עזרו לי..........

SpikeHeaded

New member
עזרו לי..........

יש לי כל כך הרבה בעיות בחיים שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל... נתחיל בראשונה, אני מניח.. אני כבר בן 18, ועדיין לא היתה לי אף פעם חברה! (מיותר לציין שמעולם לא התנשקתי), ואני נאלץ להביט בקנאה על כל החברים שלי מבלים עם החברות שלהן, ורק לי אין עם מי לבלות. אני באמת לא יודע למה זה - אני לא נראה רע, אני לא טיפש... הבעייה היחידה שלי היא שאני ממש ממש ממש ביישן. עוד בעייה היא שאני פשוט שונא (ש-ו-נ-א) לצאת למועדונים בימי שישי בערב, וכולם אוהבים את זה... שם הם פוגשים את החברות שלהן, ורק אני נשאר בבית (ובאינטרנט), בודד וגלמוד בלילות שישי. אני לא יכול לסבול את הרעש ואני לא יודע לרקוד... אבל זו הדרך היחידה (או לפחות הנפוצה ביותר) להכיר חברות. הבעייה השנייה היא עם ההורים שלי שכל (כל כל) הזמן רבים. אמא שלי שונאת את המשפחה של אבא שלי (וגם סבא וסבתא שלי מצד אמא שונאים את כל המשפחה של אבא), אז היא פשוט לא באה אליהם (לסבא ולסבתא מצד אבא שהם, מסכנים, לא מבינים למה היא לא מגיעה כי הם לא עשו לה כל רע), וגם לא מזמינה אותם. כך שנוצר מצב מוזר שאנחנו כל הזמן מוזמנים לדודים שלי ולסבא וסבתא (מצד אבא) ואף פעם לא מזמינים אותם - אבא שלי רוצה להזמין אותם לארוחה אבל אמא שלי לא מסכימה לעולם.. וכל הזמן יש ריבים וויכוחים ביניהם בנושא הזה... ואני פשוט לא יכול לסבול את זה! לפעמים אני יורד למטה ומנסה לתווך (היום, למשל, כשאבא שלי רצה להזמין את המשפחה שלו לארוחה בשישי בערב ואמא שלי לא הסכימה, הצעתי לבשל בעצמי כדי לחסוך את הטרחה מאמא שלי, אבל חטפתי צעקות משני הצדדים) ולפעמים אני סתם נשכב במיטה וממרר בבכי לתוך הכרית. אבל אני פשוט לא יכול עם זה יותר.... הבעייה היא שהאלטרנטיבה היא גירושין וזה עוד יותר (הרבה יותר) גרוע. ואני מדבר מניסיון. בהקשר לבעייה זו - עברנו לפני כשנה לבית חדש, ואמא שלי ממש שונאת אותו... אז כל הזמן היא מקטרת על כמה שהבית החדש גרוע (למרות שהוא הרבה יותר טוב ומרווח) ושהיא רוצה לחזור לבית הישן - אי אפשר כבר.. כל יום, כל היום, רק קיטורים על הבית. כמה אפשר לסבול???? אז גם על זה הם מתווכחים. הבעייה השלישית היא שעוד מעט אני צריך להתגייס ואין לי מושג מה לעשות... חשבתי על מסלול מיוחד בצבא (אני לא רוצה לפרט מטעמים מובנים...) אבל מתקבלים אליו רק 7 אנשים בכל שנה... אז אני צריך להכין אלטרנטיבות ואין לי מושג מהן! אני לא רוצה להיות קרבי (אני גם לא טיפוס של קרבי - אני די חולני ואני בקושי מסוגל לרוץ 100 מטר..) אבל אני גם לא רוצה להיות סתם פקיד ג´ובניק. המסלול הזה, לו אתקבל אליו, יפתור (אני מקווה) את כל הבעיות, אבל הסיכויים נמוכים... הבעייה הרביעית היא שהייתי תלמיד מצויין בכיתות י´, י"א והשנה אני מתדרדר בלימודים. אני באמת לא יודע למה, אבל פשוט אני לא מצליח לקלוט את החומר שהמורים מסבירים (לא רק במקצוע אחד! בכולם!!!), מתקשה בהכנת שיעורי הבית, וציוני המבחנים שלי ירדו בהתאם. יש לי גם בעייה נוספת, אבל לא הייתי רוצה לכתוב אותה בפורום (בגלל שהיא באמת ייחודית רק לי ואני לא רוצה שאנשים שמכירים אותי יזהו אותי לפיה), אז מי שרוצה לשמוע, אשמח לעשות זאת במסרים פרטיים. זהו... זה כל מה שאני מצליח לחשוב עליו עכשיו (בטח יש עוד שאני לא זוכר). בבקשה, בבקשה עזרו לי ועוצו לי.... תודה רבה רבה מראש!

