עזרה!

שיער ליפה...

שיער ליפה...רגע אני צריכה לעכל את זה...שיער ליפה..לוג´יטוש´ אין שיער ליפה!!יש לו שיער יפה...הוא מסתרק כל בוקר..טוב אולי לא כל בוקר..אבל הוא מסתרק!! מה זאת אומרת שיער ליפה...ופיקולו לא מכוער..הוא חמוד ^^

G0nz0

New member
שיטיבוי

ממה שהבנתי האיש הירוק הוא דנדה וזה עם הליפה הוא מר.שטן אז הוא לא ירד על פיקילה שלך לייט וזה משהו כמו סביבת סגת בו. האם מישהו נלחם באיש ורוד מוזר כזה?

שיטיבוי

New member
טוב.....

אז ככה: "LIGHT WOMAN"- לכי לטיפול. מה יש לך מזה שאמרתי חייזר ירוק ומכוער? את גילמת אותו או משהו? ובגלל שאני לא קורא ארמית לא הבנתי חצי ממה שכתבת. ול"SAIDINSTAIN"-הנפש הטובה של הפורום, אז ככה: יש שם אותו חייזר ירוק ומכוער עם אנטנות. אמרת שקוראים לו "פיקולו"? נראה לי ששמעתי את זה. והשני לא נראה כמו ילד, הוא נראה כזה איש נמוך עם ראש גדול מדי עם מצח באורך חצי מטר ושיער ליפה, ויש לו קול של חתול. הם מחפשים משהו שלא הבנתי בדיוק את השם, ומצטרף אליהם עוד מישהו גבוה עם תסרוקת פרועה. אם זה לא מזכיר לך פרק אני אנסה לפרט עוד

שיטיבוי

New member
טוב טוב WHATEVER

אז האיש המאוד גבוהה עם המצח הקצר והשיער הכי נורמלי שיש עף עם החייזר הבכלל לא ירוק והבכלל לא מכוער ומחפשים משהו, ואז בא הזה עם השיער הפרוע (והמראה הכי נורמלי, באמת), ואז הם מקשקשים כל הפרק, והגמד מתעצבן כמה פעמים, וזהו, בערך

שיטיבוי

New member
אני הולך לבדוק את ההודעות שלי

בפורום מנגה ואנימה. אין לי מושג על מה אתה מדבר אז אני אבדוק. אנשים מעריצים דמויות מצוירות?! עם כל הכבוד... CREEPY...

SaidinsTaint

New member
זה עדיין לא מספיק מידע...

על מה הם מדברים? איך קוראים לקובץ? אלה שלוש מהדמויות הראשיות - נדיר שהם לא מופיעים בפרק...

ash 1

New member
במה בדיוק שונה הערצת דמויות

מצוירות מדמויות בסרטים רגילים?

שיטיבוי

New member
כי יש אנשים......

ויש חייזרים. אפשר להעריץ אדם מצליח או דמות לחיקוי, אבל לא מפלצות מוזרות

שיטיבוי

New member
רגע זה נשמע שתלטני מדי

אפשר להעריץ מפלצות שעושות דברים מוזרים אבל זה מוזר

ash 1

New member
אני יודע איפו זה בערך...

איפושהו בין הפרק הראשון לפרק האחרון תחפש בטווח הפרקים האלה...

KeNNy7

New member
התנצלות

לא לא אל תרביצי לי אוי לא אל תשרפי אותי לא הצילו פפפפפפפפפחחחחחחח סורי שההתנצלות הזאת באה באיחור אני הייתי עסוק כי ראיתי את הסרט "האזור מת" ממש יפה עם עוד בלרה(גארליק ג´וניור)

קרניים

New member
שטיבו!!! יא חרא כנס לפה!!!

כמה דברים... אתה בא לפה... לפורום דראגון בול זי.. מה שכולנו מאוד מאוד מאוד אוהבים... קורא לפיקולו קר הרוח והמגניב הנאמקי שלנו... מפלצת ירוקה מכוערת... ומצפה שנעזור לך יא מסכן!!! זה כמו שאני יבוא אליך וידבר דברים רעים על הטלטאביז (מקווה שהבנתם) ואם לא היית מפגר... היית רואה שבתחילת הפרק... כתוב תשם!!! אני ראיתי סביבות.. 90 פרקים ולא היה אחד בלי השם בהתחלה... אז תראה תשם.. תגיד לנו.. ואז... נענה.. ותלך מכאן... אתה אתה אתה... אתה כמו יאגירובה... שמן מכוער פחדן (באופי כי לא ראיתי אותך) אז... זהו... *הצבע האדום של הראש מתחיל לחזור לקדמותו

ash 1

New member
כמה דברים...

1- אין צורך לקלל ("יא מסכן", "מפגר") 2- הוא במילא לא מכיר את יאג'ירובי אז אין טעם להשוות אותו אליו

KeNNy7

New member
אני רואה זה שרשור אני שיטבוי

אז יא מאינק יא בן$&^$% מה אתה בא לפה ורוצה עזרה בחוצפה ועוד קורא לפיקולו מפלצת ירוקה זה לא יכול להיות לקרוא לפיקולו מפלצת ירוקה אתה הגזמת זה אפילו יותר גרוע מהכינוי "בלרה" *יופי הם יאשימו אותו חי חי חי*

למעלה