עיניים שלי

זה דיי קטע האמת.

בכל ספר ציטוטים אפשרי בשכבה שלנו מצוטט המשפט הידוע לשמצה שלי: ``ישנתי חצי שנה עם עדשות כדי לראות טוב יותר בחלומות.`` בהתחלה כולם חשבו שאני מפגרת לאללה והכל, אז חברות שלי הלכו וסיפרו את זה למחנכת שלי, והיא אמרה שגם היא עושה את זה. ופתאום כל החברים שלי שיש להם עדשות גם התחילו לעשות את זה ואמרו שזה באמת עובד!! אמאלה..... think floyd מיכל

mmm

New member
לא לא לא לא ....

המצב של m לא טוב, הוא שם עדשות קשות נושמות(לא רכות, קשות)... אולי מספר גבוה אין לו, אבל בעיות אחרות יש!!!. BY mE

flowr..

New member
המממ...

אני אמנם לא נמנית עם אלו המרכיבים משקפיים/ עדשות, אבל דבר אחד תמיד תהיתי: עדשות- איך אפשר? לגעת בעין ולהכניס לשם משהו שצריך להסתובב איתו כל היום... לא נשמע נעים.. חוץ מזה שמאז שראיתי איך חברה שלי שמה עדשות, התהייה הזאת גדלה... עם יד אחת היא מחזיקה את העין פתוחה, ועם האצבע של היד השנייה היא דוחפת את העדשה לתוך העין... אוף... והיא גם מנקה את העדשה בזה שהיא מכניסה אותה לתוך הפה... מצטערת, זה מגעיל.. flowr..

leeloo

New member
בתור אחת ששמה עדשות/משקפיים

תראי הקטע של לגעת בעין- אז לא נוגעים בעין! העדשה נוגעת בעין! בהתחלה זה קשה להכניס את זה אבל כעבור שבוע מתרגלים ועושים את זה תוך 2-3 דקות (לפחות בשבילי זה ככה) ובאמת שזה לא הדבר הכי כיף בעולם להסתובב עם עדשות, והייתי מעדיפה ללכת עם משקפיים אבל אני לא סובלת את הדבר המעצבן הזה למרות שכל מי שראה אותי עם משקפיים אמר שאני ניראת טוב איתם. מוזר אבל ניראה לי שאני היחידה שמפריע לה ללכת עם עדשות. יש יל ילד אחד בכיתה שאני לא יודעת אם יש לו עדשות רכות או קשות, אבל לא ראיתי אותו אפילו פעם אחת נוגע בעין מתוך הרגשה של מטרד, כמו שקורה לי די הרבה, ואולי זה קורה לי בגלל שיש לי עיניים רגישות (כמו כל הגוף שלי) ועובדה שאני רואה מן ``הילה`` מסביב לפנסים כל פעם שאני הולכת בערב ברחוב או בכלל הכתוביות בטלווזיה גם זוהרות לי טיפה ואולי זה בעצם בגלל שאני הלכתי איתם יותר מידי. מי יודע, ולמי יש כוח להתעסק בזה? האופיטמטריסט (המאוד מאוד נחמד) באופטיקנה אמר לי שעין שמאל שלי רגישה יותר לאור ולכן אני רואה מן הילה כזאת, למרות שזה די נחמד לראות את זה לפעמים. קורה לי שאני גם מאבדת פוקס הרבה פעמים אם אני מסתכלת יותר מ-10 שניות על משהו. בקשר לאיך שחברתך מנקה את העדשה- איכסה!!!!!!!!!!! מי לעזאזל מנקה ככה עדשות? לתוך הפה? מה? לא הגיוני..... אני יודעת (לפחות בשבילי) שמנקים עדשות קודם ע``י סבון מחטא ואז ע``י תמיסה רב תכליתית שמשרים בה גם את העדשות כל עוד לא משתמשים בהם. אני גם מחילפה עדשות כל חודש אז בכלל העדשות שלי נקיות. לסיכום- עדשות אינן דבר מגעיל! זה דבר מנצח! למרות שצריך לנקות, להחליף, לדאוג, ואי אפשר תמיד להיות איתם, זו בהחלט המצאה חשובה לכל בעלי הראיה החלשה. בקשר לניתוח הלייזר- הלוואי עליי! אבל הבנתי שניתוח קשה אפשר לעשות רק בגיל 18 ורק כאשר הראיה יציבה לגמרי. ובשבילי, המספר גדל כל חצי שנה ברבע. באסה. אני מקווה שזה יתייצב. בקשר לשינה עם עדשות- אני חייבת להגיד שבמשך כל השלוש-ארבע שעות שהייתי נוסעת באוטובוסים כשהייתי במסע בפולין ישנתי ע-ם העדשות ולא קרה להם כלום. הקטע המצער הוא שברגע שקמתי לא ממש ראיתי והייתי צריכה דקה-שתיים בשביל להתאושש, בייחוד אם ישנתי בשעות המאוחרות של הלילה באוטובוס. מקווה שהוספתי לך ידע והבנה! תשמחי שאת לא צריכה משקפיים! אי אפשר להבין כמה ראיה חשובה עד שמאבדים אותה! לילו

