עזרה!

BimBamBom7

New member
עזרה!

היי, אני חדשה במשחק, ואני ממש אבל ממששש צריכה עזרה! אני באי השני (VICTORIA ILAND) ובחרתי להיות קוסם, קצת קשה לי ואני משתמשת במעט skills שיש לי כרגע כקוסם (קצת עשיתי טעות והגעתי כבר בלבל 10 להיות קוסם אבל לא נורא ) אני לוחצת על "K" בשביל לבחור כל פעם ב- skill וזה ממש קשה לי ככה, כי התפריט של ה-skills מסתיר לי חלק די גדול מהמסך. יש אולי דרך ליצור לכל skill קיצור דרך? נ.ב - "מתתי" כבר כמה פעמים, ולמרות האזהרות, לא הפסדתי מה-EXP שלי, לפחות לא משמעותית. מה ההסבר של זה? תודה מראש, סורי שיש לי שאלות של מתחילים :)

sapir aloud555

New member
אוקיי,

הייתי מציעה לפתוח דמות חדשה, כי זה בזבוז נקודות להתחיל עבודה כקוסם ברמה 10. אבל אם את רק מתנסה במשחק, נסי להמשיך עם הקוסם עד שתחליטי לפתוח דמות אחרת. בקשר לSkill - צריכים לגרור את האייקון של הסקיל עצמו (למשל, Magic Claw) למקלדת. המקשים עצמם נמצאים בצד ימין של המסך למטה, יש מעיין אייקון קטן של מקלדת. לחצי עליו, ועל הK (החלון של הSkill) ותגררי כל סקיל שאת רוצה להשתמש בו לכפתור במקלדת עצמה. לחצי לאישור והסקילים יופעלו ע"י המקלדת. הExp - קוסמים בדר"כ מאבדים 4%-5% כשהם מתים, כי יש להם Luk. (בניגוד לעבודות אחרות שמאבדות 10%, למשל)

Guid

New member
קצת חידוד והמלצה, ברשותך:

אי אפשר לשים סקיל במקלדת על מקש בצבע אדום, כי זה אומר שהוא משמש לפעולה אחרת במשחק. והמלצה: יש לך בפינה הימנית התחתונה של המסך מן לוח קטן עם כמה כפתורים (shift, del, ins, home, pg up, pg down), את יכולה פשוט לגרור את הסקילים (וגם שיקויים, אגב) לכפתורים האלה כי הם הכפתורים הכי נגישים ליד במהלך המשחק. במקלדת הכפתורים האלו נמצאים בדיוק מעל למקשי החצים. תהני~ D:

BimBamBom7

New member
תגובה למגיבים

תודה רבה על התשובות לשאלה הקודמת, עזרתם לי מאד (ומהר!) D: אני כרגע רק מתנסה במשחק, אני מניחה שאפתח אחר כך דמות חדשה במקום זאת. אבל לא הבנתי איך זה שהתחלתי מ-level גבוה יותר את התפקיד של הקוסם פוגע לי ב-skills אם במילא כשאני עולה level אז אני מקבלת עוד נקודות ל-skills- אז מה זה משנה בעצם מאיזה level אני מתחילה? אגב, אחרי שאני "מתה" ה-HP גדל לי כל כמה שניות ב 10 נקודות, אבל רק אם אני נשארת במקום. מה זה? ואם כבר אני שואלת שאלות... מה באמת נותנים לי אביזרים כמו כובע? או שיער צבוע? או חולצה? כובע קוסמים אוטומטית יגדיל לי את ה- MP או משהו כזה?? רשום בפירוט על כל חפץ כמה MP וכו' הוא שווה, אבל לא מה זה באמת אומר? שוב תודה מראש :)

Don Nirtin

New member
יאללה, נעשה סדר בבלגן.../images/Emo87.gif

1. הנקודות שאת מקבלת אמורים לעזור לך למקסס סקילים חשובים. העבודה השנייה היא ברמה 30. אם תגיעי לרמה הזו כשאחד הסקילים (למשל, MAGIC GURAD שהוא סקיל חשוב מאוד לקוסמים) לא ממוקסס, את תמצאי את עצמך בצרות. 2. זה נקרא ריפוי. עשית את המשימה של פיו בויקטוריה איסלנד עם הכיסא? אם לא- חבל. הכיסא הזה שימושי בטירוף ועוזר למלא מהר יותר HP וMP. 3. כן. באמת נותנים לך את כל הדברים האלה. אבל לגבי השיער- זה יכול להיות שיער מגעיל ודוחה שלא תאהבי או שיער שכן תאהבי. הכל תלוי במזל. כשבחפץ כתוב (לדוגמה) 20+ MP זה אומר תוספת של 20 MP לבאר הMP שלך. כמה שיותר MP זה יותר טוב כי על זה קוסמים מתבססים. עוד משוה?

מגיבה גם וקצת מתקנת..

