עזרה.. :/

פלקירה

New member
gmv יקר

הבעיה האמיתית עם העמדה שאתה מציג היא החתירה שלך להגדרות ברורות ולשרטוט גבולות. את הנטייה הזו, שמקורה בעולם הסטרייטי כמובן (במובן הרחב של המושג), אימצו לצערי הומואים לא מעטים (לזכותן של הלסביות, העניין הרבה פחות רווח אצלן). סטרייטים והומואים דוחים בדיוק באותה הדרך, רק מכיוון אחר, את אפשרות הקיום של תופעת הביסקסואליות - ובשני המקרים, מקור המהלך הוא הנוחות שבקביעת גבולות חד משמעיים: אנחנו כאן, אתם שם, אין באמצע. רק שיש אמצע. יש בין לבין. יש גם וגם. והאמצע הזה הוא כשלעצמו חסר גבולות פנימיים - יש מלא אמצעים, מלא בין לבינים, מלא גם וגמים. ומכאן גם התשובה לשאלת ה'במי נבחר': במי שיגיע/תגיע קודם. מין, מגדר, ונטייה מינית לא רלבנטיים. האדם כן.

gmv

New member
אז באיזה אדם תעדיף ?

שמע, גם אני אוהב נשים, אני מאוד אוהב נשים ומעריץ אותן ברמות
היו לי חברות בגיל הנעורים ואני נמצא גם כיום בקשר נפלא של המון שנים עם מישהי...זה לא סותר כלום. אבל בזוגיות אני נמצא עם בחור כמוני, כי אני הומו ואני מרגיש את הקליק איתו ממקום אחר לגמרי ואמיתי לטבע שלי : )

פלקירה

New member
או שאתה חלש מאד בהבנת הנקרא

או, כדי לעשות לך הנחה, שאתה בוחר להתעלם או לא להבין מה שכתבתי רק כי זה נוח לך (או שאתה סתם מהאנשים המעצבנים האלה בתפוז שעושים כל מה שאפשר כדי לרשום על שמם שרשור ארוך). שיהיה. אני אבהיר עוד פעם אחת. בזוגיות שלי (במובנה המונוגמי-רגשי-אירוטי) שאלות המין והמגדר אינן רלבנטיות לבחירה. מה לעזאזאל לא ברור בזה? עכשיו די. תחסוך ממני את הקליקים שלך ואת הזוגי ההומו שלך ואת החברות שלך ואת ההערצות שלך. לא קשורים לשאלת 'ביסקסואליות כן או לא'.

SSAAMMEEYY

New member
להעריץ נשים לא אומר בהכרח להימשך אליהן

אני פגשתי בחיים לא מעט הומוסקסואלים שסיפרו לי על החברות שהיו להם בגיל הנעורים ושהם עד היום "מעריצים" נשים. הבעיה אצל ביפובים כמוך, שהם בטוחים שהסיפור שלהם, זה גם הסיפור של כולם הומוסקסואל ביפוב הוא בדרך כלל הומוסקסואל שהגדיר את עצמו כביסקסואל בגיל הנעורים, אחרי שגילה את המשיכה לגברים וזה כדי להתגבר על העובדה שהוא הומוסקסואל ככה זה פשוט יותר קל, מין "שלב ביניים" שכזה ואתה לא היחיד, אתה יכול לשאול כל הומוסקסואל נדיר שתמצא אחד שלא היה לו את אותו "שלב ביניים" אם בכלל... וזה תקף כמעט לכל הומוסקסואל אבל שוב, זה לא אומר שהסיפור שלך זה הסיפור של כולם אם השלית את עצמך שאתה ביסקסואל כדי להתגבר לא אומר שאתה צריך לחשוב לגבי כל ביסקסואל "גם אני הייתי בשלב הזה" אני זה אני, אתה זה אתה, וככה לגבי כל אחד אחר.

