עזרה!

סתיו נשמההההה שליייייייי

השיר שלנווווו כפרה עלייך נשמה שלי מת עלייךךךך
יוסי עדן -בדמעות את לי סיפרת שוב זה קורה לך את נהיית עצובה הדמעות בעניים יורדות בלי הפסקה תני סיכוי לעצמך להתאהב שוב מחדש תשכחי אותו כי מימך הוא כבר שכח תני סיכוי לעצמך להתאהב שוב מחדש תשכחי אותו כי מימך הוא כבר שכח... בדמעות את לי סיפרת איך אותו את רק אהבת לך מבטיח נערה בטוב וגם ברע שאהיה כן ליידך תמיד לעזרתך בליבי יש פינה ששמורה לך ילדה. את לימדת אותי לחייך גם שכואב אז מדוע את עכשיו לא נילחמת עם הלב אפילו שהלב כואב כי הוא אותך כבר לא אוהב אל תלכי אחריו כי זה רק יכאב אפילו שהלב כואב כי הוא אותך כבר לא אוהב אל תלכי אחריו כי זה רק יכאבבב בדמעות את לי סיפרת איך אותו את רק אהבת לך מבטיח נערה בטוב וגם ברע שאהיה כן ליידך תמיד לעזרתך בליבי יש פינה ששמורה לך ילדה. לפעמים את שותקת את סגורה עם הכאב ..אל תהיי עצובה מלאך ..אף אחד לא שווה שבלב תבכי..נשמה שלי תביני שהזמן הוא התרופה לעולם לא נבין את שדות האהבה מביט על הדמעות לבד הם יורדות אני צמיד אהיה לך לידיד לעת צרה בליבי תמיד יש פינה תמיד היא מחכה ושמורה אני המלאך שישמור עלייך לעולם... סתיו נשמה אני מקדיש לך את השיר הזהההההההההההה כפרה עלייך!!!!!! מת עלייך נשמה שלי...

אלי קפקא-חלומות

רציתי לחבק אותך והמיטה ליידי הייתה ריקה לא יודע היכן טעינו מכל הלב ניסינו אך הגורל לא חייך בחזרה... איך פיתאום הישתנינו לא נישאר הרבה בנינו ניצוץ של אהבה שנעלמה... חלומות שרקמנו מיתפצים כמו הגלים ובים זוער טובעים שני אוהבין מביטים בחייהם שנהרסים... חלומות שהבטחנו זה לזו לא מתגשמין נישארו שני אנשים שאוהבים מביטים בחייהם שנהרסים.. השנים השאירו חותמם מאוהבים הפכנו לזרים לא יודע היכן טעינו מכל הלב ניסינו אך הגורל לא חייך בחזרה... איך פיתאום הישתנינו לא נישאר הרבה בנינו ניצוץ של אהבה שנעלמה.. חלומות שרקמנו מיתנפצים כמו הגלים ובים זוער טוסעים שני אוהבים מביטים בחייהם שנהרסים.. חלומות שהבטחנו זה לזו לא מתגשמים נישארו שני אנשים שאוהבים מביטים בחייהם שנהרסים.. חלומות שהבטחנו זה לזו לא מתגשמים ובים זוער טובעים שני אוהבים מביטים בחייהם שנהרסים.

חביב שאשא - אין לי עוד דמעות לבכות

עוד שיר שלנוווווווווווו........{נראה לי..לא?!} עד מותי רק אותך מי יאהב אם תלכי אני לא אחיה וזה יכאב אני רוצה להרגיש אותך קרוב כי מלבדך אין לי את מי לאהוב מלבדך אין לי את מי לאהוב פזמון... כל הזמן שאת שותקת הורגים אותי המחשבות לא רוצה שתעזבי אני פוחד מהפרידות אל תגידי שאת הולכת אני עייף מהצרות אל תגידי שאת עוזבת אין לי עוד דמעות לבכות כל הזמן שאת שותקת הורגים אותי המחשבות תחשבי אם את הולכת אין לי עוד דמעות לבכות אל תגידי שאת הולכת אני עייף מהצרות אל תגידי שאת עוזבת אין לי עוד דמעות לבכות פעם את אמרת הרבה דברים את אמרת שנאהב כל החיים איך תוכלי להשאיר אותי לבד את שנשבעת לאהוב אותי לעד את שנשבעת לאהוב אותי לעד פזמון... כל הזמן שאת שותקת הורגים אותי המחשבות לא רוצה שתעזבי אני פוחד מהפרידות אל תגידי שאת הולכת אני עייף מהצרות אל תגידי שאת עוזבת אין לי עוד דמעות לבכות כל הזמן שאת שותקת הורגים אותי המחשבות תחשבי אם את הולכת אין לי עוד דמעות לבכות אל תגידי שאת הולכת אני עייף מהצרות אל תגידי שאת עוזבת אין לי עוד דמעות לבכות

