עיניים שלי

מזכיר לי קטע מצחיק :)

בצו גיוס .. בבדיקת עיניים .. (עושים את הבדיקה הזאת בעירום.. זה מפריע לריכוז) אני עומד לי והבוחנת מצביעה על מספרים שאני צריך לקרוא ... ו .. מממ .. לא ידעתי שזה מספרים .. חשבתי שזה מילים.. ``מה אתה רואה פה ?`` ``בגד ?`` ``מה בגד ?! מה אתה רואה פה ?`` ``את האותיות ? זה ב` .. ג` .. ו .. ממ .. ר` ?`` היא עשתה פרצוף כאילו היא מתעסקת עם הבן אדם הכי מטומטם עלי אדמות .. זה דיי העליב אותי .. אז היא שלחה אותי לחדר ששם עושים לי בדיקה יותר מעמיקה ... ושם כבר גילו שאני רואה מצויין למזלי :) אולי סתם שרפו לי העיניים באותו רגע או משהו כזה ... אבל מה קשור בגד ?!

flowr..

New member
כנראה זה הצביע

על ההששתוקקות שלך ללבוש בגד, הרי אמרת שהיית ערום, נכון?

mmm

New member
מה???

אולי אמרת את זה בציניות m לא יודע, אבל הוא ממש רוצה לדעת בעירום אמרת, או בלי בגד או אמרת סתם... את בדיקת העניים m עשה אצל אופטומטריסט!!! והוא היה לבוש... BY mE

Levinzone

New member
אתה לא יודע למה?

עשו לו בדיקה בעירום כי הוא כל כך יפה, שהרופא הזקן נדלק עליו... ררררר

אאהההמממ .. זאת הייתה אישה ...

בת 30 בערך .. והיא אפילו לא הייתה רוסיה .. היא הייתה ישראלית .. והייתי רק עם תחתונים ... אבל אחרי הבדיקת עיניים דאגו להוריד לי גם את התחתונים ! כדי שהם יוכלו להשפיל אותי ! זה הולך ככה: ``תוריד את התחתונים, יפה .. עכשיו תרים רגל, תתכופף ... אוקיי .. אתה יכול לחזור למצב רגיל ...`` ועכשיו מגיע הקטע הכי פאתטי... היא תופסת את כל ה ... ואומרת להשתעל ... גאדדדדדדדדד תסבירו לי מה הקשר ?! צו גיוס זה לא כיף בכלל ! אני כבר מחכה ליום הגיוס ....

mmm

New member
מה???

m לא מוכן לעבור כאלה בדיקות, האם זה רק כאשר הולכים לקרבי... אתה בטח לא רציני, מה יקרה אם למשל בצורה היפוטתית האדם מסרב לעבור את הבדיקה המשפילה.... ???? BY mE

סופרמן18

New member
הבדיקה...

עושים את הבדיקה לכולם בצו ראשון ולא שמעתי על אף אחד שסרב לרוב האנשים זאת בדיקה של חצי דקה אז זה לא ממש סיפור אבל לסופרמן הרופא עשה משום מה דוקטורט על הביצים האם לסופרמן יש ביצי זהב? ודרך אגב לחבר שלי עשתה אישה את הבדיקה והיא אמרה לו... ללכת להרגע בחוץ:) איזה פדיחה ערן THE GOLDEN GOSE

mmm

New member
לא לא לא לא!!!...

m לא מוכן שימששו לו את ביציו... הסיבות אולי ברורות, אבל... לא לא לא לא לא... יש גבול!!! BY mE

V. Ghost

New member
רופא ורופאה

טוב אני עוד לא הלכתי לצו ראשון.יש לי עוד פחות מחודשיים אבל שמעתי מחברים שלי שלהם היה גם רופא וגם רופאה היו נוכחים..במערומיו ו...עוד משהו..סיפרו לי חברים שלי...שמומלץ לבוא עם בוקסר.כי רוב הזמן אנשים נמצאים שם עם תחתונים.וגם אני חושב שהסיבה היא השפלה .בכל אופן..אין לי מושג איך אחרי זה אפשר להתרכז במבחנים שיש שם ...נו וכל הבנות שקוראות את כל ההודעות האלה ומאושרות..למה הן לא מגיבות ?ומה עושים שם לבנות?...הבנתי שהן שם בתחתונים וחזייה

Levinzone

New member
אצל בנות זה עם תחתונים

אבל בלי חזייה... ועוד צריך להתכופף ולעשות כל מיני דברים.. לא נעים. למרות שאני לא הייתי עדיין בצו ראשון, ואפילו לא קיבלתי צו ראשו 0ואני תיכף מסיימת את י``א).. -יעל- הקטינה.

Black Star

New member
לא...זה עם חזיה...

זה עם תחתונים וחזייה. אבל הבאסה היא, שחברה לי אמרה שאפשר אפילו לבוא עם גופיית חצי וטייץ קצר, אבל כשהייתי בצו ראשון ומישהי הייתה עם טייץ שמעתי שאמרו לה להוריד אותו.

Levinzone

New member
ב א מ ת ? ? ?

תמיד אמרו לי שבלי חזייה.. יפה, נחמד! ואם נגייייי דאני באה עם בוקסר (לא ממש אכפת לי מטייץ קצר, סתם התעניינות)? -יעל-

סופרמן18

New member
שתי שאלות

1) בנות לא צריכות להתפשט? 2) איך אפשר לשים מצלמה נסתרת בחדר הזה?או לחילופין להתחזות לרופא?

