עזרה~

Ayelet chan

New member
עזרה~

חשבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שלהכין את החלקים (אני מדברת על החלקים מברזל לא כולל הכנפיים, הכוונה גם לקולר על הצוואר וגם המקום של היד) האלה-> (התמונה) מברזל זה בערך בלתי אפשרי. לדעתכם זה יהיה בסדר אם זה יהיה מויניל\בד אחר בצבע דומה? או שנראה לכם שפימו שיראה טוב? או שיש לכם רעיון אחר חוץ מברזל? (ושאף אחד לא יציע חמרן, כבר ניסיתי. XD) תודה לעוזרים. :)

CibiHeart92

New member
פימו יתפרק!

ובד לא יתן את המראה הקשיח כמו שצריך....... טרי? ארז? סער? השמיעו קול!

evening rose

New member
תלוי בסוג הפימו..

רגיל יישבר בטוח, אבל לגמיש יש יותר סיכוי. :)

evening rose

New member
פימו שהופך ל(סוג של)גומי קשיח אחרי אפייה.

קוראים לזה Sculpey, נדמה לי. לצערי השתמשתי בחבילה האחרונה שהייתה לי, אז אני לא יכולה לצלם אותה, אבל מוכרים את זה בדרך כלל איפה שמוכרים פימו רגיל. השתמשתי בזה עכשיו כדי להכין את הכתר לפורים, אבל הייתה תקופה שהייתי מכינה ממנו גם צמידים. :)

saarshemer

New member
sculpy הוא מותג אחר מפימו...

ואכן ישנו סוג גמיש.....לא כולם גמישים אומנם.... ולא הייתי מתחיל לחשוב בכיוון של להשתמש בחומרים מסוג זה מפניי שהם דורשים אפייה ולפעמים משאירים שמנונייות לא רצוייה

evening rose

New member
טוב, כתבתי סוג של. P:

אלה שהשתמשתי בהם היו גמישים, אבל, טוב, לא יודעת. אני משונאי הפימו, אז אין לי הרבה סמכות בעניין. D:

Ayelet chan

New member
נשמע ממש שימושי

רק הבעיה היא להכניס את כל הצורה הענקית הזאת לתנור. XD אבל תודה בכל מקרה!

rukia chan

New member
אני מסכימה עם מה שנאמר מעליי

שפימו זה סיכון. גדול. לגבי מה שעל השמלה אני לא יודעת, אבל הצעתי לך כבר לכנפיים: חוט ברזל חזק יעשה את העבודה. השתמשתי בזה לכנפיים בתערוכה שלי, זה נהדר. יש בחנויות אייס וכל מיני עשה זאת בעצמך אחרים, חנויות חשמל, ואם את ממש לא מוצאת, לחברים של המשפחה שלי יש חנות שמוכרת כאלה, אני אבקש מהם להביא לך ותחזירי לי כסף.

XannieChan

New member
wood board

ממנו ליצור את הצורה שאת צריכה וכאלה, אבל בגלל שזה ממש דק בתמונה יש סיכון לשבירה לדעתי

XannieChan

New member
לצייר על משטח את מה שאת צריכה בחתיכה אחת

למרות שיש דרכים יותר "טכניות" ולנסר את זה

Ayelet chan

New member
לא הבנתי איך זה אמור להיות גמיש. XD

על הגוף שלי~ אבל תודה בכל אופן אלונה, וגיא~ D:

למעלה