עזרה!

KeNNy7

New member
אני יכול להביא עוד דברים

על אמא שלו וכאלו מישהו רוצה

trunks ssj1

New member
על כמה אתרי בדיחות עברתה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

KeNNy7

New member
לא הרבה

אבל זה יפה נכון אני יביא בקרוב עוד..............

Light woman

New member
קני, האתר הזה ממש לא מדוייק.

בקללות ברומנית הם פשוט לא מבינים כלום! אני יודעת, והם פשוט לא יודעים רומנית. זו שפה ג´יברשית. אז, כמו שאני אוהבת להגיד ברומנית: "טו דה אנפשטה למטי!" to the anpashti lamti!

מזה????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אוקיי.....גוקו....נשמתי עיניים בית שחי פופיק שלי....שיער פרוע?!!!!!!!!!!!!!!!!!! חמזלו!!!!!!!!!! אין..מת הילד מתתתתת מתתתתתתתתתת! ( כבר לא מקורי נוכן?? אבל אני הכי מתכוונת לזה!)

ואוווווווווווווווו

כל הסדרה אמא שלך...בונא...ענקקקקקקקקקקק תביא עוד !

yoo

New member
../images/Emo2.gifאנשים! ואו ואו ואו!

אם כל כך קל להצית אותכם, גם אני אנסה! חחחחחחחח עכשיו ברצינות...מכירים את המשפט: "להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טמטומם של אחרים" ? אז פעלו לפיהו, למה? בגלל שהוא השיג את המטרה שלו, והרגיז אתכם יותר מקבוצת מרוקאים רעבה ביום כיפור חם (בלי להעליב אף אחד כן? ^^)

hyper beam

New member
*מוציא קליקים*

לנהל איתכם שיחה זה כמו לדבר עם... לא חשוב. עכשיו תעברו על השרשור מהתחלה עד הסוף ושימו לב: קודם כול, אני לא אשם בכלל. אני רק תיארתי איך הדמויות נראות בעיניי. ואז בא ראשון אש1, ובמקום לרמוז לי משהו או להגיד לי שיש אנשים בפורום שאוהבים (לי זה עדיין נראה מוזר) דמויות מסוימות, ישר הפנה אותי נגד מישהו, ואז כולם בזה אחר זה התחילו להגיד שאני משמיץ את הסדרה וידה וידה. לאחר מכן משום הגעתם לכך שאני שטניסט. עכשיו התנצלתי, אף על פי שלדעתי לא הייתי צריך, אבל אתם, הכלבים, לא סותמים ת'פה וממשיכים עם הקללות, שאגב, לא פוגעות בי בכלל, כי אני יודע שזה לא נכון, ול"רייסטלין מאגר", ירידה זה לא קללה, ירידה זה כשלוקחים תכונה פסולה של בנאדם ומתחילים לנפח אותה. אני למשל, יכול לצחוק על חלק נכבד כנראה (אע"פ שאני לא) על כך שהוא מאוהב בדמויות מצויירות, על קני שהוא שפוט וכנוע לדעותיהם של אחרים, אנשים נוספים שלא יכולים לדבר כמו בני אדם, ועוד. לאחר שערכתי בדיקה במשתמשים שלכם (הגעתי למסקנה שזה דבר די שימושי) הבנתי שהאלה שענו לי הם בני 12-13 בממוצע, ומכך שנהם פשוט לא בוגרים (נראה שאחרי הכול הגיל כן קובע), ואם הראשון שראה את ההודעה שלי היה קצת, קצת יותר בוגר הייתי כבר נפרד מפה לשלום מזמן. הבנתי שאתם חסרי תקנה וזה לא יעזור לכם, אבל בכל זאת אמרתי את כל זה. אני יודע שעכשיו יגיע מטח קללות, אבל עוד פעם, אני קצת בוגר מדי בשביל זה. נסו לחשוב על זה.

Light woman

New member
עלק בוגר. אתה חושב את עצמך?

אני מכירה ילד בן שלוש יותר בוגר ממך. ובטוח יותר חכם. בניגוד עליך, הוא יודע כמה זה 1 ועוד 1. קני שפוט לדעותיהם של אחרים? חה חה חה. עכשיו נחזור למציאות. בוא נעשה ניתוח כמו שעשית: על פי מה שאתה כותב, איך ש"ניתחת" את הדברים בצורה "ממש מדויקת" הגעתי למסקנה שכל אחד יכול להגיע עליה. אין לך מקום בפורום הזה. אין לנו מקום לשוויצרים מנופחים שחושבים את עצמם ומקללים ומעליבים. לך מכאן לחברי שלך בכת השטן, יא מאוס! (אני מתה על הקללה הזו, ילדה בכיתה שלי כל הזמן אומרת אותה) טו דה אנפשטה למטי ואל תחזור בכלל!

