עזרה!

שיקו חייק-מדמיין את מה שאת מדמיינת

ראיתי אותך יפה כל כך רציתי להיות שלך ימים עברו נתתי לך אהבתי ביקשתי את ידך. מדמיין את מה שאת מדמיינת אני חולם על מה שאת חולמת אני אוהב את מה שאת אוהבת אל הכל ביחד ניתגבר מדמיין את מה שאת מדמיינת אני חושב כמו שאת חושבת אני פוחד מו שאת פוחדת לך מבטיח שביחד נישאר. את האושר הגדול בחיי אוהב אותך עד בלי דיאני זוכר איך שפתחת את הדלת חלמת עליי הינה אני את לא מדמיינת. מדמיין את מה שאת מדמיינת אני חולם על מה שאת חולמת אני אוהב את מה שאת אוהבת על הכל ביחד ניתגבר מדמיין את מה שאת מדמיינת אני חושב כמו שאת חושבת אני פוחד כמו שאת פוחדת לך מבטיח שביחד נישאר. מדמיין את מה שאת מדמיינת אני חולם על מה שאת חולמת אני אוהב את מה שאת אוהבת על הכל ביחד ניתגבר מדמיין את מה שאת מדמיינת אני חולם על חושב כמו שאת חושבת אני פוחד כמו שאת פוחדת לך מבטיח שביחד נישאר..לך מבטיח שביחד נישאררררררר.

אלון חסון - חי אדם בין סורגים

כל חיי סגור אני אחרי חומות ודרכיי דרכים שונות ואסורות טעויות רבות פיזרתי בכל עבר זעקתי לאל נשמעת זה.. פזמון.. מדמיין לי את השמש מדמיין לי כוכבים מרירות שנאה והרס חי אדם בין סורגים בליבי אבד הרגש ובורחים לי השנים מבלה כל יום בחדר וסופר הצעדים החיים הפכו קרים (?) בתוך גופי אין לי כוח להמשיך ילדה שלי רק רוצה ילדה שאותי תביני בדמעות כותב מכתב אנא סלחי לי פזמון.. מדמיין לי את השמש מדמיין לי כוכבים מרירות שנאה והרס חי אדם בין סורגים בליבי אבד הרגש ובורחים לי השנים מבלה כל יום בחדר וסופר הצעדים

הילד ואלון חסון - לשכוח מנסה

ברגעי עצבות ברגעי כאב מי יעדיף למות ולא להתאהב היא שיחקה תמימה היא משכה אותי הייתי לה למשחק היא כישפה אותי אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול כואב לך כואב גם לי אנא ספר לי אחי אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול אנא חייך למעני אנא חזור להיות אחי תסתכל עליי בוכה אותה לשכוח מנסה זוהי דרך החיים אתה תגדל אתה תבין אני רואה אותך בוכה את דמעתך אני מוחה אם זו דרך החיים אנא עזור לו אלוקים אין אהבה יש רק עוד צער אתה תגדל תוכל לדעת יבוא היום אתה תבין לכל אישה לא להאמין דמעתך היא דמעתי אוהב אותך בנשמתי אח גדול זה יעבור אליך יחזור האור בלילות שוכב אבל לא נרדם הייתה היא כל חיי זורמת לי בדם חבריי סיפרו ראו אהוב אחר עכשיו .... הזמן מתי הוא ישבר אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול כואב לך כואב גם לי אנא ספר לי אחי אנא ספר לי אח גדול על מה תבכה על מה תסבול אנא חייך למעני אנא חזור להיות אחי תסתכל עליי בוכה אותה לשכוח מנסה זוהי דרך החיים אתה תגדל אתה תבין אני רואה אותך בוכה את דמעתך אני מוחה אם זו הדרך החיים אנא עזור לו אלוקים אין אהבה יש רק עוד צער אתה תגדל תוכל לדעת יבוא היום אתה תבין לא לכל אישה להאמין דמעתך היא דמעתי אוהב אותך בנשמתי אח גדול זה יעבור אליך יחזור האור

אחד הישנים אבל אחד היפים שיש!!!!!!!

