עזרה..

EMMA22

New member
עזרה..

אני סטוד' לקרימינולוגיה ובמסגרת סמינריון אני צריכה להביא פסקי דין כדוגמא לחקיקה לגבי ההתייחסות המשפטית לפוסט טראומה.. חיפשתי בגוגל וכל האתרים שהם מפנים אליהם חסומים או שאני מוצאת פסקי דין קטנים שניתנו על מכת ראש שגרמה לפוסט טראומה וכו'. אני מעוניינת בפסקי דין על אונס/גילוי עריות של נשים שחוו פוסט טראומה אבל לא מצליחה למצוא שום דבר כזה אני אודה למי שיש גישה לאתרים ויכול למצוא לי משהו בסגנון:)

הייבי

New member
המלצה-

לספריות משפטיות יש נגישות לכל אתרי המשפט שעבורך הם חסומים. כדאי לך פשוט לבקר בספריה משפטית, לשבת שם על המחשבים, להעזר בספרניות וכך יתאפשר לך לחפש בדיוק מה שאת צריכה. אופציה נוספת היא לחפש מאמרים משפטיים שעוסקים בתחום של פוסט טראומה- מאוד סביר שהם יפנו אותך לפסקי דין בנושא שאינם איזוטריים במהותם. אם את לומדת באוניברסיטה (למעט בן גוריון) אז יש ספריה משפטית שלא אמורה להיות לך בעיה להיכנס אליה. אם את ממוסד אחר/בן גוריון, כדאי לך אולי לשלם את העלות הנדרשת ולהיכנס לאחת הספריות המשפטיות. הפס"ד היחיד שמצאתי ככה במהירות שעוסק בפוסט טראומה (כלומר: מחיל את הביטוי המלא) של בימ"ש עליון הוא: עפ 03 / 1258 פלוני נ' מדינת ישראל נח (6) 625, עמוד 625- לצערי אין באפשרותי לצרף לך קובץ/קישור.

למעלה