מה הקשר לקללות וירידות עכשיו, דביל?

אל תנסה לחפש תירוצים, אם היית חכם היית מודה ומבקש סליחה, כיי אתה זה שנכנס ואמר חייזר ירוק ומכוער, במקום זה יכולת להגיד חייזר ירוק ולתאר מה הוא לובש, ואותו דבר בקשר לגמד עם ה"ליפה" שלמי שלא הבין, זה היה קרילין ולא גוהאן. ואתה חושב שאנחנו לא בוגרים? אם היית נכנס לכאן ביום-יום ורואה את ההודעות הרגילות שלנו (אלה היו הודעות שנבעו מזעם ולכן לא היו חכמות במיוחד) אז היית מבין שאנחנו בוגרים יותר ממה שנראה לך. קני לא שפוט של אף-אחד ואני לא יודע מה גרם לך לכתוב את זה בכלל. ואני יודע להבדיל בין קללה לירידה וזה בסדר להעריץ דמויות מצוירות, יש המוני אנשים ברחבי העולם שמעריצים את מיקי המאוס, דונלד דאק וכל שאר הדמויות של דיסני. אז כאן מעריצים חייזרים ירוקים, אנשים עם שיער סגול, לוחמים שרירנים שמצילים את העולם ובחורות עם שיער תכול.

hyper beam

New member
שיט... זה עשה פעמיים. ומאגר...

מה הקשר לקללות? אני חוזר ואומר, תעבור על השרשור. בקשר להתנצלות- כנ"ל, תבדוק מחדש את השרשור. בקשר למכוער- חשבתי שכל הפורום שפוי, ולא העליתי על הדעת שמישהו מאוהב בדמות. וליפה זה שיער בצורה מוזרה, ומהזיבולים של אחי על דרגון, הבנתי שלקריל\רין אין שיער. בקשר לקני- כבר חזרתי בי ואמרתי שהוא לא שפוט, הוא כפוי. ובקשר למעריצים של מיקי מאוס וכל המאפיה שלו, אתה יודע מה משותף לכולם? הם בני 5!

hyper beam

New member
..."אמרה בת ה-12 שמאוהבת בTOON

תאמיני לי אני יודע כמה זה 1+1. וקני לא ממש שפוט, הוא יותר כפוי. למה שהוא יסתום את דעתו על החייזר הזה? למה שאת לא תסתמי על זה שאת אוהבת אותו, כמו בנאדם שפוי? אפילו אם, אם הייתי מאוהב בדמות מצויירת, הייתי משאיר את זה עמוק עמוק בלב. אני מקלל ומעליב? תקראי מחדש את השרשור. ומה קשור לכת השטן? כבר הבהרתי שאני לא מתעלל בחתולים. אולי לא אוהב אותם, אבל לא מתעלל.

hyper beam

New member
..." אמרה בת ה-12 שמאוהבת ב-TOON

תאמיני לי אני יודע כמה זה 1+1. וקני לא ממש שפוט, הוא יותר כפוי. למה שהוא יסתום את דעתו על החייזר הזה? למה שאת לא תסתמי על זה שאת אוהבת אותו, כמו בנאדם שפוי? אפילו אם, אם הייתי מאוהב בדמות מצויירת, הייתי משאיר את זה עמוק עמוק בלב. אני מקלל ומעליב? תקראי מחדש את השרשור. ומה קשור לכת השטן? כבר הבהרתי שאני לא מתעלל בחתולים. אולי לא אוהב אותם, אבל לא מתעלל.

אתה חתיכת בן-זונה עצבני, הא../images/Emo35.gif

מספיק, הבנו את הנקודה. נצחת, בסדר? אנחנו מרימים ידיים, אתה יותר חכם, יותר בוגר, יותר יפה ויותר נורמלי כי אתה לא מאוהב בדמויות מצוירות. זהו, המלחמה הסתיימה! עכשיו אתה מוכן לעוף מפה לפני שתחטוף
ותראה ככה:
בתודה, חברי הפורום התינוקיים.

ash 1

New member
אני חושב שהוא הבין את המסר...

ואני גם קצת מסכים איתו... היפר בים... אני מצטער שבמקום לענות לך יש הפנתי אותך מול חבריי הפורום אני מתנצל... אבל לדעתי יכולת לנסח את השאלה שלך בצורה הרבה יותר טובה ובלי להעליב אף אחד! זהו! תפסיקו לריב!

אנחנו הפסקנו, אתה לא רואה שהוא כל

הזמן חוזר ומשמיץ אותנו ואת לייט במיוחד בגלל הקטע עם פיקולו.

hyper beam

New member
בסדר

זה כל מה שרציתי לשמוע. רייסטלין, מה אני אשב שם ואתן לכם לדון בי כמה שאני זבל? אני רשאי להציג גם את הצד שלי! טוב אני עף מפה סופית כנראה. ביי

למעלה