ליאור נרקיס ושלומי שבת - לכל אחד יש לכל אחד יש ת'אחת שלו שתסגור איתו מעגל לכל אחת יש ת'אחד שלה שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה פזמון... ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדיך אני חצי בן אדם בלעדיך אני בעצם כלום לכל אחד יש ת'חלום שלו שנדמה והנה הוא קרב לכל אחת יש ת'חלום שלה שיבוא ויסתיר את הלב כמו מים לצמא ולייאוש התקווה ובים של קרירות יש להם אהבה פזמון... ואת הנשמה המתוקה שלי היחידה שמדליקה אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדיך אני חצי בן אדם בלעדיך אני בעצם כלום

ליאור נרקיס - שראיתי אותך

כשראיתי אותך לראשונה ידעתי שזה סוף העולם וכל מה שהיה לפניך נמחק מזכרוני ונעלם אני שכחתי פנים ושמות תאריכים ומקומות כשראיתי אותך לראשונה תמו לי כל החלומות כשראיתי אותך לראשונה ראיתי את בריאת העולם והתעוררתי בגן העדן הקסום..................... אין לי את ההמשך של השיר..אז תרגישו חופשיים להמשיך אותו..חחחח

אבי ביטר - כמו נרקומן

כשהלב שלי נשבר הכול אבוד ולא נותר לי דבר אז אין מה לעשות רק לבכות רק לבכות אני אלוף הסבל על כינור ונבל אנגן יום ולילה בשבילך זוכר ימים בחדר הכול היה בסדר אהבה שורפת את הלב פזמון... כמו אלכוהוליסט לנשיקות שלך כמו נרקומן לחיבוקים שלך כמו משוגע אני רוצה אותך כמו אלכוהוליסט לנשיקות שלך כמו נרקומן לחיבוקים שלך כמו משוגע אני אוהב אותך כשאני לידך אני מתבלבל ולא מוצא לי איך לומר לך מה שבלב לומר לך כמה שאני אוהב אני אלוף הסבל על כינור ונבל אנגן רק יום ולילה בשבילך זוכר ימים בחדר הכול היה בסדר האהבה הזאת שורפת את הלב פזמון... כמו אלכוהוליסט לנשיקות שלך כמו נרקומן לחיבוקים שלך כמו מטורף אני אוהב אותך כמו אלכוהוליסט לנשיקות שלך כמו נרקומן לחיבוקים שלך כמו משוגע אני אוהב אותך כמו אלכוהוליסט לנשיקות שלך כמו נרקומן לחיבוקים שלך כמו מטורף אני אוהב אותך כמו אלכוהוליסט לנשיקות שלך כמו נרקומן לחיבוקים שלך כמו משוגע אני אוהב אותך

שיקו חייק-הסיפור שלי

הסיפור שלי התחיל לפני כמה שנים עוד כשהייתי בגיל הנעורים. היכרתי נערה שאת חדרי ליבי פתחה יחד גברנו על כל קשיי האהבה ואליה התמכרתי כמו הים אל השקיעה כך חלפה לה שנה אחרי שנה.. איני יודע למה ומהי הסיבה שבליבה קפאה האהבה את האור שהיה שלי מחיי נעלמת מישהו אותו לקח ומימנו לבטח טעמת מישהו אותו לקח ומימנו לבטח טעמת. מחיי אותה גירשתי בצער וכאב ראשי אותה שוכח והלב עוד אוהב ועכשיו אני לבד ועליה חושב אם השנים היו טובות או שמא אבודות לא אשכח את היימים והלילות הסוערים את אותם רגעים הכי יפים. איני יודע למה ומהיא הסיבה שבליבה קפאה האהבה את האור שהיה שלי מחיי נעלמת מישהו אותו לקח ומימנו לבטח טעמת מישהו אותו לקח ומימנו לבטח טעמת... איני יודע למה ומהיא הסיבה שבליבה קפאה האהבה את האור שהיה שלי מחיי נעלמת מישהו אותו לקח ומימנו לבטח טעמת...

