עזרה!

ליאור נרקיס - דוקטור

דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב --------- > מוקדש לאהובי.. דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו יש לה זוג עיניים ירוקות ממש כמו לחתול סיאמי בגללה הלב שלי הולך מכות חולה עליה איזה מאמי אני רוצה להתקרב אבל הורג אותי פחד איזה דיכאון אין לי ביטחון ואני על סף השיגעון דוקטור תציל אותי אני מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו סיפרתי כבר לפסיכולוג על הפחדים שלי בעצם אמר לי אין לך מה לדאוג וגם לקח לי את הכסף תפסתי את עצמי פתאום והתקרבתי עד אליה שוב החום עלה כמו בהתחלה לא הצלחתי להגיד מילה דוקטור תציל אותי מאוהב כואב לי בחזה הלב שלי נגנב דוקטור זה המצב אז בוא ותרפא אותי עכשיו

israel rules

New member
אסאלה-עולם יפה

ראיתי בחלום עולם יפה יותר מתי יבוא היום שנדע קצת לוותר ראיתי בחלום עולם בלי מלחמה כולנו פה נצחק על פני האדמה החיים כל כך יפים אז תפסיקו להגזים למה כל המריבות למה כל הוויכוחים החיים כל כך יפים יש שדות ויש פרחים תנסו למצוא דרכים שנישאר חברים אלוהים שלי זה העולם שלך אנחנו ילדים הילדים שלך אלוהים שלי תן לנו תקווה לחיות כאן בשלום לחיות באהבה ראיתי אנשים שמתחבקים יפה ראיתי אנשים שמתווכחים הרבה ראיתי אנשים שמדברים יפה ראיתי אנשים גם שרבים הרבה אני עדיין לא גדולה להחליט מה רע מה טוב אני יודעת בתוכי שאין כמו לאהוב כאן כולנו בני אדם דיירים פה בעולם אם רוצים שיהיה פה טוב צריך ללמוד לאהוב אלוהים שלי זה העולם שלך אנחנו ילדים הילדים שלך אלוהים שלי תן לנו תקווה לחיות כאן בשלום לחיות באהבה

חחחחח אממממ בערך...

אניייייייייי חולה עלללללללללללל ******* שילי......כפרה עליווו!!! ואני גם מנסה לצאת מהשיעמום חחחחחחחחחח ומהדיכי של החורף המזדיין הזה!

יאללה אני פורשת בשיא...

זזה לשמוע ת'רדיו מזרחית...יש שידור כפול עכשיו..מומלץ כפרות! ..!!" "יש עכשו שידור כפול בן בן זונה שתי הגדולים..!! דיי גיי עופר לוי הצדיק & דיי גיי דור כולם להכנס ולהעביר עכשו כי יש מתיחות גם יאורדייייי רק צחוקיםםםםםםם להכנס עכשו לכתובת הבאה: http://radio-m-b.gotdns.com:8000/listen.pls ללחוץ כאן-> מזרחית בדם ובנשמה..!!"

ליאור פרחי - גבר משתגע

את הנסיכה שעליה כל חיי חלמתי וגם המחר שאליו בחושך התפללתי את המלוכה שליבי כ"כ צמא להיות בה חלק בחיים האלה את כמו נשמה תאומה ששבה וחוזרת שמש אדומה רגועה שאת ליבי שוברת ים כחול עמוק שעליו אני רוצה לשוב לי הלאה מחדש כל לילה גבר משתגע בתוכי בוכה לך לבבי נוגע אבל לא פוגע תני רק הזדמנות לדבר ביננו שוב להיות ביחד שנינו שנינו את כל הימים שיבואו מתוקים פי אלף לא להאמין איך את בתוך גופי כמו חרב את המחלה וגם התרופה ללב שמתפרע כשהוא נוגע תני לי עוד דקה להזכיר הכול רק בעיניים והנשיקה שאפילו תהפוף ליין כמה את יפה כמו כוכב רחוק פרטי שבכל לילה לי מאיר למעלה גבר משתגע בתוכי בוכה לך לבבי נוגע אבל לא פוגע תני רק הזדמנות לדבר ביננו שוב להיות ביחד שנינו שנינו גבר משתגע בתוכי בוכה לך לבבי נוגע אבל לא פוגע תני רק הזדמנות לדבר ביננו שוב להיות ביחד שנינו שנינו

וכרגיל...חחחחחח

מה לעשות..אני סנילית...

