עזרה!

מאוהבת16

New member
עזרה!

מי שיכול לרשום לי את המילים של השיר אל תעזוב-ניבין תודה מראש

ניבין - אל תעזוב

אני כעסתי ואמרתי מילים קשות המילים הפכו אח"כ לדמעות אז הבנתי שהרסתי את אהבת חיי לוקחת חזרה את מילותיי אך אתה לא הבנת שזה לא בא מתוך הלב אך אהובי לא ידעת שזה בא מתוך כאב הלכת והשארת שתיקה ארוכה לא שמעת שביקשתי סליחה ממך פזמון.. אל תעזוב אל תעזוב בגלל מילה לא הייתה לי כוונה רעה אל תעזוב כי קשה לי הפרידה אל תעזוב בגלל מילה אני פשוט לא יכולה לחיות עם העבודה בגללי אהבתנו אבודה אמרת לי שיש דברים שאין עליהם סליחה ושכל מילה שלי הייתה כבדה אך אתה לא הבנת שזה לא בא מתוך הלב אך אהובי לא ידעת שזה בא מתוך כאב הלכת והשארת שתיקה ארוכה לא שמעת שביקשתי סליחה ממך פזמון.. אל תעזוב אל תעזוב בגלל מילה לא הייתה לי כוונה רעה אל תעזוב כי קשה לי הפרידה אל תעזוב בגלל מילה בקשה מותק - תיהני..

קובי פרץ ואתי לוי (?) - סוד האושר

איני רוצה חיזורים ואל תשלח לי עוד שירים כדאי שתהיה אמיתי ושתאהב אותי אני הגבר שהגיע את ליבו לך להציע אני יודע סוד האושר אהבה יש רק ביושר אם תרצי בי תבחריני ולעד אם תאהביני לא תהיה אישה אחרת שתרגיש כה מאושרת שנפגשנו מיד הרגשנו איך הלב הולם בשקט התלהבנו וידענו שהאהבה נדלקת איני רוצה חיזורים ואל תשלח לי עוד שירים כדאי שתהיה אמיתי ושתאהב אותי אין לי ......... וגם אין מי שיתן לי אך הנפש בי סוערת ואהבתי בוערתתתתת... אם תרצי בי ותסכימי את חלומותיי תגשימי ונוכל לחיות בנחת טוב יהיה לנו ביחד שנפגשנו מיד הרגשנו איך הלב הולם בשקט התלהבנו וידענו שהאהבה נדלקת

קובי פרץ ואסהלה - אם את רווקה

זה הרגע זה לפתע בא מתוך הלב זה הרגע בא ומתקרב לרקיע עוד נגיע בשעה טובה אשרי המאמין באהבה פזמון.. אם את רווקה אז מה את מחכה הדרך אל האושר ארוכה אם אתה פנוי אז יש לנו סיכוי I LOVE U BABY HO I LOVE U TO זה הרגע ולפתע באויר יש קליק המנגינה אפפעם לא תפסיק אין תחליף תמיד עדיף ללכת יד ביד כך היה וכך יהיה לעד פזמון.. אם את רווקה אז מה את מחכה הדרך אל האושר ארוכה אם אתה פנוי אז יש לנו סיכוי I LOVE U BABY HO I LOVE U TO זה הרגע זה לפתע בא מתוך הלב בכל רגע עוד זוג מתאהב שאו עיניים לשמיים אין סוף כוכבים מאירים לכל האוהבים פזמון.. אם את רווקה אז מה את מחכה הדרך אל האושר ארוכה אם אתה פנוי אז יש לנו סיכוי I LOVE U BABY HO I LOVE U TO לא זה לא פאסה אז בואי ננסה אומרים לכל סיר יש את המכסה אם רק תבקש חמוד אל תתבייש אני איתך במים ובאש ו-ב-א-ששששששששששששששששששששששש....

קובי פרץ - את כמו אש

שמש של בוקר חיממה את גופנו מה שעבר עלינו שנינו ידענו שמש של בוקר ואני לוחש את כמו אשששששששששששששש לידך הכול מואר ומרגש אשששששששששש חום כובש מה עוד אבקש? אששששששש תבקשי לך אתן כל מה שיש את כמו אשששש...... אילו הכול היה תלוי רק בנו יש עוד הרבה דברים שלא טעמנו מלטף אותך ולך לוחש את כמו אשששששששששששששש לידך הכול מואר ומרגש אשששששששששש חום כובש מה עוד אבקש? אששששששש תבקשי לך אתן כל מה שיש את כמו אשששש......