SpikeHeaded

New member
וכבר נזכרתי בעוד כמה דברים

כמה אנשים, שחשבתי שהם החברים הכי טובים שלי, גיליתי שהם מרכלים עלי מאחורי הגב. לא אמרתי להם שאני יודע, אבל כמובן שאני כבר לא מחשיב אותם כחברים הכי טובים. עכשיו נשארתי בלי חברים טובים... בנוסף, היה לי חבר (לא נכלל באלה), שהיה החבר הכי טוב שלי - גדלנו ביחד מאז תקופת הינקות (כשהאמהות שלנו היו באות לשחק איתנו בגן והיינו משחקים יחד), דרך גן הילדים, בית הספר וחטיבת הביניים. היו תקופות שהוא היה נמצא אלי מדי יום ביומו! בשנה האחרונה, משום מה, הוא כבר לא כל כך מתייחס אלי. יש לו חברה, יש לו הרבה חברים חדשים (יש לציין שבתקופה האמורה - מאז הגן ועד לתיכון, לא היו לו כמעט חברים ואני הייתי החבר היחיד שלו), וזה לא שהוא רב איתי או משהו - הוא מאוד נחמד וידידותי כשאנחנו מדברים אבל הוא לא מתקשר אלי אף פעם (אני לא חושב שהוא התקשר אלי בשנה וחצי האחרונות). לא נעים לי להתקשר אליו כל הזמן, אבל אני לא רוצה לנתק איתו את הקשר (בכל זאת - יש לנו היסטוריה ארוכה משותפת) ואני נאלץ להחזיק את הקשר הזה בציפורניים ולהתקשר אליו פעם בשבועיים שלושה. ובכלל - בבית החדש שלי (שאני גר בו כבר שנה) - הוא לא היה אפילו פעם אחת... הוא גר חמש דקות הליכה, אבל בכל פעם שאני מזמין אותו יש לו תירוץ אחר (יש לו אימון... יש לו מבחן... הוא יוצא עם החברה שלו וכו´). אני לא יודע איך להחזיר את החברות בינינו (אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל אני מתגעגע... והוא חסר לי). בנוסף, בשבועות האחרונים, בלילות אני מתקשה להרדם, חושב על כל הצרות שלי, ופשוט בוכה. :( אני לא יודע למה זה קורה לי, אבל הכרית שלי רטובה מדמעות בכל לילה ולילה. אם אזכר בעוד משהו, אודיע לכם.. תודה שוב מראש על תגובותיכם.

בקשר לבעיה עם החברים...

קשה מאוד למצוא חברים טובים באמת, לרוב האנשים יש רק אחד/אחת, כי בחברתנו אדם לאדם זאב. בצבא יהיו לך שפע הזדמנויות להכיר אנשים שונים ומגוונים. אני בטוח שאפילו תמצא לך איזה ידיד נפש שם. ובקשר לחבר הזה שניתק את הקשר - מצטער, אבל זה נשמע כאילו אתה כופה את עצמך עליו. שמור מרחק. ברור שהוא לא רוצה בחברותך יותר.

maayan15

New member
אז ככה....

