חצופות שיצא לי לפגוש. לא היה לה מספיק כסף, ובתום לב בגלל שהיא ממש רצתה להיות עם העדשות בכנס, הסכמתי לתת לה את העדשות בתנאי שהיא תגיע אלי בהמשך השבוע לשלם את ההפרש. לא רק שהיא לא טרחה לחזור אלי, היא לא עונה למיילים והפלאפון שלה שהיא סיפקה לי בכנס לא פעיל מאז. יש אנשים שפשוט לא יודעים להעריך.. תודה על הח"ח :)~

innocence

New member
אולי באמת לפנות אליה דרך הפייסבוק?

או דרך חברים שלה בפייסבוק?

XannieChan

New member
ממש מגעיל :S

אבל נראה לי שאני ראיתי אותה מגיבה על פרופילים של "חברים" משותפים בפיילבוק.

grimmjow

New member
מן הסתם היא עדיין חיה.. ^^

היא פשוט מתחמקת מלשלם.. לא מפתיע להתחשב בעובדה שהיא הגיעה אלי בלי מספיק כסף למרות שהיא ידעה מראש את המחיר של העדשות. בעיקרון זה נחשב גניבה.. אני לא חאפר, אני עוסק מורשה ועובד עם חשבוניות.. אך אין לי ממש סבלנות להתעסק עם בירוקרטיה מסביב לסכום של 50 ש"ח.. רק הזמן שזה ידרוש לא שווה את הטירחה P:

CoralP

New member
לדעתי תפנה אליה דרך הפייסבוק../images/Emo187.gif

מה השם שלה?

grimmjow

New member
הצלחתי לאתר אותה בפייסבוק..

אך מה הטעם? סיננה במיילים, הטלפון שלה מת, כמעט שבועיים שהיא לא יצרה איתי קשר על מנת לשלם, זה די ברור שהיא הלכה בכיוון של "העדשות כבר אצלי, אני לא מתכוונת לשלם לו". מעבר ללהגיד שחבל שיש אנשים כאלו בעולם הזה אין יותר מדי מה לעשות בנידון.. זו גם טעות שלי במובן מסויים.. איזה לקוח מגיע בלי מספיק כסף למוצר שהוא יודע מראש את המחיר שלו? כנראה שלפעמים להיות נחמד מדי באמת לא משתלם, תרתי משמע..

innocence

New member
לפרסם שמות,

ולעשות על זה רעש. אז לבית המשפט אולי לא תוכל לפנות עם זה וזה לא "שווה" את הכסף, אבל לא לעשות עם זה כלום זה סוג של לעודד התנהגות כזו - שנקראית גניבה עפ"י כל חוקי הספר.

grimmjow

New member
שירה בהט, בפייסבוק - Wumpa Bublil

עצם העובדה שהיא תחת שם בדוי בפייסבוק כבר מסביר את ההתנהגות וההיעלמות שלה.. * מצאתי אותה בעזרת XannieChan ^^

CoralP

New member
אה זה סתם כינוי שלהXD../images/Emo187.gif

לא חושבת שיש קשר. אז ניסית לפנות אליה בפייסבוק?

CoralP

New member
הטלפון שלה לא מת../images/Emo187.gif

או שהיא נתנה לך מספר לא נכון או שהיא מסננת אותך בכוונה :S ואני חושבת שאם תעשה רעש או תפחיד אותה קצת כמו שגאיה אמרה כאן למטה אז היא תתן לך את הכסף זה לא משנה שזה סכום קטן, העיקרון משנה... ובפעם הבאה אל תעשה את הטעות הזאת ואל תסמוך על אנשים בדברים כאלה :(

SHE RA

New member
בוא לא נכליל את כל השירות ../images/Emo6.gif

שקיימות .... וואיי איזה מבאס זה :\ ובאמת חח על זה שאתה מייבא עדשות כאלה!

HetareFlora

New member
אני מתארת לעצמי שזה קצת בעייתי

אבל http://janime.info/5DS/images/characters/D-Carly/01/37.jpg יש מצב לעדשות כאלה? ביחד עם כל חלל העין בשחור. וזה יעלה יותר?

saarshemer

New member
לא רק שזה יעלה יותר....

זה הופך את כל תהליך ההכנסה ליותר טראומתי .... זה לא נוח בעליל..... מניסיון...

grimmjow

New member
../images/Emo45.gif

ובנוסף, החברה שאני עובד מולה לא מתעסקת עם עדשות כאלו..

HetareFlora

New member
>: קיי, תודה בכל זאת ^^

אני עדיין מעוניינת בעדשות צהובות רגילות לקיץ אבל. O:

grimmjow

New member
סיימתי עכשיו לעצב את העין של ללוש

כן אני גם מעצב בין היתר ^^ איך יצא? :}

למעלה