עזרתכן

galim29

New member
עזרתכן../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

מרוב שטף ראיונות העבודה אני צריכה רענון על השאלה המעצבנת שכולם שואלים: תארי לי 3 תכונות שאת לא אוהבת אצלך בקיצור, בנננות, שלפו את התאים האפורים ומי שזוכרת תכונה שלילילת ניטרלית (לא פרפקציוניזם על שלל נגזרותיה) נא לתרום מחוכמתה....

gui1

New member
3 תכונות

לפעמים חוסר ביטחון מתעצבנת על מכשירים אלקטרונים ניראת צעירה [ זו גם תכונה צעירנות יתר ]

kikona126

New member
אני אמרתי

שאני בן אדם רגוע, ולא נלחצת במצבי לחץ. זה טוב כי ככה בעצם אני מסוגלת להתמודד עם לחץ. לא טוב - כי לפני מבחנים אין לי תמיד מדד של "מתי להתחיל ללמוד" ואני מסוגלת למצוא את עצמי מתחילה ללמוד שעה לפני. אבל תמיד עומדת ביעדים וזה לא השפיע עלי מבחינת ציונים.

מזמן לא עובדת ולא זוכרת כזו שאלה

בנתיים לא יכולה לעזור אבל מבטיחה לנסות לחלום על זה....

הצעה שלי שאצלי תמיד עובדת

קחי תכונה שהיא טובה אצלך אבל מוקצנת ותספרי להם למה את ממש לא אוהבת את ההקצנה הזאת למשל אם את עקשנית ונסגרת על מטרות שנותנים לך אז את יכולה להגיד שלפעמים את עקשנית יותר מידי שאת יכולה למצוא את עצמך גם ב-1 בלילה עם איזה פרוייקט, או אם יש לך מוסר עבודה גבוה אז קשה לך לצאת להפסקות אוכל למרות שאת יודעת שאת חייבת לפנות גם זמן לעצמך, או שיש לך נטיה "לקחת את העבודה הביתה" ז"א גם כשאת בבית הראש שלך חושב על העבודה ועל מה לא הספקת ומה את צריכה לעשות למרות שזה הזמן שלך בבית שאת חייבת להשתחרר בו מהעבודה אני לפעמים הייתי משתמשת בכוח סבל שלי בתור תכונה שאני לא אוהבת
אף אחד לא אוהב לסבול, אבל אם אני סובלת אני שותקת וסופגת במקום להחזיר מלחמה (טוב, במילים יותר יפות, אבל בצורה אחרת זה "קחו אותי אני לא עושה בלאגנים"
)

וואוו..כבר שכחתי

אני עובדת באותו מקום כבר 8 שנים אז קצת קשה לי להיזכר או לדמיין מה מחפשים שאגיד..זכור לי רק שפעם אמרתי שיש תכונה אחת שלפעמים יכולה להיות לרעתי ולפעמים לטובתי: אומרת תמיד את מה שאני חושבת ואכן..לא תמיד זה לטובה ומצד שני גם מראה על אמיתיות..

galim29

New member
זה האוסף שהרכבתי לעצמי../images/Emo6.gif

1. לא חזקה בשיווק עצמי... לא מפרגנת לעצמי וכיוב'
2. בזבזנית - על כסף שלי, יעני לארג'ית שלא לצורך
3. שקטה מאוד- לפעמים זה רוגע שמטעה לחשוב שאני לא מתקתקת...
4. חייבת להאמין במה שעושה ואם לא מחוברת... המצב קשה הא? איך אני בזיבולי שכל? עכשיו, מרוב שלא זוכרת הכנסתי לנייד שאזכור לשנן לפני הראיונות

וואי גדול../images/Emo70.gif

צ'מעי תכונות ליגה
בחיים לא הייתי חושבת על זה, נראה לי שזה יעבוד מעולה בראיונות, יאללה אמן תחזרי עם תלוש משכורת

מעיין153

New member
אני מושלמת חחחח../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

אוףףףףףףףףף יש כל כך הרבה התכונה הכי לא טובה שאני רגישההההההההה אני יכולה לבכות בשניותתתתתתתתתתתת

galim29

New member
צ'ק שמן גם יספיק לי../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

