עזרה

אפפ

New member
עזרה

שלום אני חושבת שכבר כתבתי פה פעם אבל אני די צריכה עזרה. אני מאוהבת במישהי, היינו יחד בפנימייה מאז שהייתי קטנה ואנחנו בקשר כבר 6 שנים כמעט היא חרדית ואני לא אני כיום חילונית אני אוהבת אותה בטירוף והיא אהבת חיי, אבל אני לא מגדירה את עצמי לסבית כי אני לא חושבת שאני נמשכת לבנות אחרות, אני כן רואה בנים וחושבת שהם יפים וזה אבל איתה זה אחרת. כי אני כ"כ אוהבת שאני מוכנה למות עבורה. עכשיו העניין הוא כזה, בגלל שהיא חיה בחברה החרדית המפגרת שלה היא אמורה להתחתן, מתישהוא מן הסתם, וזה כל הזמן מדאיג אותי כי אני רואה בזה שמישהו לוקח אותה ממני והיא לא תהיה שלי, אני לא יכולה לנתק איתה את הקשר כי אין לי הכוחות הנפשיים לזה ואני אובדת עצות! אני רוצה שהיא לא תיתחתן אבל אין מצב שהיא תעשה את זה כי היא חיה בחברה כזו, ויש עליה לחץ וציפיות גדולים מאוד היא דיי נקרעת , כי מצד אחד היא אומרת שהיא רוצה להתחתן ומצד שני אומרת שהיא אוהבת אותי מאוד ושהיא מתגעגעת ושהיא לא רוצה שזה יסתיים אבל כשהיא תיתחתן הקשר לא יהיה כמו שהוא עכשיו. אנחנו מתנשקות ונוגעות אחת בשניה נראה לי שאני נמשכת אליה אבל אני לא יודעת אני רק יודעת שאני מאוהבת ואוהבת אותה בטירוף ושהיא האדם הכי מדהים בעולם ואני לא מסוגלת בלעדיה עצם זה שאני כמעט ולא רואה אותה גם מקשה עליי, היינו יחד ביום רביעי וזה היה פשוט היום הכי מדהים בחיים שלי כשביקשתי ממנה לא להתחתן היא אמרה שאני אגואיסטית ושאני בכלל לא אוהבת אותה אלא רק את עצמי ושאני רק חושבת על עצמי אני רוצה לבקש ממנה שזה ישאר ככה אחרי שהיא תיתחתן כמו שזה עכשיו אבל,אני לא רוצה לפגוע בה ואני גם לא חושבת שזה בסדר שנהיה יחד בזמן שהיא נשואה ויש לה בעל, ואוליי יהיה לה בעל והיא לא תאהב אותי יותר ולא תצטרך אותי, כי הוא ימלא לה את הפן הרגשי שאני ממלא לה עכשיו ואפילו יותר מזה וחוץ מזה, אני לא רוצה לחלוק בה עם מישהו אני רוצה שהיא תהיה רק שלי! אני יודעת שאני כנראה חיה באשליות אבל אני לא יכולה לוותר עליה אני כבר אמרתי לה שביום שהיא תייתחתן אני אתאבד! כי אני לא אוכל לסבול את זה שהיא עם משיהו אחר ולא איתי בלבד ושהיא אוהבת מישהו אחר מלבדי. זה לא שהיא מתחנת מחר, אבל זה יהיה בחצי שנה הקרובה היא אומרת שאני צריכה לחיות את ההוה, אבל היא לא נותנת לי למעשה שום פיתרון פרקטי שיעזור לי, אני מרגישה דיי לבד פה ואני איך להתמודד עם כל הרגשות והגעגועים. אני שוקלת טיפול פסיכולוגי או לא יודעת... אני לא ישנה בגללה,אני כל הזמן בוכה וחושבת עליה, היא חלק ממני אני לא מסוגלת ככה יותר.. ויש בי כעס עצום על החברה החרדית שהן מביאות את זה למצב כזה, יש הרבה סיפורים כאלה והיא בעצמה אמרה לי את זה. אני לא רוצה לפגוע בה. אני אוהבת אותה,אבל אני אוהבת גם את עצמי. היא פשוט מדחיקה ומנסה לזרום עם הכל,ואני לא יכולה לקבל את זה.... אין מצב בכלל. אני לא יודעת מה יהיה איתי, אני רק יודעת שהיא גם בדילמה ושהיא מרגישה אותו דבר אבל היא פשוט לא יודעת מה לעשות עם זה. כואב לי עליה, ועוד יותר כואב לי לראות שהכל הדדי אבל אין מצב שזה יתממש ושנהיה יחד, כי מבחינתה זה קו אדום הסברתי לה שמבחינה הלכתית אין איסור על בנות רק על בנים, אבל היא אמרה שהיא לא רוצה לשמוע ושזה מגעיל אותה, היא פשוט בורחת מהרגשות שלה ומדחיקה הכל אני לא יודעת אם היא לסבית, היא אמרה אבל שהיא נמשכת לבנים. אבל כשאנחנו יחד כל הרגשות שלה יוצאות ופתאום אין קו אדום, אבל אני רואה שיש לו כאילו ייסורי מצפון ושהיא חושבת שזה דבר רע ואסור, והיא גם אומרת את זה. אני באמת אובדת עצות. תודה.

