עזרה!

israel rules

New member
מושיק עפיה-קצת אהבה

אני פרפר ואת יפה ויש את הניצוץ הזה בינינו אני מדבר ואת סופה בבת אחת נכנסת לי אל הלב אוהב אותך כול עוד שאפשר הלילה יש כאן אהבה לשנינו אוהב אותך רק עד מחר כשיעלה האור אני עוזב תני לי קצת אהבה לא רוצה יותר לא בטיח דבר למה לשקר קחי אותי בקלות אל תבני עליי אם זה לא מתאים לך מותק טוב אז יאללה ביי מבט אחד חיוך מתוק ושתי גומות יפות בלחיים הושיטי יד נלך רחוק אפילו אם זה לא יהיה לעד אני רוצה טיפה של חום חבקי אותי עכשיו בשתי ידיים אז קחי אותי אל החלום ותני לי אהבה ליום אחד תני לי קצת אהבה לא רוצה יותר לא בטיח דבר למה לשקר קחי אותי בקלות אל תבני עליי אם זה לא מתאים לך מותק טוב אז יאללה ביי תני לי קצת אהבה לא רוצה יותר לא בטיח דבר למה לשקר קחי אותי בקלות אל תבני עליי אם זה לא מתאים לך מותק טוב אז יאללה ביי

בובת ברבי

ראיתי איך שאת ברחוב מתהלכת חולצה קצרה וג´ינס צמוד לגופך האודם בשפתיים איך את מושכת כל גבר בא לחוף בך הוא חושק רוצה אותך קרוב ואת מתרחקת שוברת במבט כל גבר שזז אומרים לך מילים יפות ואת מתחמקת איך השתנית ילדה זה לא כמו שאז זה לא כמו שאז... כמו בובה של ברבי מתהלכת את כולם שוברת במבט את אישה יפה ונהדרת ואני רוצה אותך כל כך נוסעת במהירות ולא מביטה בי עם וולוו לבנה וגג מתקפל אבל שאני יגיע הלב שוב קפא לי מתי תבואי אני אלייך מייחל אלייך מייחל... כמו בובה של ברבי מתהלכת את כולם שוברת במבט את אישה יפה ונהדרת ואני רוצה אותך כל כך כמו בובה של ברבי מתהלכת את כולם שוברת במבט את אישה יפה ונהדרת ואני רוצה אותך כל כך

תמיר סולטנה - רוצה להתאהב מחדש

כשאנחנו מבלים מחוץ לבית שוב צוחקים מחייכים ליד כולם ואת הלב שנחצה פתאום לשניים מכסה כמעט תמיד משחק מושלם - רוצה להתאהב מחדש לחזור אל אותה ידידות לאחוז בחלום הנרגש להיפרד מהבדידות רוצה להתאהב מחדש לחזור אל אותה ידידות לטעום חברות של ממש בלי לומר הכל אבוד החברים נותנים עצה אחת או שניים ומציעים שניפרד תקופה קצרה אבל אני באמת אוהב עדיין ולא מבין זה הפכת להיות זרה - רוצה להתאהב מחדש לחזור אל אותה ידידות לאחוז בחלום הנרגש להיפרד מהבדידות רוצה להתאהב מחדש לחזור אל אותה ידידות לטעום חברות של ממש בלי לומר הכל אבוד - רוצה להתאהב מחדש לחזור אל אותה ידידות לאחוז בחלום הנרגש להיפרד מהבדידות רוצה להתאהב מחדש לחזור אל אותה ידידות לטעום חברות של ממש בלי לומר הכל אבוד

