עידכונים-30/11/07

x17 online מדווחים ש:

בריטני מעבירה לקוין 15,000$ בחודש על זה שהוא עם הילדים והם גם אומרים שהוא רוצה ממנה עוד! חרא שכמותו! אני לא מבין למה הוא לא מתחיל לעבוד ואם קשה לו אז שיתן לה את הילדים לא חסר לה כסף בשביל לגדל אותם!

theone24

New member
למה לו למצוא עבודה אם היא מממנת אותו...

ב15,000 דולר בחודש? הוא לא יצליח לעשות את זה גם אם הוא ממש יתאמץ. המהלך הכי חכם שהוא עשה בחיים העלובים שלו זה להתחתן איתה, הוא הפיל אותה בפח. אני בטוח שהיא לא תתחתן שוב, ויכול להיות שגם לא תביא ילדים, היא רק נכוותה מכל הסיפור הזה....יש לי הרגשה שאת הלקח שלה היא למדה.

YugiBoy

New member
בטח שהיא כן...

קווין היה דוגמא למקרה לא מוצלח. זה קורה להמון נשים, לאו דווקא עם כסף... מתחתנים מאינטרסים, יש גירושים מכוערים... בגידות... ובסופו של דבר, כולם ממשיכים הלאה... בריטני צריכה אהבה... זו לא שאלה... אהבה היא צורך גופני ונפשי בסיסי וכל בנאדם צריך אותו, במיוחד, אבל במיוחד בנאדם שחווה אהבה, ועל אחת כמה וכמה אחד שחווה אהבה נכזבת. היא בטוח תמצא מישהו אחר... ותעשה איתו הסכם על דף שהוא לא מקבל גרוש במקרה של גירושין. (לא שאי אפשר לחלוב אותה תוך כדי הנישואין...אבל...)

theone24

New member
נישואין לאו דווקא קשור לאהבה....

אהבה היא לא זקוקה, היא חייבת! היא חייבת גבר שיחזיר ויעניק לה מה שהיא נותנת. וכל מי שראה את הסדרה {המפדחת} שלה ושל קווין יודע שיש לה הרבה האהבה להעניק ושהיא ממש קורנת שהיא מאוהבת. אף אחד לא יכול לחיות ללא אהבה. אבל היא לא חייבת להתחתן, אפשר כיום לחיות כזוג לכל דבר בלי "אישור" מהמדינה. ונכון, אפשר לעשות הסכם טרום נישואין, אבל שמאוהבים כל ההגיון משתבש ולא חושבים מה יקרה אם.... לכן אני חושב שעדיף לה בלי נישואין, אבל כמובן שעם אהבה.

Kryptonite

New member
באתר לבושם Believe שיצא לא מזמן

היו כל מיני משפטי I Believe שבריטני אמרה, בינהם היה I believe in love (Believe it or not) והיה חמוץ-מתוק לראות את זה.

ובחוברת של באלבום

בדף שבו יש את כל העיתונים הקרועים וזה, כתוב על אחד מהם "I'll never will be/live with man again" או משהו כזה.

Kryptonite

New member
זה לא ברור שזה בציניות?

זה כאילו גזירות מהצהובונים וזה, היו שם עוד דברים ממש מגניבים לפי מה שאני זוכר. (הדיסק בחדר השני, אין לי כוח להביא
)

Kryptonite

New member
משהו גדול הולך לקרות!!!!!

לפי האתר של בריטני בג'ייב, Britney.com. לפי האתר הוידאו של POM ישודר לפני סוף השנה (עוד בדצמבר) והבכורה שלו הולכת להיות אירוע ענק. (היא הוסיפה שלא להיות מופתעים אם ניראה זיקוקים) כמו כן, היא גם מאשרת שהצילומים של הקליפ הסתיימו. (wrapped) האם בריטני הולכת להופיע?

tali44

New member
הצילומים הסתיימו? מעניין אם הוא הולך להיות

יפה או לא... בכל מקרה, אני שמחה שנראה אותו בעוד פחות מחודש, ושיהיה אירוע ענק. (בתקווה שהיא תופיע בו!)

רגע אבל המפיק אמר שהם לא הסתיימו!

והלוואי שהיא תופיע! ויש לי הרגשה ש2008 תהיה הפתעה בשבילנו ובריט תתחיל להופיע ולהפציץ בקליפים!(וכן אני מפתח ציפיות לא אכפת לי להתאכזב,ותראו זה שיוצא קליפ לא טוב כמו גימי מור, זו לא אשמתה אלא של המפיקים והעורכים! אלא הם אמרו לה מה לעשות והם ערכו את הקליפ)

Aviv Finkel

New member
גם אני חושבת

נראה לי 2008 (או שאני מקווה לפחות) תהיה שנה טובה בשבילה.. זה נראה שהיא באמת מתחילה לקחת את עצמה בידיים והחיים האישיים שלה מתחילים להשתפר וגם המקצועיים

YugiBoy

New member
הלוואי ../images/Emo13.gif שיהיה לה בהצלחה עם הקליפ

אני מקווה שהם עשו משהו איכותי... הם היו שם דיי הרבה זמן... מישהו יודע אם הם צילמו רק במקום ההוא, או שהם צילמו גם בסטודיו? (מסך ירוק וכל אלו...
) אני כל כך מקווה שכן! אני מקווה שתהיה הופעה... שיהיה משהו מעניין... שיהיה בריטני! וחבל שהם מנסים לטייק את הקליפ ל07... למרות שאנחנו בעצם אלו שמרוויחים

למעלה