עידכונים 31.5

SuperShiro

New member
בריטני והזמר T Pain סיימו להקליט 2

שירים יחדיו
2 Britney songs done by T-Pain I watched TRL yesterday and yesterday on TRL T-Pain confirmed that he's working in the studio with Britney and has 2 phenominal songs finished.
תרגום הזמר T Painהתארח ב TRL אתמול ואישר שהוא עובד עם בריטני בסטודיו, וכי כרגע קיימים 2 שירים יוצאים מהכלל [במובן החיובי, כמובן
] גמורים.

SuperShiro

New member
רופוס ווינווריט מעדיף לעבוד עם בריטני

על פני ג'סיקה סימפסון.
Britney mentioned on MTV News Britney Spears or Jessica Simpson? Singer/songwriter Rufus Wainwright isn't known for his pop-star duets, but Jane magazine asked him which of the bubbly blondes he'd rather collaborate with, and he didn't have to think twice. "Britney, by far," he said in an interview published in the magazine's June/July issue. "I love her. I think she's the emblem of our times."
תרגום בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון? הזמר/כותב השירים רופוס ווינווריט לא מרבה לעבוד עם כוכבי פופ, אך המגאזין "Jane" שאל אותו עם איזה זמרת מבין השתיים הוא היה מעדיף לשתף פעולה, והוא אפילו לא היה צריך לחשוב פעמיים. "בריטני, כמובן", הוא אמר בראיון אשר פורסם בגיליון יוני/יולי של המגאזין. "אני אוהב אותה. אני חושב שהיא הסימן של הדור שלנו." [הידיעה נכללה במבזק החדשות של MTV] טוב לשמוע

xtina 4 ever

New member
מזעזע.../images/Emo210.gif

התמונות עצמן לא מעניינות אותי במיוחד, אבל מטרידה אותי הידיעה שאחרי מקרה כזה, היא תשתגע שוב. השפיות שלה נמצאת על קצה השערה שאין לה על הראש, והתמונות האלה לא יעשו לה טוב.

Kryptonite

New member
מה ההפתעה?../images/Emo12.gif

זה לא שזו פעם ראשונה שהם טסים מעל הבית שלה, הם עושים את זה עוד לפחות מ - 2004. (היא גם דיברה על זה בראיון עם מאט לאודר)

Invisible Boy

New member
שיר חדש שנכתב לבריטני - Motherlove

באתר הרשמי של קארי הילסון, ברשימת השירים שכתבה/השתתפה בכתיבתם, כתוב שם שיר בשם "Motherlove" ששייך לבריטני ספירס. Britney Spears - Motherlove

למעלה