BABY BLUE15

New member
גבי שיטרית-קאזה קאזה

גבי שיטרית - קזה קזה -------------------- מספרים ביפו, בקצה של הנמל שם בתוך קונטנר, חי לו קזה המובטל לבד בשטח, אין לו מים וחשמל אין לו דאגות בראש את הכל לוקח קל הולך עם כובע, כמו קזנובה וחי על האהבה שלא יודעת שובע שבא הלילה הופך למאהב אל המרפסת יודע להתגנב פזמון: קזה קזה, כל הזמן הוא מאוהב בא בשקט ונכנס כמו גנב בלי חשבון עוקץ ובורח יום, יום עם אחרת איזה מין בחור שובב גם בקזבלנקה הוא היה כזה פרפר התעסק עם כל אחת ואף פעם לא נזהר גם בקזבלנקה הוא היה כבר מדובר שיש לו חשק שאף פעם לא נגמר פזמון: קזה קזה, כל הזמן הוא מאוהב בא בשקט ונכנס כמו גנב בלי חשבון עוקץ ובורח יום, יום עם אחרת איזה מין בחור שובב

israel rules

New member
יוסי עדן-מחכה

השעה מאוחרת השמש שקעה ואני מחכה פה עדיין ילדה יש דברים שרציתי רק לך להסביר לדמעות בעיניים אין גם מחיר במקום שהיכרנו עומד לבדי מדמיין את דמותך פה לידי החושך מגיע איתו כוכבים אולי מחר את תבואי ותהיי כאן איתי מחכה במקום שניפגשנו ילדה מחכה שתשובי בחזרה אם הייתי יכול לשנות את הכל ולחזור איתך אל היום הראשון כבר שבוע חלף מאז שעזבת ואני עם עצמי עם מכתב שהותרת עוצם את עיני ונזכר בעבר איך נשקת לי ברגש והבטחת לי עולם לא הבנתי מדוע כך זה נגמר פתאום את שותקת לא אומרת דבר אם אותי את אוהבת תגידי ילדה אין מקום לאחרת את יחידה מחכה במקום שניפגשנו ילדה מחכה שתשובי בחזרה אם הייתי יכול לשנות את הכל ולחזור איתך אל היום הראשון

ליאת בנאי - חיה כמו פריחה

אין לי ראש לשמוע כל מני דברים לא אכפת לי מה עליי כולם אומרים עושה מה שאני רוצה בלי חשבון ובלי בושה לא עונה לכל שריקה משחקת לגברים אותה את העולם רוצה לכבוש אין לי דאגות בראש אני צוחקת על כולם כמו המלכה של העולם בא לי לרקוד בא לי לצחוק בא לי לשמוח לשיר ולצעוק כולם לי אומרים אני חיה כמו פריחה אני מצפצפת כי בא לי עליך בא לי לרקוד בא לי לצחוק בא לי לשמוח לשיר ולצעוק כולם לי אומרים אני חיה כמו פריחה אני מצפצפת כי בא לי עליך אני שומעת רק שירים במזרחית נוסעת רק עם גג פתוח במכונית מתלבשת רק חשוף כי יש לי פוזה וגם גוף כמו השוקולד הגוף שזוף אני אוהבת כמו ציפור לעוף מתלבשת רק חשוף כי יש לי פוזה וגם גוף כמו השוקולד הגוף שזוף אני אוהבת כמו ציפור לעוף א לי לרקוד בא לי לצחוק בא לי לשמוח לשיר ולצעוק כולם לי אומרים אני חיה כמו פריחה אני מצפצפת כי בא לי עליך בא לי לרקוד בא לי לצחוק בא לי לשמוח לשיר ולצעוק כולם לי אומרים אני חיה כמו פריחה אני מצפצפת כי בא לי עליך

מושיק עפיה - ראיתי אותך !!!!!

ראיתי אותך , יושבת בצד ראיתי אותך , היה לך חיוך על השפתיים ראיתי אותך , יושבת בצד , עושה לי עיניים ראיתי אותך , ידעתי מייד ראיתי אותך , בלי לחכות אותך סימנתי ראיתי אותך , ידעתי שאת , האחת שחיפשתי זה קרה לי איתך זה קרה לי את עושה לי את זה נערה אהבה שכזאת לא הייתה לי ועכשיו רק איתך זה קרה ראיתי אותך , חיפשתי מילה ראיתי אותך , רציתי לומר מה את עושה לי ראיתי אותך , חיפשתי מילה וכלום לא יצא לי ראיתי אותך , ראיתי כלה ראיתי אותך , ראיתי את העתיד שלנו ראיתי אותך , ראיתי כלה ועוד לא הכרנו זה קרה לי איתך זה קרה לי את עושה לי את זה נערה אהבה שכזאת לא הייתה לי ועכשיו רק איתך זה קרה לי