mmm

New member
לפעמים סיוט... ועוד משהו leeloo

עם הפה, לא לא אל אל אל אל, שיגעון אחד גדול... m צריך לפני שהוא מרכיב את העדשה הקשה והנושמת(שימו לב, לא רכה קשה), לסבן ולחטא... ואחרי זה לשים אותה, אבל שלא כמו רכה היא לא דקה אלה עבה ולא רק עבה אל גם מרגישים אותה... ולא רק זה m לפעמים רואה את הליכלוך עליה(על עדשות רכות זה לרוב לא קורה) אז לכולם, לm יש בעיות יותר קשות... באשר לחוסר המיקוד, ושימי לב טוב!!!..leeloo לכי לאורטופטיקאי הוא יאבחן את הבעיה ויעזור לך רבות!!!. ל m הוא עזר!!!. לפני שאת הולכת אליו לכי לרופא עניים בקופת חולים, הם משתתפים במימון האורטופטיקאי, אם את רוצה m ישמח להמליץ על אורטופטיקאי בסביבת תל אביב... BY mE

leeloo

New member
Weird

מוזר אבל לא שמעתי על רופא כזה.. סורי על הבורות... אני גרה בכפר-סבא אז תל-אביב זה קצת רחוק בשביל רופא, למרות שבשביל רופאים מקצועיים הלכתי עד הוד השרון (ממש רחוק...) וזהו. ולא ניראה לי שבקופת חולים לאומית יש רופא עיניים. אולי אני אתייעץ עם האופטימטריסט מאופטיקנה כי הוא כבר מכיר אותי והוא בן אדם ממש נחמד ואדיב. בכל אופן אמרתי לו על זה לפני חודש-חודשיים והוא אמר שזה שום דבר ואין לי מה לדאוג. הקטע היחידי שממש מטריד אותי בעדשות (למרות שהן רכות) הוא שאני מרגישה לפעמים עקצוץ בעין בגללן, ממש עצבים! ואז אני משפשפת את העין וזה רק ניהיה יותר גרוע... מה לעשות, קשה לעמוד בפני השפשוף (שפשוף נעים?!....) ואני לא מבינה למה העדשות המעצבנות האלה לא יכולות להיות נורמליות ולאלהציק לי בעין כל החיים... למרות שאני מודה שיש לנו גם רגעים טובים (אפילו טובים מאוד) אבל לפעמים הן כל-כך מעצבנות עד כדי כך שאני הולכת עם חברות שלי ברחוב ואני אומרת להן לחכות רגע כי ניראה לי שמשהו לא בסדר עם העדשה ואני צריכה לסדר אותה. אבל אין אין אין אין כמו החרקים (ברחשים בשפה הפשוטה) הקטנקטנים המעצבנים האלה שמעופפים להם ומרגישים במן אינסטינקט שכזה שהם חייבים להיכנס לי לעין! ואז זה בכלל תענוג להיות עם עדשות ויצור שחור קטן בעין... כל-כך מעצבן!! מילא אם לא הייתי עם עדשות הייתי יכולה ישר להעיף אותם אבל אני מפחדת עם העדשות שאני מרוב העצבים על החרקים שאני אעיף את העדשה יחד איתם... בהחלט תופעה מעצבנת! בכלל, לא אמורים לרסס נגדם? עירייה חסרת תקציב... כמו כל המדינה הזאת... חרגתי קצת מהנושא... טוב לא נורא, העיקר שהבנו שבכל מצב אנשים כמונו (בואו נקים קת :)) סובלים! משקפיים, עדשות וכל השאר- סבל אחד גדול! אני בכל זאת שמחה שהמציאו את העדשות כי בלעדיהן לא ראיתי כלום (כי שנאתי שנאת מוות ללכת עם המשקפיים, למרות שהיה לי מספר 3 העדפתי לראות את כולם מטושטש (פחות פגמים נכון?!) ולא לזהות אף אחד שעומד במרחק של 4 מטר ממני... ככה זה... יש כאלה שנדפקים בחיים... ובנימה המדכאת הזאת- שיהיה לכם לילה נפלא! לילו