צ`מע ... זה באמת מלחיץ :)

גם לי אישה בדקה את הביצים .... ופחדתי שיהיה קטע לא נעים כזה ..... אבל בסוף הכל עבר בשלום :) שהיא תפסה את זה .. אז היא השתדלה לא להסתכל למטה .. אז יצא שהיא מסתכלת על העיניים שלי ... ואז יוצא שהיא הייתה צריכה לראות את התגובה שלי ... ולא ידעתי איך להגיב .... אז הסתכלתי למטה ..... כל הקטע הזה מיותר מאוד לפי דעתי !

V. Ghost

New member
כיצד להוריד משקפיים/עיניים

אז ככה - קניתי לפני שנה -שנתיים בשבוע הספר .ספר קצת מוזר `ראייה משופרת ללא משקפיים` - של בייטס(לא גייטס) בכל אופן אני מאלה שאוהבים לקנות ספרים כאלה שאף אחד לא מאמין להם ושיש לי הרגשה שיש בהם משהו אולי כי אני רוצה להאמין ואולי כי אני נאיבי(אני לא)ואולי בגלל שהספר עלה רק 23 ש`ח.והספר מסביר את האסכולה שלו ששינויים בראייה נובעים מ-(לא אגלה לכם) ויש שם תרגילים ש...והסברים ש-קנו אותי..וניסיתי את התרגילם שם.ואחרי כחודש -חודשיים כבר הייתי מסוגל לראות מסוף הכיתה בלי משקפיים..אחרי שבמשך שנה -שנתיים...יכלתי בלי משקפיים לראות רק מאמצע הכיתה ואולי יותר קרוב ללוח.אני גם שמעתי מעוד שניסו את זה.שזה עזר. אז ככה...אני ממליץ בחום על זה.ואין לי רוחים מהמחבר כי הוא מת לפני 70 או 80 שנה..הוא מת מוחרם אחרי שרופאי העיניים נידו אותו והחרימו אותו.הוא פגע להם ניסה לפחות בפרנסה.בספר מסופר שלמחבר היה כבר מספר 20- משהו כזה..הכי גבוה שאפשר והוא היה על סף עיוורון ואז טיפלו בו בשיטה הטבעית.שהוא המשיך איתה ואחרי שנתיים הוא כבר יכל לקרוא בלי משקפיים עוד מישהו פה שמע על שיטת בייטס?תרגילים לעיניים?אכילה נכונה? בכל אופן כאשר שאלתי את האופטמיטירסט...הוא כזה נבהל...ואמר זה יכול גם להזיק בלה בלה(בפרנסה שלו בטח).והעובדה שלפחות המספר לא השתנה לי שנתיים אחרי שאני יודע שהוא השתנה לרעה וחזר חזרה. ואני מבקש שינסו טיפ טיפה להגיב אליי.תמיד רובכם ככולכם לא מתייחסים להודעות שלי.תמיד אני מקבל פה הרגשה ששונאים אותי.אז נכון שאני לא כותב יצירתי כמו אחרים פה.ואולי אני לא מצחיק.אבל בחייכם שרפתי פה הרבה זמן לכתוב את ההודעה שהיא בשבילכם/ן -לא בשבילי.והנה היום ראיתי שאני שוב חבר פורום עם 148 הודעות...הכי נמוך שאפשר.ו... שלכם אביעד

*may*

New member
כמה דברים :

דבר ראשון - איזה תרגילים יש שם ? דבר שני - די עם החוסר ביטחוןם הזה שיש כאן לאנשים, באמת.. מקווה שנהנית מהספר. מעיין.

V. Ghost

New member
הרפייה

יש תרגילים להרפיית שרירי העיניים.ולהרפיית שרירי הצוואר.ויש גם מעין דיאטה.לא בכמות אוכל בסוגי מזון.אבל בעיקר מדובר בהרפיית השרירים ולהגדיל את טווח התנועה שלהם.צריך לקרוא לנסות כדי להאמין אבל באמת מומלץ.לפחות את הספר את יכולה לקרוא.זה בסה``כ 23 שקל אין לך מה להפסיד ואם זה יעזור לך.אז תרויחי הרבה יותר(תחסכי) ו...לפחות תלמדי משהו על העיניים.על עוד אסכולה של ריפוי ו.תקבלי גישה אחרת אביעד

Panther

New member
אז אולי תספר לנו על התרגילים?

כי מאיפה אני אמצא את הספר הזה עכשיו.

goldy

New member
שיפור ראייה עם תרגילים בלבד?

וואו! מוכן לגלות לי משהו?

Black Star

New member
שמעתי על תרגילים לעיניים

האמת? אני רוצה לנסות, הבנתי שזה באמת עוזר. אין שום סיבה שזה לא יעזור, כי זה מאמן את השרירים לחזור למקום הטבעי שלהם.. הרי כל הקטע בעין, זה עיוות של הכדור (יותר נכון, הקטע של הקרנית) פנימה או החוצה, וככה נוצר קוצר/רוחק ראייה. אז אם נגיד, יש למישהו קוצר ראייה, והוא עושה תרגילים שמאמנים את העין שלו מחדש להסתכל מרחוק, זה מתקן או לפחות משפר קצת את מצב השריר הזה, או לא שריר, ווטאבר... אני אנסה אותם יום אחד :)

למעלה