עידכונים 10.12

Aviv Finkel

New member
בקשר לתדמית

אתם צריכים להבין משהו. יש המון אנשים שקונים אלבומים סתם כי הם אוהבים את אותה מוסיקה גם אם הם לא מעריצים את אותו זמר. אבל זמרת "כמו" בריטני שכולם רואים אותה כמטורפת... אין לאף אחד טיפת הערכה אליה! למה מגיע לה שיקנו את האלבום שלה אם היא "מתנהגת כמו משוגעת"(עפ"י מה שקוראים בעיתון)? תאכלס, אם אני לא הייתי מתעניינת בה וקוראת עליה את כל מה שהתקשורת מאכילה, גמני הייתי רואה אותה כמשוגעת ולא היה לי טיפת הערכה אליה וגם אם הייתי אוהבת את השירים שלה, לא הייתי קונה את האלבום כי פשוט לא מגיע לה ואין לי הערכה אליה! הבנתם? יופי

הולי 2

New member
דיי לשקר ולתחמן! הציפיות היו בין 300-350 אלף

קישור מאתר מעריצים של ברטני קישור מאתר אחר וכמה שתתווכחו עם ותשקרו את עצמכם, אני אמשיך להביא עוד כתבות מעוד אתרים מלפני כולה חודשיים שכולם מציינים שהציפיות של ג'ייב היו ין 300-350 אלף והיא מכרה בסוף רק 289 אלף.... וגם ה- ין 300-350 אלף, זה נמוך מלחתכילה, אז אפילו לא לעמוד בציפיה הזאתי זאת אכזבה. בריטני לא מקדמת את האלבום ובגלל זה הוא לא מוכר!!! בא לי לבכות מזה ואני מתעצבן כל פעם מחדש אבל האלבום הוא נפילה צרכנית למרות שכל עיתון מוזיקה וכל אתר מוזיקה וכל מבקר מוזיקה שיבח אותו.... הוא עדין לא מוכר

בחיי שאני לא מבין אותך

אם אתה יודע שבגלל שבריטני לא מקדמת - האלבום לא הכי מצליח, למה אתה בוכה? אם המצב היה הפוך ובריטני הייתה מקדמת ועושה הכל כדי שהאלבום יצליח - אז הייתי מבין את העצב, אבל כשאתה יודע שזה לא המצב, למה להיות ככה? תיקח את זה באיזי, תסתכל על זה מנקודת מבט שונה. בריטני לא מקדמת - ועדיין היא נכנסה למקום 1 באירופה, למקום 2 באמריקה, למקום 3 באוסטרליה. למה להיות שלילי? (מצחיק שאני אומר את זה
) 290 אלף זה מעולה למישהי שלא הופיעה בכלל עם השירים מהאלבום שלה, וזה לא לשקר לעצמי - זה לומר את האמת.

SuperShiro

New member
../images/Emo122.gif

The label has revised its sales projection upward to 330,000-350,000 units. ציטוט מהכתבות שאתה הבאת. כפי ששלומי כבר אמר, תחילה הציפיות עמדו על 250 - 300 אלף עותקים ורק לאחר מכן שונו. לאורך כל הדרך Jive הביעו תמיכה וסיפוק מהמכירות של Blackout, לכן אני לא רואה טעם להמשך הויכוח הזה. אם תרצה מחר, כשיהיה לי מעט יותר זמן, אני גם אביא כל מיני קישורים לכל מיני כתבות שפורסמו אודות הציפיות של Jive ממכירות האלבום, רק למקרה שהציטוט מהכתבות שאתה עצמך הבאת לא מספק אותך.

אבל מי אמר שהוא מצליח?

אני בחיים שלי לא אמרתי ש-Blackout הצליח, וגם לא ציפיתי לזה בכלל. אף פעם לא חשבתי לרגע שהאלבום הזה הולך להצליח כמו הקודמים. פשוט אמרתי שבהתאם לציפיות ולחוסר הקידום הצורב, הוא עושה אחלה עבודה במצעדים. לא הצלחה, אבל מכירות סבירות. ואני אגיד לך מה קרה בעניין הציפיות של ג'ייב! מומחה של הבילבורד פירסם מאמר חודש בערך לפני ש-Blackout יצא, וכתב שם שהוא צפוי להיכנס למקום הראשון עם מכירות בין 200 ל-300 אלף. בקיצור ב-30.10 יצא האלבום, מפה לשם אחרי יומיים הודיעו שנמכרו 123 אלף עותקים רק ביום הראשון. ואחרי שפירסמו את זה רק אז ג'ייב הודיעו שהם מצפים למכירות של 300 עד 350 אלף בגלל המכירות הגבוהות של היום הראשון! למרות שמלכתחילה הציפיות היו בכלל בין 200 ל-300 (אני אישית אפילו ציפיתי לפחות מזה והייתי בשוק שהיא תמכור כמות כזאת, ולא רק אני) בקיצור יצא שהאלבום מכר 290 אלף וזה באמת מעולה בהתחשב למכלול הגורמים שפגעו במכירות. היא באמת מכרה סבבה לגמרי עד עכשיו אם כשיצא האלבום הבא (שהיא תקדם אותו כמובן, חסר לה שלא) היא תמכור מכירות כאלה, רק אז זה יהיה באמת כישלון!

