עזרה.. :/

לואי23

New member
עזרה.. :/

שלום, אני חדש פה ואני צריך עזרה... כבר כמה שנים (בערך מכיתה ו'- ועכשיו אני יב') אני לא יודע מה אני... דו מיני או הומו או סטרייט. לא היה לי קשר עמוק עם בת אבל אני רוצה להקים משפחה ולהיות אבא, אבל מצד שני אני נשמך לגברים בטירוף... אבל גם איתם אין לי ניסיון כלשהו- רק התאהבות וירטואלית. אז מה אני ומה אני עושה? אולי אני דו? אני אהנה משני העולמות? לא יודע מה קורה איתי... אני ממש אוהב בנים, אבל אחרי שאני גומר מול סרט פורנו אני קצת נגעל ואומר שאני לא אעשה את זה שוב, אבל אח"כ חוזר לזה... אבל אני לא יכול לראות לסביות למשל... אבל זיונים רגילים כן... אני ממש נואש!!!!!!!! עזרה בבקשה :(

אוהדאדם

New member
בבקשה אל תתיאש

מה שאתה עובר אינו חסר תקווה, ואתה לא לבד. להכיר במיניות שלנו זה תהליך מלא תהפוכות ובלבולים וצעדים קדימה ואחורה... הכי חשוב הוא להירגע ולזכור שכרגע, אתה לא מתחייב לשום דבר ולא חייב שום דבר לאף אחד. שמות ותוויות זה חלק חשוב מהחיים שלנו ועוזר לנו להתמודד עם דברים, אבל זה הכול: דברים שעוזרים לנו. זה יפגע בך אם תרגיש שאתה "חייב" לעשות משהו רק בגלל שהחלטת שאתה סטרייט או הומו או ביסקסואל. בגיל 16 היה לי חלום אירוטי על גבר בפעם הראשונה; גם אני תהיתי אם אני הומו או לא, ומה אני "צריך" לעשות. עזר לי מאוד שהייתה לי חברה מאוד טובה שיכולתי לדבר איתה על הדברים הללו. אם יש חברים שאתה מרגיש בנוח לדבר איתם, מה טוב. אם לא, אל תכריח את עצמך. המיניות שלך היא עניין אינטימי ופרטי, ואתה לא חייב לשתף בה אנשים. אם אתה מרגיש שאתה רוצה להתייעץ או לשתף, אתה מוזמן גם לשלוח הודעות בפרטי, ואני אשמח להקשיב ולסייע. עבורי, אישית, שיתוף חברים מאוד מאוד עזר - בין השאר בגלל הפרכת החשש המובן של "מה תגיד הסביבה". הדרך שעזרה לי לבחון את הנושא הייתה לצאת עם בחורים; היום, כשיש אינטרנט ופורומים וצ'אטים ואתרים כמו אטרףדייטינג ודומיו, זה מאוד פשוט. לא נכנסתי למיטה עם הבחור הראשון שפגשתי; להיפך. עם הבחורים הראשונים שפגשתי לא עשיתי הרבה יותר מלהתנשק. אבל זה היה לי נעים, אז המשכתי לעשות את זה. אם תפגוש בחורים, ויהיה לך לא נעים, אתה לא חייב. גם אל תרגיש שבגלל שבטלפון או בצ'אט אמרת דברים מסוימים, אתה חייב לפעול לפיהם. כמו שכתבתי בהתחלה, הכי חשוב הוא לא לעשות דברים כי אתה מרגיש "חייב" לעשותם. כמו שאמרתי, היה לי נעים להיות עם בחורים, ובאמת הטרידה אותי המחשבה, "מה אני"? הרי מכל עבר נאמר לי שיש שמות ויש תגיות, ואתה אמור להיות כזה או אחר: הומו גר בשינקין ולובש חולצות צמודות ועושה הרבה סקס וסטרייט גר ברמת-גן ולובש ג'ינס ויש לו חברה צמודה. אז או שאני כזה או שאני כזה, לא? אבל לא משנה כמה ניסיתי, לא הצלחתי להישאר במקום אחד לאורך זמן. הייתה לי חברה והיה לי חבר. היו לי סטוצים כאלו והיו לי סטוצים כאלו; בסופו של דבר, הפסקתי לנסות. זה לקח כמה שנים, אבל כשהפסקתי לנסות להגדיר את עצמי, נשמתי נשימת רווחה. הבנתי, בסוף, שאני לא חייב שום דבר לאף אחד. אם יצאתי עם בחור, יצאתי איתו, ואם יצאתי עם בחורה, יצאתי איתה. ועל זה סיפרתי לחבריי ועל זו סיפרתי לחבריי. ואם מישהו עשה פרצוף מבולבל ושאל "אז מה אתה?" משכתי בכתפיים והמשכתי הלאה. זה היה לפני שנים - והיום אני מרגיש בנוח לקרוא לעצמי גבר ביסקסואל. אבל אם מחרתיים אפגוש את גבר חלומותיי ואבלה את שארית חיי איתו, ולעולם לא אסתכל על בחורה אחרת - אז מה? אז מישהו ישלח לי עותק של ההודעה הזו ויגיד "אבל, אוהד! אמרת שאתה ביסקסואל! מה עם נשים?" כנראה שלא. אל תישאר לבד עם המחשבות הסיבוביות האינסופיות בראש שלך; תצא ותפגוש אנשים, תדבר איתם, תגלה מה אתה אוהב דרך זה ותזכור שאף כי המשפט הזה לא שכנע אף בן 17 בהיסטוריה של האנושות, הזמן באמת יעזור.