חביב שאשא - מילותיי האחרונות

והשיר הזה הוא מילותיי האחרונות היום הכול נגמר מנסה להשתנות אם זה לא יקרה לא אשוב עוד ילדה אם לא נסתדר לא נמצא עוד אהבה פזמון... לא יודע דבר מה קרה איך נגמר מחפש נחמה עוד תגיע החמה תלטף בנשמה תחבק ותאהב (לא הבנתי מה הוא אומר - נראה לי) השיר הזה הוא המכתב האחרון רק את תקראי ותביני לנכון כל מילה שלך אומר אהובתי כותב מדמעותיי כותב מנשמתי יפה שלייייייייייי פזמון... לא יודע דבר מה קרה איך נגמר מחפש נחמה עוד תגיע החמה תלטף בנשמה תחבק ותאהב א-ח-ד ה-י-פ-י-ם!!! אני חולה על חביב שאשאאאאאאא ערבי ערבי אבל זמר סוף כל הדרכים! אסף תודה נשמה :)

ערן סופר - איך אהבנו

עוד שיר מ-ה-מ-ם מתה על השיר הזההההההההההההההההההההההה! {{ועליכם..חחח}} את לא יודעת מה קורה לי את הלכת מפה מאז ימים חלפו ואין מטרה לי אני יושב ליד הבר ומתגעגע מעוד כוסית של יין מר אני גומע פזמון... אני חולם הוזה שאנו אוהבים עכשיו ומדמיין לי שאנחנו כבר השלמנו אני חולם הוזה שאנו נמצאים יחדיו כמו שאהבנו.. איך שאהבנו.. כמו שאהבנו.. איך שאהבנו.. את נעלמת לך כמו הרוח כמו הרוח אותי השארת כ"כ פגוע כ"כ פגוע ולא רגוע ובלילות בתוך חדרי הלב נשבר לי רוצה כ"כ שתחזרי עצוב וקר לי פזמון... אני חולם הוזה שאנו אוהבים עכשיו ומדמיין לי שאנחנו כבר השלמנו אני חולם הוזה שאנו נמצאים יחדיו כמו שאהבנו.. איך שאהבנו.. כמו שאהבנו.. איך שאהבנו..

ענבר ישראל - אל תתקשר אליי

די אל תתקשר אליי אל תציק לי שוב יש לי כבר אהוב תן תן אוויר לנשום תן לי כבר לחיות עם אהובי שלי לא רוצה אותך לא רוצה אותך אז תעזוב אותיייייייייייייי לחיות עם אהובי!! כל היום הוא מצלצל אליי מבקש לצאת איתי לא מבין את המילה עזוב אותי לנפשי אהובי אהובי מקנא שאתה רודף אחריי איזה צרות אתה עושה איזו מכה נפלה עליי ביי אל תחשוב עליי אני כבר לא אשוב גם אם זה עצוב צא צא מנשמתי אתה עושה לי באלאגןןןןןןןןןןןן עם החבר שלייייייייייייי לא רוצה אותך לא רוצה אותך אז תעזוב אותייייייייייייייי ל-ח-י-ו-ת ע-ם א-ה-ו-ב-י כל היום הוא מצלצל אליי מבקש לצאת איתי לא מבין את המילה עזוב אותי לנפשי אהובי אהובי מקנא שאתה רודף אחריי איזה צרות אתה עושה איזו מכה נפלה עליי לא רוצה אותך לא רוצה אותך אז תעזוב אותיייייייי ל-ח-י-ו-ת ע-ם א-ה-ו-ב-י!

BABY BLUE15

New member
יאללה גם לי משעמם........!

נתתי לך כל מה שרק אפשר אותי עזבת ושום דבר לי לא נשאר אותך אהבתי והייתי כה מסונוור ולא הרגשתי שאת הולכת עם גבר זר יש יש אלוהים שכותב בספרים את הטובים ואת הרעים את תלכי לגהנום ותסבלי כמו שאני סובל היום יש יש אלוהים שכותב בספרים את הטובים ואת הרעים את תלכי לגהנום, ותסבלי כמו שאני סובל היום| חזרת אליי ושכחתי מה שהיה ולא חשבתי שאיתו את עוד מתראה איך הייתי כל כך תמים נתתי לך לשקר לי בפנים יש יש אלוהים שכותב בספרית את הטובים ואת הרעים את תלכי לגהנום ותסבלי כמו שאני סובל היום יש יש אלוהים שכותב בספרים את הטובים ואת הרעים את תלכי לגהנום ותסבלי כמו שאני סובל היום "אך את בחורה בלי נשמה למה אותי שיקרת ילדה רציתי ממך רק רק אהבה ....."

