עידכונים 18/8

SuperShiro

New member
זה נשמע מגניב, אהבתי.

רק אממ אני לא בטוחה ששון גראט ואזקיאל לואיס יפיקו דבר כזה, ובנוסף זה פורסם ב Britneyexperts שמפרסמים הכול, ולא ממש אמינים אז אני מפקפקת בזה, אבל נקווה שזה באמת שלה כי זה נשמע טוב

tali44

New member
ואייי ממש נחמד.

אני מאד אהבתי את זה, ובאמת ה- yhee הזה זה הקול של בריטני. והכוונה בשם השיר ל- רדאר? כאילו זה שמגלה מקומות וכאלה דברים או שזה היה קיצור של משהוא...? טנקס... ודיברתם על השיר הזה בעבר? כי לא זכור לי שדיברו לעיו או היו עליו איזכורים.

SuperShiro

New member
מידע נוסף ומאושר אודות השיר "All The Way"

"All The Way" - Collaboration With Cathy Dennis, Dr. Luke & Jack Splash It has been confirmed that "All The Way," a track which Dr. Luke [Lukasz Gottwald, who has worked with Kelly Clarkson, Avril Lavigne, Kelis and Sugababes, amongst others] stated Britney had recorded, was written by him with Cathy Dennis, who wrote the lyrics and melody to "Toxic," and Jack Splash, a member of the LA-based electrotechnofunkrock group, Plantlife.
תרגום השיר "All The Way" נכתב והופק על ידי קטי דניס, דוקטור לוק וג'ק ספלש. אושר כי השיר "All The Way", שיר אשר דוקטור לוק [לוקאסז גוטוולד אשר עבד עם קלי קלארקסון, אבריל לאווין, קליס וה Sugababes לצד אחרים] אישר כי בריטני הקליטה, נכתב על ידו יחד עם קטי דניס, אשר השתתפה בכתיבת הליריקה והלחן של השיר "Toxic", ויחד עם ג'ק ספלש, חבר בלהקת האלקטרופאנק המבוססת מלוס אנג'לס "Plantlife". נשמע מצוין, חבל שהליריקה לא דלפה

זהה נכווון?? -דחחוף-

חברה שלי ראתה היום Y בעשר, ואמרו שם שהבחור שבריטני הצטלמה איתו לקליפ החדש שלה התלווה איתה לחדר שלה במלון, והוא סיפר בראיון שבריטני באה אליו בלי חזייה, ושמה עליו תרגליים והוא גם אמר שהיא מתנשקת ממש ממש טוב D: ואז לכאורה בריטני חשבה שהבחור כבר יותר מדי שיכור ואמרה לשומרי ראש שלה להעיף אותו מהחדר. עכשיו השאלה שלי זה באמממת נכון?!? =O כי Y בעשר זה סוג של צהובון לא?.

SuperShiro

New member
זה הבחור שפורסמו תמונות שלה בבריכה איתו

לפני כמה שבועות. אני לא יודעת אם מה שהוא סיפר על החדר במלון נכון, אבל הם כן היו בבריכה ביחד [והם ל א היו לבד].

tali44

New member
אל תתיחסי, או שהמציאו או שהוא המציא

יש הרבה דברים. בכל עיתון/ מגאזין/ אתר/ ערוץ -רכיולת. כותבים משהוא אחר, לא צריך לקחת ברצינות. יש הרבה כותבים\ עורכים וכל פעם שמישהוא מתוסכל הוא מוציא את העצבים על בריטני.
היא הפכה לשק חבטות של העולם ותמיד כיף לשנוא מישהוא ולהפיל עליו את כל הרוע שקורה בעולם, אז בשביל זה נולדה בריטני!
כמה טוב שיש בריטני בעולם, מה היינו עושים בלעדיה...? על מי היינו מפילים את כל הטמטום והפיגור? על מי?? קיצר אל תתיחסי ושזה לא יטריד אותך. אני לא מכחישה 100% אבל ממש לא נראה לי שכן, אבל אל תתיחסי. אם זה מאוששר או שיש תמונות וכאלה אז אפשר להאמין.

מריה111

New member
אני דווקא שמעתי ההפך

שהעורכת דין התפטרה כי היא אמרה שהיא תעזור לבריטני רק עם הגירושין והמשמרות של הילדים זה לא הנושא שלה

brit is my love

New member
../images/Emo45.gif

גמאני שמעתי את זה, נראלי שהגרסא הנכונה זה שהעורכת דין התפטרה כי זה נשמע יותר הגיוני.

למעלה