רסקול

New member
בקר טוב לך ושבוע יפה שיהיה לך

קראתי את ההודעה הארוכה שלך וצער רב מלא את ליבי. אני כל כך מזדהה אתך, עם תחושות הכאב, הפרידה והסבל שאת חווה ושמאיימות להתגבר בעתיד הקרוב. לצערי את רואה את הדברים ב"שחור ולבן" או "הכל או לא כלום", ואני חושב שיש פשרות בחיים, הכרחיות שמאפשרות לנו להסתגל לחיים. גם עכשיו את לא פוגשת אותה מדי יום, אלא אחת לשבוע. אולי תוכלו לשמור על המסגרת הזו? אולי דווקא זה יהיה טוב לה שתהפכי למקום מקלט אליו היא תגיע פעם בשבוע כדי לנוח? קצת נלחצתי מכך שאת שוקלת התאבדות כפתרון. התאבדות איננה פתרון היא ויתור. מחזיק לך אצבעות שתוכלי להתגבר על הרצון לסיים באחת את החיים ולמצוא מזור וישועה לנפשך.

אפפ

New member
זה מעט מדיי

זה לא טוב לי ככה כי אז כל הרגשות מתפרצות ואני לא יודעת מה לעשות, וגם אם אני רוצה לדבר איתה אני פשוט לא עושה את זה

marik

New member
ברוכה השבה אפפ

מה שלומך מתוקה? בעצם... אני כבר קראתי מה שלומך. לא משהו, אה? תראי יקירתי, בעבר כתבנו לך, וגם היום נכתוב לך דברים שאולי לא יהיו למורת רוחך. אולי הם יהיו קשים ואולי לא תקבלי אותם. לא תמיד הכל קל לנו. אבל מה שחשוב זה שנבין את המשמעות. הבחורה שאת מדברת עליה, רוצה להיות שם אבל לא רוצה. היא בחברה מסויימת. היא מאמינה במשהו מסויים. היא כן אוהבת בנים, היא כן רוצה להתחתן, היא כן מרגישה יסורי מצפון ומבינה שהיא לא מעוניינת להיות עם נשים. יחד עם כל זאת, היא איתך. מידי פעם אמנם, אבל איתך. יש לך כמה אפשרויות: 1. לחתוך איתה הכל! לא לתת לה להמשיך להשלות אותך. שהיא תלך ותעשה מה שהיא רוצה ותתן לך למלא את חייך ולמצוא לעצמך אהבה חדשה. אהבה שתמלא אותך כל יום ולא רק אחת לחודש. נכון! זה קשה! אני יודע! גם אני איבדתי בני זוג שאני מאוד אהבתי. גם לי זה היה קשה מאוד.. אבל מתגברים... אלו הם החיים. ואת חייבת לקחת את עצמך בידיים ולהחליט החלטות בנוגע לחיים שלך. כי או שאת ממשיכה להדרדר או שאת עוצרת ומתחילה לטפח את עצמך. לבנות את עצמך. ולהיות הכי מאושרת עלי אדמות. 2. להמשיך את המצב כמו שהוא. גם כשהיא תהיה נשואה, תוכלו להמשיך ולהיפגש. לא יודע באיזה תדירות ולא יודע מה תעשו. אבל יש מצב שכן. אני מחזק את ידיך ואת החלטתך לגשת לטיפול מקצועי. הטיפול המקצועי הוא לא בושה! הוא יתן לך כלים ודרכי התמודדות עם המצב. את חייבת להבין - תקלטי מה קורה איתך... את בוכה בלילות! את מתייסרת! הפורום הזה לא ישנה לך את החיים כי נורא קשה להעביר במילים מסר מעשי! אבל אני כן יכול להעביר לך את ההגיון והנכונות והחשיבות של לגשת למישהו מקצועי ולהתייעץ איתו מה עושים. שיעזור לך לעבור את זה ולהמשיך בחיים הנפלאים והמתוקים האלה עוד. לסיום, תזכירי לנו רק בת כמה את ובת כמה היא? מה מצבך היום? (לסבית, בי, יש בן זוג, נשואה) מה דעתך על מה שכתבתי?

