עזרה!

עזרה!

אני ראש"גדית ו', ואני רוצה להכין לצוות המהמם שלי את הקלסרים הצוותיים בנושא כלשהו. כאילו לעצב אותו מבחינת הבחוצה באיזשהו נושא (או עוד דברים אם יש לכם רעיונות). יש לי בצות ארבעה מדריכים וחשבתי לחלק נגיד דמות לכל אחד, למשל לעשות על צבי הנינג'ה :) ואז אפשר גם לחלק לכל אחד דמות לפי תכונות וכאלה... למישהו יש רעיון אחר חוצמזה? ורעיונות לדפים חשובים שכדאי להכניס לשם/ סתם דפים מגניבים שכיף לקרוא. ולראש"גדים: איזה ישיבה ראשונה עשיתם לצוות שלכם? תודה :) יום טוב! שבט סהר עולה

gorck

New member
ישיבה ראשונה....

היא הייתה היום... סתם ישבנו עם אוכל ודיברנו... הכרנו אחד ת'שני, אני פשוט חוץ....

ואתה גם מכיר אותי...

זו טליה מסהר... ראש"גדית ו', היית באחווה עם עמית גל חברה שלי. וחשבת שאני שונאת אותך (ואני לא, למרות שעצבנתם אותי בלילה האחרון רצח!)

just orka

New member
טליה?../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

זאת אור מרעות

gorck

New member
טליה....

מה המצב?! בטח שאני מכיר אותך... ואני לא מפחיד... אבל יש לך חיוך שנראה קצת מזויף, סורי...לא באמת אישי.... אבל אל תקשרי בין מה שעושים כשבטים/הנהגות לבין היחידים...אני לא מקשר בין הדברים האלה, אם היינו עושים דברים כאלה כל חיפה היו מוחרמים, וכנ"ל לגבי השבט שלי...

גמני צריכה עזרה..

טוב אז בקורס התברר לי שאני צריכה להכין קלסרים לצוות שלי ולצוות ה', בסך הכל בערך 10 קלסרים. בקשר לישיבת צוות הראשונה היא עדיין לא הייתה, שבוע הבא נראה לי, אני עושה להם ארוחת ערב חלבית עם עוגת שוקולד לקינוח, וסתם הכרות בניית פעולה ראשונה ומערך ראשון.

big jrden

New member
היי שירז!!!!!

מה קורה?? וואי היה ממש כיף, וחבל שלא נשארת היית חסרה =] מה קורה???

big jrden

New member
זה עופר מנווה מגן???

ראשג"ד ד' חוץ בשבט ני"ר???? אם כן אז זאת אני מהקורס =]

למעלה