יובל פרי-כורל אכזר

די תעזבי אותי לא רוצה אותך אין בך אמונההה....דייי......דיייייי יושב אני בחדר וכותב לך את השיר מעלה שיכרון מר שאותך לי מזכיר חבריי אמרו לי היא לא בשבילך יום אחד היא תלך ותעזוב אותך ביא תכיר בחור אחר ותעזור אותך לא האמנתי שהיא לא בשבילי לא האמנתי שהיא תעזוב אותי. והינה זה קרה אותי היא כך עזבה והינה זה קרה אותי היא כך שברה גורל אכזר אותי גמר גורל אכזר עליי ניגזר זיכרון מר מימנה נותר גורל אכזר אותי גמר גורל אכזר עליי ניגזר. זיכרון מר מימנה נותר זיכרון רע מימנה נישאר. עברה שנה ואליי את חזרת ביקשת סליחה מבטך השפלת כרעת לי אל גופי אל תעזוב אותי אותך לא אשקר ולא אלך לבחור אחר אותך לא אשקר ועלייך לא אוותר. לא האמנתי שהיא עליי תיצחק ואני אהיה לה אהיה לה למישחק חבריי עליי צוחקים בגללך אין לי חיים בלילות וביימים הזיכרונות אותי הורגים. גורל אכזר אותי גמר גורל אכזר עליי ניגזר. זיכרון מר מימנה נותר. גורל אכזר אותי גמר גורל אכזר עליי ניגזר זיכרון מר מימנה נותר זיכרון מר מימנה נישאר. גורל אכזר אותי גמר גורל אכזר עליי ניגזר. זיכרון מר מימנה נותר זיכרון מר מימנה נישאר

מוקדש לויקה ../images/Emo8.gif אסהלה - עולם יפה!

ראיתי בחלום עולם יפה יותר מתי יבוא היום שאדע קצת לוותר ראיתי בחלום עולם בלי מלחמה כולנו פה נצחק על פני האדמה החיים כ"כ יפים אז תפסיקו להגזים למה כל המריבות למה כל הוויכוחים? החיים כ"כ יפים יש שדות ויש פרחים תנסו למצוא דרכים שנישאר חברים אלוהים שלי זה העולם שלך אנחנו ילדים הילדים שלך אלוהים שלי תן לנו תקווה לחיות כאן בשלום לחיות באהבה אלוהים שלי זה העולם שלך אנחנו ילדים הילדים שלך אלוהים שלי תן לנו תקווה לחיות כאן בשלום לחיות באהבה ההפפפפפפפפפפפ הייידההההההההה אסהלהההההההההההההההההההההה ראיתי אנשים שמתחבקים יפה ראיתי אנשים שמתווכחים הרבה ראיתי אנשים שמדברים יפה ראיתי אנשים גם שרבים על זה אני עדיין לא גדולה להחליט מה רע מה טוב אני יודעת בתוכי שאין כמו לאהוב כאן כולנו בני אדם גרים פה בעולם אם רוצים שיהיה פה טוב צריך לדעת לאהוב אלוהים שלי זה העולם שלך אנחנו ילדים הילדים שלך אלוהים שלי תן לנו תקווה לחיות כאן בשלום לחיות באהבה אלוהים שלי זה העולם שלך אנחנו ילדים הילדים שלך אלוהים שלי תן לנו תקווה לחיות כאן בשלום לחיות באהבה

