עידכונים 31.5

SuperShiro

New member
עידכונים 31.5

האמת היא שדי התלבטתי האם לפרסם פה את התמונות האלו, בסוף החלטתי שכן. אני יודעת שאני כנראה אתחרט על זה בהמשך, אבל זו ההרגשה שלי נכון לעכשיו. כפי ששמתם לב, בימים האחרונים בריטני יוצאת קצת פחות מביתה. כנראה שצלמי הפפראצי מסרבים לקבל עובדה זה, וכיוון שהיא לא יצאה מחוץ לשטח ביתה, הם החליטו להטיס הליקופטר מעליו, וצילמו את בריטני באחוזתה שבבוורלי הילס, מבלה עם שון וג'יידן בבריכה. זו לא הפעם הראשונה שהדבר קורה, וזו הפרה מוחלטת של כל פיסת פרטיות שנישארה לה. אני מודעת לעובדה שאני די משתפת פעולה עם הצלמים כיוון שאני מפרסמת פה את התמונות, אבל הסיבה העיקרית בגללה בחרתי כן לפרסם פה את התמונות היא בכדי להראות כמה העניינים יצאו משליטה, ולא בכדי שתראו תמונות פפראצי חדשות של בריטני. מרבית התמונות לא ברורות וכמעט ולא ניתן להבין מהן דבר.

Britney Style

New member
מזעזע!

ולחשוב שרק היום קראתי בפורום אחר תגובה של מעריץ שאמר כמה הוא שמח שבגלל שאנחנו לא שומעים מבריטני בימים האחרונים אז פאפרצ'י לא מטרידים אותה... עכשיו אני מגלה שזה בגלל שהיא לא יצאה מהבית
אני פשוט לא מאמין שזה מגיע לכאלו פרופורציות... come on! it's only a picture

SuperShiro

New member
בעינייה של בריטני

מעריצה שמה לב לתמונה הזו [תסתכלו על מה שמשתקף במשקפי השמש]. "תארו לעצמכם שאתם יוצאים, וזה כל מה שאתם רואים. לא מכוניות אחרות, לא אנשים נורמליים אחרים. רק אנשים עם מצלמות ששואלים אתכם שאלות וחוסמים לכם את הדרך."

Shiri from the block

Active member
מסכנה.. ועוד אנשים מבחוץ מעיזים לשפוט אותה ואת המעשים שלה, כשהם לא יודעים מה היא נאלצת לעבור כל יום ויום.

זה עצוב,אבל

אלה החיים שלה. נכון,זה לא נעים שהיא לא מקבלת מעט פרטיות ושכל היום עוקבים אחריה,אבל זה מה שמשתמע מלהיות בריטני ספירס.זה לא רק לשיר ולהופיע,אלא גם לסבול פפראצי במידה מוגזמת.נקווה שעוד שנה ,אחרי האלבום החדש,העולם יניח לה מעט וימצא סלב אחר.לגבי ההליקופטר-היא יכולה לפנות לבית המשפט,כי זו הגזמה,אבל יותר מזה היא לא תוכל לעשות.את הפפראצי שברחוב היא תאלץ לסבול עוד כמה שנים.אולי בגלל זה עדיף לה לפרוש מוקדם-כדי שלאנשים לא יהיה למה לצפות,ואז הם יעזבו אותה.נשמע מגעיל אבל תחשבו שמעורבים בזה שני ילדים שקבלו חשיפה בשני ארבעים לא קבלו.

Brit22k

New member
זה ממש מטריד!

לכל מקום שהיא הולכת הפפרצי רודפים אחריה ! היא יוצאת לחופשות הם איתה ! היא הולכת לשופינג הם איתה ! היא יוצאת בערב הם איתה ! זה ממש ממש מטריד ! אז עד שיש לה קצת שקט מהם הם לוכחים אליקופטר ומצלמים אותה מעל הבית זה כבר ממש מוגזם. אתם מצלמים אותה כל יום ברחוב אז יום אחד היא לא יוצאת מהבית אז ישר לוכחים אליקופטר וטסים לבית שלה ?! אין לה שקט מהפפרצי ההלה !!!

YugiBoy

New member
וכדי "לא להטריד" כולם אומרים אותו דבר

בריטני אר יו אוקי?? וי לאב יו.... וואי מה נסגר? נראה לי שהם גם טישטשו את התמונות בכוונה כדי שיהיה תמונות אבל לא ברורות, בגלל שככה לא נראות תמונות מוגדלות. אלה שמורות באיכות גרועה.

SuperShiro

New member
התמונות מטושטשות כיוון שהן צולמו מהליקופטר

אף אחד לא טישטש אותן בכוונה.

YugiBoy

New member
אממ

לא יודע... אולי המצלמה שלהם לא טובה? אני מתעסק המון עם תמונות וגם חברים שלי, ותמיד תמונה שצולמה מרחוק, ותמונה שהוגדלה, בחיים לא נראתה ככה, אבל תמיד יש פעם ראשונה...

xtina 4 ever

New member
מצלמה לא טובה? ><" ../images/Emo210.gif

דווקא להם יש את המצלמות הכי טובות.

העבודה שלהם די מחייבת אותם

להשתמש במצלמות טובות... אתה יודע,לפעמים הם מצלמים ממקומות מאוד רחוקים ולזמנים מאוד ארוכים ובלילות הם חייבים פלאש רציני. מה שקרה בתמונה ההיא שזה פשוט צילום מסך מסירטון וידאו [שכנראה האיכות שלו ירודה בגלל השמש או התנודות של המסוק] שצילמו אותה...

SuperShiro

New member
הן צילמו את זה בזמן תזוזה באוויר, ממרחק

די רב, סביר להניח שהתמונות יצאו באיכות גרועה.

s H e L i 1 6

New member
אלוהייםם

לאיזה רמה זה הגיעע זה כבר מממש חוצפה הם חודרים גם לפרטיות שנשארה לה כשהיא בבית פשוט מזעזע שהיא לא יכולה לעשות כלום כל נשימה ופסיעה שלה מצלמים מחריד...

למעלה