אחת התגובות הכי מדהימות, חכמות, בוגרות

אנושיות ,מדויקות, ומעמיקות שקראתי בחיי. רואים שאתה באמת אוהד אדם.. ואתה אדם מדהים בעצמך ! לקחתי לגמרי את התגובה אליי כי אני בדיוק באותו מצב שרשם הבחור ואני רוצה לאחל לך רק טוב כי מגיע לך :) תודה !!!!!!

kaya777

New member
היי לואי,

קודם כל, תרגע.זה הכי חשוב... אתה עכשיו בהתחלה של תקופה מאוד מעצבת ומיוחדת. אתה מסיים תיכון ונכנס לחיים אחרים. חיים עם הרפתקאות, תובנות, התנסויות חדשות. לאט, לאט אתה תבין מה אתה. אין לך מה לדאוג, אתה עדיין לא במקום של להחליט. אם בסופו של דבר "יתגלה" לך שאתה בי\הומו, אז גם זה בסדר. אתה תקבל את זה יותר טוב, עם ההתבגרות שלך וההבנות שלך. מי אמר שספק זה דבר רע? :) תהנה ממנו. מקווה שעזרתי קצת. יום טוב.

Mrs Hutchinson

New member
עזוב תגיות

בנאדם, תגיות זה לא תמיד טוב. תעשה מה שעושה לך טוב, אל תשפוט את עצמך. לי לקח... שלוש שנים בערך להבין מה אני, ובדרך די מאוד כואבת ועצובה. פשוט קח ת'זמן, כל החיים לפנייך. don't worry :)

זה לואי 23

שיניתי את השם... תודה חבר'ה, עזרתם לי המון!!! במיוחד לך אוהדאדם. תודה :)

וואו זה מדהים אותי ! זה כאילו אני כתבתי את

מה שאתה כתבת! אתה לא מבין כמה אני מסכים עם כל מילה ונמצא באותו מצב.. רק שאחרי כמה זמן מתחילים להתרגל ל-חוסר הגדרה- היא ההגדרה :).. ואני גם בגילם בערך.. טוב לדעת שיש אנשים באותו מצב כי בסביבה האמיתית פחות מדברים על זה וכל אחד רוצה להיות הומו או סטרייט :)\ בהצלחה...

שמח שעזרתי :)

עכשיו אני יודע מה לעשות ולא להתייאש. אתה מוזמן לדבר איתי אם קשה לך, זמין תמיד :)