אפפ

New member
קודם כל, תודה

אני 17 וקצת היא עוד חודש 19 מצבי אין לי מושג, ואני גם לא יודעת אם אני לסבית או ממה שזה לא יהיה בתוך תוכי אני בהחלט רוצה לבחור במספר 2, אבל אני לא יודעת אם זה יהיה אפשרי על האופצייה הראשונה ברור שחשבתי אבל היא לא נותנת לי, היא לא מרפה גם כי כשאני מעמידה בפנייה עובדה שזה או הכל או כלום אני לא זוכה לשום תגובה פרקטית שבאמת תעזור לי בעתיד מה שמרגיז אותה זה שאני חושבת על העתיד ולא מתמקדת בהווה, ובטח שזה יהיה ככה כי זה מדיר שינה מעיניי! ואני כל הזמן חושבת על זה. אני לא רואה את עצמי מאושרת בלעדייה, כי אני בחיים לא אהבתי ככה ואני יודעת שאני גם לא אוהב מצד אחד, אני מאוד אוהבת אותה ואני לא מצטערת לרגע על כל מה שהיה ויש בינינו אבל מצד שני, זה דיי דופק לי את החיים וזה מכל הבחינות, כי אני יודעת שגם אם זה ייגמר אני לא אתן לעצמי לאהוב כי אני פוחדת להיפגע אני אדם מאוד חלש מבחינת התמודדדות עם מצבים כאלה, ואני חושבת שזה מאוד תלוי בסוג ובאופי האדם,כי יש אנשים שיש להם כוחות נפש אדירים לחלץ עצמם ויש כמוני, שאני כ"כ חלשה מבחינה נשפית ומרגישה אובדת עצות. אני לא יודעת אם לקרוא לזה אהבה נכזבת, או להאשים אותי על שלא סיימתי את זה אז, כי יפה שעה אחת קודם או אוליי בכלל לתלות בה את כל האשמה כי היא הבוגרת מבין שתינו ואני מצפה ממנה למשהו למרות, שאין פה כל קשר לגיל כי אני פשוט נותנת לה למשוך אותי בזה שהיא לא עושה כלום וגם כשאני רוצה תשובות אני לא כ"כ מקבלת אותם. עדיין לא הגעתי למצב בו אני מדברת איתה ממש ואומרת לה מה דעתי על זה כל הזמן שאנחנו נפגשות אנחנו פשוט יושבות שעות ומנסות ולפצות על כל הזמו שלא היינו יחד ורק לעיתים רחוקות אני אוזרת אומץ ומתחילה להטיח בה את כל מה שאני חייבת לעשות היא חיה את זה ככה פשוט למרות,שהיא יודעת שזה ייגמר בשלב כלשהו.. והיא פשוט אוכלת את העוגה ורוצה להשאיר אותה שלמה.

marik

New member
אז אם מודעת לכל זה

למה את נותנת לזה להמשיך?????? סליחה שאני אומר את זה ככה, אבל את נהנית להתעלל בעצמך? שימי לזה סוף! תפסיקי את המשחק שלה בך. חלאס. את יודעת כמה בחורות יש בחוץ שמתות לאחת כמוך? שתאהב אותן ככה? והן כוסיות עולם. תאמיני לי. למה לשבור את הראש ולסבול בגלל משהו שמראש מועד לכשלון? זה לא שיש לך אפילו אחוזון אחד קטן להאחז בו. את פשוט יודעת מראש שתפגעי, אבל את ממשיכה הלאה. למה????

אפפ

New member
כי אולי יש מצב שכן...