כמו פרפר - ליאור נרקיס

שהיכרתיה הייתה ילדה התאהבתי בה כמו באגדה גדלה בינתיים והיא הלכה את העיניים שלה פקחה חיפשתי ברחובות ללא תקווה האם אליי תחזור האהבה סיפרו לי חברים שהיא פרפר מסתובבת מבר אל בר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והלב שלי נשבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והלב שלי נשבר איזו מן חוצפה יש לך אישה את החיים שלי את מטישה נוגעת בי לא מרגישה בשבילי את לא אישה אני עכשיו הולך רחוק מכאן לא ארצה עוד לראותך לעולם בשבילי את לא עתיד את רק עבר את החיים שלך בבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והלב שלי נשבר כמו פרפר מסתובבת לה בלילה כמו פרפר באהבה אחת לא די לה כמו פרפר מבר אל בר והיא עכשיו עם גבר זר כמו פרפר......

israel rules

New member
שימי מזרחי-נשמת זהב

אחים תמיד בשר ודם איך שלב זהב פתאום נדם דמעות של גבר אל הקבר גם פרחי דם מכל עבר איך כדור בודד אותך חתם למה אחי נקטפת אותי לבד זנחת שתקת אך צעקת אחי שלי רק שלווה אחי רצית כשקראתי לא ענית איך נדמת איך הלכת אח שלי דמעות של דם על המדים למה לקחת אלוקים נשמת מלאך המשכת הלאה שמור עלינו מלמעלה אתה תמיד אצלי חי מבפנים למה אחי נקטפת אותי לבד זנחת שתקת אך צעקת אחי שלי רק שלווה אחי רצית כשקראתי לא ענית איך נדמת איך הלכת אח שלי למה אחי נקטפת אותי לבד זנחת שתקת אך צעקת אחי שלי רק שלווה אחי רצית כשקראתי לא ענית איך נדמת איך הלכת אח אח שלי אח אח שלי

קובי פרץ - מה קורה ???????

קובי פרץ - מה קורה ------------------ אצלנו בשכונה כולם יודעים להסתדר מחפשים קומבינות כל הזמן כל אחד מוצא לו דרך איך להתעשר ומיד הופך להיות בכיין חיים על הקומבינה חיים בלי לעבוד מציירים עוד קו על המפלס של הדמעות פזמון: מה חדש, מה קורה, מה העיניינים טוב תודה, ברוך השם, הכל על הפנים מה חדש, מה קורה, מה העיניינים טוב תודה, הכל על הפנים לא מספר מה יש לי זה עניין של אמונה את הסוד לימד אותי חבר לך תלמד לבכות, תהיה אחד מהשכונה כמה שתבכה תגדל יותר חיים על הקומבינה חיים בלי לעבוד מציירים עוד קו על המפלס של הדמעות פזמון: מה חדש, מה קורה, מה העיניינים טוב תודה, ברוך השם, הכל על הפנים מה חדש, מה קורה, מה העיניינים טוב תודה, הכל על הפנים

שראל - בא לה

פזמון: בא לה, בא לה, בא לה להיות איתי בא לה, בא לה, בא לה לראות אותי בא לה, בא לה, בא לה לגנוב ליבי בא לה, בא לה, בא לה לתפוס אותי אני עדיין בחור צעיר מבוקש בכל העיר לא ילך לך איתי אני בחור לא רציני כמו ציפור אני חופשי אל תקחי את זה אישי פזמון: בא לה, בא לה, בא לה להיות איתי בא לה, בא לה, בא לה לראות אותי בא לה, בא לה, בא לה לגנוב ליבי בא לה, בא לה, בא לה לתפוס אותי יום איתך, יום איתה בא לי לשחק אותה כמו פרפר חבל לך על הזמן כמו ציפור אני חופשי אל תקחי את זה אישי פזמון: בא לה, בא לה, בא לה להיות איתי בא לה, בא לה, בא לה לראות אותי בא לה, בא לה, בא לה לגנוב ליבי בא לה, בא לה, בא לה לתפוס אותי החיים, החיים נשיקות מהחיים נשקי אותי שחקי איתי ואח"כ תשכחי כמו ציפור אני חופשי אל תקחי את זה אישי פזמון: בא לה, בא לה, בא לה להיות איתי בא לה, בא לה, בא לה לראות אותי בא לה, בא לה, בא לה לגנוב ליבי בא לה, בא לה, בא לה לתפוס אותי ……… X2