gmv

New member
אני בטוח שיבואו הרבה תגובות אחרי מה שתקראו

בהודעה שלי, אבל חשוב לי להגיד את דעתי בנוגע לנושא הביסקסואליות. כבחור הומו, שניפגש עם בחורים, שחלקם טענו כי הם "דו-מיניים", אני יכול להגיד שאני לא מאמין בדו-מיניות. מה זה בעצם דו מיני ? זה אדם שנמצא בדילמה מול עצמו בנושא המיני. כל ילד או ילדה גודלים לחברה שבה הם מכירים במושג "גבר ואישה" ולא "גבר וגבר, אישה ואישה". אחרי שהם מתבגרים וההורמונים מתחילים להיכנס לתודעה, אותם האנשים שמרגישים שונים בנטייתם מלכתחילה, שואלים את עצמם "האם אני הומו, סטרייט או דו ?". ובכן, התשובות הן כאלה: א' - אתה הומו. ב' - אתה מכיר במושג "גבר ואישה = חתונה וילדים" וזה עניין של סטרייטים. ג' - אתה תוהה שאתה דו, כי הרבה יותר נוח כרגע לא לקבוע חד משמעית שאתה משהו מוגדר. עובדה - כל גבר "דו מיני" (כהגדרתו) נמשך ומעדיף גברים מנשים. כל גבר "דו מיני" (כהגדרתו) מחפש לעצמו סטוצים וקשרים עם גברים ולא נשים. גברים דו מיניים שבסופו של דבר מחליטים להישאר לחיות עם נשים אלה גברים שמבינים כי הרבה יותר יהיה להם נוח וטוב לחיות במסגרת משפחתית עם אישה , ולא להישאר לבד ולחיות חיים אומללים ללא משפחה וזוגיות. אני מאמין שכולנו דו מיניים , אבל באופן שונה ממה שנהוג להגדיר היום כנטייה לשני העולמות. אני מבין את זה בדרך אחרת שיהיה לי קשה להסביר במילים. אבל אגיד את זה בפשטות: כולנו חלקיקים מנשמה אחת, ולכן טבעי מאוד שיכולנו מחוברים אחד לשני. מכאן המושג "דו מיני" יכול להיות מאוד ברור, אך לא כהגדרה לנטייה מינית, אלא כחיבור בין נשמות.

גיאצו89

New member
אז רגע

נשים בצד את הקטע המרגש על נשמות. אני רוצה שתסביר לי מה קשה לך לקבל כשאני אומר שאני נמשך לגברים ולנשים במידה שווה. אתה מסתכל על זה מצד של מה החברה תגיד, ונכון, אני בטוח שיש המון גייז שיגידו שהם ביסקסואלים רק כדי להרגיש טוב יותר לגבי עצמם או שהחברה לא תסמן אותם בצורה מסויימת. לדעתי זה שטויות, ולדעתי זה נעלם גם אחרי זמן מה, לא סיבה מספיק טובה להחריב מגדר שלם.

gmv

New member
אז רגע

נשים בצד את הקטע המרגש על אהבתך הכנה אני רוצה שתסביר לי מה קשה לך לקבל כשאני אומר שאני חושב אחרת ממך ? אני לא מתכוון להתעסק בחיים שלך ולא של אחרים כמוך... אתה יכול להגיד לי מה שבא לך ואני אקבל הכל, זה לא ישנה את דעתי בנושא. אתה אוהב גברים ונשים במידה שווה ? טוב לך עם זה, אז יופי! שאלה לי אלייך: למרות שאתה אוהב את שני המינים במידה שווה, אבל כידוע לך, ניתן להיות במערכת יחסים זוגית רק עם מישהו אחד מהם, מי היית מעדיף שיהיו איתך בזוגיות המיוחלת והרצויה ...גבר או אישה ? תשתדל לענות בלי להתפלסף, פשוט תשובה כנה מהלב. אני מחכה

אוהדאדם

New member
למה אתה אומר

שלא משנה מה הוא יגיד לך, זה לא ישנה את דעתך בנושא? זה נראה מהניסוח כאילו אתה לא באמת נמצא בשיחה - אתה עומד על במה ונואם, והקהל יכול לצעוק לך מה שהוא רוצה, אתה תסיים לומר את מה שבאת לומר...

gmv

New member
לא נכון הבנת אותי..

אני בשום אופן לא שם את עצמי בעמדה של נואם, והקהל יכול לצעוק מה שבא לו. ההפך הוא הנכון - אני נותן לכל אחד את הבמה להביע דעתו, ואני בהחלט מקשיב ומקבל כל דעה שלו (שלך).

