עזרה!

יואו בשבט שלנו תמיד עושים את זה בנושא

מסויים שקשור לדמויות מצוירות ומוכרות... אני עשיתי לצוות שלי בנושא סנופי, ויש לי עוד מלא נושאים אם בא לך.....יש לי גם רעיונות לדפים לשים בקלסר......
אם לזה התכוונת אז תגידי ואני אמשיך לחפור

אני אשמח שתפרטו כמה שיותר

אני בדיוק מתחילה להכין קלסרים לצוות בינתיים יש לי המון המון דפים וקטעים שקשורים להדרכה, לדמות המדריך, להתמודדות, כל מיני דברים... די הרבה... כמה דפים אתם שמים בקלסר בכלל? מה אתם כוללים בו?

חחחח סבבה בכייף ../images/Emo13.gif

אז נושאים למחברות/קלסרים הם: סנופי, סימפסון, המומינים, ארתור, גארפילד, בולי איש השלג, בובספוג, ראגטס, הדרדסים, לוניטונס, סרטי דיסני למיניהם (מלך האריות, אלאדין...) ו....מממ זה כל הנושאים שהיו אצלנו לאחרונה ושאני זוכרת
יש פה אתר ממש טוב שאני באופן אישי נעזרתי בו פוווול בשביל לבחור נושא ולהעזר בציורים.... ברגע שאת סגורה על נושא, תכנסי לאתר הרשמי של התוכנית/סדרה, ושם תמצאי מלא ציורים.... ובנוגע לאיזה דפים שמים אצלנו במחברת (אצלנו זה מחברות לצוות הדרכה וקלסרים לרשג"דים): שער, ברכה אישית למדריך ("שמוליק, אתה עומד לעבור שנה לא קלה, אך יחד עם זאת שנה מעניינת, בה תלמד הרבה על עצמך ובלה בלה בלה בלה........מאמינה בך! בהצלחה..."), טלפונים של הצוות, תאריכי לידה של הצוות, כתובות של הצוות, רשימת חניכים (רצוי לעשות את זה באמצעות טבלה כולל טלפונים, כתובות, אימייל וכו'), 50 משחקי פתיחה (או יותר...), התפיסה הערכית והתפיסה החינוכית, 10 מידות הצופה, דף אחרון ("זה לא נגמר, זה רק הסוף...")...ממממ וזהו, מקווה שלא שכחתי כלום
אה, ובשאר הדפים במחברת מפזרים סתם משפטים מגניבים כאלו (לדוגמא: חניכים הם כמו פלוצים - אתה אוהב רק את שלך...), או סמיילים, ורושמים כל מיני דברים כייפים (בדיחות, חידות, סודוקו לעת הצורך...חח) זהו, מקווה שעזרתי ושיהיה לך המונמון בהצלחה!!!
אם את צכה עוד משו או דברים אחרים במהלך השנה, אז מוזמנת לפנות אליי....יש לי גם כל מיני העשרות לצוות
סיון

למעלה