עזרתכן

בלי לשבור דיאטות אה?

אבל האמת כמו שגואי רשמה הארטיק קרח מנטה מעולה! וממש מעט קלוריות אז אפשר בכייף
יש מצב שזוזו פספסה את המרכז בגבעה
שערורייה
שרטטי לה מפה
מהר

זואילי

New member
לא פיספסתי בכלל

זה שאין לי מושג מה שמות הרחובות פה זה דבר אחד. אבל כל המרכזים כאן ("כל", מי שישמע...) ידועים ומוכרים לי. נחמד ותו לא.

זואילי

New member
בוקר משו משו ../images/Emo55.gif../images/Emo59.gif../images/Emo64.gif

נכון שזה מחמיר? אבוי לי. אוהבתותך

אכן את בהחמרה ../images/Emo88.gif

צאי מזה מהר ותחזירי לי את שלגי
לא נורא יפה שלי מותר לך.. מקווה שבשבת תהיי פחות עויינת אחרת בלונה
תצא עלייך
אוהבתותך בערימות בחזרה

kikona126

New member
למה לשבור?

מותר לי 3 פעמים בשבוע כדור גלידה!!!! (אולי מחר זה ישתנה לפחות
)

kikona126

New member
../images/Emo6.gif

אז לי יש דיאטנית יותר נחמדה...
מעדיפה שלא אוכל דברים שהם דיאט (וגם ככה אני לא אוהבת...) אז זה או 3 כדורים סורבה, או 2 כדורים גלידה 5% או כדור אחד גלידה רגילה... יאללה מתי הולכים לוניליה?????? עכשיו עשית לי חשק... (ופעם בכלל לא אהבתי גלידה
) טוב אבל וניליה לא עכשיו... צריכה ללכת להשקל עוד מעט (תחזיקו לי הרבה אצעבות!!!)

kikona126

New member
LOL

צריך ללכת לוניליה!!! יש להם את הגלידה הכי טעימה! (והשבוע יש לי רק 2!) כבר לא כל כך יותר נחמדה, הורידה לי השבוע את ה"בשרי" והדגים
וזה משאיר אותי עם פסטה (יש!!!) כל השבוע (כל עוד לא נוגעים לי בפחממות שיגעו במה שרוצים... ולא החזקתן לי מספיק אצבעות! ירדתי רק חצי קילו

זואילי

New member
מכיוון שלאחרונה יצא לי להתוודע לעיר כפר סבא

הופתעתי לגלות שרחוב וייצמן ורוטשילד משופעים בגלידריות לרוב. ויש אחת, משפחתית על רוטשילד, לדעתי גם כתוב עליה פלדמן, ואנשים שם ממלאים את השולחנות, כל אחד עם גביע עצום או כוס מפוצצת בגלידה. עד כה התאפקתי יפה. בשבוע הבא אתנסה. בפעם האחרונה בעיר זו גיליתי בוטקה של מיצים טבעיים שאפילו לא מגבילים במס' הפירות שהם שמים בבלנדר ותקעתי שייק גדול שהיה בשבילי כמו ארוחת צהריים שלמה. אבל נראה לי שכמויות הסוכר בפירות זה גם לא הכי בריאותי לי. נו שוין. עם שייק אני מעשנת סיגריה במקביל. עם גלידה זה לא מסתדר. עדיף גלידה

galim29

New member
זוזו, אני המומה../images/Emo2.gif

את מגיעה לכפר סבא ולא אלי?
שתדעי לך שבהוד השרון יש את וניליה, ופותחים פה אייסברג ויש עוד כמה גלידריות שוות. אבל עכשיו אני
עלייך שלא באה אליי

זואילי

New member
2 פעילויות ליום מחוץ לבית

זה גם טו מאץ' בשבילי. אז כשאני יוצאת מכ"ס בשש אחה"צ אחרי יום שהתחיל בשמונה בבוקר, כל מה שאני רוצה זה להגיע כבר הבייתה לשים ת'רגליים. כאילו זה לא חדש לך..

kikona126

New member
יש וניליה בהוד השרון?

ולא אמרת לי ביום שלא מצאתי חנייה בבזל? וכל כך רציתי גלידה, ותכננתי על זה, ובסוף לא רק שלא אכלתי גלידה, גם לא היה לי חטיף גרנולה בבית

galim29

New member
זה חדש מהשבוע../images/Emo140.gif

ועכשיו בונים את אייסברג שזה יותר שווה
מחכה בקוצר רוח. חפ פה רצח

kikona126

New member
איסברג יותר שווה?

ממש לא! וניליה הכי טובים!!! (ואו היוגורט עם המי ורדים שלהם.... טוב יום שני ורביעי ימי גלידה שלי בשבוע הקרוב, או שאולי שלישי וחמישי ואו צריכה לחשוב על זה... תראי מה השרשור הזה עשה לי... הגלידה עלתה לי לראש!!!!!!!) אבל באייסברג יש להם אחלה של פיצה!

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo53.gif

מה זה וניליה? מה זה אייסברג? מצטערת חוץ מגלידה אלדו ובאר שבע אין לי מושג על מה אתן מדברות
וחוץ מזה מותר לי רק גלידה דיאט מגעילה

kikona126

New member
דמיונית..

הגלידת דיאט של וניליה לא מגעילה! יש להם הרבה גלידות יוגורט והסורבה שלהם מדהים! (ויש גם ללא סוכר) וניליה יש בבזל ובאבן גבירול בתל אביב, ומתברר שיש גם בהוד השרון... את מוזמנת לקפוץ ולהודיע כי אני גם אנצל את זה.... תמיד מחפשת פרטנרים לגלידות!

למעלה