אוהדאדם

New member
אני דווקא חושב שהבנתי אותך מצוין

אם אתה מקשיב ומקבל כל דעה, בלי לשפוט אם היא נכונה או לא לדעתך, או בלי להחליט אם היא צודקת או לא צודקת לדעתך, אז הרי שהדעה הזו מחליקה מעלייך כמים מעל קיר בטון. זו יכולה להיות מטרה של שיחה, בוודאי; אפשר להגיד "אוקי, העץ הזה מטרתו היא להציג תפיסות שונות של ביסקסואליות, וכל מיני גברים יגידו מה זו ביסקסואליות לדעתם, והקהל ייקח מזה מה שהקהל ייקח מזה", ואז זה פאנל ולא דיון, ואין ספק שיש הרבה מאוד שיחות שנראות ככה, כך שאני מבין את מקור הבלבול. אז, כאמור, מדובר בסדרה של הרצאות מקבוצה של מרצים, וכהרצאה, יש כמה פגמים בהודעה שלך. אבל אם כתבת את ההודעה שלך כדי להתחיל שיחה, כדי לשמוע ולהשמיע, אזי שהאמירה "לא משנה מה תגיד, דעתי לא תשתנה" היא אמירה מזעזעת בהקשר הזה. אגב, זה לא קשה לראות מדובר דעתך לא תשתנה: אתה מפריד בין אלו שחיים בזוגיות אמיתית, לשיטתך, שזה רק גבר ואישה, למי שחיים בזוגיות פגומה, זוג גברים. כל גבר שיכתוב כאן ויטען שהזוגיות עם גבר יכולה להיות שלמה ואמיתית עבורו כמו הזוגיות עם אישה, יהיה גבר שמשלה את עצמו ולא מבין על מה הוא מדבר, בעינייך. כמו כל בן אדם שרק רוצה להשמיע ולא לשמוע, גם ההודעה שלך אומרת בעיקר דברים עלייך ופחות דברים על אנשים אחרים. היא אומרת שאתה כמה למשהו שאתה לא מקבל, שאתה נמשך לגברים ורוצה להיות עם גברים אבל מקנא במה שלזוגות הטרוסקסואליים יש בסביבתך. אני מבטיח לך שאם תקבל את העובדה שזוגיות שלמה ואמיתית יכולה להתקיים בין שני גברים, אז ישתפרו סיכוייך פלאים כדי למצוא אותה. בגלל שאני מאמין שלא טוב היות האדם לבדו, אני מאחל לך שאכן תעשה זאת. גם לך מגיע להיות מאושר.

gmv

New member
אוהדאדם יקירי

קודם כל, תודה על השיתוף במחשבה שלך : ) לא עשיתי שום הפרדה, בסה"כ כתבתי שישנם גברים הומואים שבוחרים לחיות במשפחה עם אישה וילדים, במקום לחיות עם גבר שתואם לטבע האמיתי שבהם. כל אחד מסיבותיו האישיות, ומה שמרגיש לו נכון . אתה קורא לעצמך גבר דו מיני, שמתאים לו לחיות בזוגיות אמיתית ושלמה עם גבר או אישה, כן ? אז בוא נניח וניתנת לך הזדמנות לבחור עם מי תחיה חיי זוגיות שלמה ומאושרת לכל החיים... במי אתה בוחר...גבר או אישה ? אני אשמח שתענה על זה בכנות : ) והכי חשוב בכנות לעצמך ולא לי אפילו. אוהדאדם, תודה רבה על הדמיון המפותח שלך בנוגע לחיי, אבל ברצוני לתקן אותך בכמה דברים, שכנראה אני מכיר הרבה יותר טוב ממך על עצמי : ) אוקיי ? מאז שאני זוכר את עצמי, תמיד אהבתי את מה שיש לי בחיים. אני בן אדם שאוהב את הדברים הכי קטנים שאפשר לא לשים לב אליהם, אבל הם גורמים לי לאושר גדול
באותה מידה אני תמיד שמח עבור מה שיש לאחרים, ומשתדל גם להעניק אם חסר בתקווה שזה יגרום לאותו בן אדם לחייך, כי לא הרבה אנשים יודעים לחייך מהלב, וזה מאוד מאוד חשוב לכולנו - חיוך
אני חי כמעט 10 שנים באהבה גדולה וטהורה עם בן זוגי לחיים
בן אדם מקסים שעבר איתי כלכך הרבה ותמיד נמצא לצידי, אוהב ומעריך אותי בגלל מי שאני. בן אדם שאיתו אני מתעורר ומבלה כל יום בשמחה, והולך לישון כששנינו עוטפים אחד את השני בחיבוק הכי אוהב בעולם! אתה יודע מה ? צדקת, אני מאוד מקנא, אבל מקנא בעצמי
ואם הרגשת שאני כמה למשהו, אז אני כמה שגם לך ולכל האנשים האחרים יהיו חיי מאושרים, מכל הלב אני מאחל את זה
ולגבי האושר עצמו - הוא זמין עבור כל אחד מאיתנו כל הזמן. הוא לא תלוי בדבר ולא בשום גורם חיצוני - האושר נמצא אצלנו תמיד, רק מחכה שנתבונן אליו פנימה
יום טוב והמון אהבה