אתה אומר שאתה ממש ביישן ושאתה לא אוהב מועדונים וכו´... ושמפריע לך שלא הייתה לך חברה בגילך..אז ככה, בנות אפשר להכיר גם באינטרנט, אפשר מדיי פעם לצאת למועדון ואם אתה לא אוהב לרקוד וממש לא סובל את הרעש אתה יכול תמיד לצאת לפאבים עם חברים, ואני חושבת שגם לא יהיה איכפת להם לזנוח ערב אחד את החברה בשבילך...ואתה תצטרך להיתגבר טיפה על הביישנות ולהתחיל עם בנות..אחרת איך הן אמורות לדעת שאתה מעוניין בהן? בקשר לבעייה עם ההורים, אני חושבת שאתה צריך לחכות שאתה ואמא שלך תהיו רק שניכם בבית..או לחילופין, תיקח אותה לארוחת ערב איפושהו, ותסביר לה שיש לך בעייה איתה, שהיא צועקת ומתווכחת כל הזמן ושזה מפריע לך, ושבעצם שהיא עושה את מה שהיא עושה היא פוגעת בך.. וסתם לידע כללי, לפעמים גירושים זה יותר טוב לחיות בבית שכל היום צועקים בו. אתה אומר שאתה מדרדר בלימודים ואתה לא יודע למה...אז אולי תשקול לקחת מורה פרטי...יש הרבה מורים פרטיים שיכולים לעזור לך להתקדם בחומר, או שתפנה למורים שלך ותסביר להם שאתה מתקשה ואולי הם יוכלו לעזור (אבל מהכרותי עם מוריי בי"ס...עדיף שפשוט תיקח מורה פרטי..) ברור שאתה מתגעגע לחבר שלך, שיש לך היסטוריה ארוכה איתו, אבל האמת היא שלפעמים צריך להפוך את הדף ולהתחיל דברים חדשים, החברות שלכם הייתה יפה וארוכה, זה אוליי הזמן לסיים אותה, לדעתי עם אתה עוד מעט תהיה בצבא- אתה תכיר שם הרבה חברים חדשים! אם אתה ממש ממש לא רוצה לוותר על החבר שלך, אתה יכול פשוט לומר לו את זה, להסביר לו שלדעתך התרחקתם....ויכול גם להיות שההתרחקות הזאת היא סתם שלב ושעוד כמה חודשים אתם תחזרו להיות חברים טובים, את זה אינ אומרת מניסיון אישי- לפעמים צריך כמה זמן של ריחוק ואז מתקרבים יותר מתמיד. ולסיום, אני אשמח שתשלח לי מסר ותספר לי על מה הבעייה שלך שאתה לא רוצה לכתוב כאן. מעיין

../images/Emo101.gif אוי ווי, מאיפה להתחיל?

הבעיה הראשונה - חברה. אפשר להכיר בנות לא רק במועדוני לילה. למה שלא תשכנע את החברים שלך לצאת מדי פעם לפאבים או סרטים? (אולי בימי חמישי אם הם סגורים על שישי בתור ליל המועדונים). למה שלא תבקש מאחד החברים שלך שיסדר לך מישהי? מה עם להכיר מישהי בבית הספר?
הבעיה השניה - המצב בבית. שמע, נראה לי שאין לך הרבה מה לעשות בנדון. אמא שלך ממורמרת משום מה, וחבל. נקודת האור היא שבקרוב אתה מתגייס לצבא ויכול להיות ש"תפול" על תפקיד שבו לא תהיה הרבה בבית ולא תאלץ לסבול את המריבות שלהם יותר.
הבעיה השלישית - צבא. אם מקבלים רק שבעה אנשים בשנה אז עשה מאמץ להיות אחד מהם. תברר מה הדרישות, תעבוד קשה, ותציק לבקו"ם בנושא. אלטרנטיבות - יש המון תפקידים מעניינים ומאתגרים בצבא. דבר עם אנשים, ברר לגבי תפקידים שתאהב ותנסה בכל כוחך להתקבל אליהם. מניסיון, תהיה קרצייה בקטע הזה. (תרגיש חופשי להתקשר לבקו"ם מדי יום, לשלוח פקסים וכו´, גם ישירות ליחידה שאליה אתה מנסה להתקבל).
הבעיה הרביעית - לימודים. יכול להיות שהבעיות בבית משפיעות? אם כן, קח את עצמך בידים. תסכם עם עצמך שאתה מתנתק מכל הבעיות כדי שלימודיך לא יתדרדרו. ואם יש רעש, לך ללמוד אצל חברים או בספריה. יכול להיות שאתה סובל כמוני, מדיסלקציה? אם אתה חושד בכך, קבע פגישה עם יועצת בית הספר ותרד לשורש העניין. בהחלט אפשר לטפל בדברים האלו (הקלות במבחנים, תוספות זמן וכו´). אם תרצה, תוכל לשלוח לי את הבעיה החמישית במסרים. יהיה בסדר.