בחלום הכי רחוק אבל אולי... כי אוליי אחרי שהיא תיתחתן כן יהיה משהו ואני לא רוצה אף אחת אף בחורה, ואני לא ידועת אם אני נמשכת בכלל לבנות, זה רק איתה ככה ואני יודעת אני מתעללת בעצמי אבל אני פשוט אוהבת אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יותר משאני אוהבת את עצמי, למרות שאני אוהבת גם את אצמי אבל היא בעדיפות

marik

New member
יקירתי, תקראי טוב

אני מאמין לך שאת אוהבת אותה. אני לרגע לא מפקפק בזה. אני חושב שגם היא אוהבת אותך. (לא יודע אבל ככה זה נשמע ממך). אבל לחיות באשליה שאולי יום אחד היא תתחתן ואולי יום אחד היא תמשיך ואולי יום אחד היא ככה וככה וככה?? כל החיים שלך צריכים לעצור בגלל שהיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה? החיים שלך לא יפים ומקסימים ומהממים שפשוט חבל לעצור אותם בגללה ולהמתין לה עד שתתבגר? מה בעניין הייעוץ המקצועי? חשבת על זה? ואם את נמשכת גם לבנים - חשבת על למצוא בן זוג? היה לך בן זוג?

אפפ

New member
אני רוצה רק אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא היה לי חבר אבל מישהו הציע לי ואמרתי שלא כי אני לא מוסגלת להתחיל קשר כשאני מעורבת רגשית איתה, ועוד כל כך עמוק והחיים שלי ממש לא יפים ולא מקסימים אני לא אעצור את החיים שלי, אני רק אשהה אותם לזמן מסויים עד שאני אראה אם יש פיתרון פרקטי שיספיק אותי

marik

New member
אוקיי

סבבה נניח שאת משהה את החיים שלך (כאילו שלא השהית מספיק) - לכמה זמן את מתכוונת להשהות אותם? בואי נגדיר ביחד מטרה ויעד מסויימים. בואי נגיד שאת משהה את החיים שלך לעוד 6 חודשים. אם שום דבר לא מתפתח - אז את יורדת מהרעיון. סבבה? ובזמן הזה את מדברת איתה ומציבה לה אפשרויות ותנאים. מסבירה לה את המצב שלך ומבקשת ממנה - לכבד אותך ולאהוב אותך ומכאן להבין ולהתנהג בהתאם, כיאה לבת 20. שימי גבולות לסבל שלך, ולמערכת הזאת. או שהיא מתקדמת או שהיא לא מפסיקה. ואם היא לא שמה את הדברים על השולחן באופן גלוי וברור - אז זה תפקידך.

אפפ

New member
זה בתכנון

אני פשוט צריכה למצוא את הזמן הנכון ואת המילים הנכונות כי היא תמיד אמרה לי שאם יהיה מישהו שיסיים את הקשר זו תהיה אני כי אני אראה שהיא מתחתנת ואני אפחד אז אני לא רוצה שהיא תבין שאני רוצה לסיים את הקשר למרות שאני סותרת את עצמי כי אני אומרת שזה או הכל או כלום ובעצם אם היא תבחר בכלום אז לא יהיה קשר אני רוצה לעשות את זה בצורה שאוליי ככה היא תבין אותי ונמצא פיתרון כי אוליי יש משהו לעשות רק אני אמצא איך כדי שהיא לא תחשוב שאני רוצה לסים את זה באמת אלא כי אין לי ברירה

אפפ

New member
קצת קשה לי

להיתפתח ככה ולדבר על זה כי אוליי זה יעזור לי אבל זה לא יעשה שנהיה יחד.... ויש לי חברות שדיי תומכות בי אבל הן ריאליות ופשוט אומרות לי לחתוך כי אין מצב שיהיה כלום ורב האנשים לא נותנים לזה סיכוי אני פשוט מחפשת מישהו שיהיה איתי יחד, באשליה הגדולה שלי כי הלא בטיפול יפתחו לי את העיניים ויתנו לי קריאת השכמה אף אחד לא ייתן לי להמשיך להשלות את עצמי, אם המטרה היא עזרה לעצמי ואגב, יש לך אולי מסנגר? אם זה בדר מבחינתך קצת מעצבן אותי ההודעות האלו, שזה לא רציף...

