עידכונים-28/11/07

theone24

New member
רק שלא יצא שוב קליפ שכולן בסופו של דבר רוקדות

על עמוד...חחחחחחחח!!!! אבל הפעם היא למדה את הלקח {נראה לי} ואם המקור אכן אמין אז צריך לצאת קליפ סבבה לגמרי. זה טוב שהיא עצבנית ולא בטוחה בעצמה...ככה היא תדחוף את עצמה עד למקסימום שהיא יכולה להפיק כדי שיצא קליפ טוב.

YugiBoy

New member
רואים שיש בקליפ הזה יותר השקעה ויותר תחכום.

יש מקום ממש יפה, ככל הנראה יש סוג של עלילה (אם PEOPLE אומרים..אני מאמין
) יש כפילות, יש פפראצי
אני מאמין שכרגיל היא תרקוד, אבל יש סיכוי טוב שלא... כי כל הופעה או וידאו של ריקודים מהתקופה האחרונה (כמו שאמרו, הקליפ, ההופעה המפורסמת, ואפילו ריקודים במרפסת) לא עושים לא טוב... רק פרודיות.

shir spears

New member
אל תפתחו ציפיות יותר מדי

גם לגימי היו לי אישית הרבה ציפיות וסתם התאכזבתי ,למרות שזה נראה קליפ מושקע והכל אני לא מצפה לכלום עד שאני רואה תתוצאה

YugiBoy

New member
נמאס לי מהמשפט הזה..אם הקליפ יהיה לא טוב,

נתאכזב בכל מקרה. זה כל הכיף בעסק הזה...אתה מצפה, אתה מחכה...וזה תמיד יפתיע אותך. גם אם תצפי לטוב ויהיה קליפ טוב, זה יפתיע אותך. עדיף חיי זיגזג מאשר לא לצפות, לא להתאכזב... BORING

shir spears

New member
חחח אתה נהנה מלהתאכזב??

סבבה אני מבינה למה אתה מתכוון רק שאני לא נהנת מזה

YugiBoy

New member
אף אחד לא נהנה מלהתאכזב...

אבל זה לא כיף לדכא את כל הציפיות. גם אם לא תצפי ממנה לשום דבר, והקליפ לא יצא טוב, עדין תתאכזבי... ובכללי כן, כל הכיף זה ההימור הזה, לקוות ולראות מה יצא... פעם מתאכזבים ופעם מופתעים לטובה. ככה זה הולך. אי אפשר לאהוב כל דבר שהיא עושה...זה גם עיניין של טעם

shir spears

New member
אתה צודק

אבל אם הקליפ לא יצא טוב אני הרבה הרבה הרבה פחות יתאכזב מכל מי שציפה לקליפ מושלם ומושקע כמו פעם וחוץ מיזה אם הקליפ של POM ייצא יפה אז אני אתחיל לפתח ציפיות מבריט כי בנתיים כל מה שציפיתי ממנה לא קרה

In Rehab

New member
מה פתאום ירקדו על עמוד?!!

הפעם,הן ירקדו על השולחנות במסעדה. וזהו.

השורה האחרונה לא מובנת ודי מוזרה

למה שיצחקו עליה וממה היא מפחדת בדיוק? אנערף תודה על התרגום

SuperShiro

New member
מפחדת שיצחקו עליה שוב?../images/Emo3.gif

הריצו עליה הרבה בדיחות לאחר ההופעה ב VMA ועקב הקליפ של Gimme More. אולי היא מפחדת שזה יקרה שוב..

SuperShiro

New member
בריטני [בעזרת סם, כרגיל] מכחישה את סיפור

ההריון אשר פורסם על ידי In Touch Weekly מוקדם יותר הבוקר. סם לופטי, חברה של בריטני, שלח הודעת טקסט לראין סיקרט, מנחה תוכנית הרדיו "המופע של ראין סקרט" וכתב, "זה שטויות. זה מזויף, לגמרי מזויף. עכשיו סיימנו עם הוידיאו. הולכים הבייתה לישון.". פרז הילטון הוא המקור לעניין

YugiBoy

New member
פרז לא אמר שהוא לא יזכיר אותה במשך תקופת זמן

מסוימת? גם וואלה סלבס אמרו את זה...כולם מבטיחים לא להתעסק איתה ובסוף הם אלו שמתעסקים איתה הכי הרבה. ותודה על כל החדשות שאת אוספת, קוראת, ממינת, מה נכון, מה לא, עושה סדר בבלגאן...ועל הדרך מתרגמת

קרה לי משו מזה מגניבבב...../images/Emo3.gif

היום אז הייתי בחוג שלי (ריקודים...) ואז כזה המורה שלי שמה את השיר GM ו BTI אני כזה הייתי בשוק שהיא שמה אותם.... לא חשבתי שהרבה אנשים מכירים את השירים שלה מהאלבום.... בקיצור אז היה מזהההה כייף לרקוד לשירים האלווו בעיקר ב BTI !!!
מתה על המורה הזאת!!!
זה לא ממש חשוב... אבל סתם היה בא לי לשתף אתכם...

SuperShiro

New member
באמת מגניב../images/Emo3.gif

כשחושבים על זה, ל BTI יכול להיות אחד הריקודים המגניבים!

candyheart

New member
הבמאי מדבר+מה בריטני עשתה אחרי הצילומים?

http://x17online.com/celebrities/britney_spears/britneys_video_director_takes_the_bull_by_the_horns-11282007.php#more איזה איש חמוד! אני כבר מחבבת אותו! הבמאי ווין אישם עבר בבוקר סיום הצילומים כדי להציק למישהי שעזבה את הסט,וכשנשאל על בריטני הוא אמר שהיא "מקצוענית יפהפיה" ושהיא לא הוותה לו בעיות בכלל. בריטני היתה על הסט כ-10 שעות. בנוסף לכך,x17 מדווחים שרק 3 וחצי שעות לאחר שעזבה את הסט,בריטני נסעה לשיעור הורות עם קווין,שנמשך עד 1 בצהריים. מקווה שלבריט היה קצת זמן לנוח!

למעלה