עזרה

Shadowmage

New member
"מנסיון עגום"?!?

מתי לאחרונה זרקו עלייך שוריקאן לפני קרב חרבות?

Nihau

New member
הפרטים הקטנים והאפלים...

בקרב (ספארינג- קרב אימונים) היריבה הערמומית העזה להחביא מאחורי הגב חתיכת בגד ובתחילת הקרב ראיתי שיש לה משהו מוסתר אבל זה לא עזר לי מספיק כדי לא לחטוף אותו בפנים ולקבל שיסוף אחד או שניים בדרך במתנה. לא עזר לי גם שחתכתי אותה ואת הבד כי היא מהסוג שמרמה והשופטים לא ראו. מסקנה, להטיל דברים על היריב באמצע קרב זה שימושי. לא משה שהרגתי אותה אחר כך...

ogmios

New member
cloak fighting

אם כבר חתיכות בגד - יש דיסיפליניה שלמה של סיוף מאיזור ימי הרנסאנס שעוסקת בסיף כשיד ימין אוחזת בחרב ויד שמאל בקצה הגלימה ומשתמשת בה להטעות ולבלבל את האויב (ואם אפשר לעוור אותו רגעית ע"י הצלפה לכיוון העיניים, מה טוב
)

kobi wan kenobi

New member
מי שהוא יכול להסביר את הפסוק הבא?

this ability functions just like druid ability of the same name, except that the rangar's effective druid level is one half his ranger level

NacroMittler

New member
הסבר

נחלק את המשפט (לא יודע איך להסביר אחרת): this ability functions just like druid ability of the same name אני מקווה שברור... תקרא את התיאור בדף הדרואיד except that the rangar's effective druid level is one half his ranger level אתה מתייחס, בקשר ליכולת הספציפית הזו, לרמה של הסייר שלך כאילו הייתה מחצית ממה שהיא באמת. ז"א, אם כתוב שברמה 6 דרואיד יכול להצמיח עצי דקל מהנחיריים, הסייר יוכל לעשות זאת רק ברמה 12. תקנו אותי אם אני טועה

או ש...

אם דרואיד יכול להצמיח עץ אלון מישבנו פעם ביום לכל דרגה שברשותו, אז כאן דרואיד בדרגה 6 יוכל לנפוח אלונים 6 פעמים ביום, וסייר בדרגה 6 רק 3 פעמים ביום.

Sabre Runner

New member
חייב להמשיך...

ואם דרואיד מקבל את "יכולת נפיחה שסוגרת את חור האוזון +1" בדרגה 12 ואת +2 רק בדרגה 14 אז סייר צריך להיות בדרגה 24 כדי להשתמש ביכולת הזאת ב+1 ובדרגה 28 בשביל להשתמש ביכולת ב+2.

DDN

New member
זה לא ממש אמור להפריע לך לשחק לדעתי

ברגע שנתקלת ב"שינוי", אתה פשוט ניגש לחפש אותו. התוכן הוא 90% אותו הדבר.

minyman

New member
הכי טוב

זה שאם אתם מחשקים בקבוצה יענו חברים כולם ומשחקים בין עצמכם זה שכל אחד יתן קצת כסף ותקנו את הספר עצמו.. יותר טוב יותר נוח. או פשוט תורידו את הדף הדמות של הגרסה 3 וזה לא חשוב עם זה בעיברים או באנגלית..

ננסק

New member
קראת את ההודעה הראשונה?

יש לו ספר, הוא רק רוצה לדעת כמה דברים על השינויים, שאגב, הם לא מאסיביים במיוחד. הדבר הכי חשוב לדעתי זה רק השינויים במקצועות.

kobi wan kenobi

New member
סיימתי את הפרק של המקצועות

ושל הגזעים, מה אתם אומרים, להעלות עכשיו לפורום את מה שתירגמתי ולהמשיך לעלות את כל החומר חלקים-חלקים או לחכות עד שאסיים ולשים הכל בבת אחת?

למעלה