תאמיני לי, רק החיפוש עבודה זה עבודה בפני עצמה. רק היום הספקתי להיות בתל אביב בעשר בבוקר, לקלל כמו משוגעת, לסרב לשלם 20 ש"ח לשניה , פרדון,
לשעה לחניה (ככה זה כשיש לך 21 ש"ח בארנק) ולחתת את רגליי מהחניה כחול לבן שמצאתי בדרך לגבעתיים במרחק כמה דקות הליכה ברגל (תחי החניה הסלולרית), להרים גבות מאיימות לפקח
ה-
שהסתובב שם עם המכונה המאיימת שרושמת דוחו"ת ולשאוג עליו בנימוס שלא יעיז אפילו לחשוב על זה... לרוץ לבנק ברמת השרון לפדות למזומן צ'ק עלוב על סך 255 ש"ח (מינוס עמלה של 6.5 ש"ח, החצופים) ולרוץ לשמור על בגרות באזרחות (ברור שנתתי להם להעתיק...
). אז מה הפלא שבשעה 18:00 צנחתי אצל חברה על הספה ולעירוי קיבלתי 4 כוסות שיקים עם אלכוהול (לימונצ'לו 2 כוסות ואחריו תענג עם פקאן סיני, תמרים וליקר אוכמניות מעלף כנ"ל 2 כוסות) להתחזקות?
ומחר עוד יום מצ'וגע של 2 ראיונות. אבל העיקר שייצא מזה משהו בסוף. ושכחתי: לסרב להצעת עבודה של משרה מלאה פלוס פלוס בשכר מעלף של 4300 ש"ח עם התחייבות לשנתיים. לא הגזימו בכלל
ולשנן את התכונות הגרועות אם ישאלו... כבר קרה לי שפשוט לא זכרתי מה החלטתי להגיד. תלוי באיזה שעה ביום תופסים אותי.

טוב התעייפתי מהיום הקשה שלך הולכת לישון

תבואי לשמור על בוביק 2 יהיה לך יותר קל....מריץ אבל בלי בעיות חניה.

פז08

New member
יקירתי

יש לי טיפ אחד חשוב עבורך: מאד תלוי בראיון עבודה, לאיזה משרה את מתראיינת, ומה התכונות שמאפיינות את המשרה הזו. למשל בשיווק דרוש בטחון עצמי, יכולת שכנוע, יכולת להתבטא ברהיטות וכו'. בניהול חשוב אסרטיביות, בטחון עצמי, יכולת עבודה בצוות וכו'. חשוב מאד כששואלים אותך על תכונות שליליות, אם לא ביקשו מספר, תתני אחת, אבל תתני ברצינות. כלומר לא להגיד "מסורה מדי" וכו', כי המראיין לא אדיוט, וזו לא תכונה באמת שלילית. היכולת לציין תכונה שלילית מעידה על בגרות אישית ושלמות. עם זאת, חשוב כמובן לא לציין תכונה שלילית שהכרחית לתפקיד, למשל אם את מתראיינת לשיווק, לא להגיד "קשה לי לדבר מול אנשים".... זהו, אם את רוצה דוגמאות לתכונות שליליות, צרי אתי קשר במסר....... המון בהצלחה יקירתי, מחזיקה לך אצבעות. ממה שיצא לי להכיר אותך, מי שלא לוקח אותך לעבודה- פרייאר.

galim29

New member
יש לי בובית ששומרת עליה פה בהוד השרון../images/Emo3.gif

בת 9 חודשים. יחסית לא פעילה היסטרי ודופקת שעות שינה ככה שזה דווקא נחמד. ואת תתחילי להזכיר לעצמך מה זה לנהוג ותבואי לבקר בעיר מגורייך לשעבר...

להזכיר לעצמי לבוא לשם כדי להתקע בפקקים שאת

מספרת עליהם.....ואני שונאת מזגן. אבל כשנוסעים לכיוון ההפוך כמו שאת יודעת אין פקקים אז תחשבי על זה במיוחד כשעדיין לא ראית את בוביק 2.....והוא אוטוטו 10 חודשים ....איתך עוד יש סיכוי מזואלי התייאשתי.....