marik

New member
זה בדיוק מה שאני לא מבין

אם את יודעת שאת חייה באשליה, ואת יודעת שאת צריכה להתעורר ממנה, וכולם אומרים לך את זה, והטיפול יעזור לך ויחזק אותך - ואת נמנעת ממנו????? למה?? זאת בדיוק השאלה? למה את פוגעת בעצמך? יש לך נטיות סאדיסטיות? את נהנית ואוהבת להכאיב לעצמך? (ואני שואל ברצינות). אולי את מפחדת שיכאב לך יותר ומעדיפה לא לשנות כלום? אז תני לי לחדש לך יקירתי. אני אומר לך את זה באובייקטיביות מוחלטת (אני הרי לא מכיר אותך או אותה), אין לי מטרה או רצון לפגוע בך או בה. אני אומר את מה שאני אומר רק כדי לעזור לך ושתהיי הכי מאושרת ושמחה עלי אדמות! נשבע לך שאין בדבריי רצון להרע. אני אומר לך פשוטו כמשמעו - שההתנתקות הזאת רק תקל עלייך!!! בהתחלה יהיה קצת קשה. יכאב קצת. זה יכול לקחת חודש ויכול לקחת חודשיים. אבל אז תתחילי להרגיש הקלה. תוכלי לישון כמו בן אדם בלילה. תמשיכי בחיים שלך. תתקדמי ותגיעי לאן שתרצי. תלמדי, תצליחי, תשרתי בצבא, תכירי בנות חדשות, בנים חדשים. כאלה שיעשו לך נעים. גם רגשית, גם חברתית וגם מינית. את עוד צעירה. כל החיים לפנייך. את לא ראית כלום בחיים שלך. לא הכרת כלום ולא ניצלת אחוז מהפוטנציאל שלך. אין לך על מה לבסס את הטענות שלך. אין לך על מה להתאבל עדיין. תאמיני לי יקירתי שלי, שזה בסדר שאת ככה. רק בגיל צבא מתחילים לגדול ולהתפתח. אז עכשיו זה הזמן שלך להתנקות ולהירפא מכל מה שקורה לך איתה. לפתוח דף חדש לחיים מאושרים ומחוייכים. עוד שאלות (בנוסף למה ששאלתי למעלה) - איפה ההורים שלך ומה היחס שלך איתם? יש לך חברים רגילים שאיתם את יוצאת לבלות? לאן אתם יוצאים (מועדונים, סרטים,בתי קפה)? תעני לי בכנות! בלי לשקר! אותה בחורה דתייה - אנסה או פגעה או נגעה או עשתה משהו בכוח? (אני שואל רק כדי לדעת ולהבין. לא במטרה לפגוע או לערער).

אפפ

New member
לא אוהבת להכאיב לעצמי

פשוט אין לי כח להתמודד עם כל זה לא היה לי ספק לרגע שאתה רוצה לפגוע או להרע כולם אומרים לי שזה ייקל, אבל אני יודעת שלא ואני לא מוכנה לעבור את זה! אני לא רוצה להכיר אף אחד! ואני לא עשוה צבא ההורים שלי גרושים ואני גרה עם אמא וכן יש לי חברים, בעיקר חברות האמת ואני לא ממש יוצאת איתם למעשה, אני לא יוצאת בכלל... ואל שאל למה כי אין לי כח לאף אחד והיא ממש לא עשתה שום דבר בכח, אם כבר משיהי מנסה לעשות בכח זו אני, שרוצה לשכנע אותה לחשוב כמוני ויש לי חברים, אני פשוט דיי מנתקת קשרים ולא רוצה לצאת איתם לאף מקום.... אני פשוט כזאת

marik

New member
אז אולי זאת הבעיה?

אולי פה מתחילה הבעיה? אולי מדובר על משהו חברתי דווקא, שמקרין ומשפיע על כל השאר? אני מניח שהקשר והיחס שלך עם אמא שלך לא משהו. אולי מצאת בה מישהי תומכת, שומעת, מקשיבה, מחבקת - משהו שאין בחברות שלך, אין באמא שלך, אין בסביבה שלך. אולי דווקא עבודה על עצמך בעניין החברתי, יפתור לך עוד דברים ולא רק את זה. ואם נחזור לעניין המקורי - מה זה לא רוצה לעבור את זה? לא רוצה- אז תעברי את זה ותסבלי. מה אני יגיד לך? להגיד לך מה שאת רוצה לשמוע או להגיד לך את האמת? מה שאת רוצה לשמוע לא תשמעי מאף אחד. כי זה לא הגיוני ולא נכון. אז או שתתמודדי עם זה, וכמה שיותר מהר ויותר בכוח - יותר טוב לכולם. או שתוותרי. תעשי לעצמך חושבים - מאיפה תרוויחי יותר. מפה או מפה? מה החסרונות ומה היתרונות בכל מצב? תעשי חושבים.. ותחליטי. אני לא יחליט בשבילך. ואני באמת ממליץ לך לפנות לטיפול מקצועי. כזה שיעזור לך בכל התחומים. ואני גם מציע לך לשתף את אמא שלך בעניין - רק אם היא מבינה עניין ותבין אותך. לא לספר לאמא על הבחורה. אלא לספר לה שקשה לך ואת רוצה פסיכולוגית. אם תשאל למה - את יכולה לספר לה שיש לך בעיות וקשיים חברתיים. את מרגישה שאת חייבת מישהו מקצועי שיעזור לך. וביננו - תהיי כנה ואמיתית - מה את מרגישה? מה את חושבת שיהיה נכון לעשות? מה את חושבת שיקרה? זה בסדר המצב החברתי שלך? יש לך בעיה כלשהיא שאת מודעת אליה? (חברתית, משפחתית, הסתגלותית) אני רוצה לשמוע ממך מה את חושבת. שאת תודי בדברים. שאת תגידי אותם. שאת תאמיני בהם. שתביני אותם.