SpikeHeaded

New member
לאזארוס היקר

קודם כל, תודה על תשובתך. הרעיון של יציאה לפאבים וסרטים ביום חמישי הוא טוב, אך בלתי ישים: אמנם בבתי ספר רבים לא לומדים בימי שישי, אך אצלנו לומדים, ועוד מתחילים בשעת 0... אז איזה חברים יסכימו לצאת בימי חמישי בלילה לפאב, כשיום למחרת הם צריכים להתעורר בשש בבוקר וללמוד פיזיקה? בקשר לבנות בבית הספר: יש באמת כמה שמוצאות חן בעיני, אבל או שהן עם חבר (ואני לעולם לא אנסה להפריד בין בת לבין החבר שלה, למרות שאני מכיר מישהו שניסה) או שאני פשוט מתבייש להציע להן מחשש שהן יסרבו ויספרו לחברות שלהן ותוך יומיים כל בית הספר ידע שהצעתי לX לצאת והיא סירבה. בקשר לבעייה השנייה - שכחתי לספר... יש לי מין מצב פרדוקסלי שכזה: כל פעם שאני בבית והם רבים, אני מקווה שיכולתי לצאת לטיול או לישון במקום אחר שלא אצטרך להיות שם ולשמוע את הריבים. אבל בכל טיול שנתי, אפילו אם הוא רק לשלושה ימים, אני נתקף בגעגועים עצומים לבית, לאוכל של אמא, לשיחות עם ההורים, לכלב... אז אני חושש שעד כמה שלא נעים לשהות בבית במצב כזה, אני לא אוכל להסתדר הכי טוב גם בשהייה ממושכת מחוץ לבית. בקשר לבעייה השלישית - תודה, אני אעשה את זה. בקשר לבעייה הרביעית - אין לי דיסלקציה (אני יודע זאת בביטחון), מה גם שעד השנה היה לי ממוצע ציונים של בערך 95 (ואני לומד מתמטיקה, פיזיקה ומחשבים ברמה של 5 יחידות). משום מה השנה, במבחנים המועטים שהיו לי עד כה, השגתי תוצאות נמוכות בהרבה מהשנים שעברו, ואני גם לא מצליח להתרכז בשיעורים (בכל פעם המחשבות שלי נודדות למקום אחר, ואחרי דקה כשאני תופס את עצמי וחוזר להקשיב, אני כבר לא מבין במה מדובר...) ולהכין שיעורי בית (שמתבססים ישירות על מה שנלמד בשיעור). אנסה "לקחת את עצמי בידיים" ולהשתפר, אך אמרתי את זה לעצמי גם לפני שבוע ואני לא רואה שיפור... אני שולח לך את הבעייה החמישית במסר. שוב תודה

liorz1984

New member
מה אתה דואג..

תכלס, תחשוב לדקה מה אתה צריך חברה? ועוד בגיל 18? סתם כובל ,יקר, וחבל שתהיה לך חברה לפני שיהיה לך נסיון מיני כלשהו.. לך למועדונים תשתכר.. תזיין ... תהנה עזוב אותך משטויות תשכח מהכל

SpikeHeaded

New member
רואים שאתה לא מכיר אותי../images/Emo4.gif

הדבר האחרון שאני רוצה זה להשתכר ולזיין... אני טיפוס שקט ורומנטי... כל מה שאני רוצה זה רק בת שאני אוכל ללכת איתה לסרט, לאכול איתה ארוחת ערב, לדבר איתה... אני לא יכול לסבול מועדונים (כמו שכבר אמרתי), במחיר אני מוכן לעמוד (זה שווה לי תמורת אושר!) ונסיון מיני אני לא ממש צריך... אני לא מהטיפוסים שמשתכרים ומזדיינים (ואולי זה בעוכריי), אלא הטיפוסים השקטים והשלווים שמחפשים את החצי השני שלהם.

liorz1984

New member
תראה

אוקיי, קלטתי אותך אני רוצה לתת לך כמה עצות אולי יתנפלו עליי פה מלא בנות אבל כל הבנות שאני מכיר לא מחפשות את הטיפוס השקט, הביישן וכו´ וכמה שהן יגידו שאני טועה זה באמת ככה רוב הבנות מעדיפות מישהו עם נוכחות, עם בטחון שיודע מה לעשות וכו´ אם אתה לא כזה, תנסה לשחק אותה כזה כי אחרת , לא ילך לך..... ובנות לא פוגשים רק במועדונים או בימי שישי אפשר לגשת לבנות בבית ספר או משהו דומה וצריך אומץ בשביל זה אין מה לעשות אתה לא חייב לגשת לבחורה ישר ולשאול אותה אם היא רוצה לצאת תעשה את זה בטפטופים תדבר איתה סתם בהתחלה, תראה מי היא, תתחבר איתה וכו´ תעשה את זה בהדרגה עד שתהפכו להיות ידידים פחות או יותר.. ואז תשאל אותה אם היא רוצה לצאת

אושר מ

New member
../images/Emo6.gif ליאורי,

אני ממש מאוכזבת ממך. אבל כמובן שיצא לי לדבר איתך רק שבוע הבא. אז צפה הרצאה
...

suki da yo

New member
לא נכון.