חופשי יאללה אוררררררררר באלאגן!

ע-כ-ש-י-ו ד-מ-מ-ה ה-ת-א-ו-מ-י-ם ל-ו-ג-ס-י ה-מ-ל-א-כ-י-ם {וסתיו אחותם} ע-ל ה-ב-מ-ה חחחחחחחח.................

עינבר ישראל - מלך הסיפורים

אתה מלך מלך הסיפורים אתה אלוף אלוף הדיבורים אתה מבטיח הבטחות אתה מוכר רק אשליות וחוזר תמיד על טעויות אם תאמר לי שאותי אתה אוהב לא תצליח לחדור לי אל הלב שקר ועוד שקר ועוד שקר תתעורר חביב תהיה כבר גבר אתה מלך מלך הסיפורים אתה אלוף אלוף הדיבורים אתה מבטיח הבטחות אתה מוכר רק אשליות וחוזר תמיד על טעויות אם רצית להמשיך ולשקר במשפט אתה כואב יותר אז תדע שלא עובד כבר המשחק והרגש בתוכי נמחק אתה מלך מלך הסיפורים אתה אלוף אלוף הדיבורים אתה מבטיח הבטחות אתה מוכר רק אשליות וחוזר תמיד על טעויות אתה מלך מלך הסיפורים אתה אלוף אלוף הדיבורים אתה מבטיח הבטחות אתה מוכר רק אשליות וחוזר תמיד על טעויות

עינבר ישראל - פרפרים בבטן

בלילות אני יושבת נזכרת שוב בך איך זה שבן רגע התאהבתי בך לא מבינה איך נכנסה בי החולשה להתאהב בגבר שיש לו אישה לא מבינה איך נכנסה בי החולשה להתאהב בגבר שיש לו אישה אני יודעת שאתה רוצה בי אז אל תעמיד פנים שומעים אצלך ת'דופק שאתה מסתכל לי בפנים אוי כמה זה שקוף חייכת שוב ושוב ויש לך בבטן פרפרים אוי כמה זה שקוף חייכת שוב ושוב אז אל תמשיך לספר לי סיפורים הייתה לי התחושה הייתה לי הרגשה שיהיה לך ת'אומץ לתת לי נשיקה בסוף הבנתי שאתה לא בשבילי אולי רצית לשחק ברגשות שלי בסוף הבנתי שאתה לא בשבילי פספסת בחור אתה לא בראש שלי אני יודעת שאתה רוצה בי אז אל תעמיד פנים שומעים אצלך ת'דופק שאתה מסתכל לי בפנים אוי כמה זה שקוף חייכת שוב ושוב ויש לך בבטן פרפרים אוי כמה זה שקוף חייכת שוב ושוב אז אל תמשיך לספר לי סיפורים

עופר לוי-לנצח לאהוב

נשמתי נעצרה שנשקת לשפתיי,בחיוך של מלאך אחזת בידיי הרגשה מתוקה מציפה את הגוף,שלווה כמו חלום שבא לי לעוף....אההה לחשת לאוזניי מילות אהבה,חיי לך נערה בטוב וברע גם גם אם לפעמים קשה רוצה רוצה שיהיה לך טוב גם גם אם התווכחנו סתם אותך נשבע לנצח לאהוב תהיי שלי בואי לחיכי בואי בואי והניחי את ראשך על כתפי אל תוותרי תהיי לצידי לא חשוב מה היה בואי ונתחיל מהתחלה

עופר לוי-כל אדם מחפש אהבה

אהבה, אלוקיי, כל אדם מחפש אהבה בית חם, קצת שלווה, בלי דמעה ובלי אכזבה. אהבה, אלוקיי, כל אדם מחפש אהבה בית חם, קצת שלווה בלי דמעה ובלי אכזבה. אלוקיי, תן שלום, אי מתי ייתגשם החלום ויונה לבנה שתביא הבשורה עוד היום. אלוקיי, תן שלום, אי מתי ייתגשם החלום ויונה לבנה שתביא הבשורה עוד היום. אלוקיי, נחמה, כל אדם מחפש נחמה לב אוהב, יד חמה זה עושה רק טוב לנשמה. אלוקיי, נחמה, כל אדם מחפש נחמה בית חם, יד חמה זה עושה רק טוב לנשמה. רק מילה, אלוקיי כל אדם צריך רק מילה לחייך, להתנחם, אלוקים עלינו ירחם.