המלאכים - תפילתי

בחיים אני סבלתי כאב וצער עברתי אף אחד עליי לא מקל (?) את מחיר הכאב אני משלם לילות שלמים לא ישנתי שום דבר לא טעמתי הו אלוהיייי חוס נא על כאביי אלוהים אלוהים שמע את תפילתי חוס נא על ליבי רחם על העניים שאין להם חיים בלי חום ואהבה הם חיים בעולם הזה הם רק סובלים בעולם הזה הם רק סובלים בעולם הזה אין רחמים בעולם הזה אין חיים תן להם קצת ליהנות את החיים קצת לחיות בדרך הישרה שמלאה היא חלומות הווו אלוהיייייי כל שיריי הם אהבות אלוהים אלוהים שמע את תפילתי חוס נא על ליבי רחם על העניים שאין להם חיים בלי חום ואהבה הם חיים בעולם הזה הם רק סובלים בעולם הזה הם רק סובלים

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifסתיו../images/Emo25.gif

חולה עלייך כפרושששששששששששששששששששששששש

מושיק עפיה -לא רוצה להתאהב

לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות. לא רוצה להתאהב לא רוצה להתאהב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות. כבר יצאתי עם הרבה וזה לא היה שווה כי אחרי כמה פגישות נעלמו הם בלי בושות. ראשונה בגדה המון השניה רצתה ממון אחרות ניצלו אותי לא עשו לי כלל חשבון. לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות. לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות. לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות. לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות. איזה כייף לחיות לבד בלי לחשוב על אף אחת לא ליבכות מאכזבות ולישקוע בלי תיקוות כי הלב כבר מתייאש מחפש ומבקש כבר עדיף להתפרפר בלי לידאוג ולחזר. לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות לא רוצה להתאהב לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות.. לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות לא רוצה להתאהב לא רוצה כאב בלב אין לי כוח לדמעות שבלילה מגיעות.

המלאכים - חבר במשבר

עזוב אותך זה עוד יסתדר הכאב שבליבך הוא עוד יתגבר לא מבין לליבך זה באמת שובר רוצה לעזור לך חבר על המשבר להתגבר לא יכול אחי היא פגעה בליבי היא הלכה עם גבר זר זה הורס אותי נתתי את כולי גם את נשמתי איך היא בגדה באהבתי אין מרגוע לנפשי עזוב אותך חבר הזמן הוא התרופה עזוב אותך חבר תרופה לכל מכה אני מכיר את התחושה של כאב ואכזבה אני מכיר את ההרגשה של פגיעה באהבה לא יכול אחי היא פגעה בליבי היא הלכה עם גבר זר זה הורס אותי נתתי את כולי גם את נשמתי איך היא בגדה באהבתי אין מרגוע לנפשי

ראובן המלאך ושימי מזרחי- כמו עיוור

כמה לי היא חסרה בגללה נשמתי אבודה איך לפתע ככה היא הלכה השאירה לי מכתב ונעלמה אני נמצא איתך חבר את כל הרע שלך ספר אינך לבד אני איתך ספר הכול לאח שלך פזמון... כמו עיוור פוסע אחריה כמו עיוור שרוצה לראות פניה רוצה אותה רוצה אליה רק רוצה להיות בין זרועותיה אני איתך חבר יקר לא יכול לראות אותך נשבר כ"כ קשה לראות אותך רק חבל על הדמעות שלך אחי שלי מי יעזור חושב אולי היא תחזור אולי תשוב היא אל ביתי תחזיר קצת אור לנשמתי עזוב אחי את השטויות היא לא שווה את הדמעות האהבה גרמה לך להיות שבור כך ולבכות פזמון... כמו עיוור פוסע אחריה כמו עיוור שרוצה לראות פניה רוצה אותה רוצה אליה רק רוצה להיות בין זרועותיה אני איתך חבר יקר לא יכול לראות אותך נשבר כ"כ קשה לראות אותך רק חבל על הדמעות שלך

