עזרו לי בהתלבטות

קארטה דו גוג'ו ריו

אתה אוהב גם את הפלוסופיה "והישירות המתפרצת" של הקארטה דו וגם את המעגליות והזרימה של הקונג-פו.אני ממליץ לך ללימוד קארטה דו גוג'ו ריו, המתאפין בפשטות תנועות מעגליות וזרימה. בנוסף אני ממליץ לך על בית ספר בינלאומי לאומניות לחימה קארטה דו אינטרנשיונל, בראשות קאנצ'ו רוני קלוגר-בית ספר בעל וותק של 30 שנה (בישראל) המתאפין בסגנון אוקינאווה גוג'ו ריו קארטה דו. יש סנפים של בית הספר: פ"ת-הונבו דוג'ו,ראשון לציון,רמת אביב,שוהם,אשקלון וחיפה.

sasi69

New member
אני גם רוצה לדעת:היכן יש

בראשון-לציון סניף שמלמד קראטה בסגנון גוגו ריו? אשמח לקבל פרטים כי לא מצאתי בלוחות.תודה.

אחד הסניפים של קראטה דו

נמצא ברח' הרשפלד בראשל"צ, במרכז הספורט. מלמד שם סנסאי רונן ברגר. אם תרצה פרטים נוספים, צור קשר במסרים.

למען הסר ספק

שיטה מאוד לא מומלצת היא גמל-שלמה-דרומי. חרא שיטה, חרא אנשים, לא יודעים להתאגרף, לא מכניסים את הלו-קיק, לא מעגלי, לא ישר, לא מתפרץ, לא טוב-לא רע, לא מגע מלא, לא מגע חלקי, לא מגע בכלל (הבנות שלנו מרביצות חזק - להזהר!). בכלל אנחנו חארות של אנשים. לא מומלץ.

mickeym

New member
שכחת את הדבר הכי גרוע

אוהד סמט לומד שם.

orii

New member
אוהד אם תמשיך ברוח זו

אל תתפלא אם... תסופח לארגון הקבוצות

רגע של רצינות

לו הייתי לומד נינג'וטסו או כל אמנות יפנית אחרת, כנראה שזו היתה שאיפה שלי. כיוון שהדרך שלי אחרת ואני אוהב אותה מאוד, אני יכול רק להעריך את מה שהם עושים ולקחת את הדברים החיוביים - אבל עם קריצה

orii

New member
בחיוביות ובקריצה

הדברים שלי נאמרו. ובכלל התיחסתי לסגנון היחודי שאני מאוד נהנה לקרוא (למרות שאני הרבה פעמים נשמע ממש הפוך)...

cafa

New member
גוג'ו ריו

זה קראטה דו גם כן, אבל עם תנועות מעגליות. ויש לו גם שורשים סיניים, ככה שהוא דומה לקונג פו, שהיא אומנות סינית, בכמה דברים. דיברתי עם אחד מ"גמל שלמה דרומי" ומצאנו הרבה דברים דומים. והישירות קיימת גם היא, אל תדאג.

גוג'ו ריו

המקור שלו משוייך בדרך כלל (על פי מקורות שקראתי) לעגור פוג'יאן, ועגור פוג'יאן הוא ענף מרכזי בעץ שגמל שלמה דרומי הוא ענף מרכזי בו גם כן. לכן אפשר להגיד (בהפשטה) שקראטה גוג'ו ריו הוא "אחיין" של קונג פו גמל שלמה דרומי.

mickeym

New member
../images/Emo6.gif זה כמו בארץ

שלא משנה עם מי אתה מדבר, מסתבר שאיכשהו הוא בן-דוד שלך/שירת איתך בצבא/למד איתך בתיכון/מכיר את הדודה של אמא שלך וכו'.

cafa

New member
המם. מעניין.

באמת מישהו אמר לי את זה (את הקטע עם העגור) פעם ולא ידעתי על מה הוא מדבר, הרי אף פעם לא הזכירו את היצור הזה אצלנו. אבל הנה עוד אחד (אתה) ששמע על זה. אבל זה נכון שהסנסאי הראשון שיסד את השיטה הזו הסתובב הרבה בסין. לא סתם התנועות שלנו עגולות.

קארטה דו אוקניאוה גוג'ו ריו

בקארטה דו גוג'ו ריו מקורו באיי אוקינאוה שביפאן,מיסד הגוג'ו הוא מיאגי סנסאי. מקורות הגוג'ו ריו הוא מסין (קונג-פו), שיטת הגוג'ו ריו-רך קשה מתאפיינת במעגליות פשטות וזרימה אין סופית. אני אישית מתאמן בבית הספר הבינלאומי קארטה דו אינטרנשיונל-אוקינאוה גוג'ו ריו בראשות קאנצ'ו רוני קלוגר, יש סנפים בפ"ת (הנבו דוג'ו), ראשון לציון,אשקלון,שוהם,רמת אביב וחיפה בנוסף יש לבי"ס סנפים בעולם. למוענינים:הסניף בראשון לציון של קארטה דו אינטרנשיונל- כתובת:הרשפלד 30 (צמוד לבי"ס עין הקורא) לפרטים נוספים ניתן לקבל אצל סנסאי רונן ברגר (מדריך ראשי)286368-058

crane

New member
אוף, אני שונא לפרסם את ביה"ס שלי!

עוד אנשים יחשדו בחוסר אוביקטיביות מצידי, אבל.... זה די פותר את הדילמה שלך (אם יש סניף באיזור מגוריך). בקצרה: מסטר ירון בנימיני מלמד קרטה גוג'ו ריו וקונג פו בסגנונות צ'אנג צ'ואן ונאן צ'ואן כרוכים יחדיו לשיטה אחת. רצ"ב אתר אינטרנט. בהצלחה.

למעלה