עזרה!

Gogetta

New member
אני יודע בדיוק על איזה פרק אתה מדבר

וגם מספר אבל למה נראה לך שאני יגיד לך?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! קראת לגוהאן ליפה??????????? אתה רוצה מכות?????????? טוב שלא דיברת על גוגיטה אחרת לא היה לך מחשב ופיקולו??????????????? אולי חייזר ירוק !!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הוא לא מכוער!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לפחות לא כמוך) גוקו פרוע?????? טוב לא אכפת לי סתם איקיו בודד אמממממממממממממממממממממממממממ יש לי מספר ויש לי שם אבל אתה בחיים לא תקבל חברה תעשו 1+1 גוקו הגיע ובדיוק הצטרף אליהם והם דיברו כל הפרק? נו כבר גיליתם מה זה אומר????? סתכלו במדריך פרקים מתי הוא הגיע????????? *כאילו דהההה!*

humi

New member
סליחה סליחה רגע!!!!

אתה קראת לאחת הדמויות האהובות על חומי כבודו חיזר ירוק מכוער זהו אתה מת הלך עליך אתה פשוט מת ואם אתה קורא את ההודעה הזאת אכשיו זה אומר שתמות בעוד 6...5...4...3...2...1...זהו לילה טוב!!!!!!!!!!!!!!!

שיטיבוי

New member
*זורק עצם וכולם רצים לתפוס*

איזה עלובים... בכל מקרה אחי החליט שדרגון בול זי זה סדרה לא מעניינת אז אני כבר לא מוריד לו פרקים. אה, ורובכם כנראה תמצאו עניין בקישור שלמטה טוב עפתי!

humi

New member
סליחה סליחה לא צריך להתעצבן כי...

אני הרי כבר הרגתי אותו והשמדתי את ביתו וזה מה שמגיע לו לא?

trunks ssj1

New member
יא בן @#%$&^!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעוף מהפורום הזה!!!!!!!!!!!!!! כאן זה רק אנשים שאוהבים את הסדרה ואני מדגיש אנשים!!!!!! אתה בטח לא בן אדם אתה חלאה אפילו לחיה לא היתי משווה אותך
אתה הצלחתה לעצבן אותי יותר מש"ס!!!!!!!!!!!! קזבובו אני בשוק שעוד לא עשיתה משהו אם זה!!!!!!!!!!!!!!! או שפשוט אתה לא נכנסתה לפורום אבל שתראה את זה תעשה משהו

trunks ssj1

New member
עוד משהו אם היתי יכול הייתי

פותח לך את הצורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חתיכת זבל../images/Emo70.gif יא בן ז**ה מז***נת../images/Emo70.gif

בא לבקש עזרה, משמיץ את הסדרה ועוד מחכה שיגיבו להודעה שלך בחיוב ויתנו לך תשובה, יא חתיכת כולירע מזורגג! אני לא אכתוב קללות בכוכביות גם אם ימחקו לי את ההודעה! יא זבל מזדיין בתחת! הלוואי שתמות חתיכית חרא מסריח! הדבר שאני הכי שונא בעולם זה שבאים לבקש עזרה ועושים הכל כדי לא לקבל אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה פשוט ח-ו-צ-פ-ן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ash 1

New member
והבן %$&$@ הזה עוד כותב בכרטיס

האישי שלו שהוא אוהב להתעלל בחתולים! יא #%@^%$ שתמות אמן יא נאצי בן #@!^&$!!!

חתיכת הומו מזדרגג ופלצן!!!!!!!!!!!!

בטח אתה בכת השטן, הא?! יא חתיכת חרא של כלבים! אתה תיזהר ממני! עוד פעם אחת אני רואה הודעה שלך בפורום אני שולח לך וירוס והורס לך את המחשב! אני אחפש אותך ואת כל חברי כת השטן בכל הארץ ואני אפתח לכם את הפרצוף אחד אחד! יא בן זונה! מה פתאום אתה בפורום של בעלי-חיים? מחפש "חיית מחמד" כדי להתעלל בה, יא אוכל תחת, מחבק עצים!

Light woman

New member
איך אתה מעז לקרוא לו מחבק עצים?!?!!

