עזרה

marik

New member
שתפי אותנו

שנדע מה החלטת, ושאחרים שנמצאים במצב שלך - גם ידעו.

marik

New member
סבבה

לא ביקשתי תשובות עכשיו אבל כשיהיו לך - תודיעי.

אפפ

New member
אין לי ממש שום בעיה חברתית

אני תמיד מקובלת בחברה ויש מסביבי אנשים אני אישית לא הכי מתחברת לאנשים כי אני אדם שלא אוהב אנשים יש להם כל מיני שטויות ובלי התנשאות, אני לא מוצאת עצמי מתחברת אליהם כי אין לי איתם אותם תחומיי עניין ואני ממש לא אשתף את אמא שלי, אני גרה אומנם בבית אבל אני גרה לעצמי בחדר שלי וחוץ מללכת לשירותים,מקלחת ולאכול אני א ממש חלק מהבית הזה ואין לי שום ביעה עם זה אני דיי דוחה אנשים הכוונה,שמישהו מנסה להתחבר אליי או שחברה מתקשרת שנצא אני תמיד אומרת לא ואני לא אוהבת את זה אני שונאת מסיבות ואת כל הכאב ראש הזה אני יותר אוהבת סרטים ותיאטרון ובינינו, בפעם האחרונה שרציתי ללכת להצגה בתיאטרון הקאמרי ושאלתי חברה אם בא לה לבוא איתי היא שאלה אותי "מה נהיה איתך? ממתי נהיית כזו תרבותית"?... אז לא יודעת מה לומר לך, כנראה שאני הייתי אמורה להיוולד בזמן אחר אני פשוט לא מבינה את הצעירים של היום אפילו אמא שלי אומרת שהיא בחיים לא ראתה מישהו כמוני ושאני ילדה יטובה,אפילו טובה ומדיי אני לא מעשננת או שותה ולא עושה את כל מה שבני גילי עושים אבל לא שתשרטט לך תמונה של ילדה בודדה ללא חיי חברה, כי אני ממש לא כזאת, אני מוקפת המון חברים אבל אני פשוט לא מעוניינת להתחבר אליהם ואוליי שאלתי אבל אני אשאל שוב, אם יש לך מסנגר זה יהיה לי יותר נח כי כל ההודעות האלו ממש מציקות לי, כי זה לא רציף. ואם אני ארצה טיפול פסיכולוגי אני לא צריכה לשתף אף אחד אני כבר אמצא דרך ואלך ואם כבר שאלת, אז תמיד הייתה לי בעיה להתסתגל למקומות חדשים... ועדיין יש לי

yoni253

New member
מאמי גם אם היא לסבית

היא לא תתחתן איתך שמעי,אני דתי כן....לא חרדי אבל אני מכיר אותם טוב טוב.....אין סיכוי בעולם וכן מה ששמעת 0% שהמשפחה שלה יקבלו אותה ואני לאמאמין שבגללךהיא תוותר על המשפחה שלה.......המשפחה שלה לא יקבלו אותה כלסבית וכמובן שבמובן להתחתן עם אישה,כי אצל החרדים זה איסור הכי חזק בתורה..... האיסור הוא גם על בנות ואם היא אומרת שהיא לא רוצה ושזה רע לה זה לא אומר שהיא בורחת מהרגשות שלה אלא להיפך....מצטער תצטרכי לוותר עליה,לא משנה מה....אני לא משאיר לכם סיכוי.....

אפפ

New member
אתה צודק וזה נכון

וכ"כ כואב לי שזה נכון ככה ואני ממש שונאת את העולם המרובע הזה ובטח שהיא לא תוותר על המשפחה שלה אני רק אומרת שאוליי אפשר שזה יהיה בסתר... אף אחד לא צריך לדעת מזה

marik

New member
וכמה זמן את חושבת שתמשיכו לחיות בטלנובלה?

