עזרה

ganooov

New member
אני לא סובל לשמוע אותו שר ../images/Emo13.gif

מתישהו יהיה לי את כל הדיסקים של הנדריקס, שמעתי את השירים שהבאת, ואני בכל אופן לא אוהב אותם. והיי ג´ו הוא באמת שיר די מצחיק. ועשה טובה - כנס לICQ.

Johnny the Doe

New member
שמע זה עניין של סגנון

הרי אתה עמוק בקטע של דייר סטרייטס ועם כל הכבוד אתה די מקובע עליהם, אז אני לא יכול להתווכח איתך על טעם ועל ריח. ולמה אתה צוחק על היי ג´ו? איזו ליריקה עמוקה יש לשיר הזה

godsdice

New member
Hey Joe לא שיר של הנדריקס

הוא במקור של "the Leaves", הנדריקס עשה את השיר להיט! והגירסה של הנדריקס ל "All Along The Watchtower" תמיד תהיה יותר טובה משל דילן (סליחה, רוברט אני עדיין אוהב אותך) אפילו אם הקול שלו לא טוב.

Johnny the Doe

New member
מצטער לומר לך, אבל

אני ממש לא אוהב את הגירסה של ג´ימי הנדריקס ל-all along the watchtower - העיבוד שלו ממש מקרטע ודי צורם לאזניים, אני מעדיף את הגירסה ה"פשוטה" של בוב דילן עם הכולה גיטרה ומפוחית, הרבה יותר מלודי ונגיש.

godsdice

New member
אל תצטער

רוב הפעמים הגירסה הראשונה שאני מכיר, היא הגירסה שאני יותר אוהב.

הנדריקס גדול!

יש לו קול של כושי ממש ממש מגניב! BOLD AS LOVE, RED HOUSE, ALL ALONG THE WATCHTOWER,FREEDOM,FIRE, CROSSTOWN TRAFFIC, THE WINDS CRIES MARRY זה כאלה שירים גדולים!!! אבל אין על וודו צ´ילד.

Johnny the Doe

New member
יש על וודו צ´יילד ../images/Emo13.gif

דווקא אותו אני לא אוהב, אבל באמת הקול של ג´ימי מגניב.

LadyG

New member
עד כמה שזה יישמע מוזר אני מחזיקה

אותם בצורת תקליטים (הויניל השחור הזה עם החור באמצע) שנקנו כמעט בזמן אמת. אז Sorry. לא תמיד תואם לדיסק.

dylan

New member
כן.. תארתי לעצמי.. בגלל הוספתי

"לפחות לא על דיסק"
. וזה ממש לא נשמע מוזר, אני מת על הסאונד הפטיפוני.

Jam Head

New member
אמ.....

Pink Floyd - Wish you were here , dark side of the moon RadioHead - Ok Computer Beatles - White Album , Sergant Peper , Let it be Pearl Jam - Ten Metallica - Black Album King Crimzon - ... Court Of The Crimson King- לא בטוח שזה השם המדיוק... Black Sabbath - Paranoid Aerosmith - Get a grip אני מניח שזה מספיק :)

ganooov

New member
אז הנה: ../images/Emo13.gif

כל הדיסקים של דייר סטרייטס
. לא שיש לך סיכוי להשיג יותר מחצי (הם לא מייבאים את הכל). בכל אופן תתחילי בDire Straits - Dire Straits שזה האלבום הראשון, Love Over Gold, On Every Street, ו-Sailing To Philadelphia שהוא כמעט הכי חדש של קנופפלר. בעצם - כל דיסק, אני לא מסוגל להמליץ על משהו שהוא לא כולם במקרה הזה. ביי!

הנה כמה......

dire straits - money for nothing david bowie - ziggy stardust bob dilan - blowin´ in the wind simon and garfunkel - collection eric clapton - time pieces pink floyd - the dark side of the moon bruce springsteen - greatest hits the beatles - one , white album queen - greatest hits 1 deep purple - deepest of deep purple יש עוד המון , אבל אלה הם "המשובחים" מביניהם.

