עידכונים-28/11/07

SuperShiro

New member
דווקא דבר כזה אפשר לפסול די בקלות../images/Emo3.gif

בכל אופן, כל הסיבות שציינתי די מוכיחות שזה לא נכון. אני מוכנה to put my money on it

SuperShiro

New member
דווקא דבר כזה כן אפשר לפסול.

כל הדברים שכתבתי די מוכיחים שזה לא נכון, ואני מוכנה to put my money on it

שוב, אמרתי שרוב הסיכויים שזה לא נכון,

ואני בעצמי לא מאמין לזה, אבל למדנו מזמן שאצל בריטני לפעמים שבאמת אי אפשר לדעת.. ולכן לא הייתי פוסל את זה בצורה כ"כ חד משמעית.. זה כל מה שאמרתי

theone24

New member
אני מאמין שהיא לא בהריון....

אבל באמת שאי אפשר כבר לדעת. אין לה "כרס" הריון כי עוד ממש מוקדם, לפי מה שכתוב היא כביכול רק בשבוע הרביעי. אנחנו לא יודעים עם מי היא נפגשת בשאר היום שלה, כמו שכתבת לא פעם, היא מצולמת אולי חמש דקות מ24 שעות...אני לא מאמין שהיא לא שכבה עם אף אחד מאז הגירושים. השאלה היא אם היא השתמשה באמצאי הגנה. זה בדיוק כמו בזמן ההריון השני...היו הרבה שמועות והרבה הכחשות ואז הכל אושר....

SuperShiro

New member
מצד שני מאז ההריון השני בערך כל חודש צצה

שמועה שהיא בהריון. לפני כמה חודשים למשל OK! פירסמו כתבה מהסוג הזה ואמרו שיש 7 אבות אפשריים
אני גם מאמינה שמאז הגירושים היא עשתה סקס. בקשר למה שכתבת עם שעות הצילום אני מסכימה, ואם זו הייתה "ההוכחה" היחידה לא הייתי פוסלת את השמועה הזו בכזה ביטחון, אבל אוסף השמועות בנושא מאז שבריטני ילדה את ג'יידן, יחד עם המקור המאוד לא אמין ועם שריפת תאי השומן/שאיבת השומן שהיא ביצעה זה פשוט לא הגיוני.

theone24

New member
מי אמר שמשעמם בגזרת בריטני?! חחחחח

הפעם אני מאמין זו הזעקת שווא. רק מעניין אותי מי אלה המקורות המקורבים שלהם......

SuperShiro

New member
אז זהו..שבטח אין להם../images/Emo6.gif

People למשל הוכיחו שבאמת יש להם מקורות מקורבים כיוון שרוב ככל הכתבות שהם מפרסמים מתבררות כנכונות, כנ"ל לגבי EW. כל המגאזינים כדוגמת In Touch לא ממש הוכיחו את עצמם בעניין "המקורות המקורבים". גם כשמשעמם דואגים להפיג עבורנו את השיעמום

xtina 4 ever

New member
וואלה?../images/Emo210.gif

ומי אישר ששריפת תאי השומן ההיא הייתה נכונה? אבל אני מבינה שאת מקור בפני עצמו אם את כותבת את דעתך בכזאת וודאות, ממש כמו עובדה.

SuperShiro

New member
אז אני מניחה שגם את מקור בפני עצמו,

לא? את הפעלת את ההיגיון בנושא אימוץ התאומים הסיניים, אני הפעלתי את ההיגיון בנושא ההריון מ JR. [ופלא פלאים, מסתבר שצדקתי].

live4Life

New member
מה שהיא אמרה לא היה לפי היגיון

ג'ורדן אישר בעצמו שזה לא אמיתי, אז זה אומר שזה לא אמיתי, הרי הוא מקור אמין אחרי הכל. היא לא דיברה על ההריון עצמו, היא דיברה על השומן הזה שאמרת, ואמרת את זה כאילו זו עובדה, מאיפה לך לדעת?

SuperShiro

New member
שימי לב למילה "כאמור", היא נמצאת שם בכוונה.

ההריון? אני אמרתי שזה לא נכון מלכתחילה, וג'ורדן פירסם שזה לא נכון רק לאחר שפרז הילטון ו People אישרו שהם קיבלו הודעות מסם שאמרו שמדובר בשקר. ואם במקורות אמינים אנו עוסקים, למרות שכן נזהרתי וכתבתי "כאמור", סתם לידע כללי, Extra הם אלו שדיווחו על כך והם אמינים בדיוק כמו People. שוב, אם זה נכון או לא אני לא יודעת ולכן, אף על פי שזה הגיע ממקור די אמין, כתבתי כאמור. כן כן..אני יודעת שחזרתי על עצמי בערך 3 פעמים

candyheart

New member
כל שני וחמישי יש שמועה כזאת../images/Emo122.gif

וזה מה שקורה כשבריטני לא נראית בשטח...

SuperShiro

New member
אמא בבוקר, כוכבת פופ בלילה.

לאחר שבילתה את יום שלישי עם ילדיה, שון פרסטון, 2, וג'יידן ג'יימס, 1, ספירס החליפה למוד של כוכבת הפופ, כאשר הגיעה למסעדה ומועדון הלילה "Social Hollywood" בלוס אנג'לס על מנת לצלם וידיאו קליפ עבור הסינגל חובט המדיה שלה, "Piece Of Me" – הסינגל השני מאלבומה "Blackout" [הוידיאו קליפ מבוים על ידי ויין אשיים אשר ביים עבור ספירס את הוידיאו קליפ של הסינגל "I'm Not A Girl, Not Yet A Woman".]. רקדניות הרקע של בריטני והיא עצמה הולבשו בפאות בלונדיות ובמעילי טראנץ' תואמים. ההנחה? "הפפראצי עוקבים אחרי בריטני, והן לבושות אותו הדבר על מנת להטעות אותם,", מקור מקורב לספירס מספר ל "People". "כולן נכנסות למועדון על מנת להימלט. צלם אחד מצליח להתגנב פנימה, אבל בריטני, בסוף, מגלה אותו.". ההימורים עבור ספירס, אשר הוידיאו קליפ שצילמה עבור "Gimme More" לא התקבל בעניין יפה כאשר שוחרר באוקטובר [למרות זאת, השיר עצמו, היה להיט], גבוהים. "ספירס ממש מבוהלת מהכול,", אמר המקור, "היא פשוט מאוד לחוצה ומרגישה כאילו כולם עלולים לעשות ממנה צחוק שוב.". כתבה של המגאזין "People".

למעלה