עידכונים 4.12

candyheart

New member
אמא'לה! בריטני מובלת לבית-החולים מביתה!../images/Emo12.gif

אני בשוק. משטרה ומכבי אש הגיעו לביתה של בריטני לאחר שהיא סירבה להעביר את 2 בניה שון פרסטון וג'יידן ג'יימס ואביהם כפי שהיתה אמורה.מתברר שקפלן היה בביתה של בריטני-ולאחר שהיא לא הסכימה להעביר את הבנים,נקראה המשטרה.מתברר שבריטני נעלה את עצמה ו-2 בניה בבית ולא פתחה לאף-אחד. מאוחר יותר נראו פרמדיקים לוקחים את בריטני לאמבולנס-משם היא הועברקה לבית חולים.הסיבה עוד לא ידועה-חלק אומרים שהיא תחת השפעה של "מרכיב לא ידוע" וחלק טוענים שהסיבה היא בעיה נפשית. אני לא יודעת מה לומר.

Oo מישהי בהיי..?

איזה תמונה מוזרה.. אם היא באמת על סמים אז איך כל הבדיקות שלה יצאו שליליות? מזל שהיא לא הרגה את עצמה כמו אנה ניקול סמית' או ג'ניס ג'ופלין..

candyheart

New member
אולי זה משהו נפשי...

משהו שטענתי כבר כמה זמן... אם יש לה בעיה נפשית כלשי,אז מאוד יכול להיות שהיא לא מודעת למה שקורה סביבה.אנחנו בטח נדע בקרוב,אחרי שהרופאים ייגמרו את הבדיקות...

Kryptonite

New member
כי יכול להיות

שהיא פשוט לקחה יותר מידי כדורי שינה/כל תרופה חוקית אחרת.. אי אפשר לדעת, וזה מיותר לשער. אני לא חושב שנשמע ממקור רשמי מה באמת קרה (כמו עם הקרחת ובעצם כל שערורייה בשנה האחרונה) אבל אולי ייתפרסמו פה ושם דיווחים שמהם נוכל להבין פחות או יותר מה היה. בינתיים אפשר לאחל לה רק בריאות ואושר פנימי אמיתי. :p

candyheart

New member
אני כמעט בטוחה שנדע...

כי לא כמו הקרחת,הפעם זה עניין רפואי שיכלול מסמכים והכל,ותמיד TMZ או מישהו אחר מצליח להשיג אותם בסופו של דבר. אני מאחלת לה רק טוב.

SuperShiro

New member
זו בדיוק הסיבה שבגללה יש סיכוי די גדול שלא

נדע מה קרה. מצבו הרפואי של אדם הוא עניין חסוי לכל דבר, ויש לאדם הזכות לשמור את זה כפרטי - חשיפת מידע מסוג זה שלא בדרכים לגיטימיות היא הפרה של חוק הפרטיות ויש לה השלכות חוקיות. דרך לגיטימית לחשיפת מידע זה יכולה להיות באחד משימועי המשמרות, אם מארק קאפלן יגיש עתירה לבית המשפט ויבקש לחשוף פרטים אודות המקרה בטענה שהעניין רלוונטי לתיק, אבל, גם במקרה מסוג זה, הפרטים לא יחשפו בפנינו, אלא אך ורק בפני בית המשפט. מסמכים מסוג זה הם חסויים, ואם TMZ בכל זאת יצליחו להשיג אותם הם יכולים לעמוד בפני תביעה לא קטנה בגין הפרת חוק הפרטיות.

|לוקח בחזרה את מה שאמרתי|

אני כמעט בטוח שהיה איזה רגע קטנטן שהיא חייכה ממשהו (ורואים עליה שזה חיוך עצוב כזה), והפאפרצי צילמו את זה כמובן ושמו את זה באתר כדי שיחשבו שהיא מעורערת בנפשה... הם בטח צילמו מאות תמונות, נראה לכם שבכולם היא חייכה? זה מכוון אצלם מראש. חארות

xtina 4 ever

New member
למה שיחשבו?../images/Emo210.gif

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני כבר מזמן לא חושבת שהיא מעורערת בנפשה.. אני ב-ט-ו-ח-ה בזה! אנשים בריאים לא עושים כאלה דברים. ממש לא. כמה הוכחות אתם צריכים ייבאט?

xtina 4 ever

New member
קללה ברוסית.../images/Emo3.gif ../images/Emo210.gif

בסגנון "בלאט". כאילו..לא אישי נגד אף אחד פה.

....

אני רק אומר שבטוח שמו את התמונה עם החיוך במטרות זדוניות. זה לא שהיא חייכה לכל אורך התהליך הזה, פשוט תפסו תמונה שלה מחייכת *ובכוונה* שמו אותה באתר ברור שבריטני לא במצב טוב, אבל אני גם לא מאמין בכזאת פשטות (כמוך) לכל מה שמפרסמים. טוב חמודה? יופי, אני שמח גם שקיבלתי את הרשות שלך

xtina 4 ever

New member
טוב.../images/Emo210.gif

טוב מאמי.
ויש דברים שהם כבר מעבר לשמועות, כמו המקרה הזה, מקרה המצית ומקרה התחתונים. גם להם אתה לא מאמין?

עדידי15

New member
גם כשהיא../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

עשתה קרחת היא חייכה. כנראה היא לוקחת חומר ממש טוב
.

Kryptonite

New member
../images/Emo10.gif

זה כל כך עצוב לשמוע את זה, כל כך. במיוחד אחרי שקראתי שכל הלחץ מהמשפט משמורת ממש מגיע אליה בשבועות האחרונים. הכי אירוני שבריטני מובלת באמבולנס, מוקפת בעדר פפראצי, מזכיר באופן עצוב את הקליפ של אבריטיים. נקווה שהסיום לא יהיה אותו הדבר.

YugiBoy

New member
זה קרה לפני בימ"ש../images/Emo35.gif

אני מקווה שזו לא עוד התחמקות... על מה היא אמורה להצהיר
אפשר להבין אותה אם היא לא רוצה להגיע למשפט על המשמרות כדי שלא יפסקו משהו לרעתה... אבל זו הגזמה...

למעלה