BABY BLUE15

New member
מושיק עפיה-חלום מתוק

אך בקלות ובלי מילים היא לקחה אותי לאט אל תוך הים הכחול בעינייה ליפיס קאימ מונוס מוקריאונו ד'ן אנדחו פגונו ניוט'ו נטליאונו נה נה נה נה נה נה פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק'ריה ליפיס קאימ מונוס מוקריאונו ד'ן אנדחו פגונו ניוט'ו נטליאונו רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותך אך האופק רחוק מוליפיס קפגונו ניט'ו נטליונו נהההההההההה נה נה שהיא הופיעה ממולי שלחה עליי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לא לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שנראה לי כמו חלום פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק'ריה לא לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שנרא לי כמו חלום רואה אותך בחלום המתוק רוצה אותך אך האופק רחוק מוליפיס קפגונו ניט'ו נטליונו נההההההההה נההההה כשהיא הופיעה ממולי שלחה עליי מבט כיפשה אותי והלכתי אחרייה ליפיס קאימ מונוס מוקריאונו ד'ן אנדחו פגונו ניוט'ו נטליאונו נה נה נה נה נה נה פוסו מוליפי איס סטי אנגליסו אופוס טקלוקריה מקווון סנמק'ריה עכשיו הלב שלי בוחר איתה להישאר מ מהחלום לא רוצה להתעורר

israel rules

New member
מושיק עפיה-המציאות

המציאות קצת מאכזבת היה לי כול דבר והכול נגמר המציאות תמיד אחרת חיפשתי לי פינה שקטה לברוח לתוכה לא הבנתי דבר מה אסור מה מותר אין לי מה לומר את הלכת עם אחר זה קשה זה שובר בסוף הכול עובר מה שעשית כל כך פגע בי יושב חסר אונים נקלע למחשבות רציתי לי תקווה שאין לי חיפשתי לי קצת נחמה מתוך האכזבות לא הבנתי דבר מה אסור מה מותר אין לי מה לומר את הלכת עם אחר זה קשה זה שובר בסוף הכול עובר לא הבנתי דבר מה אסור מה מותר אין לי מה לומר את הלכת עם אחר זה קשה זה שובר בסוף הכול עובר

סך הכל ../images/Emo25.gif- מושיק עפיה

היית יפה כמלאך וכשראיתי אותך שעות יכולתי להביט ביופי שלך צוחקת ומתוקה היית כזו מדליקה אני רציתי פשוט לך לתת נשיקה ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה הגידי לי נערה רק שאלה נשארה על מה היתה מהומה ודבר לא קרה הנשיקה לא נתת באהבה לא נגעת אח נערה זה חבל שאותי לא הבנת ואת חשבת שאני כזה בחור רציני רק נשיקה אחת ממך רציתי הלכת סיפרת בשכונה שעוד מעט חתונה איך עשית בלאגן רק תעני לי - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה - מה עשית לי תגידי נשיקה אני רציתי ממה עשית עניין סך הכל נשיקה

israel rules

New member
יוסי עדן-חוזר למציאות

בשארית כוחי כותב את המילים גם לא מבין מדוע כך הם החיים חי אני לבד את הלילות ומבקש מעט להשתנות הימים חולפים לי לא מוצא לי את דרכי ואני עוד שר לי וכותב מנשמתי הימים חולפים לי לא מוצא לי את דרכי ואני עוד שר לי וכותב מנשמתי רוצה לצעוק אלייך אדון עולם הסתכל עלי לא הכול מושלם מביט על החיים שמאחוריי עוד לא עשיתי כלום וחלפו חיי קשה לי להבין למה זה קרה רוצה אני למצוא לי דרך חדשה העצב בפני מסגיר את הקשיים כשאני שר לאנשים עוד שנה חלפה לה ובליבי האמונה שתשמע קולי ותיתן את התשובה עוד שנה חלפה לה ובליבי האמונה שתשמע קולי ותיתן את התשובה רוצה לצעוק אלייך אדון עולם הסתכל עלי לא הכול מושלם מביט על החיים שמאחוריי עוד לא עשיתי כלום וחלפו חיי אני חזק אך מפחד אני מרגיש מן ריקנות רוצה לחזור אל המציאות מביט אל העבר זוכר ימים שהכול היה מושלם

