עידכונים 3.6

britney4u

New member
../images/Emo2.gif אוי ואבוי.. ../images/Emo4.gif

אני מתחיל לחשוב שהיא לא תוכל לחזור לגוף המושלם שהיה לה.. :/ וחשבתי שכן.

YugiBoy

New member
תראה..

הריון זה דבר שמאוד קשה להעלים את השרידים שלו, ו2 הריונות רצופים עוד יותר. יש נשים שתוך שבוע הצליחו להיות פלזמות שוב, ויש כאלו שהגוף שלהן לא בנוי כך. ההחלטה להוליד ילדים, בטח הייתה כרוכה במחשבה שהגוף הולך להשתנות, בהריון הרי הכל משתנה... גם האופי... גם השיער... הכל הכל... מה גם שבחורה שעברה הריונות תיראה הרבה יותר מבוגרת (בדרך כלל) כהיא תגיע לגיל 40+... כי כשהגוף עובר מתיחה וכיווץ המון פעמים, העור נעשה פחות מתוח וחזק... (כמובן לא בכל המקרים זה ככה אל תתקיפו אותי.. אבל ברובם) וסה"כ אם בריטני באמת תרצה להיות שוב כוסית, מי אם לא בריטני, והכח רצון שלה, יכולים לעשות זאת טוב יותר?

elena20

New member
לדעתי היא לא שמנה כרגע בכלל, מה שרואים בתמונה

זה פשוט צלוליטיס, שזה משהו שיש לרוב הנשים באזור טוסיק והמותניים, במיוחד לנשים שעברו היריון, ומצלוליטיס כמעט בלתי אפשרי להיפטר כמו ששמעתי באיזו תוכנית, הרופא הסביר שיש המון פרסומות שמעלימים את הצלוליטיס בעזרת משחות והוא אמר שזה פשוט לא אפשרי ושהכל בולשיט, הגוף שלה עכשיו נראה בסדר גמור, היא רזתה מאוד, היא פשוט צריכה להפסיק להסתובב עם חוטיני.

xtina 4 ever

New member
זה נראה נורא.../images/Emo5.gif ../images/Emo210.gif

בכל מקרה, היא מליונירית. היא תצליח לחזור לגוף הקודם..איכשהו..

YugiBoy

New member
זה ממש מה שהיא צריכה

שאחרי כל השערוריות, היא תהיה גם מנותחת פלסטית ב...ישבן נקרא לזה... ובכל שאר המקומות השמנים... אם היא תתאמץ קצת יותר היא תצליח....
ג'אנק פוד וקפה
סלט, כושר והמון שעות בסטדיו גו בריטני, גו בריטני, גו , גו, גו, גו בריטני! יו קאן דו איט ;) נסחפתיייייי

SuperShiro

New member
זו עובדה שזה פוטושופ

1.לא הגיוני שבהפרשי זמן של יום אזור האגן שלה ישתנה בצורה כה דרסטית. 2.בכל שאר התמונות, גם מאותו היום, האזור הזה אצלה לא נראה ככה, כלומר משהו לא הגיוני. 3.קיימת התמונה המקורית בה האזור הזה בגוף שלה נראה בדיוק כמו שהוא נראה בשאר התמונות מהימים האחרונים. זו לא הפעם הראשונה שעושים לתמונות פפראצי שלה פוטושפ. ובקשר להערה שלך, שהייתה לא במקום - לי באופן אישי ממש לא הפריע המראה של בריטני בתמונה הזו, גם לפני שידעתי בבטחה שהתמונה לא אמיתית.

YugiBoy

New member
ת'כלס? היפה נראית מלוטשת היטב.

סתכל את הגב, בתמונה השמאלית הוא לא ערוך..... אבל אני באמת לא יודע... צריך לבדוק את העיניין.

xtina 4 ever

New member
לבדוק? למה?../images/Emo210.gif

אז נגיד שיש לה צלוליטיס באיזור הישבן. זה משנה לך משהו? ><"

SuperShiro

New member
אז מה אם לא תמונות חדשות?../images/Emo3.gif

בריטני יקירתנו [
] חוזרת לה מהבילוי בסוויטת המלון היוקרתי "4 העונות" [אם אתם כל כך מתעניינים
, שהות של לילה בסוויטה עולה 12,000 אלף דולר]

למעלה