עיניים שלי

AshkA_

New member
עיניים שלי

לא הייתי מטרידה אותכם בנושא כזה ביום הזה אבל פשוט זה הולך להפריע לי מחר בבי``ס, כשנרצה לילדים בכיתה י על פולין, אז סתם רציתי לשתף אני לא מוצאת את המשקפים שלי!!! יווו, אתם לא יודעים איזה מעצבן זה. אמנם אין לי מספר בשמיים - מינוס שלוש, אבל זה כלכך מציק והעיניים שלי נפוחות עכשיו מהעדשות ששמתי היום, למרות שאני פשוט שונאת את המטרד הזה. ואני לא יודעת מה לעשות... יש לי אמנם את משקפי השמש האופטיות שלי, אבל כל היום להסתובב בחושך כמו סטיבי וונדר? דראט. לפעמים זה די כיף, ללכת ופשוט לא לזהות אנשים. הם נראים יפים יותר, לא רואים את הפגמים הקטנים, אבל באיזהשהו שלב, נמאס לך כשמנופפים לך לשלום ואתה לא יודע אם זה מכוון לך ו\או מי זה בכלל. אשקה פתוחה לתרומות על סך 12 אלפיות, למען ניתוח לייזר

Black Star

New member
איך שאני מזדהה כאן :)

לי יש מספר יותר גדול משלך- הוא ממש גדל בזמן האחרון. והמשקפיים שלי יחסית ישנים, בקיצור אפילו איתם אני לא רואה מי יודע מה טוב. אני לא עושה חדשים, כי אני הולכת לעשות עדשות. אני מקווה שהן יהיו לי נוחות, כי זה די מאסט שיהיו לי עדשות. כשאני רוקדת אני לא יכולה להיות עם משקפיים, ככה שכל השיעור/ הופעה אני לא עטלף, וזה נס שעדיין לא נתקעתי באיזה קוליסה בהופעה או משהו. בכלל, ממש נמאס לי מהמשקפיים. אני בטוחה שכל בעל משקפיים מבין אותי... עכשו, בקשר לניתוחי לייזר- הייתי מתה לעשות, בדיוק כמוך. אבל לא כדאי לך עדיין- עוד לא ידוע מה הפגיעות לטווח ארוך של הניתוחים האלו, ורופאי עיניים עצמם- לא עוברים את הניתוחים האלו. דיברתי על זה עם קרוב משפחה שלי שהוא רופא עיניים, שעורך כאלה ניתוחים. והוא אמר שדוגרי, זה עוד לא 100% בטוח. אבל הייתי מתה להוריד את המשקפיים ולראות טוב :) יאללה, אני הולכת לעשות עדשות :) יעלי.

Sprite

New member
מה הבעיה לרקוד עם משקפיים??

אני כל הזמן רוקדת עם משקפיים נכון בהופעה האחרונה שהייתה שמתי עדשות אבל שנה שעברה לא שמתי וזה היה נחמד יותר כי אנשים לא זיהו אותי שהייתי בלי משקפיים כן אנשים הם עד כדי כך טיפשים!!! טוב אני מקווה שתמצאי את המשקפיים!

Black Star

New member
לרקוד עם משקפיים?!?!

הכי לא נוח בעולם. טוב, שלי במיוחד כי הידיות שלהם התרחבו ובאופטיקנה לא תיקנו לי את זה אלא רק עיקמו אותם... אז הם עפים לי עם כל תנועה. אבל כל משקפיים יעופו כשאת עושה איזה פירואט או קפיצה או שאת מתכופפת קדימה... איך את יכולה לרקוד עם משקפיים?

Sprite

New member
אין לי בעיה....

אני כבר רגילה הן לא עפות לי ולא שום דבר פשוט אני מזיעה סביבן... היום דרך אגב ראינו את הקלטת של המופע שלנו זה היה ממש מגניב איזה מופע יפה!!! טוב אז אצלי אבא מסדר לי אותן שהן מתעקמות... ויש לי עדשות קשות אז זה פחות נוח אבל יותר בריא.... אז תעשי עדשות ותתחדשי!!!

Panther

New member
תדביקי עם סלוטייפ

ברצינות... אז מה אם יצחקו. לא בהופעה או משהו כזה, רק בשיעורים. לפני שאת רוקדת שימי משקפיים ותדביקי את הידיות עם סלוטייפ לעור, וככה הם לא ייפלו. זה משקפיים עם ידיות דקות?

Black Star

New member
LOL :)

אני ממש מקווה שזה היה בצחוק. אין סיכוי! סלוטייפ? שו?

imagine

New member
נזכרתי במשהו!

יש לי חברה שהולכת עם עדשות כבר בערך שנה, אז אתמול הייתה לנו ישיבת מד``צים ופתאום מישהי אומרת לה: ``היי טלי, איפה המשקפיים שלך``. יופי חכמה.

goldy

New member
ישנה אפשרות לטבעות במקום לייזר

אם מתגלה איזשהוא סיבוך אפשר להוריד אותן, ואז חוזרים לראות בדיוק כמו קודם, מה שבלתי אפשרי אם מתגלה סיבוך אחרי ניתוח לייזר

mmm

New member
מה זה?

טבעות m לא שמע על המושג הזה אף פעם... BY mE

goldy

New member
שמים לך 2 חצאי טבעות בקרנית

והן מכווצות או מותחות אותה בהתאם. אם יש סיבוך כלשהוא אפשר מייד להוריד, מה שאומר שהניתוח הזה הפיך בניגוד לליזר, שמשייף את הקרנית מחירים אני לא יודע

mmm

New member
m יבדוק...

הוא לא ידע על האפשרות הזאת, האם הן נשארות בצורה קבועה? ואם כן האם שמים אותן בניתוח? BY mE

rastotman

New member
גם את זה היית יודע

אם היית מקפיד לראות קצת טלויזיה, ולפעמים גם עם ההורים- אבא מאוד היתפעל מעניין הטבעות- כמובן זה לא לעניים מסובכות כמו שלו, אבל בכל זאת..

mmm

New member
מסכנה???...

המצב של עדיין טוב, המצב של m קצת יותר גרוע, הוא לא יפרט כאן הרבה, אבל משקפיים כבר לא עוזרים לו... הוא צריך עדשות קשות נושמות... הכוונה לעדשות מגע קשות לא כמו הרכות... BY mE

קטנים עלי כ-ו-ל-כ-ם

נראה אתכם מתחרים בזה: המספר שלי הוא מינוס 10, יש לי עדשות למשקפיים בעובי תחתית בקבוק עראק. אבל יש לי עדשות כבר מכיתה ג`, סו איים ג`סט פיין.

Levinzone

New member
לא שלך, שלי!

המספר שלי הוא 6.. נראה לי :) ואני לא מסוגלת ללכת עם משקפיים.. איך להגיד את זה בעדינות, אני לא בנאדם של משקפיים.... אז אני כלל היום עם עדשות, זה נוראי ואני הורסת לעצמי את העיניים. במיוחד כשאני לא מנקה אותן בכלל.. -יעל- נ.ב- אני איתך בקשר לניתוח.

למעלה