עידכונים 27.11

Kryptonite

New member
היא ניראת ממש כמו ב - 2000

וחשבתי על משהו, סביר להניח שזה סתם אובר ניתוח, אבל המראה (הקוקיות ? והאיפור) קצת מזכירים לי בובה (מריונטה), במיוחד עם החולצה האדומה-צועקת הזו. יכול להיות גם רעיון יפה לקליפ.
 

SuperShiro

New member
זה לא ידוע.

כל מה שידוע כרגע זה שהיום יתקיימו צילומים לוידיאו קליפ. לא ידוע אם כל הצילומים יערכו היום או האם כל הוידיאו קליפ יתרחש במסעדה. עם במאי כמו וויין אני מאמינה שלא מדובר ביום הצילומים היחיד, ובהתחשב בכך ששניים מהרקדנים שדיברו על הקליפ אמרו שהוא משוגע ושכולנו נהיה מרוצים + ג'ורדן שאמר שהקונספט אדיר, לא נראה לי שהצילומים יתרחשו רק במסעדה - הרי מה כבר יכול להיות כל כך אדיר ומשוגע בקליפ שמצולם כולו במסעדה?
בכל מקרה, לא ידוע כרגע כמה ימי צילום מתוכננים, כמה סצנות יהיו והיכן הן יצולמו. הפרטים האלה בטח יתבהרו בהמשך.
 

shir spears

New member
את זוכרת

מה אמרו על גימי??? אמרו שזה הולך להיות בהלוויה ושמישהו יעקוב אחריה והיא תעבור מחדר לחדר ויראו תהתפתחויות של בריטני ומה היא עברה ומה היא עשתה וחקיין ובלה בלה בלה.. למדתי משהו אחד על כל הקטע הזה..אני לא מפתחת ציפיות בגרוש גם לא מה שהרקדנים אומרים כי הם אמרו דברים בעבר של ממש היו נכונים עד שאני לא רואה תקליפ
 
יש לי רעיון לקליפ

מסעדה לא? הם ינסו לחתוך אותה ולאכול חלק ממנה DO YOU WANA A PIECE OF THE YUMY TUMI DALICUS BRITNEY? אחלה מקום לקליפ זהו בריטני יצאה מהחשפנות רואים? לא עוד קליפ כושל הפעם זה קאמבק!
 

ITS ORI BITCH

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כבר התחילו הצילומים????? #!%$@^$%*&%&)*%^)^*(%^@$@!$@#%$*^()%^#@$!%@#&%^*)^&&%^*%^*% איזה התרגשווות! והיא נראית ממש טוב, יאיי קליפ עם בריטני בלונדי
 

xtina 4 ever

New member
אין מצב!../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif

טוב, יש. =P אני ממש שמחה בשבילה ומקווה שבאמת יצא קליפ טוב. הבמאי מעולה. היא נראית מעולה! :)
 

tali44

New member
אני שמחה שהתחילו הצילומים. ואגב,

היא פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה!!!
 

candyheart

New member
פאק פאק פאק!

היא נראית כ"כ טוב! קצת השקעה ותראו מה יוצא....הרבה זמן היא לא נראתה כ"כ זוהרת! בקשר לקליפ-אני מתפללת שהוא יהיה טוב.הבמאי זה סימן טוב מאוד. אני מקווה שאם אכן יש כפילת גוף אז זה רק כדי להתאזן עם הרקדנים ועם התאורה/זוויות צילום(דבר רגיל לגמרי) ולא בשביל להחליף אותה. ואני גם מקווה שיהיו עוד ימי צילומים(והרבה סצנות) שבריטני תהיה בהם יותר פנויה...קדימה לעבודה! ושיר,איזה רקדן אמר את זה? את יכולה להביא את ההודעה?
 
למעלה