עידכונים 18/8

candyheart

New member
כן,הוא הרס להם את ההפתעה../images/Emo6.gif

לא שזה משנה כי כולם כבר ידעו בכל זאת...אבל הוא אישר את זה. וישר שראיתי את הקטע עם המנהל הלכתי לבדוק מי המנהל שלו...בינתיים לא מצאתי,אבל אם מישהו מצליח אז אני מתה לדעת!

candyheart

New member
בטח שיש...

אם נגלה מי מנהל את כריס אנג'ל אז נידע את התשובה...אני הולכת לחפש.

Britney Style

New member
זה מריח לי טיפה מסריח...

MTV ואנשייה של בריטני מתאמצים להסתיר את ההופעה וכריס אנג'ל פשוט מספר את זה לpeople נשמע לי מוזר.. אני לא אתפלא אם בקרוב הוא יגיד שההופעה עם בריטני בוטלה (לכאורה.. בשביל להחזיר שוב את גורם ההפתעה)

candyheart

New member
כי הוא טיפש../images/Emo3.gif

סתם...בטח פשוט נפלט לו...זה קורה. אבל זה לא כזה משנה...כולם יודעים מזה כבר.

tali44

New member
בטח הוא התעצבן שאמרו שהוא ובריטני זוג, אז

כבר לא היה איכפת לו לספר. (אולי יש לו חברה, אני יודעת...?)

SuperShiro

New member
MTV לא מאשרים כלומר הם לא מגיבים בנושא

הרי יש המון פעמים בהן מנסים לברר האם דבר הוא נכון או לא, ואנשי מגאזינים/אתרים גדולים וכדומה מנסים ליצור קשר עם אנשי הסלב המדובר [גם במקרים של שמועות] בכדי לברר אם הדבר נכון או לא. במקרה של בריטני בשנים האחרונות, מרבית הפעמים הדוברת/המנהל האישי וכדומה פשוט לא מגיבים ואז נכתב שהדבר לא מאושר. מן הסתם MTV לא הגיבו כיוון שההופעה [אם אכן תתרחש] אמורה להיות הופעת הפתעה [כמו ב VMA 2003 למשל]. אני לא ממש יודעת למה כריס אמר את מה שאמר, וכמו שטל כבר אמרה, יכול מאוד להיות שזאת פשוט הייתה פליטת פה.

xtina 4 ever

New member
פליטת פה?../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

לא נראה לי שאנשים שנמצאים בעסק הזה "פולטים" בכזאת קלות מידע לעיתונים. אל תהיו פאטתיים.

B G i r l

New member
../images/Emo45.gif ועוד לעיתון פיפול

לדעתי האישית אפילו אמרו לו להגיד את זה כדי למשוך תשומת לב להופעה, הרי אם בריטני באמת מופיעה שם המנהלים שלה צריכים לעשות הכול כדי שכולם יצפו בזה...כי זה הקאמבק שלה

Brit22k

New member
הם אמת לא חברים ../images/Emo8.gif

למה כל הזמן שבריטני תסתובב עם מישהו יחשוב שהוא חבר שלה...?! טוב ככה זה אבל נחמד שהוא עוזר לה אני מת לראות את ההופעה הזאת כבר!!!!!

SuperShiro

New member
בריטני וכריס בילו לילה נוסף ביחד

במלון ה "W". השניים נשארו במלון מהערב עד לשעות הקטנות של הבוקר. הוידיאו כאן.

Brit22k

New member
נראה לי שבריטני נראת שמה טוב

למרות שלא ממש רואים אותה... אני מקווה שיהיה תמונות בקרובבבבב

SuperShiro

New member
../images/Emo99.gif

מדהימה מדהימה מדהימה
!!! תמיד איכשהו הוא משיג את התמונות האלה

candyheart

New member
הוא מקור מעולה!

תמיד יש לו תמונות אקסלוסיביות,הוא יודע תמיד איפה בריטני נמצאת לפני שיוצאות תמונות(והוא תמיד צודק) והוא יודע כל מיני עובדות מבפנים. אני מתה לדעת מאיפה הקשרים שלו...

למעלה