אפפ

New member
אין לי ממש שום בעיה חברתית

אני תמיד מקובלת בחברה ויש מסביבי אנשים אני אישית לא הכי מתחברת לאנשים כי אני אדם שלא אוהב אנשים יש להם כל מיני שטויות ובלי התנשאות, אני לא מוצאת עצמי מתחברת אליהם כי אין לי איתם אותם תחומיי עניין ואני ממש לא אשתף את אמא שלי, אני גרה אומנם בבית אבל אני גרה לעצמי בחדר שלי וחוץ מללכת לשירותים,מקלחת ולאכול אני א ממש חלק מהבית הזה ואין לי שום ביעה עם זה אני דיי דוחה אנשים הכוונה,שמישהו מנסה להתחבר אליי או שחברה מתקשרת שנצא אני תמיד אומרת לא ואני לא אוהבת את זה אני שונאת מסיבות ואת כל הכאב ראש הזה אני יותר אוהבת סרטים ותיאטרון ובינינו, בפעם האחרונה שרציתי ללכת להצגה בתיאטרון הקאמרי ושאלתי חברה אם בא לה לבוא איתי היא שאלה אותי "מה נהיה איתך? ממתי נהיית כזו תרבותית"?... אז לא יודעת מה לומר לך, כנראה שאני הייתי אמורה להיוולד בזמן אחר אני פשוט לא מבינה את הצעירים של היום אפילו אמא שלי אומרת שהיא בחיים לא ראתה מישהו כמוני ושאני ילדה יטובה,אפילו טובה ומדיי אני לא מעשננת או שותה ולא עושה את כל מה שבני גילי עושים אבל לא שתשרטט לך תמונה של ילדה בודדה ללא חיי חברה, כי אני ממש לא כזאת, אני מוקפת המון חברים אבל אני פשוט לא מעוניינת להתחבר אליהם ואוליי שאלתי אבל אני אשאל שוב, אם יש לך מסנגר זה יהיה לי יותר נח כי כל ההודעות האלו ממש מציקות לי, כי זה לא רציף. ואם אני ארצה טיפול פסיכולוגי אני לא צריכה לשתף אף אחד אני כבר אמצא דרך ואלך ואם כבר שאלת, אז תמיד הייתה לי בעיה להתסתגל למקומות חדשים... ועדיין יש לי

marik

New member
חחח

חמודה כן, רואים. טוב נו... מה אני אגיד לך יקירתי.... את כל מה שהיה לי לומר אמרתי. אני מאמין שאין לך בעיה חברתית. סבבה. אולי היתה חסרה לך קצת אהבה וחום בבית אז את מוצאת את זה אצלה... ואולי לא. לא יודע. בכל מקרה, מה השאלה שלך מהפורום? מה לעשות? אז התשובה ברורה. ואני מאמין שזה די פה אחד מכל חברי הפורום. לגבי המסנג'ר שלי - לצערי אין לי. גם לא איסיקיו. אני עונה לך בזמן העבודה, ואין לי פה. וכשאני בבית, אני לא מתחבר למחשב כמעט. (אני פשוט מותש... תנסי את לקום מוקדם לעבודה ואז לימודים עד 22:00 בלילה ואז עוד להתחבר למחשב עם כוחות לאנשים במסנג'ר
) לא לכעוס עליי... באמת שאין לי.

אפפ

New member
זה בסדר גמור

ואין לי שום שאלות עכשיו לפורום, תודה רבה לך ולכל מי שענה לי מה שנותר לי עכשיו זה לראות מה אני עושה עם כל הכלים שנתתם לי פה ותודה רבה שהקדשת לי מזמנך

למעלה