עידכונים 10.12

שיר מדהים..

אני מתה על שירי
היא הזמרת הכי אהובה עלייה בארץ ואחת הטובות שיש פשוט מ-ל-כ-ה
היא אף פעם לא מאכזבת אני מצפה בכיליון עיניים לאלבום החדש!!

YugiBoy

New member
זה השיר החדש שלה../images/Emo35.gif איכזבה אותי.

ציפיתי ממנה ליותר... הטקסט מוזר לי... היה צריך לשכתב אותוקצת אחרת....והחיבור שלו עם המוזיקה עוד יותר מוזר... יש קטעים שלא כל כך מתחברים.... מה שכן, מהאמצע אפשר לשמוע את הקול שלה כמו שצריך
יש לה המון פוטנציאל... חבל.

SuperShiro

New member
../images/Emo1.gif כל האלבום הקודם בערך יותר טוב

מהסינגל החדש. אני גם מאוד מקווה שהוא יתברר כשיר הכי חלש באלבום, מאוד לא מתאים כסינגל ראשון, ובטח ובטח שלא כסינגל קאמבאק. בכל אופן, בהצלחה שיהיה לה

שיר נחמד ביותר

אבל הוא באמת לא ברמה של נגיד כל הסינגלים שלה מהאלבום הקודם, כשחושבים על זה.. והאלבום הקודם שלה היה פשוט מעולה!

מומי לוי [זה שעבד איתה על האלבום]

אמר שהשיר ממש לא מייצג את שאר השירים באלבום וממש לא את היכולות שלה [הווקליות כמובן..]

Bright Unicorn

New member
לא זמרת?!

הויכוח הזה כ"כ פאסה אבל אני לא מצליח להתעלם מבורותם של אנשים. זמרת לא בהכרח נמדדת עפ"י יכולותיה הווקאליים. כן יש את מריה, ביונסה וכו' שאכן קולן משחק תפקיד חשוב בקריירה שלהן בריטני מגיעה ממקום אחר לגמרי, היא שרה מוזיקת פופ. האמירות שלה והסיבות שבגללן היא שרה אחרות לגמרי היא מגיעה ממקום של פרפורמרית שבאה לעשות שמח, ובזה היא הכי טובה שאפשר. מעמדה לא היה נכתב כפי שהוא אילולא הכישרון הרב שטמון בה. אני רואה אותה יותר מזמרת.. היא פאקינג חוללה מהפכה בעולם המוזיקה של דור ה-2000 ותיכנס לספרי ההיסטוריה של המוזיקה הרבה הרבה אחרי שכבר כולנו נעלם מפה. יש את אלביס הביטלס מייקל מדונה הספייס גירלז ובריטני שלנו... ויש את כל השאר להבדיל מכל האומנים שחיו חיים ועוד יחיו, שיכולים לעשות קריירת חיל ולמכור מילוני אלבומים, יש מחוללי מהפכות אנשים ששינו את פניה של תעשיית המוזיקה בעקבות הקריירה שלהם. וזה חזק יותר מכל קול או עוד מיליון שנמכר, זאת נחשבת היסטוריה

Bright Unicorn

New member
ודבר נוסף...

אני נאלץ לחלוק על מי שטען שקולה של בריטני כבר לא כמו פעם. זה חומר חדש, לחנים חדשים כמובן שזה ישמע אחרת פחות טוב אני ממש לא חושב שהיא שרה. למרבה הפתעתי חששתי שמצבה הנפשי ישליך גם כן על איכות השירה שלה וכשבלאקאאוט יצא שמחתי כ"כ לגלות עד כמה טעיתי. כמובן ששמיעה זה דבר אינדוידואלי ומשתנה מאוזן לאוזן, כל אחד רואה (שומע) זאת אחרת בי אישית קולה עדיין מצליח להעביר בדיוק את אותו הרטט שהיה עובר בגופי כשהייתי מאזין לאלבומיה הקודמים ומעבר לכך הופתעתי לגלות אלבום כ"כ טוב. אלבום מבריק! כל מה שנותר לי לומר זה שמבחינה מוזיקלית שתמשיך כך :) אני מאושר.

YugiBoy

New member
האמת היא שזמרת כן נמדדת ע"פ יכולות וקאליות.

בתור זמרת. אם היא פרפורמרית, מודדים אותה בצורה שונה. אבל זמרת, כזמרת, מודדים מן הסתם בזכות יכולת השירה. ואגב, לבריטני יש יכולות ווקאליות לא רעות. נכון, היא לא כריסטינה, ביונסה או מריאה קארי, אבל אם תשמע למשל את השיר שדלף לא מזמן BABY BOY, תראה שהיכולות שלה טובות
בחרו אותה בחברת התקליטים רק לפי היכולות הווקאליות שלה... ותשמע שבכל האלבומים הראשונים (לפני שערכו לה את הקול כמו ב: MY PREROGATIVE או בEVERYTIME) גם בשירי פופ קצביים שומעים שהקול שלה מעולה. דוגמא טובה היא השיר נוט אה גירל. הקול שלה פשוט מצוין שם. ואתה צודק, היא חוללה שינוי בעולם המוזיקה, והיא תיזכר על זה לעד. בגלל זה, אגב, כל כך מעניין את העולם המצב שלה עכשיו, כשהיא פחות זוהרת. אם היא הייתה סתם אחת מאלף, זה לא היה ככה. ושמתי לב שכל זמרי הפופ הגדולים (מדונה, מייקל וכו') לא מתאפיינים ביכולות ווקאליות יוצאות דופן או אפילו מרשימות.....

Bright Unicorn

New member
דווקא

יכולותיו של מייקל מאד גבוהות. הוא אחד הזמרים היחידים ששרים בתים מלאים (ובכלל מגיעים לטונים) של אוקטבה 4-5

YugiBoy

New member
אולי הוא מגיע גבוהה...אבל לא יצא לי לשמוע שיר

שלו שאמרתי "וואו...הוא יודע לשיר טוב"... בהרבה שירים של בריטני אמרתי את זה, אצל מדונה, יש לה קול צלול כזה ומגניב... לא יודע אם הוא ערוך או לא... אבל אצל מייקל אני באמת לא מבין... הוא שר נורא מוזר...גבוהה ודק כזה...לא הכי הטעם שלי. מצד שני, לא שמעתי את כל השירים שלו ואני לא מזלזל בו, הוא מאוד הצליח וזה בטח לא בא סתם.

Nofar20079

New member
יש לך בעיה!/tapuzforum/images/emo132.gif

שאתה מקשיב לכל אלה שאומרים שאין לה יכולות וואקליות , ומתרץ את זה בזה שהיא צריכה לעשות שמח? Wtf ?,בריטני היא זמרת גדולה עם יכולות וואקליות א-ד-י-ר-ו-ת שגם רוקדת ועושה שמח ,אבל קודם כל היא ז-מ-ר-ת!!

Bright Unicorn

New member
דברים הוצאו מעט מהקשרם :)

אני חושב שבריטני זמרת מצויינת... הקול שלה ניתן למשחק ויכול להפיק הרמוניה שלמה של צלילים אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שחוץ מלשיר בריטני מביאה עמה רוח אחרת, זה דוקא מה שייחד אותי מהרבה זמרות פופ שקמו ונפלו, מה שייחד את הנ"ל (מייקל, מדונה, וכו'..) הקול זה לא האישיו... לעומת הזמרות עם הקול הגדול שלולא היה אינן היו :) זה דיון פילוסופי די מעמיק, בגדול אתקן את עצמי למי שהבין אחרת, בריטני ז מ ר ת.

למעלה