mmm

New member
טיפות עניים בשם...

OPTI TEARS... יעזרו לך מאוד כנגד הגירוד... m ממליץ בחום לב... באשר לאורטופטיקאי אם את מאבד פוקוס אז הוא יעזור לך, לפעמים האופטומטריסטים לא יודעים מה זה אורטופטיקאי, לכן רצוי ללכת לרופא עניים שיפנה אותך!!!. BY mE

Levinzone

New member
גם לי יש אופטי טירז!

אבל ה בגלל שיש לי איזה בעיה בעיניים, אין לי מושג מה היא, אבל כל הזמן יורדות לי דמעות. אני יכולה לגרום לעצמי לבכות, ואם מצחיקים אותי קצת, או שאני מתעטשת, יורדות לי דמעות...

mmm

New member
מזלך...

m סובל לפעמים בגלל שענייו המסכנות מתייבשות, ולכן יש כאבים ויובש וכו וכו m מניח שאת מכירה את זה, ממש ממש ממש לא נעים... דרך אגב אופטי טירז יכול להיות ממכר(הכוונה העיין תתעצל בעניין הדמעות ולא תפריש דמעות), לכן תיזהרי עם השימוש. BY mE

Black Star

New member
אגב משקפיים...

איך זה שלא ציינו את אחד החסרונות הבולטים, מה גם שהוא היה בפרק של פרנדז ביום שלישי? איך שהם מתמלאים אדים במעבר בין טמפרטורות! אוי! וחוצמיזה, גם איך שאי אפשר להיות עם משקפיים בגשם...צריך וישרים...

imagine

New member
גם לי יש

אבל אני לא הולכת איתם כל הזמן, רק שבא לי לראו ת. למשל היום ראיתי מי יוצאת מהשכנים שלי ומרחוק היא נראתה לי כמו מישהי שאני מכירה אז אני עושה לה שלום, אבל אופס... זאת לא היא. זה תמיד קורה לי. ביום שישי שאני רואה טלוויזיה ואז הולכת לראות מה עם האוכל אני פותחת את התנור, כל המשקפיים שלי אדים ואז אני עושה פווו למעלה, זה נורא נחמד לדעתי.

kit k@t

New member
גם לי יש משקפיים

מספרם הוא בערך 3 אבל אני צריכה להגדיל אותם ואין לי כח כי אני לא רוצה משקפיים יותר עבות אני לגמרי בעד ניתוח קאט

מכירה מכירה...

