אני אענה לך על השאלה השנייה:
מממ....בעצם זה תלוי מתי הפסקת לראות? טוב נספר לך על העונה השישית בקצרה ותגידי אם יש לך שאלות
אז ככה, דוסון שכב עם ג'ואי, אבל הם נפרדו מהר מאוד בגלל שהיא גילתה שיש לו חברה, והוא נפרד ממנה רק אחרי שהם שכבו. הוא גם הפך לעוזר במאי בכיר של טוד הזה, שם הכיר את נטשה , שחקנית שווה
מממ...טוב, ג'ק נהיה חבר של איזה אחד שאני לא בטוח איך קוראים לו, נדמה לי דייויד. הם הכירו דרך ידיד משותף של ג'ן ושל דייויד, בשם סי ג'יי נדמה לי, שבהתחלה השתעשע בין אודרי לג'ן ובסוף בחר בג'ן והם היו ביחד כל העונה חוץ מהפיינל שתכף נגיע אליו
. ועכשיו נעבור לאודרי - הבחורה התחרפנה
. וזה אומר סמים, אלכוהול, נהיגה בשכרות
הריסת הבית של דוסון. היא הייתה חברה בלהקת רוק כושלת, אבל בנות הלהקה זרקו אותה מהלהקה כשהיא התחילה להגזים עם הסמים וכו'. בסוף אודרי נשלחה לגמילה לאחר שהתמוטטה לגמרי, והחלימה

מממ...חוץ מנטשה, שדרך אגב, דוסון נפרד ממנה בסוף כי היא קצת בגדה בו, לא משנה, אז יש עוד דמות חדשה הבעיה היא ששכחתי איך קוראים לה
היה לה שיער סגול, היא בעלת פאב וחברה בלהקה שאודרי הייתה בה. אה כן, היא גם השותפה החדשה של ג'ק ופייסי, והיא נהייתה ידידה ממש טובה של כל החבר'ה.
מממ...פייסי. לא קרה איתו הרבה...הוא נפרד מאודרי, נדלק טיפה על החדשה ההיא, נהיה איש עסקים מגעיל, גידל זקן, רב עם דוסון בגלל כסף... בעצם כן קרה איתו הרבה
עוד דמות חדשה זה אנדי (ככה קראו לו?
) שהיה החבר החדש של ג'ואי. הם הכירו בקורס לספרות, נפרדו וחזרו ושוב נפרדו. הוא היה ברמן איפה שג'ואי מילצרה. עוד דמות חדשה - הפרופסור החדש של ג'ואי לספרות. בחור ממש מעצבן. והפעם ג'ואי לא התאהבה בו
גם יש לו איזה בת קטנה ומעצבנת שנקשרת לג'ואי. מצא מין את מינו... אה כן, גרמס חלתה בסרטן השד, וגם יש לה איזה חבר זקן. אבל היא לא מתה בסוף . אוף. אה, בסוף ג'ואי טסה לצרפת. מי שכן מתה היא דווקא ג'ן. בפיינל הגרוע שהיה פרק כפול שהתרחש 5 שנים מאוחר יותר. מה שקרה בפיינל בקיצור: - ג'ק מורה בקייפסייד וחבר של דאג ויטר. - פייסי בעל מסעדת ה"אייס האוס" ומתעסק עם נשואות. - דוסון מפיק מצליח של סדרה על עצמו. נו באמת... - גראמס התקמטה עוד יותר. - ג'ן ילדה ילדה, היא מגדלת אותה לבד, והיא גם מתה בסוף בגלל סיבוך של מחלה בלב. - אודרי אפילו לא הייתה בפיינל!
- ג'ואי בחרה בפייסי. חחח טוב לא סיפרתי לך ממש בקצרה...
מקווה שעזרתי.