אם נתעלם מאוספים

לאו דווקא אלבומים מרכזיים בהיסטוריה של הרוק, אבל אני מרשה לעצמי להתעלם מה main stream של התפיסה "מה חשוב ומה לא" ומציין אלבומי רוק מרכזיים בשבילי: לו ריד: 1. Berlin - אלבום מוזר: שילוב של שירים אינטימיים ועיבודים בומבסטיים סטייל The Wall 2. Extasy - הדיסק האחרון שלו - רוק בוגר וחזק. הוכחה חיה שיש מוזיקאי רוק שלא רק שורדים אלא גם יוצרים. I hope I´ll die beofer I get old? No Way! בוב דילן: 1. Nashville Skyline - אני יודע שזו לא בחירה פופולרית, אבל אלבום הקאוטנרי של דילן מרעיד לי את הלב כל פעם מחדש. בכל מקרה - רוק זה לא, אבל זה בהחלט האלבום המלודי ביותר של דילן, והיחידי בו הוא נשמע כמו זמר. ג´ון קייל: 1. Helen of troy - התיאור היחידי שאני יכול להשתמש בו הוא totaly fucked up pop. אלבום מלא מרירות, זעם ואגרסיות שלאורך רוב האלבום מוסווים בלחני רוק-פופ גאוניים, עד להתפרצות ב leaving it up to you המבריק 2. Music for a new society - יצירת מופת דכאונית. ג´ון קייל מפרק את השירים שלו לגורמים ראשוניים ולא טורח להרכיב אותם בחזרה. בפרץ גאוניות הוא נותן אותו טיפול ל"מזמור לשמחה" של בטהובן, וגורם למלחין הגדול לפרוץ בבכי בקברו. רוברט וויאט: 1. Rock Bottom - עוד יצירת מופת דכאונית, אבל כאן עם זרעים של חסד ואופטימיות. שילוב נהדר של רוק וג´ז מודרני עם סאונד מיימי נהדר. מייק אולדפילד ודיוויד גילמור תורמים תפקידי גיטרות. מייק אולדפילד: 1. אומדון - תקצר היריעה מלפרט. קומפוזיציה מורכבת וסוחפת המשלבת את הנגינה הוירטואוזית של אולדפילד בגיטרות עם מוסיקת רוק, פולק ומינימליזם.

ואם לא נתעלם מאוספים

אז: 1. דייויד בואי היצירה הכי שלמה של דיוויד בואי היא לבטח דיסק האוסף Changes. 2. Buzzcocks Operators Manual - אוסף אולטמיסטי של אחד מהלהקות הספיד-פוסט-פאנק המובילות בסוף שנות ה- 70 (לא אגדת רוק, אבל השפיעה על הרבה אגדות רוק) 3. The Jam - The singles הלהקה שהמציאה מחדש את הרוק ואת ה- Soul-rock

tomato

New member
ב-Velvet Underground..

תתחילי עם The Velvet Underground & Nico. אי אפשר לפספס, הדיסק עם ציור הבננה.

tomato

New member
אוח..

אני עם הבנת הנקרא המחורבנת שלי..
עזבו אותכם מהסברים, אלבומים! Iron Butterfly - In-A-Gadda-Da-Vida Blood, Sweat & Tears - Blood Sweat & Tears Leonard Cohen - The Songs of Leonard Cohen Deep Purple - Shades Of Deep Purple, Deep Purple Pink Floyd - The Piper at the Gates Dawn ואם יעלו לי עוד אני אכתוב.

RogerW

New member
Great Balls of Fire

של Jerry Lee Lewis זמר גדול, ושירים טובים..
כלללל האלבומים של PINK FLOYD, למרות שאני עצמי לא הגעתי עד זה, אבל זה יהיה בקרוב מאד אני מקווה............ YES - THE BEST OF YES

tomato

New member
דווקא אלבום אוסף של יס..?

אני הייתי יותר ממליצה על Fragile או Close To The Edge. קשה לי מאוד לסבול אלבום אוסף של להקה פרוגרסיבית.. (או בכלל, אבל בעיקר פרוגרסיב)

למעלה