מתעלל בחתולים מה? אני יכולה להגיש תלונה במשטרה שיפרצו לך למחשב ויבררו מי אתה וכל החברים החראות שלכם שמתעללים בחתולים! ככה אתה גדול על קטנים,מה? אולי אתה רוצה לפגוש אותי ואת אלברט? כלב רוטווילר מאוד נחמד. אולף במשטרה. נושך בפקודה. עכשיו מי יהיה גדול על קטנים?!?!?!?!!? אני אשרוף אותך בל"ג בעומר וארצץ לך את הגולגולת אם תיהיה לי עשירית הזדמנות!!!!! ואיך אתה קורא לו הומו? מסכנים ההומואים! הם לא כאלה רעים... והוא לא ראוי להיקרא חרא של כלב! בחרא של הכלב יותר אצילית ממנו! תישרף בגיהנום ילד מסריח ומחורבן, אם אפשר לקרוא לך בכלל ילד, אמן! לא אמרתי לאף אחד "הלוואי שתמות" אתה הראשון. ברכותי והלווא5י שזה יקרה במהרה ובעינויים קשים שלך.

KeNNy7

New member
הלוואי ימות הבן זונה

והנה הבאתי אוסף קטן של דברים עבורו: אמא שלך כל כך שמנה, היא משתמשת בכבשה בתור טמפון אמא שלך כל כך שמנה, היא לבשה חולצה עם איקס ונחתו עליה מסוקים אמא שלך כל כך שמנה, אנשים עושים גוגינג מסביבה אמא שלך כל כך שמנה, היא הלכה לסרט וישבה ליד כולם אמא שלך כל כך שמנה, היא שכבה על חוף הים ואנשים התחילו לצעוק שחררו את ווילי אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא שוכבת ועולים על הבטן שלה האוזניים מתפוצצות אמא שלך כל כך שמנה, צריך מפה כדי להזדיין איתה אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא הולכת למסעדה ומסתכלת על התפריט היא אומרת בסדר אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא הולכת עם מעיל גשם צהוב אנשים צועקים "מונית" אמא שלך כל כך שמנה, היא מגהצת את המכנסיים שלה על הכביש המהיר אמא שלך כל כך שמנה, היא עשתה בנגי והגשר טבע אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא עולה על המשקל יוצא פתק "המשך יבוא" אמא שלך כל כך שמנה, יש לה איזור חיוג משלה אמא שלך כל כך שמנה, ה לא יכל להגיד "ויהי אור" עד שהיא לא זזה אמא שלך כל כך שמנה, כל פעם שהיא הולכת לים, יש גיאות אמא שלך כל כך שמנה, הייתי צריך לקחת שני אוטובוסים כדי להגיע לצד הטוב שלה אמא שלך כל כך שמנה, היא מתעוררת בהמשכים אמא שלך כל כך שמנה, כשהיא עושה בנגי היא הולכת ישר לגיהנום אמא שלך כל כך שמנה, כל פעם שהיא הולכת עם עקבים, היא מוצאת נפט אמא שלך כל כך שמנה, היא נמצאת בשני אזורי זמן בו זמנית אמא שלך כל כך שמנה, ניסיתי לסוע מסביבה עם המכונית אבל לא היה מספיק דלק אמא שלך כל כך שמנה, היא לא מגיעה לכיס האחורי בגינס שלה אמא שלך כל כך שמנה, היא משתמשת ביערות הגשם בתור קיסמים לשיניים אמא שלך כל-כך טיפשה שהיא הלכה לסרט וראתה שכתוב "אין כניסה מתחת גיל 18" אז היא חזרה הביתה והביאה עוד 17 חברים אמא שלך כל כך טיפשה, לקח לה שעתיים לראות 60 דקות אמא שלך כל כך טיפשה, היא נדרסה ע"י מכונית חונה אמא שלך כל כך טיפשה צריך לחפור כדי להגיע למנת משכל שלה אמא שלך כל כך טיפשה היא ננעלה במכולת ומתה מרעב אמא שלך כל כך טיפשה היא שכחה את המספר של המשטרה אמא שלך כל כך טיפשה היא גורמת לביווס ובאט-הד להראות כזוכי פרס אוסקר לידה אמא שלך כל כך טיפשה כשאתה מצמיד איתה אוזניים, אתה שומע את הים אמא שלך כל כך טיפשה היא יושבת על הטלויזיה ומסתכלת על הספה אמא שלך כל כך טיפשה היא קפצה מהחלון אבל נפלה ללמעלה אמא שלך כל כך מכוערת, היא הצטרפה לתחרות כיעור ונפסלה בגלל מקצוענות אמא שלך כל כך מכוערת שמו את החבל בנגי על הצוואר שלה בטעות אמא שלך כל כך מכוערת היא נכנסה לבנק וגרמה והמצלמות בטחון הפסיקו לצלם אמא שלך כל כך מכוערת סבתא שלך הייתה צריכה להשתכר כדי להניק אותה אמא שלך כל כך מכוערת הממשלה הזיזה את ליל כל הקדושים ליום ההולדת שלה אמא שלך כל כך מכוערת היא גרמה לבצל לבכות אמא שלך כל כך מכוערת היא ניסתה להתקלח אבל המים ברחו ממנה אמא שלך כל כך מכוערת היא הסתכלה מחלון ונעצרה אמא שלך כל כך מכוערת היא שכבה על חוף הים וחתולים ניסו לקבור אותה בחול אמא שלך כל כך מכוערת אבא שלך לוקח אותה לעבודה איתו כדי שלא יצטרך לנשק אותה לשלום אמא שלך כל כך זקנה, אמרתי לה להתנהג בהתאם לגילה אז היא מתה אמא שלך כל כך זקנה, יש לה את מספר הביפר של ישו אמא שלך כל כך זקנה, כשה אמר ויהי אור היא הדליקה אותו אמא שלך כל כך זקנה, כשהיא הייתה ביסודי לא למדו הסטוריה אמא שלך כל כך זקנה, היא חייבת לישו 10 שקל אמא שלך כל כך זקנה, היא הכירה את מלך הבייגלה עוד שהוא היה נסיך אמא שלך כל כך נמוכה, אפשר לראות את הרגליים שלה בתמונת פספורט אמא שלך אוהבת טלויזיות, כי רק אותם היא יכולה להדליק אמא שלך דומה לדלת, פותחים אותה 70 פעמים ביום אמא שלך כל כך שרמוטה, החגורה משמשת לה גם חצאית האף של אמא שלך כל כך גדול, היא היתה כפיל של פינוקיו בסדרה המשקפיים של אמא שלך כל כך עבות, שהיא מסתכלת במפה היא רואה את האנשים