שריף - כמו ילד

שוב רוצה להתאהב וחושש להתאכזב כי אני כבר יודע עד כמה זה כואב שוב רוצה להתאהב ואותי זה לא עוזב אהבה כנה היא משאלת הלב כמו ילד אל ליבו כמו גוזל אל קינו אליך רציתי לבוא ................ אליך רציתי לבואאאאאאאא אלוהים ישמור אני לא מבינה מה הזמרים האלה אומריםםםםםםםםםםם!

שריף - מה שאת חולמת

כמו שמש בזריחה כמו פרח אמיתי יופייך המשגע נוגע בלבבי איך כל הבחורים בכפר אליך מחייכים ואל ביתך שולחים לך כל בוקר שלל פרחים אמינה אמינהההההההההההההההההה את פוגעת לי בלב אמינה אמינהההההההההההההההההה רק אותך אני אוהב אמינה אמינהההההההההההההההההה את פוגעת לי בלב אמינה אמינהההההההההההההההההה רק אותך אני אוהב בעיניך ילדתי כובשת את כולם אך מה שאת חולמת לא תמצאי אצלם את עולם ונשמתי תמיד ילדה יפהההה אני אשמור לנצח אותך מלכת הכפררררררררר אמינה אמינהההההההההההההההההה את פוגעת לי בלב אמינה אמינהההההההההההההההההה רק אותך אני אוהב אמינה אמינהההההההההההההההההה את פוגעת לי בלב אמינה אמינהההההההההההההההההה רק אותך אני אוהב

שריף - יום של אושר

יאללה שמחחחחחחחח באלאגןןןןןןןןןן קולולולולולולולולולולולולולולולולולולו..............יאללהההה זהו יום של אושר ושמחה זהו יום של אור ושל ברכה זהו יום של אושר עד בלי די לא אשכחנו כל ימי חיי את יפה ועדינה ונראית כשושנה בשמלה הלבנה .... בחתונה את זוהרת ויפה כלתי האהובה כאן מתחת לחופה ביקר אני נשבע שיחדיו תמיד נצעד ואהיה שלך לעד אני שלך באהבה כלתי האהובההההההההה זהו יום של אושר ושמחה זהו יום של אור ושל ברכה זהו יום של אושר עד בלי די לא אשכחנו כל ימי חיי את יפה ועדינה ונראית כשושנה בשמלה הלבנה .... בחתונה ידידים וחברים עוד כוסית אחת נרים שנדע תמיד שמחה רק מזל והצלחה וכשבעזרת השם חלומנו יתגשם ותבער אש האהבה החיים איתך מתנההה זהו יום של אושר ושמחה זהו יום של אור ושל ברכה זהו יום של אושר עד בלי די לא אשכחנו כל ימי חיי את יפה ועדינה ונראית כשושנה בשמלה הלבנה .... בחתונה

שריף - חיוך אדום

בוקר אחד סופסוף אמרה לי שלום הניפה יד שלחה לי חיוך אדום מאז שהיא עברה לגור בשכונה מאז נפגש חלוני מול חלונה את ליבי כבשה ביום גם בחלום והבוקר סופסוף אמרה לי שלום היום יום חג בליבי היום יום חג היום יום חג בליבי היום יום חג היום יום חג בליבי היום יום חג אין לי מילים לומר כמה את יפה גם משפטים ארוכים אינם שפה משתוקק אליך רק כבר ארוכות יכולתי כך להמשיך בחלומות הלב הנהן אך סוער במצולות משתולל מול היפה שביפות... היום יום חג בליבי היום יום חג היום יום חג בליבי היום יום חג היום יום חג בליבי היום יום חג..

יאללה הבאתי תגבורתתתתת

צ-ו-ו-ת ב-י-ד-ו-ר לפעולהההההה!!!!!!!!! אז תרימו ת'ידייםםם אל השמיםםם תנו עוד בכבוד תנו לו גם ב

שימי מזרחי - להיות חופשייה

את אומרת זה לא ייגמר וטוענת שאין לך אחר את לא יודעת שאת פוגעת ואת הלב שלי זה שובר מתלבשת זרוק וחשוף מבליטה את כל מה שבגוף מצחקקת את משתוללת עם מבט שובב וחצוף את רוצה להיות חופשיה את שואלת אך לא עונה אהבה בוערת שורפת ולי את אומרת שאת לא מבינההההה בלעדיך אין לי חיים אז לא רוצה גם שום משחקים רק רוצה אותך יחידה נשמה רק שלי ובלי בלי חברים יאללהההההההההההההההההה שבטלפון את מבטיחה שתהיי לי תמיד אמינה אני שמחה אך לא יודע שיש בחור בשיחה ממתינה שאת אומרת את הולכת לישון נשוב וניפגש ביום ראשון אני מנשק את ידך ורואה חתימה של מועדוןןןןן את רוצה להיות חופשיה את שואלת אך לא עונה אהבה בוערת שורפת ולי את אומרת שאת לא מבינההההה בלעדיך אין לי חיים אז לא רוצה גם שום משחקים רק רוצה אותך יחידה נשמה רק שלי ובלי בלי חברים יאללהההההההההההההההההה

