עידכונים-30/11/07

יאוווווו אני לא יכולה לחכות!!!

הלוואיי שהיא תופיעעע!!!! הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי

לא מפתח ציפיות

אחרי ההופעה ב-VMA משהו כבה אצלי
למדתי להיות אדיש בכל מה שקשור לקריירה של בריטני בשנה הקרובה...

SuperShiro

New member
זיקוקים = ערב השנה החדשה/ אירוע גדול =

האירוע ש MTV עורכים לכבוד השנה החדשה. סביר להניח שהפרמיירה תהיה בסילבסטר. היו שמועות על כך שהיא תופיע בערב הזה, אולי הן יתבררו כנכונות. למרות שרק אם היא תופיע בכדי להציג את הוידיאו קליפ זה כבר יהיה כיף גדול

YugiBoy

New member
חח ../images/Emo6.gif מחר בכל העיתונים: בריטני VS לין, על

ליבו של קווין

חכו חכו

התקשורת עוד תיקח את זה ברצינות. אני מופתע שעוד לא יצאה כתבה... ["בריטני אישרה הריון עם תאומים מקווין!"]

Kryptonite

New member
לפי ההיגיון

הבית שלה נמצא באחד הפרברים של לוס אנג'לס (שזה לא נסיעה של 20 דקות כמו מראשון-תל אביב, אלא יותר כמו שעה ובטח יותר) בעוד שהמלון נמצא במרכז לוס אנג'לס. אז כשהיא צריכה לעשות משהו כמו לצלם את הקליפ וכו', היא עוברת למלון, כי הוא יותר נגיש ללוס אנג'לס עצמה.

liore10

New member
מכירות בלקאוט עברו את המיליון עותקים ?

ככה לפי ויקיפדיה... מישהו יכול לאמת את הדברים ?

shay08

New member
נראה לי שכן../images/Emo3.gif

כי גם יש מדינות שלא ספרו את המכירות כמו ישראל ועוד הרבה מדינות!

האמת שויקיפדיה לא מדוייקים לפעמים

אבל מאוד הגיוני שהיא חצתה השבוע את המיליון עותקים בעולם... כי זה או השבוע או שבוע הבא

SuperShiro

New member
Blackout מכר השבוע כ 110,000 עותקים בעולם

והגיע לסך מכירות של 910,000 עותקים לאחר 4 שבועות. בשבוע שעבר פורסם שהמכירות הכלליות של האלבום הן 870 אלף עותקים וכאמור זו הייתה טעות. המכירות בשבוע שעבר עמדו על 800 אלף עותקים, והשבוע הן עומדות על 910 אלף עותקים. המידע מגיע מהאתר מדייה טרפיק אשר לא כולל מכירות של מדינות קטנות [כמו ישראל למשל
] והמכירות המשוערות של Blackout, הכוללות את המדינות הקטנות, הן כ מיליון ו 50 אלף עותקים.

למעלה