אם עלית לרמה 10 בתור קוסמת, זה אומר ש"ביזבזת" 2 רמות שזה 6 נקודות של סקילים שהיו יכולים ללכת לסקילים של עבודה שניה שלך בתור קוסמת. חייבים לעשות את העבודה הנדרשת בדיוק ברמה מתאימה ולא רמה אחת יותר ! הHP שלך גדל בכל מקרה כל 10 שניות אם את עומדת במקום ולא רק אחרי שאת מתה. בכל מקום שבו תעמדי או תהיי עם סולם בלי לזוז יעלה הHP. אם יש לך כיסא ירוק ותשבי עליו, הוא יעלה לך 50 HP בכל 10 שניות. את גם יכולה לשבת על אחד הספסלים בעיר וזה מעלה 15 HP. יש גם כיסא תכלת שאת יכולה לקנות אם לא עשית את המשימה של הכיסא הירוק. אביזרים של ביגוד (שהוא לא NX) כמו כובע או אוברול או נעליים נותנים הרבה דברים תלוי לאיזה רמה הם ומה הם יכולים לספק. הם נותנים הגנה נגד מפלצות, הם נותנים ברמות גבוהות יותר עוד INT (או כל סטאס אחר תלוי בדמות), יש כאלה שנותנים תוספת של MP יש כאלה עם תוספת HP. כתוב מה כל חפץ נותן, זה משתנה. עזרתי?

BimBamBom7

New member
מבולבלת P:

כן תודה רבההה, מאד עזרת לי
עוד כמה שאלות? טוב, כנראה שממש חבל שאני לא התחלתי מרמה 8, אבל גם ככה אני רק מתחילה להתנסות, אז לפחות זה טוב שיהיה לי לדמות הבאה יותר קל.... א. אני זוכרת כסא אבל לא רואה שיש לי אותו בשום מקום מבין כל מה שיש לי.... וה-HP שלי כל פעם עולה לי ב-10. אבל זה קורה רק כשאני לא זזה: כל x שניות עולה לי ה-HP ב-,10 שזה מעולה- אבל אני חייבת להישאר במקום, וזה ממש מצ'עמם (אני פשוט מתרחקת מהמשחק ואז חוזרת, מבאס....אבל זו הדרך היחידה בכל פעם להחזיר לעצמי HP). מו זה?? ב. טוב אז ככה, 1/ יש לי נשק אחד עם: weapon attack: 20 ובלי בכלל magic attackt 2/ ונשק אחר עם: weapon attack: 13 ו- magic attack:21 עם הראשון יותר קל לי לתקוף (בצורה ישירה עם ctrl) ועם השני פחות. לגבי השני, שיש לו magic attack אני לא בטוחה למה זה טוב? עם ה-skills שאני משתמשת בהם (שהם magic...) כמו למשל ה- magic claw זה לא משנה איזה נשק יש לי. כל ה-skillים שתוקפים עובדים טוב (טוב, יש לי רק שניים) בלי קשר איזה נשק אני משתמשת מבינהם... אז למה בכלל להשתמש בשני? למה זה טוב שיש לו magic attack? **אני מקווה שהתנסחתי מספיק ברור.....

Guid

New member
בכיף~ D:

כולנו היינו במצב שלך~ (לא שאני מבין גדול... חחח)

Don Nirtin

New member
הכיסא בקטגוריית SET UP../images/Emo87.gif

והנשקים של ההתחלה ממש לא חשובים. רק ברמה 30+ ככה זה יתחיל להיות חשוב

Guid

New member
ובקשר למג`יק אטק-

ככה: קוסמים לא צריכים weapon attack, אלא רק magic attack. המג`יק אטק משפיע על החוזק של השרביט, משמע: יותר מג`יק אטק- הנזק שתעשי למפלצות יהיה יותר גבוה. לגבי הweapon attack- שאר העבודות משתמשות בהתקפות שלא נחשבות כקסמים, ולכן הוופון-אטק הוא זה שיקבע את חוזק הנשק וחוזק ההתקפות של הדמות. ועכשיו לתכלס: את, בתור קוסמת, צריכה נשק עם כמה שיותר מג`יק אטק. קשתים, גנבים ולוחמים צריכים נשקים עם כמה שיותר weapon attack. מקווה שעזרתי~ D:

לבנדר א

New member
../images/Emo6.gif

שרביט אפשר להשיג מהחנות באליניה. אם את בברה, אני אשמח להעביר לך כסף וציוד שיש לי מדמות ברמה עשרים שאני כבר לא צריכה.

Guid

New member
כן, אני גם יכול לעזור בשמחה~ ^__^

אם את בווינדיה או בקאהיני, אני יכול לעזור בכיף. וכן, בעיר אליניה בחנות של הנשקים והמגנים יש שרביטות.

Guid

New member
יאי! אז צרפי אותי לרשימת חברים~!

הניק שלי זה archerguid. אני קשת (האנטר) ברמה 41. ובמציאות קוראים לי עידן. D:

Guid

New member
אם הצלחת או לא, אני אדע רק בחמישי..

אני במכללה במהלך השבוע... T____T

Guid

New member
חבל שאי אפשר להרוג משתמשים במייפל..

אני לא חדש! אני פשוט איטי!! T_____T אגב, למה אתה לא מתחבר יותר?

למעלה