תמיר גל - הכול רציתי

היא כיבתה בי אור אבל זה יעבור מה שלא יהיה אני יודע היא עוד תחזור {{יוונית}} הכול עשיתי ניסיתי רציתי מכל הלב שיהיה לנו טוב {{יוונית}} הכול עשיתי ניסיתי רציתי מכל הלב שיהיה לנו טוב {{יוונית}} רק לאהובבבבבבבבבבבבבבב {{יוונית}} לא חשוב מתייייייי עוד שנה זה כבר לא משנה לי היא תחזור אלייייייייי {{יוונית}} הכול עשיתי ניסיתי רציתי מכל הלב שיהיה לנו טובב {{יוונית}} הכול עשיתי ניסיתי רציתי מכל הלב שיהיה לנו טובבב {{יוונית}} רק לאהובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

מושיק עפיה - תפוס תפוס תפוס

תפוס תפוס תפוס תסובב לה את הראש תנסה אותה לכבוש קח אותה בזרועותיך ותראה לה מי הבוס תפוס אותה חזק כמו שהיא אוהבת ככה היא נגנבת ותראה שהיא נותנת את הנשמהההה על רחבת הריקודים לבד מחכה לך שרק תבוא אליה היא חולמת שתושיט לה את היד ותראה לה כל מה שאתה יודע תפוס תפוס תפוס תסובב לה את הראש תנסה אותה לכבוש קח אותה בזרועותיך ותראה לה מי הבוס תפוס אותה חזק כמו שהיא אוהבת ככה היא נגנבת ותראה שהיא נותנת את הנשמההה קח את ידה לרקוד להסתובב בעיניך תשדר לה את המסר תן לה להרגיש את פעימות הלב ותראה שכל השאר יהיה בסדר תפוס תפוס תפוס תסובב לה את הראש תנסה אותה לכבוש קח אותה בזרועותיך ותראה לה מי הבוס תפוס אותה חזק כמו שהיא אוהבת ככה היא נגנבת ותראה שהיא נותנת את הנשמההה

מושיק עפיה - פה פה פה

רואה אותך ילד יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה אני קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה אינ קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה אני מביט אליך מתוקה מחייכת לך מסמיקה רוצה אותך אליי קרוב רוצה אליך לאהוב פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה אני קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה רואה אותך ילדה יפה צוחקת פה פה פה פה פה פה פה פה אני קורא לך אך את מתחמקת פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה אני מביט אליך מתוקה מחייכת לך מסמיקה רוצה אותך אליי קרוב רוצה אליך לאהוב פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה פה פה פה פה פה פה פה פה רוצה אותך ילדונת מתוקה

מושיק עפיה - חוטיני

על החוף את שוב הולכת איזה שיגעון הבובה עם החוטיני לא עושה חשבון את הגוף שלך אוהבת ככה לחשוף ואותי את משגעת מה יהיה הסוף? מתי תביני את עם החוטיני מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוף מתי תביני את עם החוטיני מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוף כל המבטים אליך לך זה לא אכפת על החוף את שוב הולכת ממשיכה לאט ואני יושב בשמש ונשרף מחום מסתכל על החוטיני ורואה חלום מתי תביני את עם החוטיני מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוף מתי תביני את עם החוטיני מה זה עושה לי כשאת עוברת על החוף

הילד -בואי נשחק

את ניכנסת לכיתה בכל בוקר אני קורץ לך ודלוק כמו ג'וקר בנינו יש רק מורה מעצבנת אני בוהה בך ואת בלוח מיתבוננת... כן רק תגידי כן אני אגדל ואיתך אתחתן לא אל תגידי לא תהיי שלי ולא שלו.. בואי נשחק בואי נשחק באבא ואמא אותך אנשק בואי נשחק בואי נשחק אני אהיה דיקפריו ואת תהיי ווינסלט. בואי נשחק בואי נשחק באבא ואמא אותך אותך אנשק בואי נשחק בואי נשחק אני אהיה דיקפריו ואת תהיי ווינסלט. עוד שעה אחרי שיעור גאוגרפייה אקנה לך גלידה ואלווה אותך הביתה ובדרך תהיה לי היזדמנות אחרת אבקש מימך אולי תבואי איתי לסרט... כן רק תגידי כן אני אגדל ואיתך אתחתן לא אל תגידי לו תהיי שלי ולא שלו! בואי נשחק בואי נשחק באבא ואמא אותך אנשק בואי נשחק בואי נשחק אני אהיה דיקפריו ואת תהיי ווינסלט בואי נשחק בואי נשחק באבא ואמא אותך אנשק בואי נשחק בואי נשחק אני אהיה דיקפריו ואת תהיי ווינסלט בואי נשחק בואי נשחק באבא ואמא אותך אנשק בואי נשחק בואי נשחק באבא ואמא אותך אנשק.

