*מוציא קליקים*
לנהל איתכם שיחה זה כמו לדבר עם... לא חשוב. עכשיו תעברו על השרשור מהתחלה עד הסוף ושימו לב: קודם כול, אני לא אשם בכלל. אני רק תיארתי איך הדמויות נראות בעיניי. ואז בא ראשון אש1, ובמקום לרמוז לי משהו או להגיד לי שיש אנשים בפורום שאוהבים (לי זה עדיין נראה מוזר) דמויות מסוימות, ישר הפנה אותי נגד מישהו, ואז כולם בזה אחר זה התחילו להגיד שאני משמיץ את הסדרה וידה וידה. לאחר מכן משום הגעתם לכך שאני שטניסט. עכשיו התנצלתי, אף על פי שלדעתי לא הייתי צריך, אבל אתם, הכלבים, לא סותמים ת'פה וממשיכים עם הקללות, שאגב, לא פוגעות בי בכלל, כי אני יודע שזה לא נכון, ול"רייסטלין מאגר", ירידה זה לא קללה, ירידה זה כשלוקחים תכונה פסולה של בנאדם ומתחילים לנפח אותה. אני למשל, יכול לצחוק על חלק נכבד כנראה (אע"פ שאני לא) על כך שהוא מאוהב בדמויות מצויירות, על קני שהוא שפוט וכנוע לדעותיהם של אחרים, אנשים נוספים שלא יכולים לדבר כמו בני אדם, ועוד. לאחר שערכתי בדיקה במשתמשים שלכם (הגעתי למסקנה שזה דבר די שימושי) הבנתי שהאלה שענו לי הם בני 12-13 בממוצע, ומכך שנהם פשוט לא בוגרים (נראה שאחרי הכול הגיל כן קובע), ואם הראשון שראה את ההודעה שלי היה קצת, קצת יותר בוגר הייתי כבר נפרד מפה לשלום מזמן. הבנתי שאתם חסרי תקנה וזה לא יעזור לכם, אבל בכל זאת אמרתי את כל זה. אני יודע שעכשיו יגיע מטח קללות, אבל עוד פעם, אני קצת בוגר מדי בשביל זה. נסו לחשוב על זה.