BABY BLUE15

New member
אבי ביטר-מלא עוד כוס חבר

מלא עוד כוס חבר מלא עוד כוס מה אומר מה אספר בא לי לבכות מלא עוד כוס חבר אולי אמצא נחמה יש אנשים חבר בלי נשמה ללכת אין לאן איבדתי את תחושת הזמן לילי הפך ליום האם זה חלום נשארתי לבדי בודד עם גורלי לא הכרתי את עצמי אדם בלי שם אלוקים מה אני עובר הכאב אותי שובר שב לידי חבר מלא עוד כוס מה אומר מה אספר מלא עוד כוס מלא עוד כוס חבר לא יכול יותר קשה לי לספר מה עליי עובר ראשי מסתחרר מלא עוד כוס חבר עוד ועוד ועוד ועוד מלא לי עודד מלא מלא עוד כוס חבר לא יכול יותר קשה לי לספר מה עליי עובר ראשי מתסחרר מלא עוד כוס חבר עוד ועוד ועוד ועוד מלא לי עוד.... מלא עוד כוס חבר אני לא שיכור מלא עוד כוס חבר אני לא גיבור אספר לך חבר את סיפור חיי מלא עוד כוס חבר כבד עליי ללכת אין לאן איבדתי את תחושת הזמן לילי הפך ליום האם זה חלום נשארתי לבדי לבד עם גורלי לא הכרתי את עצמי אדם בלי שם אלוקים מה אני אומר הכאב אותי שובר שב לידי חבר מלא עוד כוס מה אומר מה אספר... מלא עוד כוס חבר לא יכול יותר קשה לי לספר מה עליי עובר ראשי מסתחרר מלא עוד כוס חבר עוד ועוד ועוד ועוד מלא לי עודד מלא מלא עוד חבר לא לא יכול יותר קשה לי לספר מה עליי עובר ראשי מסתחרר מלא עוד כוס חבר עוד ועוד ועוד ועוד מלא לי עודד.....

עופר לוי-רגעי הגאולה

אבא שם במרום רוצה שנאמר רק עליו נשען זה מה שנשאר נחמה נסתרת סוחפת את כולי למה נחכה? מלך מחכה כל הזמן עלינו עלינו מרחם למה נחכה? מלך מחכה כל הזמן אותנו אותנו הוא רוצה לבבי בצער נשבר ומתחנן בתוכי שיוועתי שתחונן חסדך ביקשתי בחום ואהבה בחצות קמתי לבכות על השכינה לא נשאר לי מה לומר רק תפילה לך רחמן שנשוב כלנו יחד אבא שם במרום רוצה שנאמר רק עליו נשען זה מה שנשאר תפילת תודה על כל נס שנתן למה נחכה? מלך מחכה כל הזמן עלינו עלינו מרחם למה נחכה? מלך מחכה כל הזמן אותנו אותנו הוא רוצה כואב אני מהגלות לבן דוד מצפה את המלכות לכם יתן אם רק תגידו כן אני חושב מה יהיה מתי זאב עם גדי ירעה כואב אני מהגלות לבן דוד מצפה חולפות שנים ועוד ימים בתוך נפשנו מצפים בראש תמיד המחשבה על רגעי הגאולה חושב מיד נראה אותה מאות שנים רצו אותה רוצה רק לקרב אותה חלף עוד יום חלף עוד יום אני עדיין ממשיך לחלום...

עופר לוי- היום

היום ביום הזה ממש אני לומד בבית מדרש אני לומד בבית מדרש, אני שומע היום היום ביום הזה ממש אני אוהב פתאום ללמוד היום אני אוהב ללמוד, אתה יודע היום תן לנו ללמוד הכל מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך והולך והולך... הים ביום הזה ממש אלמד תורת אבות שלושה היא לי ההוד והקדושה, אותי שומרת היום היום ביום הזה ממש, אני אומר תפילת תודה על האמת היחידה, היא לי הדרך היום תן לנו ללמוד הכל מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך והולך והולך... היום ביום הזה ממש אני חוזר לאלוקים אני חוזר לאלוקים, אני כורע היום היום אני מאוד נרגש, לשמור שבת כהלכתה אשמור אותה מהנשמה, אני יודע היום תן לנו ללמוד הכל מהתחלה תן לנו מהתחלה ועד הסוף ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך והולך והולך והולך...

למעלה