חיסלת אותי מצחוק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

על אף שזה לא מצחיק בכלל
, תגידי לא יכולת לבעוט בפקח הבן... שונאת אותם שנאת
ומאיפה צנח בעל החניון 20 ש"ח לשעה?
הוא לא התבלבל
? משו משו הצעת העבודה הזו שסירבת לה
כבר עדיף להיות
ואחרי כל זה אני בהחלט מבינה מאיפה באו הקללות
אבל איזה מזל שיש חברות טובות שיודעות לערבב משקאות
אה
נו שוין הבנתי שלא רואה אותך מחר אבל מחזיקה
שתחזרי לעדכן אותנו שקיבלת את העבודה ויחד איתה צ'ק שמן
ונכבד
יאללה יקירתי

galim29

New member
אחרי היום שהיה לי היום...../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

כל יום הוא חגיגה...
באור יהודה דווקא היה בסדר חוץ מזה שהרחוב שהייתי צריכה להגיע אליו נמצא פעמיים באותה עיר. שמעת על משהו כזה? אז כמובן שהגעתי לחלק הלא נכון. אבל הסתדרתי. משם המשכתי לתל השומר, התייבשתי בספרא שעתיים כשחיכיתי למנכ"ל של העמותה שיפציע. בינתיים תקעתי בייגלה מהקפיטריה של נשים שאהובה עלי עד מאוד + ZERO לרענון וכשהאדון הגיע לו לפגיש גיליתי שזה די בלבלול מוח ולא יצא מזה כלום. לאנשים משעמם והם נפגשים על כל פיפס וככה מעבירים לעצמם את הימים בסבבה. דיבר איתי על עבודה לעוד שנה. את קולטת?
שמתי פעמיי לאוטו שחיכה לי לוהט ככבשן ובלי מזגן,
לגלות שאני הולכת להיתקע באמא של הפקקים בגיהה לפני מורשה כי הייתה וואחד תאונה, כך שחתכתי לפתח תקווה ואז בספונטניות החלטתי ללכת למלא גז במזגן כדי לגלות שיש לי כנראה דליפה פנימית, חס וחלילה לא חיצונית שרואים ואפשר לתקן בסכום שפוי...
אז הרמתי טלפון לאמא לצרוח עליה שבגלל שהעבירה לי (מכרה לי יותר נכון) אוטו דפוק היא צריכה לשלם על התיקון ואני בלי מזגן... אז מילאתי גז כדי לא להתעלף יותר מחום ולהגיע ככה
לראיונות עבודה. היא טרקה לי את הטלפון לפני שאני הספקתי...
וניסיתי לתפוס אותך ב-
להגיד לך שלא הספקתי להגיע כמו שכבר הבנת...
נקווה לימים טובים יותר..
עכשיו המשימה הקרובה היא להעביר את האוטו ואת עצמי טסט. זה הולך להיות קשה מאוד. יש לי פחד בלתי מובן מטסטים... בעצם מובן מאוד. טראומטי למדי.

וואו גלים איזה יום ../images/Emo178.gif

מזל שכתבת לי שחיפשת אותי כי הפלא שלי על שקט כמה שעות כבר כי הייתי בפגישה בגן של עומרי עם המנהלת ושכחתי להחזיר אותו...
רואים שאני מחוברת ל
הרבה יותר ממה שאני מחוברת ל
שלי לא?
תגידי זה לא רחוב יחזקאל קזז באור יהודה? נראה לי שהוא מופיע פעמיים, אבל אפשר להבין כי זה אור יהודה לא?
עכשיו אני חייבת להבין
לעוד שנה
? מה הוא חושב שתעבדי במקדונלדס עד שתתחילי לעבוד שם?
מה נסגר עם אנשים היום? יודעת מה זה
בלי מזגן, וגם אני חשבתי נו טוף רק גז והכל יסתדר, אבל ה
של ההורים שלי משנת אנו באנו ומסתבר שהיה שם מעקף חשמלי פירטי
ונתקעתי במוסך 3 שעות בשרב של למעלה מ-30 מעלות
, לשמחתי הוא היה מספיק הוגן לא לקחת משכנתא על התיקון
בסופו של יום
הכי חשוב שיש גז במזגן ולראיון הבא תגיעי כמו שלגיה במקום כמו עגבנייה. ולגבי הטסט... אמממ אולי אפשר לעבוד על זה.. אני אתקשר בקרוב

למעלה