עידכונים 3.6

SuperShiro

New member
שאר התמונות כאן

http://x17online.com/celebrities/britney_spears/the_girls_are_back_in_town.php#more Someone was happy to come back home
מחוייכת ופשוט נראית נהדר

SuperShiro

New member
לין לא תופיע בתוכנית "The View" ב 6.6

Just several days ago, ABC listed Britney's mom, Lynne Spears, as one of the guests on their show. Lynne Spears is no longer listed as a guest on the show. This news spread like wild fire. Personally, I would have been upset of Lynne would have publicly talked about her issues with Britney. I'm almost glad she is no longer scheduled for the show.
תרגום רק לפני ימים אחדים, ABC סימנו את אמה של בריטני ספירס, לין ספירס, כאחת האורחות בתוכניתם. לין ספירס כבר לא מופיעה ברשימה כאורחת בתוכנית. *הערה של ג'ורדן* החדשות האלה מתפשטות כמו אש. באופן אישי, אני הייתי כועס אם לין הייתה מדברת על הבעיות שלה עם בריטני בפומבי. אני כמעט שמח שהיא כבר לא רשומה כאורחת בתוכנית. אני עם גו'רדן

יופי. מההחלה זה נשמע צורח צומי

כל המשפחה (המעאפנה) שלה צריכה להוריד פרופיל.

Kryptonite

New member
אני לא מאמין שלין באמת התכוונה להסב לה רע

למרות שקורה שם משהו מוזר לגמרי.

tali44

New member
חבל על הזמן....!

גם אבא שלה דיבר אתה, גם עכשיו עם אמא שלה. היא כבר לא מסתובבת עם אחותה ובמכתב שהיא כתבה באתר היא אמרה שעכשיו יש לה רק את 2 הילדים ושבעבר הייתה לה המפשחה. (וא משהוא בסגנון, לא באתי לצטט פה) דרך אגב, פעם שמעתי שאמא של בריטני דרסה צלם פפראצ'י, זה נכון? ושבאו אמבולנסים הם ניסו להרגיע את בריטני ולא ממש טיפלו בצלם... ככה קראתי, לא יודעת אם זה נכון. אז אשמח לקבל תשובה אם זו שמועה או אמת שעיוותו אותה או אמת לאמיתה.
חח, טנקס.

Kryptonite

New member
זה ישן, 2004 ככה... לא משהו רציני מידי.

בריטני הייתה ממש נסערת, עם דמעות והכל.

וואי, היה גם שמועה שבריטני מתה!

שמועה של שני שדרני רדיו שמתחו בשידור ואמרו שבריטני מתה. זה היה מתי שבריטני היתה בשיא הקריירה שלה... לפני איזה 7 שנים בערך. אני זוכר קראתי מיד לאמא שלי וכמעט רציתי לבכות. ואמא שלי כזה שמחה בגלל שאני מעריץ גויה (אוי, מי שישמע... אפשר לחשוב מה כבר עשיתי חחח).

SuperShiro

New member
זה לא נשמע לי כמו הקול שלה

למרות ששומעים את הזמרת בערך לשניה

Over To You

New member
את רצינית?

ברור שזה לא בריטני >< שלבריטני יהיה שיר כזה? זה נשמע יותר כמו הסגנון שלה מאופס.... והדברים האלה ברקע נשמעים כמו דולפין.

Britney Style

New member
נשמע טוב אני לא יודע אם זאת בריטני או לא

כי שומעים אותה שרה בדיוק שנייה... יכול להיות שזה גם שיר שמיועד לבריטני, יש שירים שעדיין לא הוקלטו אולי זה אחד מהם
אני לא פוסל... דיי אני מת כבר שיידלוף משהו

למעלה