עזרה.....

Liatross

New member
עזרה.....

האם מישהו יודע היכן והאם בכלל ניתן להשיג את כל הפרקים של דוסון, אני זקוקה להם לצורך פרוייקט בביה"ס יש אפשרות להשיג את התמליל בלבד, זה עשוי מאוד לעזור האם ניתן להוריד את זה מהאינטרנט? האם מישהו יכול בבקשה לעדכן אותי במתרחש בעונה האחרונה ובסיום הסדרה מאחר ולא נחשפתי לפרקים האחרונים כלל. תודה

DAN1EL

New member
אני אענה לך על השאלה השנייה:

מממ....בעצם זה תלוי מתי הפסקת לראות? טוב נספר לך על העונה השישית בקצרה ותגידי אם יש לך שאלות
אז ככה, דוסון שכב עם ג'ואי, אבל הם נפרדו מהר מאוד בגלל שהיא גילתה שיש לו חברה, והוא נפרד ממנה רק אחרי שהם שכבו. הוא גם הפך לעוזר במאי בכיר של טוד הזה, שם הכיר את נטשה , שחקנית שווה
מממ...טוב, ג'ק נהיה חבר של איזה אחד שאני לא בטוח איך קוראים לו, נדמה לי דייויד. הם הכירו דרך ידיד משותף של ג'ן ושל דייויד, בשם סי ג'יי נדמה לי, שבהתחלה השתעשע בין אודרי לג'ן ובסוף בחר בג'ן והם היו ביחד כל העונה חוץ מהפיינל שתכף נגיע אליו
. ועכשיו נעבור לאודרי - הבחורה התחרפנה
. וזה אומר סמים, אלכוהול, נהיגה בשכרות
הריסת הבית של דוסון. היא הייתה חברה בלהקת רוק כושלת, אבל בנות הלהקה זרקו אותה מהלהקה כשהיא התחילה להגזים עם הסמים וכו'. בסוף אודרי נשלחה לגמילה לאחר שהתמוטטה לגמרי, והחלימה :) מממ...חוץ מנטשה, שדרך אגב, דוסון נפרד ממנה בסוף כי היא קצת בגדה בו, לא משנה, אז יש עוד דמות חדשה הבעיה היא ששכחתי איך קוראים לה
היה לה שיער סגול, היא בעלת פאב וחברה בלהקה שאודרי הייתה בה. אה כן, היא גם השותפה החדשה של ג'ק ופייסי, והיא נהייתה ידידה ממש טובה של כל החבר'ה.
מממ...פייסי. לא קרה איתו הרבה...הוא נפרד מאודרי, נדלק טיפה על החדשה ההיא, נהיה איש עסקים מגעיל, גידל זקן, רב עם דוסון בגלל כסף... בעצם כן קרה איתו הרבה
עוד דמות חדשה זה אנדי (ככה קראו לו?
) שהיה החבר החדש של ג'ואי. הם הכירו בקורס לספרות, נפרדו וחזרו ושוב נפרדו. הוא היה ברמן איפה שג'ואי מילצרה. עוד דמות חדשה - הפרופסור החדש של ג'ואי לספרות. בחור ממש מעצבן. והפעם ג'ואי לא התאהבה בו
גם יש לו איזה בת קטנה ומעצבנת שנקשרת לג'ואי. מצא מין את מינו... אה כן, גרמס חלתה בסרטן השד, וגם יש לה איזה חבר זקן. אבל היא לא מתה בסוף . אוף. אה, בסוף ג'ואי טסה לצרפת. מי שכן מתה היא דווקא ג'ן. בפיינל הגרוע שהיה פרק כפול שהתרחש 5 שנים מאוחר יותר. מה שקרה בפיינל בקיצור: - ג'ק מורה בקייפסייד וחבר של דאג ויטר. - פייסי בעל מסעדת ה"אייס האוס" ומתעסק עם נשואות. - דוסון מפיק מצליח של סדרה על עצמו. נו באמת... - גראמס התקמטה עוד יותר. - ג'ן ילדה ילדה, היא מגדלת אותה לבד, והיא גם מתה בסוף בגלל סיבוך של מחלה בלב. - אודרי אפילו לא הייתה בפיינל!
- ג'ואי בחרה בפייסי. חחח טוב לא סיפרתי לך ממש בקצרה...
מקווה שעזרתי.

ניצלו"ששש ../images/Emo187.gif

כולם לחפש טוב, לבדוק בכל הכיסים!!! לא לדגל על שום כיס... יופי בדקתם?????? עכשיו תגידו לי: לאן רזיה נעלמה??????????????????????????? העם דורש הסבר!!!

Dawson girl

New member
../images/Emo45.gif

חיטטתי בכל הכיסים שלי ולא מצאתי! איפה היא באמת?....

shira245

New member
היא באמת נעלמה!..I..רזיה!../images/Emo113.gif

איפה את!? אנחנו מתגעגעים אליך!
תחזרי אלינו!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיוווו../images/Emo70.gif אני מתה עליכם../images/Emo70.gif

טוב, בעיקר עליכן... דניאל! חצוף! אתה לא יודע מי אני?!?
בכל מקרה... I'M BACK ואני בחיים, לא לדאוג חמודים.
בסך הכל נסיתי לראות אם אני יכולה להגמל מההתמכרות הכי קשה שלי - אינטרנט! והתוצאות...
הצלחתי להגמל מהאינטרנט למשך 6 ימים! למרות שאני מרגישה כאילו לא נגעתי במחשב במשך חודש... בכל מקרה אני ממש גאה בעצמי.
בששה ימים האחרונים הספקתי גם לעשות כל מיני דברים חשובים, כמו לחגוג את הסילבסטר, ללמוד למבחן במתמטיקה (שאני הולכת להכשל בו.ליתר דיוק נראה לי שאני הולכת לקבל את הציון הכי נמוך שקיבלתי בחיי
). הספקתי גם לישון ביום ראשון משלוש אחר הצהריים עד שבע בבוקר למחרת
. וחוץ מזה - אני נורא עסוקה עכשיו עם העבודת גמר בפסיכולוגיה. בעצם חזרתי עכשיו כדי להדפיס את העבודה בפסיכולוגיה, אבל לא הצלחתי לעמוד בפיתוי, ואז נכנסתי לאימייל... ואז הנה לפורום... ואז כמובן לאייסיקיו... באיסייקיו קיבלתי הודעות היסטריות ממורי ומליאתי האם אני חיה. הן אמרו לי שאתם דואגים, אז באתי לומר לכולכם שהכל בסדר. אני חיה. אבל אני קצת עסוקה. אל תדאגו, בכל מקרה אני חושבת על כולכם כל יום! אז זהו, אני אוהבת אתכם, ואני עדיין פה, והכל מצויין איתי! ואני רוצה להגיד לכם שהיה לי ממש כיף להכנס לפורום ולראות שאתם דואגים לי. זה נותן הרגשה טובה!
המון המון
ות ו
ים!

רזיה איז אין דה האוס!../images/Emo6.gif

רזיההה וואלקום!!!!
ו-לא לניסוים בבני-אדם!
|בהתייחסות לניסוי הזה של גמילה שעשית מהאינטרטנט)

DAN1EL

New member
חחח סורי ../images/Emo24.gif

ברור שאני יודע מי את אבל רק לפי הניק!
אני לא יודע שמות פרטיים של חברי פורום, כי אני לא נכנס כמעט לכרטיסים אישיים. אז

taltoli

New member
אמממ

לי יש את העונה הראשונה, השנייה והפיינל על די וי די וכל השאר על קלטות

למעלה