עידכונים 27.11

shir spears

New member
ואייי היא נראת מצויןןןן../images/Emo99.gif

הבמאי טוב עכשיו הכל תלוי בבריט
חח שהיה לה בהצלחה

SuperShiro

New member
בריטני והילדים יבלו את חג המולד ביחד.

TMZ מדווחים כי בעסקה אשר הוכנה על ידי עורך הדין של קווין, מארק וינסנט קאפלן, ובידי עורכת הדין של בריטני, אן קיילי, הילדים יבלו את חג המולד בביתה של בריטני. כזכור לכם, קווין היה זה שבערב חג ההודיה עצמו בילה עם הילדים.

SuperShiro

New member
שתי הודעות קטנות יותר

כמו Gimme More גם Piece Of Me נוגן בתוכנית "The Hills" המשודרת ב MTV. ג'ואי פאטון התארח בתוכנית של Ellen ונשאל האם הוא עדיין מדבר עם בריטני, הוא השיב שלפעמים והוסיף ואמר שהוא מזמין את בריטני לבקר אצלו באורלנדו בכל עת. אלן הסכימה ואמרה כי בריטני פשוט זקוקה להפסקה מהסצנה של LA, והוסיפה שהאלבום החדש שלה מדהים. ג'ואי השיב "כן, זה מה שאני שומע שאנשים אומרים.".

SuperShiro

New member
מארק וינסנט קאפלן מדבר על המשפט

אשר נערך אתמול, הנה כמה ציטוטים - "לא קיימת שום הצעת פשרה. אם הייתי צריך לשכור חוקר פרטי עבור התיק זה היה עולה לי הון, כרגע כל שאני יכול לעשות זה לאסוף מידע מהמדיה על אורות אדומים ואי עצירה בתמרורי עצור.". "זה לא כמו משפט אזרחי בו קיימת פסיקה הפותרת את התיק. במשפטים בנושאי משפחה, התיק יכול להימשך כל עוד הילדים קטינים.". "אני חייב להגיד שהרבה ייפתר בשימוע אשר יתקיים באפריל כאשר אנחנו מצפים שהמהפכה תושלם [לדבר בסיסמאות זה נחמד]. אתה לא יכול לצפות להגיע לשימוע מלא כאשר סט אחד של מהפכות לא הושלם.". אתמול התרחש גם המשפט של בריטני בנושא הנהיגה ללא רישיון התקף במדינת קליפורניה. כפי שנאמר לנו אתמול, בריטני קיבלה הארכה בנושא משפט זה. עורך דינה, מייקל פלאנגאן, אמר כי היא בסדר גמור. הוידיאו לפנייכם. בקיצור, בשני המשפטים לא קרה שום דבר מיוחד.

מידע על הקליפ של Piece Of Me../images/Emo42.gif

במאי : ווין אישם ( שביים גם את Not a girl .. ) זמן :שלישי , 27 בנובמבר , 2007 , הסצינות של בריטני מתוכננת מ - 12 עד 2 . איפה : הוליווד . (Social Hollywood) באנגלית : Director: Wayne Isham (also directed "I'm Not a Girl, Not Yet a Woman") When: Tuesday, November 27, 2007 @ 8 a.m. Britney's scenes scheduled for 12pm - 2pm. Where: Social Hollywood בהצלחה לה
נקווה שהקליפ הולך להיות טוב

Aviv Finkel

New member
אממ

כן........... מזה האף גונזו הזה? אולי היא עשתה ניתוח=\ הרי היו שמועות שהיא רוצה לנתח פה...ושם...ושם ופה.....

SuperShiro

New member
../images/Emo128.gif התמונות ששמתי למעלה יותר חדשות מהתמונות

האלו ככה שהדבר לא הגיוני [התמונות שאורי שם צולמו בבוקר, אלה שאני שמתי צולמו בערב של אותו היום]. יכול להיות שזה בגלל הזווית, וגם כי הוא סתם לא יצא טוב. קורה

B G i r l

New member
חרשו על בריטני במעריב לנוער השבוע! ../images/Emo47.gif

כתבו את התחזית האסטרולוגית שלה ומה מאפיין את המזל שלה והכול...אני מעתיקה את הקטעים החשובים: "היא ניחנת בחשיבה מהירה וסקרנות אינסופית, שמשולבת באינטואיציה מצוינת. יש לה מרץ רב שמעודד אותה להיות עצמאית, אימפולסיבית ומרדנית, ומדרבן אותה לחפש לעצמה ריגושים שלא פעם גם מסבכים אותה. לפי האנרגיות בין מארס הנמרץ לבין נפטון, כוכב ההשראה והדמיון, מעניקים לה יצירתיות ונדיבות אין קץ, לצד נושאים פילוסופיים, דתיים ורוחניים." "היא בחורה מאוד דינמית, חזקה, אוהבת פרסום, אופטימית וגאוותנית, שבטוחה בעצמה יותר מדי ולכן מתקשה להתגמש ולהתפשר ותיתכן אף נטייה יתר להתעסקות בפרטים הקטנים. טיגריס-עץ במזל היום מראה שהיא מאוד אימפולסיבית ונתונה למצבי רוח שמשתנים בפתאומיות ובקיצוניות" "עם זאת היא עתידה לעבור שינוי מאוד משמעותי בחייה בעיקר במהלך 2008 ו-2009." ויחד עם זאת במעריב יש משחק שנקרא "לאיזו בריטני את דומה" שפרוש על 2 עמודים שלמים - והאפשרויות שאת יכולה לצאת הם: "בריטני המקולקלת לגמרי מודל 2007", "כוכבת גדולה ותמימה" ו- "בריטני קטנה". יצאתי בריטני המקולקלת חעחעחעחע

In Rehab

New member
שמתם לב איך הרוחות נרגעו? ../images/Emo13.gif

כבר הרבה זמן יחסית שלא הייתה שערוריה או קרה משהו עצוב לבריטני.

למעלה