עידכון מצב...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
עידכון מצב...

זמן מה לא כתבתי הרבה ..הייתי די עסוק עם התמודדות ...לא נחלתי ממש הצלחה ..( שרת הבריאות נפנפה אותי לאחר פנייה בבקשה לעזרה וביצוע בדיקות מלאות באישפוז בשל הבעיות הרפואיות המשולבות והההכנסה הדלה שמעכבת הכל ) לצערי אבל יש התקדמות לפחות בבדיקות רפואיות ...

אם כי לאחר בדיקת EMG יש הוכחה חותכת לתלונות שלי על מגבלה בתפקוד הידיים מסתבר שזו בעיה בחוליות הצוואר לאור ההקרנות לידיים חולשת שרירים וכו' ..המצב לא טוב , זה כבר אמרו לי בבדיקה.. שהייתה אגב כואבת מאוד ועם הצום בגלל הסיטי ממש לא חשתי טוב..לאחר הסיטי חייבו אותי לאכול שם ( יקר יקר..מזנון בית חולים מנצל יופי...ומונית עד לאטובוס עם ליווי..ומונית הביתה ..הייתי מתחמק אבל תקעו לי בחור אחר מקרית שמונה מלווה ..ומונית גם בחצי זה כפול מאוטובוס. ואני תכננתי רק נסיעות להוציא לסחוב את זה ולאכול בבית לחסוך...)

כשאגיע לנוירוכירורג אדע יותר טוב מה עושים עם זה ( ייתכן עוד בדיקות כי יש כמה מצבים בזה כמו ביופיסה ...או MRI ) בכללי הפתרון הוא לרוב ניתוחי מה שיכול לשמר את המצב ..נראה. זה לא משהו פשוט להחליט.

זה היה בדיקה לגב...לוורטיגו אני מחכה לתוצאות סיטי מוח ..ונראה. זה עוד שבועיים אמור להגיע.

רופאים אחרים לא הגעתי חשתי לא טוב..אחרים אבטל בנתיים..כרגע אין כסף תם נגמר...כרגיל חי על בעז"ה ...:) עד ל14 לחודש הבא .

עכשיו יש חודש לחכות לנוירוכירוג ..אם לא יהיו עוד בדיקות כנראה כבר אעשה החמרת מצב לפי זה והדו"ח הפסיכיאטרי החדש ...נראה .

אני מקווה יהיה לי עוד כח להתמודד ..לא קל בזמן האחרון עם כל זה....היה לי די קשה הלבד החונק הזה בזמן האחרון ..וכל הההתמודדות הזו עם רופאים עושה לחץ ומזכיר את הצרות..

גם היה קטע לא נעים עם חבר שלי...קיבלתי כרטיס לכדורגל אתמול במוצאי שבת אז יכולתי ללכת , אבל סיגריות לא היה לי ובגלל הנסיעה לבית חולים לא קניתי (ממילא אני קונה טבק ורק יום ראשון אפשר מאיפה שאני קונה וגם זה לא תמיד כימעדיף להתמודד עם אין סגריות מאין דברים אחרים ) ..אז במשחק ביקשתי סיגריה..וכנראה נמאס לו מזה שאין לי כסף כל הזמן..הוא עיקם פרצוף..אני מבין אותו כמה אפשר כבר לעזור למישהו שתקוע?...ואולי נותר הרושם שזה הוא אשם ..ובזה אני נתקל תדיר חושבים ביטוח לאומי צדיקים..ונהיה רושם שכולם מרמים בביטוח לאומי...
בכל מקרה ההרגשה שלי עכשיו זה להתנתק ממנו. לפחות לא לבא לכדורגל אם אין לי לממן הכל בעצמי . והלוואי יהיה מספיק להחזיר לו מה שנתן..עם הזמן.

טוב די להפעם..:)

שיהיה לנו שבוע טוב , מבורך , עם הפתעות לטובה ושמחה גדולה חודש אדר הרי זה..ומנשנכס אדר מרבין בשמחה:)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הרשימה ארוכה אחי..

ראייה וגב תחתון עליון (לגבי כלל הגב זה מה בודקים כעת) ..פסוריאזיס פיברומיאלגיה..טחורים (וכן מקבלים אחוזי נכות על זה חחחח ) מגרנה,
הפרעות עיכול. הפרעות בלוטת ערמונית ...וצרות גדולות בשיניים.
הפרעות נפש כמו גבולי לבורדר ליין, נרקזיסם.

בקיצור אני קופת חולים מהלכת :)

וברצינות החיים ככה לא קלים ותמוהה מאוד לי ולרופאיי וכל מי שמכיר אותי למה קיצצו לי נכות לכלום...על זה אני נלחם כעת .

מקווה לטוב :)

elads112

New member
מאחל לך

מאחל לך רק בריאות, זה מה שהכי חשוב..
ומקווה מאוד שהמדינה תסייע לך כמו שהיא צריכה לעשות ברגעים קשים... ולא רק לוקחת מאיתנו

למעלה