כמה זמן תסתירו? שנה? שנתיים? 10? ואז מה? לא עדיף שבגיל 17 תתחילי את החיים כמו שצריך מאשר בגיל 40 תתחילי לתקן את החיים? את יודעת שלתקן זה מאוד מאוד קשה? הרבה יותר קשה מאשר לבנות את זה נקי מחדש. ולמה את מאמינה שהיא היחידה בכל העולם? יש בעולם שלנו מיליארדי אנשים. 10% מהם גאים. משמע 5% מהם לסביות. 5% מתוך מיליארדי אנשים זה עשרות אלפים!!!!!!! אני בטוח שיש לפחות עוד 1000 נשים שדומות לה באופי שלה, ויהיו מתוקות ומקסימות ומדהימות בדיוק כמוה ואולי אפילו יותר! אמרת שאת חוששת מגברים? אז על אותו רעיון - אני בטוח שיש בעולם שלנו גבר רגיש ועדין שיספק לך את כל מה שאת צריכה, ורוצה - בלי לחשוש ולפחד ממנו. ולא רק שיש אחד כזה - אלא לפחות חצי מליון גברים כאלו בעולם! בהבטחה! את רק צריכה למצוא. וזה לא כזה קשה... פשוט צריך רצון. זה הכל. תזכירי לי למה את מפחדת מגברים? או מקשר נוסף בכלל? אמרת שאת מפחדת להיפגע? להיפגע את מתכוונת פיסית או נפשית? מתי נפגעת בעבר שאת מפחדת להיפגע שוב? תסבירי לי את זה שוב בבקשה.

אפפ

New member
עד שיהיה לי כח להתמודד עם זה

אז מה אם יש מיליון אנשים, אבל אף אחד לא כמוה! ואני לא רוצה שום גבר או שום בת, או שןם סוג של קשר חוץ ממנה ונפגעתי מתי? איתה! אני כל הזמן נפגעת מחדש ואני לא רוצה במידה ואם אני אתחיל קשר להיפגע ברור שזה חלק מהחיים אכזבות וכל זה אבל מאוד מצטערת לא מתאים לי! אין לי כח להתמודד עם פרידות ועם כאב ובכי היה לי מספיק מזה בחיים שלי. נכון שאני עדיין צעירה ושכל החיים לפניי אבל בשלב הזה אני לא רוצה להתחיל שום דבר חדש וכבר אמרתי לך שאני לא לסבית! אוליי אני דו, אבל מזה משנה בכלל בכל אופן, אני לוקחת לי את הזמן שלי ואני לא יודעת מה אני אעשה עם זה וחוץ מזה חבר ילדות שלי טוב נפטר ואני ממש לא בראש לזה עכשיו גם ככה קשה לי בגללו וזה רק מוסיף לי

marik

New member
אוייש לא נעים.

משתתף בצערך. ממה? מתי? איפה? יוווווווווווווווווו מגיע לך חיבוק...

אפפ

New member
יום שלישי

תאונת אופנוע מת במקום בשדרות רוקח גדלנו יחד כל החיים היה גדול ממני ב4 חודשים

marik

New member
איזה רוקח?

בת"א ? את תל אביבית? מגניב
ושוב אני מצטער לשמוע... איזה סכנה זה הכבישים האלה.. אוף. גם אני איבדתי חברת ילדות לפני כמה זמן. (יום אחרי המצעד בת"א). היא וחברה התנגשו בעץ ונפטרו במקום.

yoni253

New member
תגובה

אם זה יהיה בסתר - זה נותן לי עובדה אחת - החרדיה לסבית,ואת אמרת שזה לא בטוח. אבל נגיד שהיא לסבית ואתן רוצות לעשות את זה בסתר.....(למרות שהחרדיה בטח ממש אבל ממש לא רוצה),כמה זמן?חודשיים?חצי שנה??שנה?????בסוף או שיגלו אותכם או שימאס לכם את תראי.....

למעלה