אלון חסון-מסתובבת ברחובות

מיסתובבת ברחובות מחפשת אהבות בשבילה הכל מישחק רק לישבור עוד לב אחד. כל המדעות בגללה תמיד יורדות להיזהר ממבטה היא שוברת לבבות היא פוסעת לבדה בשימלה כו חשופה הגברים שברחוב מבטם שולחים לה אם תיתן לה את ידך היא תישבור את לבבך אז תבין אז תבין אז תבין אז תבין שזאת רק אשליה אז תדע שהיא בך שיחקה.. הרבה כבר ניסו אהבה חשבו רצו מתנות הם לה קנו ארמנות הם לה בנו אך בליבם היא שיחקה ובסוף אותם נטשה ועכשיו הם לבדם הם פותחים את גורלם היא הרסה את חלומם הם חשבו זאת אהבה אך בסוף איבדו אותה היא פוסעת לבדה בשימלה כו חשופה הגברים שברחוב מבטם שולחים לה אם תיתן לה את ידך היא תישבור את לבבך אז תבין אז תבין אז תבין שזאת רק אשליה אז תדע שהיא בך שיחקה... את הלב שלי שברה ובסוף אותי עזבה נערת האשליות ששוברת לבבות בליבי היא רק שיחקה את הנפש היא הרסה והיום אני בדד מחפש את אהבה היא פוסעת לבדה בשימלה כו חשופה הגברים שברחוב מבטם שולחים לה אם תיתן לה את ידך היא תישבורמאת לבבך אז תבין אז תבין אז תבין שזאת רק אשליה אז תדע שהיא בך שיחקה... הרבה כבר ניסו אהבה חשבו מצאו מתנות הם לה קנו ארמונות הם לה בנו אך בליבם היא שיחה ובסןף אותם נטשה ועכשיו הם לבדם הם בוכים על גורלם היא הרסה את חלומם הם חשבו זאת אהבה אך בסוף איבדו אותה. היא פוסעת לבדה בשימלה כו חשופה הגברים שברחוב מבטם שולחים לה אם תיתן לה את ידך היא תישבור את לבבך אז תבין אז תבין אז תבין שזאת רק אשליה אז תדע שהיא בך שיחקה... היא פוסעת לבדה בשימלה כו חשופה הגברים שברחוב מבטם שולחים לה אם תיתן לה את ידך היא תישבור את לבבך אז תבין אז תבין אז תבין שזאת רק אשליה אז תבין שהיא שיחקה בך.

ראובן ומיכאל המלאכים - מקבץ נדבות

רואה אותך אדם כרוך בין השמיכות איך ידת מושטת לקבץ נדבות לא מבין איך הגעת למצב הזה ריבונו של עולם תראה איך הוא נראה לא מבין איך הגעת למצב הזה ריבונו של עולם תראה איך הוא נראה אדון עולם אנא עזור אתה יוצר אדם אין מעט רחמים תראה איזה עולם מוכן אני לוותר על מנת חלקי עזור לו אלוקים שמע את תפילתי בבדידות אתה חי אין לך אדם אין קולך נדם ונעלם זועק אתה בקול כה גדול פורש את ידיך לבורא כל יכול זועק אתה בקול כה גדול פורש את ידיך לבורא כל יכול אדון עולם אנא עזור אתה יוצר אדם אין מעט רחמים תראה איזה עולם מוכן אני לוותר על מנת חלקי עזור לו אלוקים שמע את תפילתי

מיכאל המלאך - לא רוצה בך להתאהב

אני פה לבד יושב ועליך חושב אני פה לבד יושב והעצב לא עוזב תנו הסבר לדרך החיים גלו את סוד האוהבים בגללה אני נמצא במשבר של החיים הלב שלי צמא אליך רוצה לנשק שפתייך מתגעגע לחיבוקים ולזמנים יותר יפים אהההההההההה.......אההההההההה.........אההההההההההההההההה.... פזמון... לא רוצה בך להתאהב אני יודע מאמי זה כואב ההתחלות תמיד יפות ובסוף הן כואבות לקחת ממני את החופש לקחת לי את הלב לקחת ממני את האושר השארת אותי כואב אני ואת נועדנו זה לזו ילדה את הכוח שבגופי נשמה טהורה הלב שלי צמא אליך רוצה לנשק שפתייך מתגעגע לחיבוקים ולזמנים יותר יפים אההההההההההההה.........אההההההההההההה.........אההההההההההה....... פזמון... לא רוצה בך להתאהב אני יודע מאמי זה כואב ההתחלות תמיד יפות ובסוף הן כואבות

