עזרה~

Ayelet chan

New member
כי זה אמור להיות על הגוף שלי~

ואי אפשר לשים את זה על הגוף ושזה יתקפל וזה לא יהיה נוח

Ayelet chan

New member
אההההההה

חשבתי שהתכוונת לכל המחוך. XD אבל כתבתי שאין לי בעיה עם הכנפיים, אז זה לא משנה, תודה. ^^;

saarshemer

New member
בקשר לעיצוב הספציפי הזה.....

אני לא חושב שכדאי לך לקחת צאנס עם העיצוב הזה של הכנפיים מכיוון שלפי מה שנראה לי, לא תוכלי להיכנס עם זה לכנס עצמו ולהסתובב עם הכנפיים.....העיצוב הספציפי הזה מילולית יכול למישהוא את העין כמו שבכנס שהיה בעזריאלי (שניסיתי לשכוח אותו כליל) לא אפשרו לי להסתובב עם הכנפיים הראשונות שהכנתי.. לכן אני לא חושב שיהייה חכם לקחת את הסיכון.....אולי לפוטושוט...אבל לא למפגש הומה אדם

Ayelet chan

New member
אבל

אם אני אשים בקצה של כל כנף משהו עגול, יתנו לי להכניס את זה לדעתך? X:

saarshemer

New member
הטענה שלי היא לא החלקים הלבנים

אלא המסגרת עליה הם יושבים.......מה שההיא שהראתי לך עשתה מחלקיי מטרייה

חשבה ....

סוד של הקשחה למחוכים , אם צריך אפשר גם הקשחה כפולה . את החשבה מדביקים ע"י גיהוץ על בד . אומנם קשיח אבל יהיה אפשר להתאים הצורה למבנה הגוף . לתת הייצוב הסופי אפשר להכניס "ברזלים" ע"י תפירת מסילות .

סוג של הקשחה ,

רוכשים לפי מטר (לא הכי זול). אם נתקלת במחוכים הקשיחים (אני קוראת להם עציצים) , החומר שמקשיח הבד נקרא "חשבה" , ההיתרון שלו שהוא מייצב הבד , אבל לא מאבד לגמרי את גמישותו. ולפי מה שהתרשמתי מהציור את צריכה לבנות מעיין "סד" ואת זקוקה לחומר שלא יהיה קשה מידיי אך יציב ונוח במידה . את החשבה מדביקים לבד ע"י גיהוץ .את יכולה לרכוש בכל חנות סידקית .

CibiHeart92

New member
בתוספת למה שאביגיל אמרה-

זוכרת את הגלימה העומדת של קורנליה הלבנה שעשיתי?
בכנפיים יש חשבה חומר מאוד יעיל ונוח, בשביל הבסיס כנפיים הלבן אני ממליצה מאוד

CibiHeart92

New member
אישית לא נראה לי

חשבה זה יותר לשים בתוך המחוך כדי להכשיח אותו, אם אביגיל ניסתה להמליץ על החומר גם לברזלים הבולטים אני אנסה לברר למה היא התכוונה מחר...

הכוונה הייתה ל"סד" ששמולבש על הגוף ולא

לכנפיים . את הכנפיים צריך לבנות עים חוט ברזל .....

Ayelet chan

New member
גם אני לא דיברתי על הכנפיים

דיברתי על הצורות שיש על המחוך, לא על הדרך לבנות אותו

למעלה