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

ואני חשבתי שאני ממציא ירידות טובות! עכשיו אני הולך לשנן את הירידות האלה עד שאני אדע אותם בעל-פה! תודה רבה קני, עזרת לי מאוד!

hyper beam

New member
אוי ב-א-מ-ת!

מישהו אמר לי במסרים לבוא לפה, ומה אני רואה? גרמתי למלחמת גוג ומגוג.. יאללה בואו ניישב את זה; בקשר לחייזר ירוק ומכוער ולגמד בלה בלה בלה, בסדר, לא ידעתי שאתם ממש אוהבים את דמויות הסידרה, אז בסדר, אני מתנצל. בקשר להתעללות בחתולים, זה חבר שלי בנה לי את הכרטיס האישי, ואני אפילו לא טרחתי לבדוק. סתם פעם הוא שאל אותי אם אני רוצה לאמץ איזה חתול אז אמרתי שאני ובעלי חיים לא הולכים ביחד, אז הוא סתם התחיל להגיד בצחוק בינינו שאני מתעלל בחתולים, סבבה, לא אכפת לי. אבל לא ידעת שהוא ירד כל כך נמוך. טוב, יש עוד משהו שאני צריך לדעת? נ.ב. קני, אחלה בדיחות! גרמת לי לצחוק!
מאיזה אתר זה?

עוד פעם אתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא ראית את ההודעה שלי? עוף מכאן מיד לפני שאני שולח וירוס שיחסל לך את המחשב בתוך פחות משעה!

למעלה