תמיר סולטנה-ים של דמעות

אנשים זה השיר שאני הכי אוהבבבבב....זה השיר הכי יפההההה לפי דעתי.... לאהוב אותך זו חידה להיות שלך זו אשליה. ליראות אותך כך לצידי לקוות שפעם עוד תהיי שלי את משחקת ברגשות לא יודע מה לעשות פעם אליי מיתקרבת ופעם מיתרחקת ואומרת שאוהבת ובלי סיבה לי נעלמת פעם אליי מיתקרבת ופעם מיתרחקת ואומרת שאוהבת ובלי סיבה נעלמת... בלילות אני חולם את מלטפת שערותיי מיתעורר מיתוך שינה ומנגב את דמעותיי המיטה כל כך ריקה ואת לא לצידי עד מתי כך תמשיכי לשחק עם ליבי בלילות אני חולם את מלטפת שערותי מיתעורר מיתוך שינה ומנגב את דמעותיי המיטה כל כך ריקה ואת לא לצידי עד מתי כך תמשיכי לשחק עם ליבי.. מחפש אותך ילדתי מאוהב בך אבל את לא איתי את משחקת ברגשות לא יודע מה לעשות פעם אליי מיתקרבת ופעם מיתרחקת ואומרת שאוהבת ובלי סיבה נעלמת פעם אליי מיתקרבת ופעם מיתרחקת ואומרת שאוהבת ובלי סיבה נעלמת... בלילות אני חולם את למטפת שערותיי מיתעורר נתוך שינה ומנגב את דמעותיי המיטה על עך ריקה ואת לא לצידי עד מתי כך תמשיכי לשחק עם ליבי בלילות אני חולם את מלטפת שערותיי מיתעורר מתוך שינה ומנגב את דמעותיי המיטה כל כך ריקה ואת לא לצידי עד מתי כך תמשיכי לשחק עם ליבי. בלילות אני חולם את מלטפת שערותיי מיתכעורר מיתוך שינה ומנגב את דימעותיי.

אסף כפרה..אפחד לא שאלללללל

איזה שיר אתה הכי אוהב!!! אתה לא מענייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! חחחחחחחחח סתם מישיכפרהההההההההההה מתה עליך נשמה שלי אח שלי הקטן!!!!! מוואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

מיכאל המלאך - את ילדה

רק בבוקר את חייכת ובערב כבר בכית סיפרת לחברות שלך שאתמול הוא היה איתך דיברתם ארוכות מאז התחלת לבכות הוא לא רצה אותך רק את החברה שלך דיברתם ארוכות מאז התחלת לבכות הוא לא רצה אותך רק את החברות שלך פזמון... את ילדה את ילדה לא מבינה דבר באהבה את תמימה עדיין תמימה לא מבינה דבר באהבה את ילדה עדיין ילדה לא מבינה דבר באהבה את תמימה עדיין תמימה לא מבינה דבר באהבה בימים הראשונים את היית נסיכה ובמשך הזמן את רצית להיות מלכה ועכשיו את מבינה שהוא לא רצה אותך רק את החברות את החברות שלך ועכשיו את מבינה שהוא לא רצה אותך רק את החברות את החברות שלך פזמון... את ילדה את ילדה לא מבינה דבר באהבה את תמימה עדיין תמימה לא מבינה דבר באהבה את ילדה עדיין ילדה לא מבינה דבר באהבה את תמימה עדיין תמימה לא מבינה דבר באהבה

למעלה