Unrelated

New member
ביפוביה קלאסית

gmv יקר, מה שאתה עושה פה זו אם-אמן של כל הביפוביות: הכחשה של העובדה שיש כזה דבר ביסקסואליות. אתה מדגיש שוב ושוב את אלמנט הבחירה, כאילו הוא רלוונטי פה למשהו. ביסקסואליות אינה מוגדרת על ידי האדם שאנחנו איתו/ה במערכת יחסים, או על ידי מי שאנחנו שוכבות איתו/ה - ביסקסואליות היא פוטנציאל משיכה. אם יש באדם מסוים את הפוטנציאל להמשך ליותר ממין ו/או מגדר אחד (גברים, נשים, טרנסים, טרנסיות, ג'נדרקווירס, אינטרסקס וכן הלאה), והוא מגדיר את עצמו ביסקסואל, הרי שהוא ביסקסואל. אגב, המשיכה הזאת לא חייבת להיות בו-זמנית ולא חייבת להיות באותה עוצמה - יש הרבה ביסקסואליות/ים שחוות את המשיכה שלהן בתקופות, וכל פעם נמשכות/ים יותר למין או מגדר אחר. אגב, גם ביסקסואלית שנמצאת 30 שנה עם אותה בת זוג, היא עדין לא לסבית - היא ביסקסואלית. העובדה שהיא בחרה בבת זוג לא אמרה שהיא בחרה בזהות לסבית, גם אם היא הכי מונוגמית בעולם. ואגב מונוגמיה, אתה מתייחס לשאלה הזאת כאילו אין כאן שאלה בכלל (ויש כאן שאלה גדולה מאוד). אתה גם לוקח כמובן מאליו את ההשערה המפוקפקת שכולנו רוצות ורוצים משפחה, ילדים, חתונה, משכנתה ושאר ירקות הטרונורמטיבים. אז - לא, תודה. בהחלט לא כולנו, בהחלט לא חובה, ובטח ובטח שלא מובן מאליו. אתה גם מתייחס רק לגברים ולנשים. אני תוהה, אם אספר לך שאני במערכת יחסים פוליאמורית ("פתוחה") עם טרנסג'נדרית (ויש לי עוד א/נשים בחיים, ממגדרים שונים), האם תגדיר אותי לסבית או סטרייטית? או אולי אני פשוט "עוד בשלב", כי ביסקסואליות פשוט לא החליטו במי הן מעוניינות, כמו שאני עוד לא החלטתי מיהי "האחת והיחידה" בחיי? אז סתם לידע כללי: ביסקסואליות קיימת. ביסקסואליות היא זהות. ביסקסואליות היא לגיטימית וראויה לכבוד ולהכרה. ורק למען הרחבת הדעת והמידה הטובה, הנה עוד קצת לינקים בנושא: אין כזה דבר ביסקסואליות! - מאת ניר כץ ביסקסואליות - מיתוסים ואמונות טפלות - פרי עטי ביפוביה מבית - פרי עטי (מה לעשות שרוב המאמרים באינטרנט על ביפוביה הם שלי... >.>) ושמתי עוד קצת למטה, כי מסתבר שלתפוז יש מגבלה על כמות הלינקים שאפשר לשים בהודעה (רק שלושה). ובברכת תוציא את הראש מהתחת, יש קצת שמש בחוץ, שירי

לדעתיי

יש בזה משהו במה שאתה אומר כי אצלי המשיכה לגברים המינית היא בהחלט יותר טבעית והמשיכה לנשים היא יותר מהשנה האחרונה ויותר "נרכשת" . אבל עדיין.. זה בעייתי במיוחד בגלל שההתנהלות שלי עם נשים בכל מה שקשור לחלק הריגשי ולא המיני יותר חזק והצורך במשפחה בעתיד כמובן הוא משהו שאני כן חושב עליו. זה כמו כשהייתי קטן ושנאתי לאכול אבוקדו ועכשיו אני מטורף על זה.. או שלא? קיצר זה לא שחור ולבן בעיניי אבל אני כן מסכים באיזשהו מקום.

gmv

New member
אז איפה בדיוק אתה מתלבט ?

אתה בעצמך רואה שזה תוקע אותך, כי אתה מסרב להודות באמת לעצמך, כי יש לך עדיין התלבטות בקשר לחיים שלך בעתיד. אתה לא לבד, זו בעיה של רוב האנשים עם מחשבות כמו שלך : ) מנחם קצת ? הדגומא שהבאת על אבוקדו, זו דוגמא מעולה לבגרות. ככל שאתה מתבגר, וכמו שהגוף שלך עובר שינויים מילד לגבר, ככה גם הטעם שלך וההסתכלות שלך משתנים בהתאם. כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שלי, ישנם הומואים שחיים עם נשים + ילדים ומרגישים שזה מתאים להם, מאשר לחיות עם גבר שמתאים למי שהם בפנים. זו אופציה טובה אם מרגישים שהיא נכונה לנו.

למעלה