חוץ מזה,

נינח לרגע שג'ייב ציפו ש300 עד 350 עותקים יימכרו. 290 אלף זה לא כ"כ רחוק מהמספרים האלה, יו קנו... ואני לא משקר ולא בטיח, אני אומר את האמת.

In Rehab

New member
הכוונה היא,שיחסית לקידום שהיא משקיעה בו,

האלבום מצליח. מילא אם הייתה מקדמת אותו ובכל זאת הוא היה מוכר כמות כזו,אז זה היה כישלון. את האמת,אין לי מושג מה עובר עליה,אבל כשהיא תראה את המכירות של האלבום,היא תבין שהיא מתחילה ליפול.

Aviv Finkel

New member
צודק

בITZ בריטני עשתה קידום לא נורמלי... היא התראיינה בכל כך הרבה מקומות. ועזבו אתכם כאילו קידום..אתם ראיתם את התדמית שלה? זה כבר לא קשור אם היא תקדם את האלבום או לא. היא חייבת לעשות ראיון אישי ולהבהיר הכל. כל האנשים רואים אותה בתור מטורפת, אמא רעה ומה לא.... אנשים שונאים אותה. ואם היא רוצה שיקנו את הדיסקים שלה ולהתחבב מחדש על העולם קודם כל ריאיון חושפני. אבל זהו שזה ממש לא מתאים בהתחשב בכל הדברים שעברו עליה, לא נראה לי שהיא תרצה לדבר על כל הבעיות שהיו לה בשנה האחרונה ולדעתי תוך חודש מיליון עותקים זה סבבה לגמרי:)

UMS של אבריל מכר 8 מיליון לא 6.

ושל בריטני מכר פחות או יותר אותו דבר אבל של אבריל מכר קצת יותר...

ממש לא

ITZ מכר 10 מיליון שזה 2 מיליון מעל UMS. וגם הסינגלים של ITZ הצליחו יותר מכל הסינגלים של אבריל באותה תקופה. נחמד להזכיר את העובדה שהיה מדובר באלבום אולפן 4 של בריטני, ושל אבריל זה היה אלבום שני.

הולי 2

New member
בריטני נוהגת נגד הכיוון בכביש! המצב רק מחמיר

כנסו לוידאו ותראו את בריטני עושה פניה ונכנסת לכייון הנגדי של הכביש, וכמעט עושה תאונה! נהג פרטי בבקשה ממנה הוידאו

הולי 2

New member
בריטני נוהגת נגד הכיוון בכביש! המצב רק מחמיר

כנסו לוידאו ותראו את בריטני עושה פניה ונכנסת לכייון הנגדי של הכביש, וכמעט עושה תאונה! נהג פרטי בבקשה ממנה הוידאו

אנשים, אתם חייבים להירגע.

כן, המצב הנפשי שלה לא בפסגה. לאצריך להיות גאון גדול כדי לראות את זה, וגם לא כדי להבין ממה זה נובע. אבל בחיייייאאאאאאת - די! די לתת לה את העצות שאתם נותנים לה בתור ילדים [מצטערת על הניסוח. אבל זה בסדר, גם אני ילדה... :)] שעוד לא ראו מילימטררר ממה שהיא ראתה, שלא מבינים מי היא ומה היא ומה האורח חיים שלה. לא שזו אשמתכם, כי היא סלבריטאית-על ש*טיפה* מבוגרת מכם, גרה בארץ אחרת, ואתם לא מכירים אותה. ועוד יותר די לעשות מכל דבר דרמה :| את מה שהיא עושה - עושים בערך 95% מהאוכלוסיה. רק שלא על כולם יש מצלמות 24 שעות, אפילו בתוך הבית. היא גנבה מצית!! OMGGGGGG בואו נשלח אותה לתראפיה! לא שזה בסדר, אבל... פרופורציות, באמאש'כם...!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|

כ"כ צודקת!!!!!!!!111111111!!#@%Q%#%$&$#%&$(()$#$%%$#%_%^$#$#@#

In Rehab

New member
וזה ש"בריטני ספירס" עושה את זה

לא הופך את זה לדבר הכי גרוע עלי אדמות.

זה בדיוק העיניין שלא 95% מהאוכלוסיה

עושים את זה . נכון , ברוב הדברים שלך את צודקת אבל הזעם של המעריצים פה הרבה יותר מוצדק .

למעלה