ליאת בנאי - מלכת הלילה

מביטה בשעון מחכה לחצות אין לי סבלנות אני רוצה לרקוד כולי כבר לבושה טיפ טופ ליציאה השיער והאיפור לא צריכים שיפור כל הפרפרים נפגשים במועדון כל הבליינים פה לא עושים חשבון כל הצעירים לא רוצים לישון כל החברים שונאים את יום ראשון מביטה באנשים וכולם מאוחדים משפחה אחת ברחבת הריקודים איפה רקדנית הבטן עם העינטוזים? תקראו למלצרים רוצים פה עוד כוסית כל הפרפרים נפגשים במועדון כל הבליינים פה לא עושים חשבון כל הצעירים לא רוצים לישון כל החברים שונאים את יום ראשון

israel rules

New member
שימי מזרחי-להיות חופשיה

את אומרת זה לא יגמר וטוענת שאין לך אחר את לא יודעת שאת פוגעת ואת הלב שלי זה שובר מתלבשת זרוק וחשוף מבליטה את כל מה שבגוף מצחקקת את משתוללת עם מבט שובב חצוף את רוצה להיות חופשיה את שואלת אך לא עונה אהבה בוערת שורפת ולי את אומרת שאת לא מבינה בלעדייך אין חיים אך לא רוצה גם שום משחקים רק רוצה אותך יחידה נשמה רק שלי ובלי ,בלי חברים שבטלפון את מבטיחה שתהיא לי תמיד אמינה אני שמח אך לא יודע שיש בחור בשיחה ממתינה שאת אומרת את הולכת לישון נשוב וניפגש ביום ראשון מנשק שוב את ידך ורואה חתימה של מועדון את רוצה להיות חופשיה את שואלת אך לא עונה אהבה בוערת שורפת ולי את אומרת שאת לא מבינה בלעדייך אין חיים אך לא רוצה גם שום משחקים רק רוצה אותך יחידה נשמה רק שלי ובלי ,בלי חברים

זהבה בן - חיים שלי

אני נושמת את העור שלך, חיים שלי נושמת עמוק אל תוך הלב רוצה לשמור אותך קרוב אלי, חיים שלי להגן עליך מצל של כאב. אני טועמת את הדייסה שלך, חיים שלי כמו חלה של שבת מתוקה שתמיד אקדם אותך, חיים שלי עם עוגה וחיבוק ונשיקה. כי אין אהבה בעולם אהבה כמו אהבה של אמא ואין בעולם דאגה כמו דאגה של אמא ואין בעולם מי שיאהב אותך כמו אמא, רק אמא שלך. אני חולמת את החיוך שלך, חיים שלי חולמת שתמיד תחייך מה לא הייתי עושה בשבילך, חיים שלי כדי שממני אף פעם לא תלך.

צינגלההה- תומר חן

כל המצב רוח שפתאום עולה כל המצב רוח בגלל הצינגלה שחטה ועוד שחטה לפתע מתגלה מין עולם חדש בגלל צינגלה ניפגשנו בשכונה כל החברים מוציאים סיגריה ואז מגלגלים רציתי לבלות לצחוק ולהנות חזרתי הביתה התחילו צעקות - תפסיק להסתובב תפסיק להסתובב עם כל החברים תפסיק להסתובב תפסיק כבר לעשן תפסיק כבר לעשן אספר מחר לאבא תפסיק כבר לעשן ירח בשמיים לאט לאט עולה על החוף ישבנו עישנו צינגלה לא ידענו איך זה הפתעה גמורה מהחושך באו באו משטרה באמצע החגיגה נהרס לנו הכל הצינגלה שלי עמוק עמוק בחול רציתי לבלות לצחוק ולהנות חזרתי הביתה אל תוך הצעקות - תפסיק להסתובב תפסיק להסתובב עם כל החברים תפסיק להסתובב תפסיק כבר לעשן תפסיק כבר לעשן אספר מחר לאבא תפסיק כבר לעשן.........X3

למעלה