עידכונים-28/11/07

אני סומך על "האנשים הנכונים" כפרה

שרואים מה הלך כאן, ולולא היציאה המעפנה שלך ולולא היציאה העוד יותר מעפנה של נופר המעפנה ההיא זה לא היה קורה קיצר זה התגובה האחרונה שלי בעניין, היה שלום

theone24

New member
אל תאשים אותנו על חוסר ההבנה שלך...

כפרה! כתבו לך כבר "מה הוא כבר אמר?!" לא ירדתי עליך, אבל אני לא ינסה להסביר לך כי זה יהיה חסר טעם. גם אני סומך עליהם...לא היה לי תקל עם אף אחד פה חוץ ממך...{ולעוד כמה שהיה להם תקלים איתך} אתה יוצר סערה,זורק פצצות, עושה בלגן ובורח... באמת היה שלום. מבחינתי אתה לא קיים בפורום מהיום.

In Rehab

New member
כתבתי את זה לטובתו...

מה נופר סתם קופצת? מה הוא אמר? הביע את דעתו בקשר לתמונה. וחוץ מזה,למה סתם להוסיף? ראית שנופר לא ענתה לו,סגור נושא. יש לך משהו להגיד לו? יש מסרים. הריבים האלו מחזירים אותנו למצב שאנחנו לא רוצים להיות בו.

SuperShiro

New member
אני רואה את וויין אשיים../images/Emo99.gif! יאי!

נראה לי שבריטני זו זו שיושבת ליד ההגה, אבל אני לא בטוחה. גם זיהיתי את קריסילה
תודה על הוידיאו

רק אל תגידו לי ש

כל הקליפ היא עם הפיאה הזאת !! חח אולי בסוף שיש את רדאר זה כאילו ההתחלה של הסינגל הבא וזה רומז שזה הסינגל הבא?

בסדר,אבל בדרך כלל מצלמים קליפ אז זה לא עם

הדיסק אלא עם דיסק שיש עליו רק את פיס אוף מי נראה לי..אבל שאני חושב על זה זה לא חלק מהשיר שרואים בסוף ושמתנגן ראדאר בגלל שזה האוטו הפרטי של בריטני וזה לא יכול להיות שיצלמו אותו בקליפ כי אסור להראות דברים אישיים שלה בקליפ כמו הרכב .. בגלל זה בהתחלה רואים ג'יפ שהיא יוצאת ממנו

SuperShiro

New member
קודם כל מי שניגן את הדיסק אלה בכלל הצלמים, לא

בריטני. דבר שני אין לוידיאו הזה שום קשר לקליפ, זה וידיאו שלה חוזרת הביתה לאחר צילומי הקליפ.

nadmp3

New member
בריטני מאחרת ב12 שעות לסט!

כך לפי המגזין UsWeekly לפי המגזין בריטני איחרה בגלל שקווין לקח את הילדים באיחור או משהו כזה. רקדנים עצבניים דיווחו זאת למגזין, ואמרו שהיו צריכים למצוא אנשים שיהיו מוכנים לעבוד עד שעה מאוחרת הקליפ צולם עד 5 לפנות בוקר!! כי בריטני הגיעה רק ב8:35 בערב... עוד בקישור הבא: http://www.usmagazine.com/britney_shows_up_12_hours_late_to_video_shoot_angers_dancers

SuperShiro

New member
X17 דיווחו שהיא לא איחרה ושזו הייתה השעה

המתוכננת. Us Weekly לא אמינים ב 95% מהמקרים, ו X17 לפעמים קצת יותר מדי בעד בריטני
לא יודעת..בעצם, מה זה משנה עכשיו?

גם אם היא איחרה, כמו שכתבו---

זה היה בגלל שקווין איחר בלקיחת הילדים.. מה לעשות. ומגניב שצילמו את הקליפ במשך 9 שעות, מעניין אם ימשיכו לצלם

SuperShiro

New member
רואים את זה?

רואים את זה? עכשיו אני אציג בפניכם כמה עובדות שמראות שהדבר לא נכון. In Touch Weekly is reporting that Britney Spears is sperminated!!!! And music producer J.R. Rotem is the daddy, the mag claims. On November 14, Britney Spears allegedly confided to her friends in e-mails that she was four weeks pregnant, In Touch claims. Brit told pals that she was sure the father was J.R. Rotem, whom she’s had an on/off relationship with since her split from K-Fed in 2006. On November 16th, the mag claims Britney proudly e-mailed a copy of the ultrasound to her inner circle. “She seems convinced that having another baby will turn her life around — and she believes that J.R. will make a great father,” the mag reports. “She does like having a man in her life.” When asked about the pregnancy, J.R. confirmed exclusively to In Touch that Britney is carrying his child. “It’s true,” he says. א. In Touch Weekly הוא צהובון בדיוק ברמת OK!, The Sun, Us Weekly וכדומה. ב. הצהובון מנסה להריץ את השמועה הזו, ולגרום לה לתפוס תאוצה, כבר כמה חודשים. ג. היא כאמור בשבוע הרביעי להריונה, בהתחשב בכך שהפעם האחרונה בה היא ו JR נראו ביחד הייתה לפני חודש ושבועיים הדבר קצת מוזר, לא? ד. היא כאמור עברה "שריפת תאי שומן" באזור הבטן לפני פחות מחודש. הדברים לא קצת סותרים? ה. אין לה "כרס" הריון. מספיק?
החלטתי להקדים תרופה למכה כיוון ששמתי לב לכמה מעריצים שדי נלחצו מהשמועה. קודם "אימוץ תאומים סינים", עכשיו "הריון נוסף"..מעניין מה הלאה.

:|||| שיר, אף אחד לא יכול לדעת, וזה כולל אותך

לא הייתי פוסל שום דבר בצורה חד משמעית כזאת... אבל רוב הסיכויים שזה לא נכון.

LittleTot

New member
אויש באמת כמה פתטי צריך להיות בשביל

להאמין לשטות כזו? היא עשתה דברים מטומטמים בחיים שלה, אבל מטומטמת היא לא.

למעלה