israel rules

New member
שיקו חייק-שטן בדמות מלאך

אני זוכר איך אהבתי את החיוך שלך איך הייתי מלטף את גופך הרך את חיי הקדשתי להעריץ אותך בטיפשותי חשבתי שאת ילדה מלאך שאת ילדה מלאך טוב שזה נגמר ואחר אותך לקח כי הגורל אלי שלח שטן בדמות מלאך לילות קשים עליי עברו סיוטים ופחדים בראשי חלפו הלב זעק בכה ממכאובים איך הרגשתי מקולל מכושף מבפנים מרוב כול השיקויים טוב שזה נגמר ואחר אותך לקח כי הגורל אלי שלח שטן בדמות מלאך טוב שזה נגמר ואחר אותך לקח כי הגורל אלי שלח שטן בדמות מלאך

יוסי עדן - מאמי מאמי

מאמי מאמי מאמי את שלי את יומי לי את לילי את הכול בעולמי כמה טוב לי את איתי מאמי מאמי את שלי את יומי לי את לילי את הכול בעולמי כמה טוב לי את איתיייי יאללההההההה לכל אדם בעולם יש אוצר לא יספר איש עליו אותו ישמור ויאהב ולי יש אוצרי הנה ידעתי את איתי מאמי מאמי את שלי את יומי לי את לילי את הכול בעולמיי כמה טוב לי את איתי

ועכשיו שיר שמוקדש ללורנוש שלי..

{<שמטיילת איתי באגדה>} חחחחחחחחחחחחחחחח.... יובל פרי - איזה כוסית מחפש אותך בלילה וביום וכשאמצא אותך אז נגשים יחדיו חלום זה חלום של נעורים שהתחיל לפני שנים את רצית עכשיו אפשר כבר גדלת עכשיו מותר איזה כוסית משגעת את הגוף מנענעת שאני עליך מסתכל את הלב שלי אוכללללללל את שולחת מבטים מטריפה לי תחושים כשאת עליי מסתכלת אותי את מתסכלת מה יהיה תגידי מה מתי אפתור את החידה אם תרצי אין זו אגדה בואי אליי אל המיטה איזה כוסית משגעת את הגוף מנענעת שאני עליך מסתכל את הלב שלי אוכללללללל

ליאור נרקיס - ילדונת

ילדונת אל תסבי לי פנים ילדונת חשבת לרגע עולמי ילדונת האירי עולמי ותהיי שלייייייי ילדונתתתתתתתת אל תסבי לי פנים ילדונת חשבת לרגע עולמי ילדונתתת האירי עולמייי ותהיי שלייייייייי בלילות קר בלעדיך לבדי חושב עליך .........מבטייך אנא חזרי נאאאאאאא בלילות קר בלעדיך לבדי חושב עליך .......מבטייך אנא חזרי נאאאאאא ילדונתתתתתתתת אל תסבי לי פנים ילדונת חשבת לרגע עולמי ילדונתתת האירי עולמייי ותהיי שלייייייייי הפרידה מאוד קשה לי רוצה אותך תמיד כי רע לי ............... אנא חזרי נאאאאאאאאאאאאא ילדונתתתתתתתת אל תסבי לי פנים ילדונת חשבת לרגע עולמי ילדונתתת האירי עולמייי ותהיי שלייייייייי

יאללה באלאגן שמחחחחח

אוררררר ולורןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קבלו תגידו מה מזכיר לכם.. אנחנו אנחנו אנחנו משוגעיםםםםםםםםםם ויאללה ויאללה ויאללה באלאגןןןןןןן

למעלה