לי יש גם מספר די ``גבוה``-לא כזה כמו של מיכל,בעצם חצי מהמפסר שלה,אבל עדיין-עדשות שלא יביישו בקבוק עראק ואני גם רוקדת-ומכירה את התופעה אז יש לי עדשות כבר איזה שנה וחצי-והחיים הרבה יותר קלים ככה! אבל כבר שלושה חודשים ועוד כמה נוספים אני לא אוכל להיות עם עדשות-הרופאים האלה וההוראות שלהם,אוךך! אז יש לי משקפיים עם עדשות דקות-דקות דקות כאלה,שעלו המון-המון כסף,אבל הם שוות את זה-שאני לא אסתובב עם בקבוקי עראק בביצפר...:) לי יש משקפיים כבר הרבה זמן-מגיל 3 ככה,אני לא צוחקת,ואני כבר רגילה לא לראות את החלומות שלי כל כך טוב ואפילו די מטושטש...ועדיין,אני חושבת שלאנשים שיש משקפיים יש פשוט עוד עולם נוסף-תמיד יש את האפשרות להוריד את המשקפים,וללכת בלי כלום,שלא רואים ממטר(אני לפחות) וכולם נראים יפים כאלה...חוצמזה שזה די נחמד במסיבות,שפשוט לא מתייחסים לאנשים רחוקים כי לא מזהים אותם..(כן,כן חשפתם אותי..אני אוהבת להיות רעה וסנובית!! או שלא...)וגם-הסתכלתם פעם על מנורה בלי משקפיים? נכון שזה נראה כמו פונפון נוצץ כזה? מגניב ביותר... אז כמו שאמרתי,ילדים מיוחדים כולנו... לימור,שמתגעגעת מאוד לכללל המשקפיים והעדשות שלה וניתוח לייזר לא שווה!

sagireuven

New member
לדעתי הבעיה היחידה

היא שעם משקפים אי אפשר! אי אפשר להירדם על הספה!!!!!!!!!!!!!!!!!1 גם אחרי ניתוח לייזר אני אלך עם משקפיים..... אבל מה עם הים? ועם הספה מול הטלויזיה?

Sprite

New member
אוי זה כל כך נכון !!!!

זה הדבר הכי מעצבן בעולם!!!!! זה כל כך לא נוח אי אפשר לראות טלוויזיה בשכיבה אבל אם אני עם עדשות אז אי אפשר להרדם כי זה ל-א טוב לישון עם עדשות!! טוב זהו אחי למשקפיים חיזקו ואמצו!!!

בלה בלה

New member
לא נכון!

בתור אחת שהיו (דגש על היו) לה משקפיים במשך ה-מון שנים, בשלב מסויים אתה פשוט מתרגל למשקפיים ולא מרגיש אותם בכלל, ככה שאתה מוצא את עצמך נרדם/קופץ לבריכה/נכנס למקלחת וכו`.. עם המשקפיים.. בלה בלה :)

sagireuven

New member
גם עבדכם הנאמן

חשב כמוך. אבל אז בא גל ותוך סיבוב 360 נעלמו פתאום המשקפיים.

בלה בלה

New member
ברור

שלא נכנסים עם משקפיים לים, אבל לפעמים לא שמים לב (ואז צריך לרוץ בחזרה לחוף..) בלה בלה :)

Sprite

New member
זה קרה לי...

נכנסתי למקלחת לים ולבריכה עם משקפיים... אבל הספה זה לא נוח הן מתעקמות... ואי אפשר להשען את הראש על המסעד...

goldy

New member
``תמיד טוב שיהיה לך זוג משקפיים נוסף

`` זו היתה סיסמת פרסומת של איזו חברה, שכחתי איזו. באמת איך לא חשבת על זה קודם? מצד שני את יכולה לעשות ביטוח מפני אובדן\גניבה עם שלל הביטוחים המוזרים שיש היום...

למעלה