החבר שלי הוא בחור שקט ורומנטי. הוא נגן כינור, וממש לא הטיפןס שילך איתי למועדונים. ואני אוהבת אותו יותר מכל דבר אחר בחיים שלי. יש גם בנות שלא הולכות למועדונים (כמוני, למשל) ואתה לא יכול לעשות הכללה שכל הבנות רוצות מישהו שכן, אם לא כל הבנות הן כאלה....

liorz1984

New member
את יוצאת דופן

בסופו של דבר בחורים כמוהו נזרקים ע"י בחורות שתופסות בחורים עם בטחון עצמי קצת יותר גבוה

suki da yo

New member
אם אני קיימת, חייבות להיות עוד כמה

ואני דיוקא מעדיפה, לא מקבלת, אלא מעדיפה בנים כאלה. תמיד הייתי ככה, ואני גם לא היחידה

אושר מ

New member
ליאור אתה מתעקש להוכיח שאתה טמבל?

כאילו אני כבר יודעת, אבל למה שכולם פה ידעו??

באיזו לחי אתה רוצה

את הסטירה הוירטואלית? אני חושב שיש לו מספיק בעיות והוא לא צריך שתעודד אותו לעשות עוד שטויות. שיתחיל להתייחס לסקס כאל דבר זול ומגעיל? מה טוב יותר מלעשות אהבה עם בחורה שאתה אוהב ומכבד? כנראה שאתה מעולם לא חווית את זה. בנוסף להכל אתה רוצה שיוסיף לעצמו גם בעיית שתיה? מה נסגר איתך? SpikeHeaded - אתה לא צריך את זה. אני בטוח שתקבל עצות טובות יותר בהמשך.

liorz1984

New member
הרגת אותי לאזרוס.. ../images/Emo13.gif

"בעיית שתיה"? לשתות ביום שישי זאת לא בדיוק "בעיית שתייה".. וסקס זאת הנאה גופנית שאין בה רע. אם אין אהבה, אז שלפחות יהיה סקס.. אין בזה שום דבר רע, וזה לא הופך את זה לדבר זול ומגעיל

מירב ד

New member
קודם כל.... תרשה לי לתת לך ../images/Emo24.gif

כי באמת מגיע לך! וסתם כי מתחשק לי...
עם רוב הבעיות שלך...אני לא יכולה להזדהות...כי ברוב המצבים האלה לא הייתי... בקשר לחברה... אני יודעת שקשה לך לראות את זה.... ובטח תקרא את זה ותחשוב לעצמך... "אין לה למושג על מה היא מדברת"... ואולי באמת אין לי מושג... אבל ממה שאני ראיתי בחיים שלי... לבחורים כמוך (ביישנים) הכי קשה למצוא חברות... אבל יום אחד...אתה תמצא את האהבה הזאת... ובגדול.. והיא תיהיה הדבר הכי מדהים שקרה לך בחיים.... בכל אופן זה מה שאני מאחלת לך! בקשר להורים שלך... כנראה שזה משהו שאתה לא תוכל לשנות... ואת הבעיות שלהם הם יצטרכו לפתור בינהם...גם אם במקרה הגרוע ביותר הם יתגרשו... אבל אתה יכול לעזור... ולנסות לשנות.. ולדבר איתם....ולספר להם כמה זה מפריע לך שהם רבים כל כך הרבה.. אולי זה יעזור. בקשר ל"חברים" שלך... תסלח לי מאוד... אבל אי אפשר לקרוא להם חברים אם ככה הם מתייחסים אליך... לדעתי... תנסה לשכוח מהם... (ואני יודעת כמה זה קשה) ולהמשיך הלאה.. ולמצוא חבורה חדשה להסתובב איתה... חברים אמיתיים שלא הולכים לרכל עליך מאוחרי הגב... ואותו דבר בקשר לחבר ילדות שלך... אם הוא לא משקיע בקשר...גם אתה לא צריך... למרות שאתם מכירים המון שנים.. תשתדל לזכור את כל הדברים הטובים שהיו לכם במשך השנים... ההפסד כולו שלו! אני מקווה שעזרתי... אפילו אם רק קצת.... ותאמין לי... משפט ששמעתי לא מזמן... "אף אחד לא שווה את הדמעות שלך... ואם כן, הוא לא היה גורם לך לבכות" אז קבל עוד
ענק! ושיהיה לך רק טוב! מירב

למעלה