עזרתכן

galim29

New member
רחוב כמוס עגיב../images/Emo140.gif

גם כן שם לרחוב. נשמע כמו שם של מחלה מדבקת
יו, אולי תבואי איתי לטסט? הבוחנים בטוח יפחדו ממך ויעבירו אותי. יש לך מראה קשוח
ואכן, יש חמזגן, עכישו יותר טוב בטוח... והכי מגניב היום שהנעליים שמסרתי לתיקון לפני חודש וחצי לא חזרו אלי אז בעל החנות נזכר להגיד לי לבוא לבחור חדשות... אז אצ'ופר בזוג סנדלים (שכמובן שילמתי עליהם) אבל הפעם אבחר יותר שוות
יאללה, מחכה שתתקשרי בובה.

gui1

New member
טסט לאוטו

זה הטראומה שלי בתור אישה אין לך איזה גבר שאת יכולה לגיים לתורך העיניין בדכ בן הדוד שלי מעביר לי את האוטו טסט הייתי מציעה לך לבוא לצפון ושם בציק וצקות מחליפים מה שצריך ומעבירים ובלי לקחת משכנתא , בדכ הייתי משלמת 3000 שח לכל טסט ומאז בן דודוי אני סוגרת טסטים ב 1000 לא יותר

זואילי

New member
המוסך מעבירים לי טסט

אני מודיעה להם מראש, הם שולחים לי לעבודה מישהו שלוקח את האוטו, מעבירים ואח"כ מחזירים לי למשרד. מאוד נוח ומקובל. רק שבפעם האחרונה הבחור שלוקח את האוטו היה ב.... שלילה! אז "נאלצתי" לשים את האוטו במוסך, לקחתי מונית לעבודה, הם העבירו טסט ושוב הגעתי עם מונית לקחת ת'אוטו.

זואילי

New member
יש מוסך מורשה ברמת החיל

שזה קרוב למקום עבודתי. הבאסה היחידה - תמיד אני מבקשת שישטפו את האוטו אבל את זה הם כבר לא עושים... שלנו סגולה. אחלה אוטו.

galim29

New member
כשתהיי פה נעשה שידור חוזר../images/Emo3.gif

נהייתי האלכוהוליסטית היחידה פה בפורום. איפה מישמש שתעזור לי לנקות את שמי הטוב?
יאללה כבר, מתי את באה? יוני עוד מעט נגמר. את לא פה ליום הולדת שלי שלא יחגג בתרועות וחצוצרות השנה?

kikona126

New member
אור יהודה?

מה כבר יש שם? כלום........... אה בעצם כן... יש את הטוסטיה הכי טעימה בארץ! לא זוכרת באיזה רחוב, זוכרת איך מגיעים לשם...

gui1

New member
חוץ מים וכותל יש בה הכל

קניוון אוטלט מצחיק במחירים שלו לרנואר , פוקס כרוקסס [ 75 ש"ח] גאמפ בלו ברד דיסקרט לורד קיטש סבטין לוצי [ כאילו שיעלה עליי] ומסעדות חומוד מדהים ב 12 שח עם ביצה 13-15 לכל הקנבליות יש מבחר מדהים של בשרים בוכרים טריפולטיים ועירקים יש גם ערסים ופרחיות שמחממים את האויירה הבעיה שהם מתחתנים מהר אז עוד לא יצא לי לפגוש את הרווקים המבוקשים ויש משתלה ענקית וזולה קניתי עץ רימנים שקדים פסיסיפלורה לימונים יסמין תמר נענע מנטה מרווה עגבניות שרי אבטיח בפחות מ 1000שח אז זה לא גן עדן ? וחוזמה יש עדן מרקט , ואחת לחודש יש סרטי איכות של קלונוע לב עם קפה ומלאן עוגות אהה וגם קברים של שניים שלושה צדיקים אז מה חסר ? רוח וחומר ניפגשים אהה ויש גניקולוג שאין לו בעיה לתת לוקרין [ קנביס שכחתי לבקש ]

זואילי

New member
פששש, נשמעת עיר נחמדה

עם התיאור הזה שלך. אני מכירה רק את עדן ומה שסביבו. ועוד איזה חור שם מחליפים מסנן לתמי4 ועכשיו עשית לי חשק לחומוס. או בעצם לגברבר טריפוליטאי. או לשניהם. לא משנה הסדר.

gui1

New member
בדיוק עכשיו חזרתי מתמי 4

ועל הדרך אכלתי קובה ב 25 ש"ח אז אני שבעה ורוויה פעם הבאה שאת ב תמי 4 תני קפיצה

kikona126

New member
שחושבים על זה

יש גם סופרמרקט ענקי של גלידות!!!! לא זוכרת איך מגיעים אליו, אבל זוכרת שבצבא היינו הולכים לשם וקונים שיהיה לנו במשרד...

גלידות פלדמן כמובן ../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif../images/Emo135.gif

ליד המגה הגדול, בכניסה הראשונה כשבאים מכיוון מסובים... זולללל
וטעיםםםםםםםםםם, מידי פעם עושים סטוקים הבייתה בקיץ.... משמין משמין משמין

gui1

New member
נכון , שכחתי ועכשיו כל ארטיק שקל המנטה מומלץ

וואי ורק אני מכירה את הערסים על הברזלים?

נו טוף וכמה חנויות שוות שלא בקניון... גואי גילית לי עולם שלם במרחק נגיעה...אני אלך לבקר בקניון...

kikona126

New member
חכי...

אולי כדאי שנספר לזואלי על המרכז שיש ליד הבית שלה בגבעה... לא ניראה לי שהיא מכירה את האזור אם היא פספסה את הכניסה לבר אילן שם בדרך... תודה על ההכוונה איך מגיעים לגלידות, באמת תהיתי לעצמי איך מגיעים לשם...

למעלה