עזרה!

אני מתחבר ..

פשוט רק למשימה של קודי.. מאז הפאץ' החדש לא ראיתי כמעט אף אחד שעבר אותי בדרוג מרוב הלאגים של כולם ואפילו ב- 12:30 בלילה אני רואה ש -CH 1 לא מלא בפאץ' הבא אני יתחיל לשחק שוב עד אז... מונקי סטרי לעבודה שלישית קדימה !!!!

Jolteon

New member
קאהיני?!

אתה גם בקאהיני? אני אשמח אם תוסיף אותי =]]] יש לי מיין (פייטר רמה 50) ומיול (בנדיט לעתיד רמה 14) שם, ושם אני משחק =] חשבתי שאתה רק בווינדיה, אבל אם אתה בקאהיני אז זה מעולה, עוד חבר מהפורום לבאדי ליסט =]]]

Guid

New member
אווו, קאהיני זה סיפור מסובך קצת~

לי אישית יש שם קוסם אש/רעל ברמה 41. הוא היה הדמות הראשונה שפתחתי במייפל ושיחקתי בו ביחד עם אחי. בגלל שלא הייתי בבית במהלך השבוע, יצא שאחי התקדם עם הקוסם לבד והעלה אותו לעבודה שניה. אז כשהייתי חוזר הייתי די מתבאס לשחק עם הקוסם כי לא ראיתי התקדמות בכלל, אז נטשתי אותו ופתחתי קשת בווינדיה~ ואז אחי השתעמם מהקוסם ופתח אססין בקאהיני שעכשיו הוא ברמה 67. אבל האססין הזה דפוק (בקושי עשה דמג` של 1000 ברמה 60...) אז כנראה שאחי ינטוש גם אותו... אז קיצר- אני לא בקאהיני, פשוט הצעתי לה עזרה כי יש לי שם דמויות. מצטער.. ^^``

Guid

New member
אבל~!

שלח לי במסר את השם של הדמות שלך בקאהיני, אני אוסיף אותך לקוסם שלי. אחי השתמש בNX שקיבלנו על הקוסם הזה, אז יש מצב שהוא יחזור לחיים. מקסימום לא~ XD

BimBamBom7

New member
ובמה ה-magic attack

משפיע על נשק רגיל, לא שרביט, כמו אצלי שזה BEGINER'S MAGICANS WAND? זה שווה את זה אפילו שיש לו פחות weapon attack? טוב אבל הבנתי כבר שבשלבים האלה זה פחות חשוב... P:

ReallyWrong

New member
Wand = שרביט? ../images/Emo6.gif

וקוסמים לא זקוקים לWeapon ATK כי הם תוקפים רק במתקפות קסם עם סקילים, אז עדיף לך לקחת נשק [שרביט] עם כמה שיותר Magic ATK, לWeapon ATK אין השפעה על מתקפות קסם [אאל"ט כמובן, לא מומחית גדולה בקוסמים]

BimBamBom7

New member
התכוונתי למתקפה, הרג "רגיל" עם ctrl

אבל אטני כבר אסתדר

Guid

New member
אני חושב שזה ישפיע על הרג ``רגיל``,

אבל את קוסמת, את לא אמורה להשתמש בהרג רגיל, את אמורה להשתמש בmagic claw כי הוא הרבה הרבה הרבה יותר חזק! אגב, מה הסטאטים של הקוסם שלך? (סטאטים= str, dex, int, luk. בודקים את זה ע``י לחיצה על מקש ה``S`` במקלדת).

BimBamBom7

New member
סטטאים שלי

מקווה שלא תכעסו עליי
STR 11 DEX 11 INT 24 LUK 24 קראתי איך אני אמורה לעשות את הסטטים, אבל חשבתי לעצמי - 'אבל מה, נו, אני רוצה להישתפר בכל הסקילים' - קיצר, לומדים. P:

lol למחוק את הדמות הזו ומהר !!!

אין טעם להמשיך איתה בכלל. תשמעי מה תעשי. תפתחי דמות אחרת שיהיה בה רק 4 dex ו-4 str. לא משנה מה יצא בluk ובint. לא להעלות לדקס ולסטר בשום אופן לעולם ! כמות ה-luk שלך צריכה להיות 3 נקודות מעל הרמה. כלומר, אם את ברמה 3 ה LUK יהיה 6. ובכל עליה של רמה תעלי 1 LUK ו-4 INT. תמיד. ברמה 8 ולא רמה אחת אחרי לכי לאליניה ותהיי קוסמת. אז תמכרי כל מה שיש לך בדמות שיש לך עכשיו. תמכרי הכל ותשימי את הכסף בstorage keeper. את כל הכסף ששמת שם תעבירי לדמות החדשה שלך שיהיה לך טיפה כסף. לא שווה להמשיך עם הדמות הנוכחית שלך. חבל על הזמן של ההשקעה, זה ממש ממש גרוע. תוסיפי אותי לבאדי שלך. אני אנסה לעזור.

deisy

New member
../images/Emo45.gif

לא באמת שווה להשקיע בדמות הזו, ברמות הגבוהות כל הבאלגן של הסטטים יהיה מאוד בעייתי... מנסיון, ולפתוח דמות אחרת אז זה כבר מבאס... (או שצריך להשקיע NX כמו שאני עשיתי, וזה יוצא ממש יקר. חבל).. לצערי, לא יכולה להעזור, כי אני בברה, אבלהייתי הוכלת לגמרי עם ההצעה של שרון... בהצלחה

BimBamBom7

New member
כן, אני אפתח דמות חדשה,

כבר קראתי עוד בהתחלה שזה מה שהייתי אמורה לעשות בסקילים, אבל רק עכשיו אני מבינה שזה משמעותי. ניסיתי להוסיף אותך. איך מוכרים? ואיך מעבירים לדמות אחרת? storaqe keeper? NX?

deisy

New member
שומר

הוא נמצא בכל עיר, וככה קורים לו, את יכולה להשים בו חפצים וכסף, ואז להכנס עם דמות אחרת באותו חשבון ולמשוך משם את כל מה ששמת.. nx - כסף אמיתי ששולחים לנקסון, הוא מוטען בחשבון שלך ואת יכולה לרכוש בו דברים נחמדים, בגדים ונשקים/חנות/חיות וכו'... הכפתור האדום שנמצא ליד המניו

מוכרים את כל מה שיש בכל חנות שהיא

בכל עיר. תורידי מעלייך אפילו את כל מה שאת לובשת ותמכרי. תמחקי את הדמות רק אחרי שמכרת הכל ושמת את הכסף בstorage keeper שנמצא גם הוא בכל עיר. בדמות החדשה לכי לסוראג' שוב וקחי משם את הכסף. חשוב שתפתחי את הדמות החדשה באותו שם המשתמש שאת נכנסת למייפל.

ReallyWrong

New member
בדיוק לזה התכוונתי,

זו תקיפה שמושפעת מהWeapon ATK וקוסמים לא משתמשים בה בעיקרון.

למעלה