SSAAMMEEYY

New member
בוא נתחיל מזה

שבחרת בשרשור הכי לא מתאים לפתוח את הדיון הזה. (אחרי הכל מישהו בא כאן לפרוק ואתה מכניס פה את הסטיגמה שאתה מודה בזה שהיא דעתך האישית יפה לך שאתה לא מאמין ב"דו מיניות" אבל יש מקומות אחרים לדון בהם על זה). אתה בטח מצפה שאני יוכיח לך שאתה טועה. אבל נראה לי שחבל בכלל לנסות כשאתה כלכך בטוח בעצמך. אפשר לשאול מאיפה הבאת את ה"עובדות" האלה? עשית עבודת מחקר כלשהי מעבר לגברים שאתה פוגש? מאיפה הבאת את ה"עובדה" שכל גבר שמגדיר את עצמו כביסקסואל(לא אומרים דו-מיני) מעדיף גברים מנשים?! אני יכול להביא לך 1000 דוגמאות לאנשים שמעדיפים נשים ובכל זאת יש להם רק משיכה קטנה לגברים אחת מהם זה אני, שאני מעדיף נשים, וכמעט כל הזמן העדפתי נשים. ומאיפה הבאת את ה"עובדה" שכל ביסקסואל מחפש רק גברים?! מצטער, אבל לא נראה לי שאתה בכלל יודע על מה אתה מדבר. גם טענת כאן שביסקסואלים בסוף מתחתנים עם אישה. זה לא תמיד נכון, אבל מה לעשות, ככה זה, אם היית נמשך גם לנשים אולי היית מבין. זה כמו שסטרייט יעדיף מתוך 2 בנות את זאת שיכולה להביא ילדים. אז תן לי לחשוב מאיפה הבאת את ה"עובדות" האלה... אה, נכון, רשמת: (כבחור הומו, שניפגש עם בחורים, שחלקם טענו כי הם "דו-מיניים", אני יכול להגיד...) תן לי לנחש, אטרף? בכל מקרה, פעם הבאה שבא לך לזרוק שטויות באוויר, תעשה את זה בשרשור מתאים, או שתפתח אחד בעצמך. שבוע טוב.

תוספת להתלבטות

אני בדיוק במצב שכתב הבחור כמו שאתם יודעים . גם לי אין ניסיון בקשר. אני רוצה בזמן האחרון ליצור קשר רומנטי (ולא מיני בשום אופן) עם גבר אבל יש את החשש הגדול של יציאה מהארון או שזה יתייג אותי כהומו. זה בעייה כי אני לא רוצה שחוץ מאותו בנאדם יידעו.. וזה קצת בעייתי להסתיר במיוחד א האדם השני מעורבב בקהילה או מוצהר וכו' עצות להתגבר על זה?.. :) ליעד

SSAAMMEEYY

New member
היי ליעד

הרבה מאיתנו נמצאים באותה דילמה. אנחנו נמשכים ל 2 העולמות אבל לפעמים זה יוצא אחד על חשבון השני. גם לי היה את הפחד שקשר עם גבר יהרוס לי כל סיכוי לקשר עם אישה. וגם אני בארון, בדיוק מאותה הסיבה. לדעתי זה גם נכון שביסקסואלים לוקחים סיכון יותר גדול מהומוסקסואלים כשהם "מתערבבים" בקהילה. כי כשמוציאים הומוסקסואל מהארון הוא מקסימום יריב עם המשפחה וינתק קשר עם כמה חברים אבל לנו זה גם עלול לפגוע בזוגיות בעתיד. אני הייתי יוצא למועדוני גייז, פאבים, מסיבות, ארועים. עדיין לא קרה שהארון שלי קיבל נזק כלשהו כתוצאה מכך שאר האנשים שמגיעים למקומות האלה גם הם בארון או שהיו בארון בעבר הם כולם היו באותו מצב של פחד שמישהו יגלה, ולכן הם תמיד יבינו את זה אחרי הכל, הם היו (או שהם עכשיו) בערך במצב שלך, לא? גם תמיד הבן זוג יכול שלא להגיד את השם שלך לחברים שלו אני בטוח שהוא יוכל לכבד את זה. שיהיה בהצלחה :)

SSAAMMEEYY

New member
שלום לואי

קודם כל, ברוך הבא לפורום ביסקסואלים
אתה ממש לא לבד כאן! הסיפור שלך ממש מזכיר לי את הסיפור שלי גם לי הייתה תקופה של בלבול וחוסר וודאות וזה קורה כאן לכולנו, להיות ביסקסואל זה באמת מבלבל לפעמים וככל שתנסה יותר להגדיר את עצמך זה רק יוסיף לחוסר הוודאות מה גם שלפעמים לחלק מאיתנו יש תקופות של משיכה יותר לבנים/בנות (בקישור אתה יכול לראות את הדיון הראשון כאן על זה) ככה שזה אף פעם לא מדוייק. להקים משפחה אתה תוכל תמיד, אם אתה נמשך לנשים אין לך סיבה שלא ואין שום סיבה שתפסיק להימשך לנשים אתה תמיד יכול להתנסות עם גברים ונשים כדי להבין קצת יותר את המשיכה שלך ל2 המינים חוץ מזה שזה לא תמיד הכרחי בשביל לדעת למה אתה נמשך. סך הכל, יש לך את האפשרות ליהנות מכל העולמות אז תחשוב על זה כמשהו חיובי
אתה מוזמן להמשיך ולכתוב כאן, ולעדכן אותנו בכל מה שקורה איתך שיהיה לך שבוע מקסים

למעלה