משה כהן - מול סורגים

שילמתי ילדתי על הטעות שלי קשה לי להבין מהי .... חכי לי נשמתי אל תעזבי אותי ה...שלך היה קצר כל כך מתגעגע לחיוך קטן שלך זה קשה לי בטח זה קשה גם לך את שתי עינייך ילדתי לא אשכח כל היום כל היום סורגים בפניי חושב עליך כל היום מתגעגע לחיוך קטן שלך זה קשה לי בטח זה קשה לי את שתי עינייך ילדתי לא אשכח כל היום כל היום סורגים בפניי חושב עליך כל היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הדרך הקצרה בסופה צרה אם תסתכלו עליי תראו זאת ידידיי סגור בתוך חומה עולם מלא דממה הרסתי את ביתי הרסתי את חיי מתגעגע לחיוך קטן שלך זה קשה לי בטח זה קשה לך את שתי עינייך ילדתי לא אשכח כל היום כל היום סורגים בפניי חושב עליך כל היוםםםםםםםםםםם מתגעגע לחיוך קטן שלך זה קשה לי בטח זה קשה לך את שתי עינייך ילדתי לא אשכח כל היום כל היום סורגים בפניי חושב עליך כל היוםםםםםםםםםםם

אג'אר-איזה יופי

ליידי את רק רוקדת ואיתי את משחקת ועליי את גם עובדת ואותי את רק שורפת ליידי את רק רוקדת ואיתי את משחקת ועליי את גם עובדת ואותי את רק שורפת. איזה יופי יש עליה ואותי זה משגע איזה יופי יש עליה ואותי זה משגע אני רק נימשך אליה אני גם דלוק עליה אני גם דלוק עליה. אני רק רוצה אלייך אני מת גם על ענייך לנשק לך את שפתייך לא יכול עוד בלעדייך. איזה יופי יש עליה ואותי זה משגע ואותי זה משגע אני רק נישמך אליה אני גם דלוק עליה אני גם דלוק עליהההה איזה יופי יש עליה ואותי זה משגע איזה יופי יש עליה ואותי זה משגע אני רק נימשך אליה אני גם שלוק עליה אני גם דלוק עליהה.

אבי ביטר וחיים אל-כאב ואכזבות

כאב ואכזבות...אני מקלל את האהבה הזאת איך יכול ליבגוד ולהרוס את כל החלומות. עשיתי טעות שהתאהבתי בה היה עדיף למות מלאהוב אותה את עוד תתחרטי ילדה שלי אני נישבע עוד תבכי ותחפשי את זאת האהבה. שתבכי ותסבלי כמו שאני סובל כל החיים אותך אני רק אקלל לחיות בלעדייך אני עוד אתרגל אני עוד אשכח אותך גם אם אני סובל שתבכי ותסבלי כמו שאני סובל כל החיים אותך אני רק אקלל לחיות בלעדייך אני עוד אתרגל אני עוד אשכח אותך גם אם אני סובל. קחי את הצמיד לא רוצה מימך עוד זיכרונות אני אשכח אותך גם אם צריך הרבה שנים ליסבול. רק רציתי לאהוב אותך נשבעתי להוריי עוד אשכח אותך את אף פעם לא הבנת את זאת האהבה את שיחקת במשחקים שאסורים ילדה. שתבכי ותסבלי כמו שאני סובל כל החיים אותך אני רק אקלל לחיות בלעדייך אני עוד אתרגל אני עוד אשכח אותך גם אם אני סובל.. שתבכי ותסבלי כמו שאני סובל כל החיים אותך אני רק אקלל לחיות בלעדייך אני עוד אתרגל אני עוד אשכח אותך גם אם אני סובל

למעלה